Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy ne menjen a (13 db)

Mien tejet lehet adni kutyának hogy szoktasam hozzá a belét hogy ne menjen a hasa?

Legjobb válasz: Ne adj tejet a kutyának, felesleges.

Ne adj tejet a kutyának, felesleges.
A kérdező hozzászólása: 5 hónapos ó.Schnauzer csak kevés a kálcium bevitele és gondoltam adok neki de elõbb itt megkérdezem
kecsketej mert az hasonlít a kutyateje legjobban
Ha mindenféleképpen tejet akarsz neki adni kecske tejet vegyél neki, de ha nincs hozzászokva csak keveset, mert különben ettõl is menni fog a hasa. Mi csak a kölyköknek meg az anya kutyáknak szoktunk rendszeresen adni. Amúgy miért fontos, hogy tejet kapjon? Nagyon pici még?
Vannak laktózmentes tejek is, sõt rizstej is, csak ez utóbbi nagyon drága. Ezeket nyugodtan adhatod.
"Csokit, kakaót SOHA SEM szabad adni a kutyának" Tudom, de azért ne úgy állítsuk már be, mintha egy kocka csokoládé idegméreg lenne. Fél liter tejben van 1 evõkanál kakaó, ha ettõl a kutyámnak valaha, valami baja lesz, akkor megeszem a kalapom.
Ha nem kap tejet, akkor sem lesz baj. Amúgy is a bolti tejek már messze nem IGAZIak.
A tehéntej itatásával kapcsolatban annyit kell tudnunk, hogy amelyik kutya érzékeny a tejcukorra, annál a tej elfogyasztását követõen hasmenés jelentkezik. Az ilyen kutyáknak egész életükben ne adjunk tejtermékeket. Azokban a kutyákban ahol a tej elfogyasztását követõen nem jelentkezik hasmenés nyugodtan ihatják a tehéntejet. A tehéntej azonban nem alkalmas szopó kölyökkutyák tejpótlására. Ebben az esetben alkalmazzunk - a rendelõnkben is kapható - tejpótló tápszert. Ezt egy állatorvos honlapjáról vettem.
Csokit, kakaót SOHA SEM szabad adni a kutyának, mert nem tudja megemészteni és elpusztulhat a kutyus. Az egyik ismerõsöm is így járt a kutyájukkal...
Kicsit off, hasonló kérdést akartam föltenni. Az én kutyám minden reggel kap 1-2 evõkanálnyit a kakaómból. Bolti tejbõl készül, nesquicket teszek bele, és a kutyám imádja. Neki viszont semmi baja, soha nem hajtotta meg a tej. De tudom, hogy nem szokták javasolni a tejet a kutyáknak. Miért? Csak azért, mert hasmenést okozhat, vagy van más oka is?
Miért akarsz a kutyusnak tejet adni, mennyi idõs?
Akkor kalciumot adj neki és ne tejet, a tejben nincs akkora nagy dózis... Az enyém napi két szem Béres Percerõ Fortét szed, igaz, neki elõírás.

Mit lehet tenni, hogy ne menjen a kutyába a kullancs?

Legjobb válasz: Az állatorvos biztos tud ajánlani valami jó kullancs elleni szert. De lehet kapni kullancs riasztó samponokat is. Persze ezt nehezebb használni, fõleg, ha nincs hozzászoktatva a kutyus a fürdéshez.

Az állatorvos biztos tud ajánlani valami jó kullancs elleni szert. De lehet kapni kullancs riasztó samponokat is. Persze ezt nehezebb használni, fõleg, ha nincs hozzászoktatva a kutyus a fürdéshez.
Frontline. Különbözõ koncentrációban kapható. A nyakon lévõ szõrt szét húzod és rácsöpögteted. 48 óráig ne fürödjön a kutyus. Kb. 3-4 hónapig ad védettséget, de ha fertõzözz területre mentek, akkor mindíg nézd át a kutyát.
a frontline- nál újabban hatásosabb az advantix. ugyanúgy kell használni, mint a frontline- t. DE (ez mindkettõre igaz) kullancsok ellen csak 1 hónap védettséget ad, bolhák ellen véd 3 hónapig mindkettõ. bha elsõsorban bolhák ellen kell, akkor jobb a frontline, ha elsõsorban kullancsok ellen, akkor jobb az advantix. :) szerintem samponokkal, nyakörvekkel nem érdemes próbálkozni, hosszabb szõrnél már semmit nem érnek.
a kulancs elleni nyakörvek semmire nem jók. vegyél valami sprét vagy a azt a csöpögtetös cuccot. azok jók :D
Zárd be a spájzba. :)
A Kiltix nyakörv nagyon jó. Kicsit drága, de megéri azt venni, mert az tényleg jó. Az olcsóbban nem érnek szart sem.

Egy kapcsolatba kavarodás mit lehet tenni ha a barátnőm engem fog meg és hogy ne menjek el mikor a fiú aki szereti elakarja hívni? :/ nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom.

Legjobb válasz: Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...

Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...
Semmi értelmeset nem tudok kihámozni a kérdésedbõl. Kérlek fuss neki még egyszer.
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz.
A kérdező hozzászólása: Nah jó kibogozom : van egy lány meg egy fiú akiknek most alakul a kapcsolatuk, és hogy a lány még nem olyan merész, és hogy a lány bennem kapaszkodik úgymond, hogy maradjak ott és ne hagyjam õket kettesben, ezért nem tudok mit tenni.....ha világos. És nem szeretném ha miattam lenne félreértés, akármi.
Éértem. Már csak annyit árulj el, hogy fiú vagy-e, avagy lány. És hogy ki hány éves.
Menj és hagyd õket! Nincs kínosabb dolog annál, mint két lánnyal/sráccal randizni úgy, hogy egyik a kiszemelt másik pedig csak barát/barátnõ.
Aki nem mer randira menni a barátnõje nélkül, az ne pasizzon. Mondd meg neki, hogy nélküled kell mennie.
A kérdező hozzászólása: L/15 õk meg F/19 L/14 hát még ez lenne az elsõ kapcsolata.(lány részrõl)

Peugeot 206 folyamatosan cserélnem kell a lengővillát elől? Mi lehet ennek az oka? Vagy mit kellene tennem hogy ne menjen tönkre?

2000 évjáratú a peugeotom 1.4 benzin

Legjobb válasz: Mi megy rajta tönkre? Elhajlik? Szilentblock?

Mi megy rajta tönkre? Elhajlik? Szilentblock?
A kérdező hozzászólása: Hali a végén a gömbfej de szinte folyamatosan kb 3 hónapja vettem de már megint kotyog fel le majdnem 1centit
Ez tipikus 206 betegség
Próbálj valami minõségibbet venni, amin nem porlad el pár hónap alatt a porvédõgumi..
A kérdező hozzászólása: Az a probléma hogy már vettem bele elég huzós árút is 47000/db azok kibirtak 1évet tudom hogy ez betegség csak hogy nem e lehetne ellene tenni valamit. Halottam már azt is valamilyen uton módon kiszedték a régit belõle és ha jól emlékszem ladáét tették bele valamilyen uton módon nem tudom hogy meg lehetne oldani valahogy.
Most akkor az alsó talpas megy tönkre? Mert az 3000Ft külön.
A kérdező hozzászólása: Egybe van a lengõkarral nem lehet hozzá külön kapni csak a 2 db gumiszilentet.itt lesz egy link ott meglátod hogy néz ki. http://www.fekmester.hu/futomualkatreszek/lengokar/peugeot/2..

A lányok tudják befolyásolni hogy mikor legyen az orgazmusuk? Ezt hogy lehet késleltetni? Pl. Amikor izgatja egy férfi akkor vissza tudja tartani hogy ne menjen még el?

Legjobb válasz: Én olyankor automatikusan összehúzom az izmaimat, de néha nem elég, olyankor viszont nem valami nagy szám az orgazmus... :D

Én olyankor automatikusan összehúzom az izmaimat, de néha nem elég, olyankor viszont nem valami nagy szám az orgazmus... :D
Pár pillanatra abbahagyod az izgatást...De a párodnak is mondhatod akár, hogy álljon meg egy picit.

A kerítésre felrakott nádat mivel lehet lekezelni, hogy ne menjen olyan hamar tönkre?

Olyanok válaszát várom, akik ténylegesen csináltak is valamit a nádkerítésükkel, és eredményes volt. Ötleteim nekem is vannak, csak nem tudom, hogy milyen eredménnyel járna. Én gondoltam penész elleni szerrel való lekenésre + lakkozásra. Szívesebben próbálnék ki azonban valami olyat, amit más már sikerrel alkalmazott. Máshol látom, hogy nagyon ronda a nád már egy év után.

Legjobb válasz: Lenolaj kence!!!! Remelem jol irtam......de ettol nem feketedik be, nem szarad ki!

Lenolaj kence!!!! Remelem jol irtam......de ettol nem feketedik be, nem szarad ki!
A kérdező hozzászólása: Hogy nekem ez miért nem jutott magamtól az eszembe? Nagyon köszi, ezt fogom kipróbálni!!

Szeretnék hízni mit egyek? Mik a legfontosabbak hogy hizni tudjak? Rendszeres étkezés? Ha lehet azért ne menjen rá az összes fizetésem se. Valaki valami tanácsot tud adni? Hogy mit egyek?

ha lehet ne csakhúsbol áljon. esetleg valami gyogyszer vagy táplálékkiegészit??

Legjobb válasz: Hústól nem fogsz hízni. Szénhidrát. Az kell neked. Ha tényleg érdekel a dolog, a hízás, ajánlom ezt az oldalt. www.shop.builder.hu Nem kell elkezdened gyúrni, elég, ha elolvasod a táplálkozási alapismereteket, megnézed a tömegnövelõ étrendeket. És nem árt, ha tisztában vagy azzal, mikor mi történik a testedben. Szóval olvass, aztán hajrá:)

Hústól nem fogsz hízni. Szénhidrát. Az kell neked. Ha tényleg érdekel a dolog, a hízás, ajánlom ezt az oldalt. http://www.shop.builder.hu Nem kell elkezdened gyúrni, elég, ha elolvasod a táplálkozási alapismereteket, megnézed a tömegnövelõ étrendeket. És nem árt, ha tisztában vagy azzal, mikor mi történik a testedben. Szóval olvass, aztán hajrá:)
Elõzõ voltam. Még annyi, húst is kell enni természetesen, izmokhoz kell a fehérje, kb. rohadt sokat, de mellé kell rizs vagy burgonya. FGF
Kifejezetten tudom ajánlani a HERBA LIFE (herba lájf) terméket. ez egy por ki kell tejjel, vagy ha nem szereted, vízzel, keverni, és ez mellett jókat enni.De a flavitaminok között is találsz magadnak, olyat, ami hízást okoz! jó étvágyat!, m,
A kérdező hozzászólása: férfi vok. 21éves ha mék konditerembe és hizni is akarok mit szedjek hozzá?
Elsõ voltam. A b vitamintól jön meg az étvágyad, az hozza, szedhetsz valami b-komplexet. Túladagolni nem tudok, a fölösleget kihugyozod. Szedni nem kell semmit, amíg az alapismeretekkel nem vagy tisztában. Mondom, nézegesd azt az oldalt, amit ajánlottam, vagy amit az elõttem lévõ ajánlott. Röviden. Fehérje bevitel=testsúlyod*2-vel, grammban (tehát ha 70 kiló vagy, akkor 140g kell), szénhidrát ugyanez, csak 4-el beszorozva. 100g. csirkemellben van kb, 25 gramm fehérje, 100g. rizsben kb. 70 gramm szénhidrát. Így ha betolsz 600g csirkét és 400g. rizst, más nem is kell. De persze azért kell, hogy meglegyen a változatos étrend. Nagyon egyszerûen elmagyárzva így néz ki. Edzés után érdemes valamilyen komplex tömegnövelõt inni (volumass, jumbo), kezdésnek más nem nagyon kell. De mondom, tanulmányozd az általunk említett oldalakat.
ha hízni akarsz, akkor egyél naponta kevesebbet, de sokat. (pl.:napi 3x étkezel, de sokat eszel.) Én is hízni akartam, de túl sokat híztam: naponta egyfolytában zabáltam, most 13 éves koromra 72 kg vagyok. Tehát ha hízni akarsz, akkor ne az ilyenekkel hízz:egyél sokat, járj mekibe stb... De a "b" vitaminok tényleg jók.

Mit lehet tenni, hogy a barátom ne menjen el olyan gyorsan?

Ha szeretkezünk egy perc alatt elmegy és utána nagyon nehéz újra kiváltani nála a merevedést. Pedig már 36 éves és mindig is ilyen volt. Lehet ez ellen tenni valamit? Van így más is ezzel?

Legjobb válasz: cseréld le egy lóra

cseréld le egy lóra
Vörös vagy?
Ha mindig ilyen volt akkor nem valószínû hogy jobb lesz... cseréld le a ftrancba...
Kínáld meg süteménnyel vagy kérd meg, hogy maradjon még legalább egy kávéra.

Csövesek a játszótéren, mit szóltok ehhez? ! Hogyan lehet a gyereknek elmagyarázni hogy miért ne menjen azokhoz a gyerekekhez?

Ma ugyan úgy mint máskor elindultam a 2éves lánykámmal a játszótérre. Már messziről feltűnt hogy a kerítésre pokrócok vannak terítve. Bent a játszótéren meg legalább 8gyerek,és 4felnőtt. Mindannyian tiszta retek. Fehérek,romák vegyesen! A felnőttek a padon ültek és egymást szidták alpári hangnemben,a gyerekek fél csupaszon és hasonlóan szépen beszéltek. A kislányom elindult be a játszótérre,de én nem hagytam neki,erre ő elkezdett üvölteni. Szerencsére azok az emberek hamarosan elmentek,így bementünk. De kb 20perc múlva visszajöttek,ekkor már voltak mások is a játszón. Akkor láttam őket közelebbről. A kisgyerekek szó szerint a nyelvükkel szedték le a fikát,az egyik be is volt pisilve és köpködte a homokot! Azt hittem elhányom magam! A lányom meg ment volna hozzájuk játszani,nem hagytam persze ő erre elkezdett sírni. Mindenki aki ott volt fogta a gyereket és elment,ahogy mi is.

Legjobb válasz: Hú, ez nagyon gáz! Én sem engedném a gyerekemnek, hogy játsszon velük. Szerintem neki még nem is nagyon lehet elmagyarázni, hogy miért nem szabad. Inkább menjetek másik játszótérre ha van, nehogy megint ilyen szituba kerülj.

Hú, ez nagyon gáz! Én sem engedném a gyerekemnek, hogy játsszon velük. Szerintem neki még nem is nagyon lehet elmagyarázni, hogy miért nem szabad. Inkább menjetek másik játszótérre ha van, nehogy megint ilyen szituba kerülj.
A kérdező hozzászólása: Most történt elõször ilyen, pedig elég sokat járunk ide, mivel ez van a legközelebb hozzánk. Rendezett játszótér, és el van kerítve.
Mi még egyenlõre nem járunk játszótérre, mert még kicsi a lányom, de ugyanezen már gondolkoztam én is. Vadi új játszótér van a közelünkben, de odaszoktak a csövesek. Undorító mind, az ezer ócska táskájukkal, biciklivel, meg a pad mellé támasztott piás üvegekkel. Lehet, hogy majd máshova megyünk, mert én még elmenni is undorodok mellettük, nemhogy a közelükben tartózkodni huzamosabban. Arra gondolni sem merek, hogy a lányom akármilyen formába is kapcsolatba kerül velük. Azt hiszik nekik lettek a játszótéren letéve a padok. Pedig eddig ez egy jó környék volt.
Szerintem szólni kéne az önkormányzatbak vagy a rendõrségnek, hogy ez így nem okés. Hátha felkérik õket, hogy távozzanak.
Én fogtam volna a gyerekem kezét és egy másik játszótérre mentünk volna. Semmiképp nem mondanék olyanokat, hogy azok koszos gyerekek nem játszhatsz velük, mert én toleráns, együtt érzõ embert szeretnék nevelni a gyerekembõl és nem szeretném, ha lenézné azokat, akik rosszabbul élnek nálunk. Szerintem jelenteném a dolgot az önkormányzatnál mert nem tudnék a tudattal élni, hogy kisgyerekeknek kell az utcán élniük és én semmit nem teszek ellene. Ennél az életnél még a gyermekotthonok is jobbak.
Ez Miskolcon volt? Mármint a félmeztelen helyett félcsupaszt írtál. Ebbõl gondolom.Körbe kell keríteni a játszótereket és biztonsági õrre kell áldozni az önkormányzatnak. Az 5. kerületben ez mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nem Miskolcon, Budapesten! Egyébként Borsodi vagyok, de évek óta Pesten élek.:) Errõl eszembe jutott a "mindég-mindig" téma. Eleinte a mindéget használtam sokan megszóltak érte, itt is. Aztán átértem a mindigre. Nálunk otthon mindenki a mindéget használja, még a közel 90éves nagymamám is!:) )) Mindegy ezt csak azért írtam ahány hely annyi szokás! A játszótér el van kerítve, de azóta nem láttam azokat az embereket.
:D! Én a borsodi barátaimat a jösztök jöttök helyett és a kell majd kellesz helyett nem bírtam leszoktatni.na meg persze fél csupasz meg minden szénsavas üdítõ cola! Nem is akarom már. A legkedvesebb kollégám is újhelyi. Gyertek a honvéd térre. Nagyon jó kis játszótér õrrel, kerttel!
A kérdező hozzászólása: "jösztök, minden szénsavas üdítõ kóla". Ismerõs, barna kóla, narancskóla!:) )) Én Szerencs környékérõl való vagyok, a párom Szikszói, de ott nem minden szénsavas kóla csak a "barna". Õ is szólt már nekem ezért. Ez a leszoktatás meg hülyeség, ha az ember így nõtt fel ezt hallotta.....mit tehet?!:D
Hozzá adod valakihez..
A kérdező hozzászólása: az nélkül . hogy lehet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!