Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy ne menjen (18 db)

Egy kapcsolatba kavarodás mit lehet tenni ha a barátnőm engem fog meg és hogy ne menjek el mikor a fiú aki szereti elakarja hívni? :/ nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom.

Legjobb válasz: Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...

Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...
Semmi értelmeset nem tudok kihámozni a kérdésedbõl. Kérlek fuss neki még egyszer.
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz.
A kérdező hozzászólása: Nah jó kibogozom : van egy lány meg egy fiú akiknek most alakul a kapcsolatuk, és hogy a lány még nem olyan merész, és hogy a lány bennem kapaszkodik úgymond, hogy maradjak ott és ne hagyjam õket kettesben, ezért nem tudok mit tenni.....ha világos. És nem szeretném ha miattam lenne félreértés, akármi.
Éértem. Már csak annyit árulj el, hogy fiú vagy-e, avagy lány. És hogy ki hány éves.
Menj és hagyd õket! Nincs kínosabb dolog annál, mint két lánnyal/sráccal randizni úgy, hogy egyik a kiszemelt másik pedig csak barát/barátnõ.
Aki nem mer randira menni a barátnõje nélkül, az ne pasizzon. Mondd meg neki, hogy nélküled kell mennie.
A kérdező hozzászólása: L/15 õk meg F/19 L/14 hát még ez lenne az elsõ kapcsolata.(lány részrõl)

Mivel lehet egy 2.5-ös TDI V6-os audi motorját feltuningolni, hogy ne menjen tönkre és menjen is?

Legjobb válasz: Elöször is kezdd a fékekkel, hiszen gyorsan menni egy dolog, megállni a másik. Tehetsz chiptuningot, nagyobb turbót. Lecserélheted a régi AC pumpát egy nagyteljesítményü AC-re és kicserélheted az üzemanyag csövet is vastagabbra, bele kell tenni egy üzemanyag nyomás szabályzót és máris több a nafta, kb 20%-al több az erö is...... rohadt hosszú a lista, de ha 150 lovas kivitel, akkor használd higgadtan és ne tuningold, mert hamar megdöglik.

Elöször is kezdd a fékekkel, hiszen gyorsan menni egy dolog, megállni a másik. Tehetsz chiptuningot, nagyobb turbót. Lecserélheted a régi AC pumpát egy nagyteljesítményü AC-re és kicserélheted az üzemanyag csövet is vastagabbra, bele kell tenni egy üzemanyag nyomás szabályzót és máris több a nafta, kb 20%-al több az erö is...... rohadt hosszú a lista, de ha 150 lovas kivitel, akkor használd higgadtan és ne tuningold, mert hamar megdöglik.
A kérdező hozzászólása: Ez a 180 pacis quattro:) :)
Vegyél egy BMW M3-mast. Ha a 180 ló kevés.
szerintem menj be az audiba aztán ott kérdezd meg a szakembereket vagy a legjobb szerintem ha gyári tuningot rakatsz rá, igaz drágább, de tuti jobb és strapabíróbb
Elsõ! Szerinted mi állítja elõ a nyomást??? A ráfolyás?:) )

Mien tejet lehet adni kutyának hogy szoktasam hozzá a belét hogy ne menjen a hasa?

Legjobb válasz: Ne adj tejet a kutyának, felesleges.

Ne adj tejet a kutyának, felesleges.
A kérdező hozzászólása: 5 hónapos ó.Schnauzer csak kevés a kálcium bevitele és gondoltam adok neki de elõbb itt megkérdezem
kecsketej mert az hasonlít a kutyateje legjobban
Ha mindenféleképpen tejet akarsz neki adni kecske tejet vegyél neki, de ha nincs hozzászokva csak keveset, mert különben ettõl is menni fog a hasa. Mi csak a kölyköknek meg az anya kutyáknak szoktunk rendszeresen adni. Amúgy miért fontos, hogy tejet kapjon? Nagyon pici még?
Vannak laktózmentes tejek is, sõt rizstej is, csak ez utóbbi nagyon drága. Ezeket nyugodtan adhatod.
"Csokit, kakaót SOHA SEM szabad adni a kutyának" Tudom, de azért ne úgy állítsuk már be, mintha egy kocka csokoládé idegméreg lenne. Fél liter tejben van 1 evõkanál kakaó, ha ettõl a kutyámnak valaha, valami baja lesz, akkor megeszem a kalapom.
Ha nem kap tejet, akkor sem lesz baj. Amúgy is a bolti tejek már messze nem IGAZIak.
A tehéntej itatásával kapcsolatban annyit kell tudnunk, hogy amelyik kutya érzékeny a tejcukorra, annál a tej elfogyasztását követõen hasmenés jelentkezik. Az ilyen kutyáknak egész életükben ne adjunk tejtermékeket. Azokban a kutyákban ahol a tej elfogyasztását követõen nem jelentkezik hasmenés nyugodtan ihatják a tehéntejet. A tehéntej azonban nem alkalmas szopó kölyökkutyák tejpótlására. Ebben az esetben alkalmazzunk - a rendelõnkben is kapható - tejpótló tápszert. Ezt egy állatorvos honlapjáról vettem.
Csokit, kakaót SOHA SEM szabad adni a kutyának, mert nem tudja megemészteni és elpusztulhat a kutyus. Az egyik ismerõsöm is így járt a kutyájukkal...
Kicsit off, hasonló kérdést akartam föltenni. Az én kutyám minden reggel kap 1-2 evõkanálnyit a kakaómból. Bolti tejbõl készül, nesquicket teszek bele, és a kutyám imádja. Neki viszont semmi baja, soha nem hajtotta meg a tej. De tudom, hogy nem szokták javasolni a tejet a kutyáknak. Miért? Csak azért, mert hasmenést okozhat, vagy van más oka is?
Miért akarsz a kutyusnak tejet adni, mennyi idõs?
Akkor kalciumot adj neki és ne tejet, a tejben nincs akkora nagy dózis... Az enyém napi két szem Béres Percerõ Fortét szed, igaz, neki elõírás.

Mit lehet tenni, csinálni, hogy ne menjek el hamar?

Nem megyek el hamar, szóval csak arról lenne szó, hogy hogyan lehetne hosszabb az aktus?

Legjobb válasz: például lehet pornóra is gyakorolni, olyan helyet válasz, ahol ha elsülsz akkor égés lenne de amúgy nem látja senki, hogy mit csinálsz. Így okod is van, hogy miért tartsd vissza.

például lehet pornóra is gyakorolni, olyan helyet válasz, ahol ha elsülsz akkor égés lenne de amúgy nem látja senki, hogy mit csinálsz. Így okod is van, hogy miért tartsd vissza.
Dr. Alan P. Brauer-Donna Brauer: ESZO Tanulmányozd rendesen, nagyon sok hasznos dolog van benne.

Szeretnék hízni mit egyek? Mik a legfontosabbak hogy hizni tudjak? Rendszeres étkezés? Ha lehet azért ne menjen rá az összes fizetésem se. Valaki valami tanácsot tud adni? Hogy mit egyek?

ha lehet ne csakhúsbol áljon. esetleg valami gyogyszer vagy táplálékkiegészit??

Legjobb válasz: Hústól nem fogsz hízni. Szénhidrát. Az kell neked. Ha tényleg érdekel a dolog, a hízás, ajánlom ezt az oldalt. www.shop.builder.hu Nem kell elkezdened gyúrni, elég, ha elolvasod a táplálkozási alapismereteket, megnézed a tömegnövelõ étrendeket. És nem árt, ha tisztában vagy azzal, mikor mi történik a testedben. Szóval olvass, aztán hajrá:)

Hústól nem fogsz hízni. Szénhidrát. Az kell neked. Ha tényleg érdekel a dolog, a hízás, ajánlom ezt az oldalt. http://www.shop.builder.hu Nem kell elkezdened gyúrni, elég, ha elolvasod a táplálkozási alapismereteket, megnézed a tömegnövelõ étrendeket. És nem árt, ha tisztában vagy azzal, mikor mi történik a testedben. Szóval olvass, aztán hajrá:)
Elõzõ voltam. Még annyi, húst is kell enni természetesen, izmokhoz kell a fehérje, kb. rohadt sokat, de mellé kell rizs vagy burgonya. FGF
Kifejezetten tudom ajánlani a HERBA LIFE (herba lájf) terméket. ez egy por ki kell tejjel, vagy ha nem szereted, vízzel, keverni, és ez mellett jókat enni.De a flavitaminok között is találsz magadnak, olyat, ami hízást okoz! jó étvágyat!, m,
A kérdező hozzászólása: férfi vok. 21éves ha mék konditerembe és hizni is akarok mit szedjek hozzá?
Elsõ voltam. A b vitamintól jön meg az étvágyad, az hozza, szedhetsz valami b-komplexet. Túladagolni nem tudok, a fölösleget kihugyozod. Szedni nem kell semmit, amíg az alapismeretekkel nem vagy tisztában. Mondom, nézegesd azt az oldalt, amit ajánlottam, vagy amit az elõttem lévõ ajánlott. Röviden. Fehérje bevitel=testsúlyod*2-vel, grammban (tehát ha 70 kiló vagy, akkor 140g kell), szénhidrát ugyanez, csak 4-el beszorozva. 100g. csirkemellben van kb, 25 gramm fehérje, 100g. rizsben kb. 70 gramm szénhidrát. Így ha betolsz 600g csirkét és 400g. rizst, más nem is kell. De persze azért kell, hogy meglegyen a változatos étrend. Nagyon egyszerûen elmagyárzva így néz ki. Edzés után érdemes valamilyen komplex tömegnövelõt inni (volumass, jumbo), kezdésnek más nem nagyon kell. De mondom, tanulmányozd az általunk említett oldalakat.
ha hízni akarsz, akkor egyél naponta kevesebbet, de sokat. (pl.:napi 3x étkezel, de sokat eszel.) Én is hízni akartam, de túl sokat híztam: naponta egyfolytában zabáltam, most 13 éves koromra 72 kg vagyok. Tehát ha hízni akarsz, akkor ne az ilyenekkel hízz:egyél sokat, járj mekibe stb... De a "b" vitaminok tényleg jók.

Peugeot 206 folyamatosan cserélnem kell a lengővillát elől? Mi lehet ennek az oka? Vagy mit kellene tennem hogy ne menjen tönkre?

2000 évjáratú a peugeotom 1.4 benzin

Legjobb válasz: Mi megy rajta tönkre? Elhajlik? Szilentblock?

Mi megy rajta tönkre? Elhajlik? Szilentblock?
A kérdező hozzászólása: Hali a végén a gömbfej de szinte folyamatosan kb 3 hónapja vettem de már megint kotyog fel le majdnem 1centit
Ez tipikus 206 betegség
Próbálj valami minõségibbet venni, amin nem porlad el pár hónap alatt a porvédõgumi..
A kérdező hozzászólása: Az a probléma hogy már vettem bele elég huzós árút is 47000/db azok kibirtak 1évet tudom hogy ez betegség csak hogy nem e lehetne ellene tenni valamit. Halottam már azt is valamilyen uton módon kiszedték a régit belõle és ha jól emlékszem ladáét tették bele valamilyen uton módon nem tudom hogy meg lehetne oldani valahogy.
Most akkor az alsó talpas megy tönkre? Mert az 3000Ft külön.
A kérdező hozzászólása: Egybe van a lengõkarral nem lehet hozzá külön kapni csak a 2 db gumiszilentet.itt lesz egy link ott meglátod hogy néz ki. http://www.fekmester.hu/futomualkatreszek/lengokar/peugeot/2..

Anyukák min lehet spórolni ( úgy hogy ne menjek az egészség kárára)?

Tehát ételen - bébi étel - mosószer...stb.

Legjobb válasz: Nálunk is húsos a párom, de szerencsére nincs baja, ha két napig egy félét eszünk. Vásárlásnál mindig figyelem, hogy mit hol vegyek. Csirkemellet csak csontosat veszek, csirkecombot farosat. A csontokat elteszem levesnek. Általában van egy húspótlós, húsmentes napunk. (Fõzelék virslivel, tojással.) A mosószert úgy veszem, hogy akcióban, de akkor legalább 2-3 db. (Múltkor kifogtam 4,5 l-es Biopont, két hónapra elég.) Az öblítõket hígítom. Megtanultam lekvárt fõzni. Mifelénk átlag 7-800 Ft a lekvár, így inkább nekiláttam én. Töredéke árból nagyon finomakat készítettem. Savanyúságban anyósom a szakértõ. Sokszor készítek káposztasalátát, 1 fej káposztából töménytelen a mennyiség készíthetõ, sokkal olcsóbb, mint az üvegesek. Pelenkát, popsitörlõt kuponokkal, akciósan veszem- legutoljára kifogtam a dm-ben 5500 Ft-ért a 111 db-osat, ebbõl lejött a 25% és a végösszegi 15 %. Apróság, de gyûjtöm a teszkós kuponokat is, ezek a jövõ évig felhasználhatóak, karácsony elõtti bevásárlásnál tervezem beváltani az összeset. :)

Nálunk is húsos a párom, de szerencsére nincs baja, ha két napig egy félét eszünk. Vásárlásnál mindig figyelem, hogy mit hol vegyek. Csirkemellet csak csontosat veszek, csirkecombot farosat. A csontokat elteszem levesnek. Általában van egy húspótlós, húsmentes napunk. (Fõzelék virslivel, tojással.) A mosószert úgy veszem, hogy akcióban, de akkor legalább 2-3 db. (Múltkor kifogtam 4, 5 l-es Biopont, két hónapra elég.) Az öblítõket hígítom. Megtanultam lekvárt fõzni. Mifelénk átlag 7-800 Ft a lekvár, így inkább nekiláttam én. Töredéke árból nagyon finomakat készítettem. Savanyúságban anyósom a szakértõ. Sokszor készítek káposztasalátát, 1 fej káposztából töménytelen a mennyiség készíthetõ, sokkal olcsóbb, mint az üvegesek. Pelenkát, popsitörlõt kuponokkal, akciósan veszem- legutoljára kifogtam a dm-ben 5500 Ft-ért a 111 db-osat, ebbõl lejött a 25% és a végösszegi 15 %. Apróság, de gyûjtöm a teszkós kuponokat is, ezek a jövõ évig felhasználhatóak, karácsony elõtti bevásárlásnál tervezem beváltani az összeset. :)
Nem kell külön mosószer például .Öblítõ helyett használhatsz almaecetes vizet olajokkal.Pelusból sem kell a legdrágább, 37-40FT -ért már lehet kapni DADA vagy másféle pelust.Ha a babád bõre bírja akkor tökéletesen megfelel.Fõzni fõzz egyszerre többet, be tudod tenni a mélyhûtõbe, vagy másnap is odatudod adni a babának.Nem kell minden xart (már elnézést) megvenni, amit reklámoznak.Tök felesleges.Attól még boldog baba lehet:) )
Pl. a párom húszabábló. Reggel felvágott (tarja), délben csirkemell filé vagy fagyasztott színhús, amit olajban kell megmelegíteni, sajttal töltött csirkemell pl. Délután felvágott, este sajt felvágottal. És a gyerekeket is erre szoktatta. Nálunk örök vita ez, nem változtat. Ja és üditõt vesz, nem eszik meg semmit 2x. Azaz fõzünk pl. krumplistésztát, akkor abból 1x eszik. Péksütiket is zabálja. Ennek ellenére vékony. És sorolhatnám a dolgokat, amiket sporólhatnánk. Csodálkozik, hogy havi 100-110 e ft megy el kajára. Ne pontozzatok le, nem azért írtam, csak azért, hogy nálunk mekkora habzsi - dözsi megy, mert õ ebben nõtt fel.
Bébi étellel pl. abszolút: Te fõzöd meg a babát ételeit. Mik az étkezési szokásaitok? Miket szoktatok enni egy héten?
Moható pelenkát ha veszel (3 naponta kell mosni kb) de ha veszel hozzá mosószódát, ami nagyon olcsó és hatékony tisztítószer, akkor nem vészes. Víz számla nem hiszem hogy sokkal nagyobb lesz, ha jó a mosógépetek.
A kérdező hozzászólása: Igazából még csak most kezdtem el hozzá táplálni egy hete a kicsit de még most is szopik. Naponta egyszer fõzök vacsorát általában akkor tudunk együtt enni párommal mert sokáig dolgozik ( sajnos). Én napközben hideget eszek.
Szerintem a mosható pelenka baromira nem olcsóbb ugyanis több vizet használsz. Tervezd meg a vásárlást, fõzz több napra, érdemes mindenbõl a nagyobb kiszerelésût venni, odafigyelni, hogy elkapcsold a lámpát, feleslegesen ne folyasd a vizet, ne legyen annyira meleg a lakásban, hogy akár bugyiban is mászkálhass, mert az is felesleges egy 21-22fok elegendõ. Ne vegyél bébiételt te fõzz. Öblítõ helyett használhatsz ecetet, bár én használok öblítõt, tegyél félre pénzt olyan helyre ami nincs mindig szem elõtt.Ha van elegendõ ruha játék, ne járkálj ilyen boltokba, hogy feleslegesen ne költsd a pénzt.Süss te otthon kenyeret, sokkal olcsóbb és nagyon egyszerû, csinálj pizza tésztát süsd elõ majd fagyaszd le, esetleg így lehet fõzeléket is, meg érdemes jól bevásárolni most tél elõtt zöldséget, gyümölcsöt ami fagyasztható és fagyaszd le.Kb ennyi jut most eszembe
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzá szólásokat!
Ha jó a mosógép akkor nem vészes a vízhasználat mosható pelenkánál.

Mit lehet tenni, hogy ne menjen a kutyába a kullancs?

Legjobb válasz: Az állatorvos biztos tud ajánlani valami jó kullancs elleni szert. De lehet kapni kullancs riasztó samponokat is. Persze ezt nehezebb használni, fõleg, ha nincs hozzászoktatva a kutyus a fürdéshez.

Az állatorvos biztos tud ajánlani valami jó kullancs elleni szert. De lehet kapni kullancs riasztó samponokat is. Persze ezt nehezebb használni, fõleg, ha nincs hozzászoktatva a kutyus a fürdéshez.
Frontline. Különbözõ koncentrációban kapható. A nyakon lévõ szõrt szét húzod és rácsöpögteted. 48 óráig ne fürödjön a kutyus. Kb. 3-4 hónapig ad védettséget, de ha fertõzözz területre mentek, akkor mindíg nézd át a kutyát.
a frontline- nál újabban hatásosabb az advantix. ugyanúgy kell használni, mint a frontline- t. DE (ez mindkettõre igaz) kullancsok ellen csak 1 hónap védettséget ad, bolhák ellen véd 3 hónapig mindkettõ. bha elsõsorban bolhák ellen kell, akkor jobb a frontline, ha elsõsorban kullancsok ellen, akkor jobb az advantix. :) szerintem samponokkal, nyakörvekkel nem érdemes próbálkozni, hosszabb szõrnél már semmit nem érnek.
a kulancs elleni nyakörvek semmire nem jók. vegyél valami sprét vagy a azt a csöpögtetös cuccot. azok jók :D
Zárd be a spájzba. :)
A Kiltix nyakörv nagyon jó. Kicsit drága, de megéri azt venni, mert az tényleg jó. Az olcsóbban nem érnek szart sem.

A lányok tudják befolyásolni hogy mikor legyen az orgazmusuk? Ezt hogy lehet késleltetni? Pl. Amikor izgatja egy férfi akkor vissza tudja tartani hogy ne menjen még el?

Legjobb válasz: Én olyankor automatikusan összehúzom az izmaimat, de néha nem elég, olyankor viszont nem valami nagy szám az orgazmus... :D

Én olyankor automatikusan összehúzom az izmaimat, de néha nem elég, olyankor viszont nem valami nagy szám az orgazmus... :D
Pár pillanatra abbahagyod az izgatást...De a párodnak is mondhatod akár, hogy álljon meg egy picit.

A kerítésre felrakott nádat mivel lehet lekezelni, hogy ne menjen olyan hamar tönkre?

Olyanok válaszát várom, akik ténylegesen csináltak is valamit a nádkerítésükkel, és eredményes volt. Ötleteim nekem is vannak, csak nem tudom, hogy milyen eredménnyel járna. Én gondoltam penész elleni szerrel való lekenésre + lakkozásra. Szívesebben próbálnék ki azonban valami olyat, amit más már sikerrel alkalmazott. Máshol látom, hogy nagyon ronda a nád már egy év után.

Legjobb válasz: Lenolaj kence!!!! Remelem jol irtam......de ettol nem feketedik be, nem szarad ki!

Lenolaj kence!!!! Remelem jol irtam......de ettol nem feketedik be, nem szarad ki!
A kérdező hozzászólása: Hogy nekem ez miért nem jutott magamtól az eszembe? Nagyon köszi, ezt fogom kipróbálni!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!