Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy ne legyen korai (3 db)

Mit lehet csinálni, hogy ne legyen korai magömlésem? Vagy forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: Csatlakozom az elõttem szólóhoz: Próbálj meg másra gondolni szex közben. Nekem sem mindig jön be, de valamennyit segít. Remélem, kinõjük :D

Csatlakozom az elõttem szólóhoz: Próbálj meg másra gondolni szex közben. Nekem sem mindig jön be, de valamennyit segít. Remélem, kinõjük :D
Másra kell valóban gondolni, hatásos ha valami vidám témán gondolkodsz, aminek nincs köze a szexhez, nekem ez bejön. Ez az egész furcsa lehet, de hosszú távon így lehet sokáig bírni szerintem. Ha tovább bírod nem csak a partnerednek lesz magasabb az élvezeti szintje (vagy akár orgazmusa is lesz), de Neked is élvezetesebb ha minél késõbb mész el. Minél többet adni pedig szerintem itt különösen fantasztikus érzés, bár kapni se rossz:D
vagy gondolj másra, nekem bejön, addig bírom, amíg akarom :)
Olvass el valami közepesen hosszú történetet, arra gondolj szex közben, folyamatosan idézd vissza, hogy mi volt benne. Sztem hatásos.
Majd kinövöd, ez a korral jár.
Vagy ha így se megy, ráncs rá elõtte nemsokkal.
Szia! a korai magömlés ellen én rendeltem egy dapoxetine nevû késleltetõ tablettát a netrõl, és eszméletlen jó volt. 3-szor tovább bírtam mint eddig, kicsit az idegvégzõséseket betompította. A http://www.ferficenter.hu oldalról rendeltem meg, régen a dapoxetine még benne volt a híradóban is mint új ilyen csodaszer... :-)

Mit lehet az ellen tenni h. ne legyen sárga a kéz és köröm a cigitől? És ha már olyan akkor hogy lehet eltüntetni?

Legjobb válasz: Ne cigizz,és elmúlik magától. Ha meg már bagózol,akkor szokd meg.

Ne cigizz, és elmúlik magától. Ha meg már bagózol, akkor szokd meg.
Félbevágott citrommal kenegesd.
Vegyél szipkát!

Ha elkezdem a hozzátáplálást 6 hónapos korban, és lassan kiváltok egy étkezést, ugyanakkor tejem bőven van még, akkor mi a teendő? Fejjem le, vagy mit lehet tenni, hogy ne apadjon el, és mellgyulladás se legyen belőle?

Legjobb válasz: Picit fejd meg a korábbi szopi idõpontjában, mindig egyre kevesebbet , nehogy begyulladjon. Egy, max 2 héten belül beáll a kereslet-kínálat.

Picit fejd meg a korábbi szopi idõpontjában, mindig egyre kevesebbet , nehogy begyulladjon. Egy, max 2 héten belül beáll a kereslet-kínálat.
Szia! Nekem 9 hós a kislányom de még mindig szopizik szerencsére. Én is nagyon féltem, hogy majd elapad a tejem de nem, szépen be fog állni a kereslet-kínálat. Én mind a mai napig megszoptatom evés után (napi 5x kap rendes kajcsit) így kap folyadékot is és a cicim is megkapja az ingert.
Ne válaszd még el. Mese, hogy nem elég neki a tejed.
Lemaradtam valamirõl? Nem írta, hogy le akarja választani és hogy kevés lenne a teje! Vagy egy korábbi kérdésben már tárgyaltátok ezt?
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elválasztani, sõt! Szeretném szoptatni sokáig, de azért bevezetném lassan a gyümölcsöket is. Tehát fejjek le valamennyit, és így megmarad a tejem. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: nem tárgyaltunk korábban. :-)) egyszerre írtunk.
:) lehet, hogy az elsõ elütötte, máshova akarta írni vagy csak félreolvasott valamit Mindig kicsit fejd meg a cicid, napról-napra egyre kevesebbet és át fog állni a termelés!
Elsõ vagyok. Azért írtam, hogy mese az, hogy nem elég a tej, mert a jól szopó és elegendõ tejcsit kapó 6 hónaposokat is erõltetni szokták a "jól értesültek" az elválasztásra. Nem kell elválasztani abban az esetben ha elég a tej. Lehet kóstolgatni de ne válts ki vele egy étkezést. érezni fogd mikor kell már pótolni almával és társaival .-okosak a babák. Diet anyuka.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!