Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy ne legyek (207 db)

Mit tehetnék, hogy ne legyen büdös a szám reggel ébredéskor? Lehet, hogy vmi bajom van?

Ha én együtt szeretnék aludni a barátommal,akkor vmit tennem kell!Mindig rendszeresen mosok fogat,de reggel ha felkelek (nagyon)kellemetlen íz van a számba:S Lehet hogy valami bajom van,vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ezzel nem vagy egyedül. Lehet, hogy a barátodnak is :) Nem lehet mást tenni csak az ágy mellé készítesz rágót vagy tictacot, h reggel is friss legyen a lehelleted.

Ezzel nem vagy egyedül. Lehet, hogy a barátodnak is :) Nem lehet mást tenni csak az ágy mellé készítesz rágót vagy tictacot, h reggel is friss legyen a lehelleted.
A fogínyvérzésre jó a zályatea-öblögetés, vagy citromos vízzel öblögethetsz és szedj sok c-vitamint akár 1000 mg-ot egy nap. Egyébként lehet hogy semmi baja nincs az ínyednek csak nagyon erõsen nyomod rá a fogkefét amikor megmosod. Igazából gyengéden kell, körkörösen inkább dörzsölni mint rányomni.
A kérdező hozzászólása: Szia!De fogmosáskor mindig vérzik az ínyem, milyen gyógynövényt tudnál ajánlani??? Különben nincs savam...És rossz fogam se..tudtommal.
Szia! Három problémára tudok gondolni: 1. Valamelyik fogad rossz, és az ételmaradékot nem tudod rendesen kimosni. Ebben az esetben a pangó ételmaradék okozza a rossz lehelletet. Ez veszélyes is lehet. Ebben az esetben feltétlenül menj el fogorvoshoz. 2. Gyomor probléma is állhat a háttárben. Nincs túl sok savad? Nem fáj a gyomrod rendszeresen? 3. Fogíny sorvadás. Nem érzékeny a fogínyed? Szokott vérezni? Ha ez az eset, tudok ajánlani egy nagyon jó gyógynövény termékcsaládot, aminek van egy balzsama is, ami nem csak a fogínyre jó, de a rossz lehellet problémáját is megoldja.
Nagyon sok embernek, altalaban mindenkinek szajszaga van ebredeskor es kellemetlen izt erez. De ha ez erosebb akkor talan tenyleg lehet valami problema. Esetleg lehet rossz fogad, verzik a foginy es az okozza.
Én ébredés után azonnal fogmosással kezdek, és a félórával késõbbi reggeliig simán kitart
Orbit rágó.
A kérdező hozzászólása: és akinek napközbe is? :S olvastam itt vhol hogy sok folyadék, zöldség, gyümölcs? Inni tényleg elfelejtek vhogy..vtam már párszor kiszáradva..
Tudomásom szerint minden embernek büdös a szája reggel. Legalábbis akivel eddig volt alkalmam együtt aludni, azoknak mindnek.
Szia! Én vagyok a hatodik válasz írója. Ha vérzik a fogínyed, akkor nagy valószínûséggel avval van a baj, az okozza a rossz lehelletet. Érdemes foglalkozni vele, mert hosszú távon nagyobb gondokat is okozhat. A például fogaid hamarabb kihullhatnak. Érdemes fogkrémet váltani. Sajnos az igazán jó minõségû fogkrémek drágák, de erre a problémára azok jók. Én a Sunrider fogkrémet tudom ajánlani, nagyon jó tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban, de persze más fogkrémek is vannak, amik jók, de azok szintén ilyen árban vannak. Ugyan ennek a cégnek van egy gyógyövény olaja. Ezzel érdemes dörzsõlni, masszírozni a fogínyt. Ha nincs mindig idõd masszírozni, akkor olyankor öblögess vele. A rossz lehelletet is el fogja tüntetni.

El kezdet tüzeni a kutyám max 3 napja és minim 1x be akasztot neki a kani de lehet hogy töbször is, mit csináljak hogy ne legyen kiskutya, ? 8 hópapos a szuka nem szeretném hogy tönkre mennyen egy kora elésbe,

Legjobb válasz: Vemhesen is lehet ám ivartalanítani! Lehetett volna annyi eszed,hogy a tüzelõ szukát elkülöníted az ivaros kantól úgy,hogy ne férhessen hozzá.

ha még csak 3 napja tüzel, akkor szinte kizárt, hogy befedezte a kan, ha meg igen, akkor nem vettétek észre idõben a tüzelés kezdetét. Viszont ha tényleg befedezte, akkor állatorvos, és ivratlanitsátok.
Vemhesen is lehet ám ivartalanítani! Lehetett volna annyi eszed, hogy a tüzelõ szukát elkülöníted az ivaros kantól úgy, hogy ne férhessen hozzá.
Lehet persze!Vidd minél hamarabb állatorvosok, õ útba igazít. ;)
Állatorvosok* bocsi csak a telefon átírta
Bocsi még egyszer, nem jól írta a telefon *állatorvoshoz.
Kérlek, vidd el az állatorvoshoz és ivartalanítsd! Akár korai ellés, akár nem, semmi szükség újabb alomra!
Nyugodtan vigyed ivartalanítãsra.Kiskutyákat amúgy is nagyon nehėz ma gazdásítani.
Kutyatartás Magyarország 2013
egy kicsit elkéstél az aggódással!! Mondjuk már rég ivartalanítanod kellett volna a kutyát. JA! Nem árt tanulnod is, mert borzalmas a helyesírásod!!
Ja, csak te vagy helikopter! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: tiszta szégyen amiket itt irkáltok, rohadt állatkinzó banda.titeket kéne ivartalanitani nem a szegény kutyát.
az én szukám is ilyen volt. a 3. nap már be is szökött egy kan, és be is fedezte... meg kellett várnom a következõ fizetést, hogy ki tudjam fizetni a mûtétet.addigra már félidõs volt a kutya, és ha már ott voltam, nézettem egy ultrahangot, csak kiváncsiságból. 3 kölyköt ki is mutatott. na nekem ennyi elég is volt, 10 percen belül már mûtötték is. azzal jársz a legjobban ha ivartalaníttatod!élete végéig nem kell már a kiskutyák miatta aggódnod.van esemény utáni tabletta is , de az meg olyan drága, mint a mûtét. plusz jól felborítod a hormonjait is.
3 napja tüzel és valami fehér folyik belõle? Szerintem meg méhgyulladás. Az ivartalanítás megmentheti az életét.
figyelj vidd le az állatorvoshoz, hogy nézze meg, hogy is áll ez a szuki tulajdonképpen. Náluk nem folyik ki fehér "ondó". beszéljétek át a dokival , mi a legmegfelelõbb megoldás, mert nem vagy tisztában a szuka "mûködésével", igy sajnos nem fogod tudni idõben megakadályozni a felesleges szaporulatot. Ivartalanitsátok, igy neked is, és nekik is jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: úgy nem vérzik neki még csak meg duzzadt a nemi szerve , meg a mellbimbója is , nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy meg be birta fedezni mert nem ragadtak össze az 100% , valami fehér fojt ma reggel a nemi szervébõl szerintem ondó , nem volt még nõstény kutyám nemtom hogy megy ez , de márt külön vanak ,
Igazad van, szemét állatkinzók vagyunk. Had fedezze be a kan nyugodtan a 8 hónapos szukát. mert gondolom szerinted az a normális. Elõször tanulj meg helyesen irni, aztán lehet lázadozni.

Zsíros bőr ellen mit lehet tenni? Mit csináljak hogy ne legyen zsíros a bőröm?

Valami arcpakolás ? Vagy esetleg más valami ?

Legjobb válasz: Melegvízû fürdés közben a vízzel mosd az arcod attól s a gõztõl kitágúlnak a pórusok. Szappanozd be az arcod az tisztítja s szárítja. Utánna jóhideg vizzel alaposan mosd le az pedig visszahúzza a pórusoka. Tiszta, zsírmentes arc, ezt csináld naponta. Annyi, hogy valami krémmel kenegesd is ne száradjon ki teljesen az arcod a sok szappantól.

Melegvízû fürdés közben a vízzel mosd az arcod attól s a gõztõl kitágúlnak a pórusok. Szappanozd be az arcod az tisztítja s szárítja. Utánna jóhideg vizzel alaposan mosd le az pedig visszahúzza a pórusoka. Tiszta, zsírmentes arc, ezt csináld naponta. Annyi, hogy valami krémmel kenegesd is ne száradjon ki teljesen az arcod a sok szappantól.
Lehet citromlével (az halványítja a bõrszínt illetve a szeplõket is) illetve uborkalével is ezek feszesítik a bõrt, vitamin dús és a citrom olja a zsírt is. (ezért s nem csak az illata miatt van a tisztítószerekben is reklámozva).
Ha a zsíros bõröd szappannal szárítod, akkor elõfordulhat, hogy még több zsírt fog termelni, hogy kompenzáljon.
Szappant semmikép ne mosd le mert az tönkreteszi a bõröd. Csak sima langyos vízzel mosd le naponta többször.

Mit csináljak hogy ne legyek ennyire féltékeny? Vagy lehet hogy csak én reagálom túl?

A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt,és jött az osztályába egy új lány.A csaj az nagyon nyomul a barátomra,olyan szinten hogy szinte félpucér képeket küld neki meg minden.Engem nagyon irritál ez a lány.Persze a barátom elmegy vele sétálni,hazakíséri és én féltékeny vagyok.A többi osztálytársa szerint nem néz ki olyan jól a lány..dea képei alapján..hát..szerintem tök szép..

Legjobb válasz: Túlreagálod de jogosan vagy féltékeny.Vagyis ne az legyél hanem felháborodott!

Túlreagálod de jogosan vagy féltékeny.Vagyis ne az legyél hanem felháborodott!
A barátodnak kellene lekoptatnia a lányt, nem neked, szerintem. Ha nem teszi meg, akkor vagy akar valamit a csajtól, vagy csak legyezgeti a hiúságát, hogy nyomul rá, de egyik sem korrekt.. Szóval szerintem a barátodat kellene elõvenni ebben a helyzetben, nem a csajt...
Ez a srácnak kéne intéznie. Neki kéne lekoptatni. De erõs a gyanúm, hogy kifejezetten élvezi, hogy valaki rajong érte. Nem reagálod túl, elég egyértelmûen le akarja fektetni a pasit, ha félmeztelen fotókat küld neki :) Szóval ez a srác asztala valójában, neki kéne azt mondani, hogy hagyja már békén!
Én is féltékeny lennék!! Mondd meg a barátodnak, hogy vagy Te, vagy a csaj.
Akkor beszélgess el nyomatékosabban a barátoddal, és szerintem a csajjal sem ártana még egyszer. Amúgy én is eléggé féltékeny tipus vagyok. Teljesen átérzem a problémád!
A kérdező hozzászólása: 16* És egyszer már találkoztam vele és megmondtam neki hogy száljon le róla, de tovább nyomult..
Fúúú, én megtépném azt a rib.ncot!! Ha tudod, hogy nyomul rá, szerintem fuss össze vele "véletlenül" és kicsit beszélgess el a fejével. Meg a barátodéval is!
"Persze a barátom elmegy vele sétálni, hazakíséri" faxa barátod van ha nem téged kísér haza hanem mást!!! Amúgy meg nem tartja a lány tiszteltben, hogy kapcsolatban vagytok? Másrészt valószínûleg csak szét akar titeket választani!!! Nem akar semmi komolyat... Kort írhatnál! Szerintem nem reagálod túl. Jogos! 22/F
A kérdező hozzászólása: Felháborodott!?
A kérdező hozzászólása: Tudja hogy nagyon féltékeny vagyok a lányra, de nem csinál semmit:/

32 éves nő vagyok, az egyik diákomnak önhibámon kívül "jeleket" küldtem, azt gondolja, hogy lehet valami köztünk, mit tegyek, hogy ne legyen belőle semmi gond?

Egyetemen tanítok, házas vagyok, 2 kisgyerekkel. Fiatalokkal vagyok egész nap, nem szeretnék részleteket írni, nem akarom, hogy bárki felismerjen, az én tárgyam m?vészeti, gyakorlatot és elméletet is tanítok. Inkább fiúk vannak a szakon, kis létszámban, az a feladatom, hogy inspiráljam ?ket, megteszem a t?lem telhet?t. Sosem történt hasonló eset, mint ami most.

Legjobb válasz: Próbálj meg rideg lenni vele, ne mosolyogj rá meg ilyenek. Ha mondasz neki valamit, vagy dícséred a munkájáért, azt is csak hidegen, mértéktartóan. Szerintem, ha nem hülye, akkor ebbõl rájön majd, hogy nem akarsz tõle semmit. Nekem mindig is voltak olyan tanáraim, akikkel elhülyéskedtünk (akár még flörtnek is nevezhetném), de soha nem gondoltam azt, hogy komolyan gondolja. Igaz, én lány vagyok, de mindig jóban voltam a tanáraimmal és sosem értettem félre a szituációt.

Próbálj meg rideg lenni vele, ne mosolyogj rá meg ilyenek. Ha mondasz neki valamit, vagy dícséred a munkájáért, azt is csak hidegen, mértéktartóan. Szerintem, ha nem hülye, akkor ebbõl rájön majd, hogy nem akarsz tõle semmit. Nekem mindig is voltak olyan tanáraim, akikkel elhülyéskedtünk (akár még flörtnek is nevezhetném), de soha nem gondoltam azt, hogy komolyan gondolja. Igaz, én lány vagyok, de mindig jóban voltam a tanáraimmal és sosem értettem félre a szituációt.
Én megmondanám neki kerek-perec, hogy a mihez tartás végett hogy viszonyuljon!Nincs ebben semmi, ha megmondod ne várjon semmit, mert te nem adtál neki okot.Akkor neki is tiszta lesz és nem fog többet látni mint a valóság. Egyébként lehet ezt már akkor kellett volna, amikor észrevetted a barátai furcsa megjegyzéseit.
Ja, és ha tényleg nem történt semmi, akkor nincs is mit elmesélni a férjednek. Vagy esetleg poénosan elmondhatod neki, hogy ez a kölyök mennyire félreértett, de ezt csak akkor javaslom, ha a férjed nem egy jajveszékelõ, féltékeny valaki.
Õ többet magyarázott bele a kettõtök kapcsolatába. Elõfordul ilyen. Fõleg, ha nem maradtok egyértelmûen a "szakmai" kérdéseknél. Habár, ha mûvészek vagytok akkor a "szakmai" is személyes. Bonyolult ez. Mivel te vagy a nõ és partnert ugye mindig a nõ választ, neked kell egyértelmû helyzetet teremteni bármennyire is legyezgeti a hiúságodat ennek a fiúnak a rajongása. Az igen legyen igen és a nem legyen nem. Elsõsorban anya vagy és feleség, másodsorban oktató és lehet, hogy te nem kacérkodtál, de nem is vetettél gátat már az elején, ezért reménykedik feleslegesen az a fiú. Azt hiszi, ha eléggé kitartó kialakulhat köztetek valami. Akkor most van itt az ideje, hogy mondd el neki egyértelmûen, hogy részedrõl merre hány méter. Lehet, hogy tényleg nem volt szándékos, mégis az érzelmeivel játszol. Ezt ne tedd! Mert annál rosszabb nincs, mint ha valakit "meg se tagadnak, el se fogadnak" Legyetek jók!
19:37-es. Semmi nincsen abban ha egy tanár a diákkal facebookon "konzultál". Ahol én tanulok ott is sok tanár van fent a közösségi oldalon és bizony ha van valami "nyûgünk bajunk" mikor már nem vagyunk suliban, bizony elõfordul, hogy facebokon szoktunk beszélni.
Kezdhetnél azzal, hogy iskolán kívül nem tartasz vele kapcsolatot, minek fészbukozol vele? A suliban kérdezze meg a tananyaggal kapcsolatos dolgait. Ennél többet nemigen kell tenned, hiszen õ sem zaklat.
Amikor beszélsz vele, egy darabig most fõleg az egyetemmel kapcsolatos dolgokról beszéljetek. Lehetsz vele barátságos, de tudnia kell, hol a határ.
Sulin kívül ne tarts vele kapcsolatot, ha valami gondja van az anyaggal, akkor a suliba, ne a facen írjon neked, mond meg neki, h "nem érek rá neked segíteni, mert családom van, a suliba kérjél segítséget tõlem ez ügyben"! Csak felfogja a dolgot! ELÉG ÉRDEKES AMIT ÍRSZ, MERT EGY PASI, PLÁNE A TANÁRJÁNAK NEM KEZDI OK NÉLKÜL CSAPNI A SZELET, NEM VÉLETLENÜL VOLTAK JELEK AHOHY ÍRTAD A HAVERJAINÁL. A GÁZ, H VALAMIFÉLE JELET ADTÁL NEKI, ÉS EZÉRT KEZD NYOMULNI, HÁT LE KÉNE DISZKRÉTEN ÁLLÍTANI, H FÉLREÉRTETTE A DOLGOT, TE EGYÁLTALÁN NEM NÉZTÉL RÁ FÉRFIKÉNT, CSAK MINT EGY KEDVES DIÁKOMRA" NÉZTÉL RÁ!:)
Szia, biztos tudod, hogy akinek az egyik oldalon eggyel több kereke van, annak a másikon eggyel kevesebb. Bizonyára nem tudtad számára egyértelmû módon meghúzni a határokat. Ezt tanuld meg!
"feltûnt, hogy a gyakorlatokon a barátai furcsa megjegyzéseket ejtenek el, amiket nem tudok hova tenni." Ha zavar, tedd szóvá és kérj értelmezést! "Az iskolán kívüli kapcsolattartást pedig még mindig szeretné és kezdeményez is." Ha Te nem akarod a kapcsolattartást, akkor utasítsd vissza! Remek alkalom a határok meghúzására. Baráti viszonyban is kell tudni õrizni a szerepeket: tanár diák. Ha a tanára akarsz maradni, és nem a pajtása lenni, viselkedj úgy! Pl. végy példát egy idõsebb kollegádról, õ milyen viszonyt enged meg magának a diákokkal, mi az, amit már nem tesz meg. Esetleg tanácsot is kérhetsz valamelyiküktõl.
Ha tanár vagy, akkor elméletileg kellett, hogy tanulj pszichológiát. Érdekes, hogy a Gyk-n érdeklõdsz...
Osztom a válaszod 12-es!:)
Nehogymár gond legyen, hogy egy anonim oldalon kérdez. Ez az oldal erre van. Egyébként, én is osztom a többiek véleményét. Bár én csak középiskolás vagyok még, nekem volt 2 évig olyan töritanárnõm, aki kiválasztotta magának a 3 szerinte leghelyesebb fiút az osztályból. Na most, ilyet egy tanár ne csináljon. Egy tanár legyen mindenkivel kapcsolatilag közömbös, ugyanakkor mindenki felé kedves, nyitott, amennyire lehet. Nincs az a tanár, aki ugyanúgy szeretné minden diákját, de ne mutasson nyílt érzelmeket, szimpátiát akármelyik tanítványa felé sem. Neked (önnek) is ezt javaslom. Kerek-perec meg kell neki mondani, hogy kedves a srác, szívesen segít neki felkészülni, de ennél többet ne várjon, és hagyja abba ezt a tolakodó viselkedést (mert ez az), amennyiben egyértelmû utasításokat tesz a kapcsolat kezdeményezésre a fiú, akkor
", akkor" - ez véletlen ment el. :) 19/f
Vicces, hogy ennyit agyalogsz a dolgon, közben meg a srác kábé csak dugásra próbál becserkészni. Mondd neki, hogy mi van egyenesen, és hogy hagyja abba mert családod van. Mit kell ezen ennyit agyalogni meg sakkozni? Furcsa, hogy tanár létedre ennyire szerencsétlen vagy.
Ebben nincs semmi. Igazán elmesélheted a férjednek, hogy egy hülye gyerek, már elnézést, de aki rögtön rohan a haverjaihoz, ha a tanára kedves vele és azok élcelõdõ megjegyzéseket tesznek az órákon, arra nem tudok más jelzõt használni, hogy félreértett Téged és ez mennyire kellemetlen, nem tudod mit csinálj.
Egyenesen világosítsd fel, hogy csak tanár-diák viszony van kozottetek. Nem célozgatnák hulyeségekkel, hogy hátha felfogja. Ez a legtisztább. Iskolán kívul senki ne zavarjon. 26N

Mit tehetek hogy ne legyen pecsételő vérzésem? Ezt a sárgatest rendellenességet (már ha az okozza) lehet befolyásolni valamivel?

Legjobb válasz: Azt hiszem, hogy van rá gyógyszer, de szerintem menj el nõgyógyászhoz, õ talán többet tud mondani. Mi van, ha nem az okozza? Szerintem más hormonális rendellenesség miatt is lehet, sõt még fertõzés miatt is.

Azt hiszem, hogy van rá gyógyszer, de szerintem menj el nõgyógyászhoz, õ talán többet tud mondani. Mi van, ha nem az okozza? Szerintem más hormonális rendellenesség miatt is lehet, sõt még fertõzés miatt is.

Kasperskyt használóknál mit lehet be állítani, vagy hogyan lehet hogy ne legyen lemez írás hiba?

Mert tudtommal bele szól a kaspersky.Valaki részletesen le írná hogy hol lehet beállítani valamit is hogy ne járjak én is úgy?

Legjobb válasz: ja és magyar nyelvû a kaspersky..

A kérdező hozzászólása: ja és magyar nyelvû a kaspersky..
Kaspersky verziószám?
Fürdetni lehet õket, nem lesz semmi bajuk.
Viszont a bolháknak sem lesz semmi bajuk.Ahogy vízbe rakod a macskát, a bolhák menekülnek a száraz rész felé.Vagyis a fejére.Csak akkor érsz el eredményt a fürdetéssel, ha a fejét is víz alá nyomod.De ezt nem ajánlom, mert így gyakorlatilag vízbe fojtod szegényt.Lehet kapni cseppet, a nyaka tövéhez kell cseppenteni.Állatpatikában vagy eledelboltban kapható, meg tudják mondani, adhatod-e ekkora macsusznak.
Gyakorlatilag, még szinte semmit sem tehetsz! Ha cseppentesz, azt az anyamacska lenyalja róluk, és akkor az anya cicával lesz gondod. Kérdezz meg, online orvost, hogy mit tanácsol neked.
Elsõ vagyok. Nekünk ezt állatorvos mondta, mi is így csináltuk. Természetesen nem tiszta vízzel kell lefürdetni õket, hanem fel kellett oldani a vízben egy tablettát, amit az állatpatikában kaptunk. És igen, a fejüket is be kell vizezni. Nem a vízbe nyomni, hanem a kezeddel végigsimítani, hogy onnan is kipusztuljanak a bolhák. Spot-on-t nem kaphat 8 hetesnél fiatalabb cica.
Neostomosan volt a tabletta neve, amit a vízbe tettünk.

Mi lehet az oka annak hogy nem nő a hajam? És mit csináljak hogy ne legyen ilyen száraz és szálkás?

már hónapok óta alig n?tt a hajam..köbö 1cm. szoktam vasalni a hajamat. majdnem minden nap. ha nem vasalom ki csúnya hullámos és szálkás. :S de h ha vasalom akkor nagyon töredezik. mit csináljak?

Legjobb válasz: én minden nap vasalom, vágni nem akarom hasonló a dolog velem is, én sörélesztõt szedek, meg van egy termék a dmbe aszem ilyen 500 forint, az is sokat segít, de a legjelentõsebb növekedést most a szünetbe értem el azzal hogy ritkábban mostam, és szilveszter és karácsony kivételével kb. 1x vasaltam ki. elvileg ha kevesebbszer mosod gyorsabban nõ, valamint hajmosásnál kevés sampont használj, és több balzsamot.

én minden nap vasalom, vágni nem akarom hasonló a dolog velem is, én sörélesztõt szedek, meg van egy termék a dmbe aszem ilyen 500 forint, az is sokat segít, de a legjelentõsebb növekedést most a szünetbe értem el azzal hogy ritkábban mostam, és szilveszter és karácsony kivételével kb. 1x vasaltam ki. elvileg ha kevesebbszer mosod gyorsabban nõ, valamint hajmosásnál kevés sampont használj, és több balzsamot.
Valószinûleg nõ a hajad, csak letörik a vége, ezért nem lesz hosszabb. Sajnos az enyém is ilyen, a tördezett részeket mindenképp le kéne vágni, akkor nem törik majd le a vége és hosszabb lesz a hajad.
használj hajbalzsamot és nembiztos, h az olcsóbb a rosszabb én egy tök olcsót használok és az vált be ... :) de am gliss kuros fújós témák is jók rá:)
A kérdező hozzászólása: miet használsz?:D
kallost, 300-400 ft között mozog, és szerintem nagyon yó. több embernek is bevált.
1.4. ei vagyok..tudom jókor :$ XD .. kallost használok, 300-350 ft kb.

Lehet valami bajom? Mit tegyek hogy ne legyen ennyire rossz? Mondjam neki hogy fáj?

Nagyon szeretem a barátnõm és hihetetlenül hiányzik és én is neki de el kellett mennie 2 hónapra de nem tudjuk mikor találkozunk de nekem nagyon fáj úgy hiányzik meg fogok bolondulni és duplát ver a szivem úgy érzem:( és agresszivabb vagyok miatta és egyre rosszabb és mindig mondom neki hogy milyen rossz.

Legjobb válasz: skype-oljatok.

skype-oljatok.
A kérdező hozzászólása: Nem tudunk mert 9 ig dolgozik minden nap és csak pár szót tudunk irni egymásnak:(
Mi bajod lenne? Amúgy elmondhatod neki de attól még nem fog hazajönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!