Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy ne (1054 db)

Mit tegyek hogy ne jöjjenek ki pattanások az arcomon? Pl. : mit egyek mit ne! (ez csak példa lehet hogy nagy hülyeség)

Legjobb válasz: ne egyél zsíros, fûszeres kajákat, lehetõleg csokoládét és más cukros dolgokat se. ezek kiütköznek a bõrödön. igyál jó sokat, csinálj méregtelenítõ kúrákat, sok gyümölcs-zöldség.

ne egyél zsíros, fûszeres kajákat, lehetõleg csokoládét és más cukros dolgokat se. ezek kiütköznek a bõrödön. igyál jó sokat, csinálj méregtelenítõ kúrákat, sok gyümölcs-zöldség.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi!! :) Aki még tud küldjön tanácsokat !!
Szedjél A-vitamint. Használj minél természetesebb szereket arctisztításhoz. Pl bõrradírnak kávézacc a legjobb. Ha van otthon használd heti egyszer. Minden reggel és este moss arcot, mondjuk teafás szappannal.

Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?

Minél hamarabbi válaszokat kérek! nem szeretném hogy látszódjon hogy még volt aktus.

Legjobb válasz: Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnõm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet,csak azt fogják fel kevesen közületek,hogy az nem csak jó lehet,az elsõ tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy,ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az elsõ mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.

Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnõm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet, csak azt fogják fel kevesen közületek, hogy az nem csak jó lehet, az elsõ tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy, ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az elsõ mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.
ésakkor mivan?:D amúgy ha aztírod a szexre, hogy "azt" ebbõl is láccik h baromi éretlen cvagy még és a szex nemegészen nekedvaló még
Na es ha az vagy? Egy 20 eves sracnak attol csak izgalmasabb, ujabb trofea leszel neki ;] Bar egyebkent ha ez bekovetkezik koztetek, annak mar neve van, es a torveny bunteti. De ti tudjatok.
Csináljátok ruhában, akkor nem fogja látni!
Mennyivel idõsebb?Ja amúgy akkor te már nem vagy szûz, nem?És az miért lenne baj ha látná hogy az vagy?
Kapcsoljátok le a villanyt!!!
Addig vagy szûz ameddig egy hatalmas farok beléd nem áll, tõk 8 h kiszakadt-e vagy sem. És honnan tudod hogy kiszakadt?
Szánalmas, hülye kis p*csa vagy. DE legalább menõnek tartanak a barinõid. Pusztulnátok el!:) Remélem, sokat segítettem.:)
Olvastad a Rómeó és Júliát?? Méghogy nincs szex benne. De elõtte összeházasodtak! Júlia emlékezetem szerint 13 éves volt. De ez tényleg egy agyszülemény, bár a kor jegyeit viseli magán. A kérdezõ is. Hány pasi fogdosta már meg 15 éves korára? Elszáll az agyam.
Lehet hogy a kor jegyeit viseli magán az a mû, de környörgöm!!!!! 500 évvel ezelött volt!!!!!!
Mindig is ilyen nõt szerettem volna......verni.
nem tudsz mit tenni úgyis megtudja! Atyaééééég milesz?! : O Te dolgod és nyugottan valdbe h szûz vagy! avagy hisz hülye csitrinek akit könnyú megkapni...
A kérdés vége (amikorra mindenki elfáradt): "Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszûzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szûz vagyok?" A helyes válasz: semmit. Bónusz: szerintem is fiatal vagy, ezért mindig jó, ha kétszer meggondolod. A tapasztalatok szerint a túl kései elsõ élmények gyakrabban jobbak, mint túl fiatalon, akármilyen fickóval is.
egy jó javaslat: kúrasd meg magad aztán jelentsd fel, ez a jó recept. sok sikert, szorítok neked. de te egy mekkora.....15 évesen egy 20 évessel, bár akkora lenne neki hogy ha bele teszi a nemi szervedbe akkor a manduláidat csiklintaná vele. na ezt kívánom.
te most kamuzol!!!a kérdésben az van :'jövõhéten leszek 15', az eggyik válaszodban viszont az van hogy 20!!!(mond má meg meik igaz te hülye!
te bolond! (elõzõ)nem látod hogy a pasija 20 !
tutitipp: szoríts egy sapkát a két térded közé, tuti nem veszi észre, hogy nem vagy szüz. Amúgy mért is akarsz te mindent odaadni valakinek, akinek azt sincs bizalmad elmondani, hogy nincs szûzhártyád? Nem értem, hogy mért kell olyannak odaadnod magad, aki még ráadásul nem is a barátod?! Mindegy, mindenki maga tudja, hogy cseszi el az életét.. Egy életre megsebzödsz, ha hülyeséget csinálsz. Hogy nézel utána a leendö szerelmed szemébe? Bocs, majdnem 15 évesen tüzeltem, éshát megdugattam magam az elsö szembejövövel... Hát...
A kérdező hozzászólása: azok válaszát kérem akik képesek normális választ adni a kérdésemre!!!!!!
Igen, de a Rómeó és Júliában mindketten kiskorúak, itt meg nem és abban nincs is szex
16:02-es válaszoló. Akkora baromságot írtál..... Lehet hogy a Rómeó és Júliában 14-15 évesek játszottak, de az csak egy színdarab istenem :DD Az nem megtörtént mû, csak kitaláció. Ne legyél már ennyire zakkant. Amúgymeg ha arra gondoltál, hogy abba korba már gyereket neveltek akkor elárulom neked... Kb 4-500 évvel elõrébb járunk ;)
A kérdező hozzászólása: hahaha miylen vicces.... ugy értettem hogy ne vegye észre...
A kérdező hozzászólása: 20 éves és nemtudja hogy még azt nem csináltam
A kérdező hozzászólása: köszi végre egy hasznos válasz:)
Mért nem lehet megadni a kérdésre a választ? Nem kioktatást kér! amugy meg minnél jobban mondjátok neki hogy ne meg stb....megfoglya csinálni mert akarja!!!!!!
épphogy megvallhatod neki, hogy tapasztalatlan vagy, de vágysz a tanulásra :) a huhogóknak meg annyit, hogy a Rómeó és Júlia is 15 évesekkel játszódik. Szóval, sok sikert neked kis 15 éves felfedezõ!
15:57:Nem, a törvény ezt sajnos nem bünteti, nézz csak utána, 14tõl létezik a kölcsönös beleegyezés kategória. 16:02:Igen csak tudod a Rómeó és Júlia romantikus mû.Ami feltételezi a szerelmet, na errõl itt szó nincs.Amúgy kinek a válasza volt hasznos?
A kérdező hozzászólása: köszi:) és azért tettem fel a kérdés mert meg szeretném csinálni:)
A kérdező hozzászólása: a 15:55ösnek:)
s egy úgy rib*nc csillaga villant fel az égen.
A kérdező hozzászólása: kössz...
"Jövõhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de õ idõsebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet." Hát ez alapján mit vársz, mondd? HOgy gratulálni fogok? Szüleid biztos büszkék rád.
A kérdező hozzászólása: megoldódott nem tettem meg vele:) így volt a helyes:) és én nem vagyok az a 15 éves akire gondoltok hogy megkuratja magát az elsõ pasival..én úgy szeretném ha minden tökéletes lenne. azthittem vele azlesz de nem lett volna:) köszi a válaszokat!

El kezdet tüzeni a kutyám max 3 napja és minim 1x be akasztot neki a kani de lehet hogy töbször is, mit csináljak hogy ne legyen kiskutya, ? 8 hópapos a szuka nem szeretném hogy tönkre mennyen egy kora elésbe,

Legjobb válasz: Vemhesen is lehet ám ivartalanítani! Lehetett volna annyi eszed,hogy a tüzelõ szukát elkülöníted az ivaros kantól úgy,hogy ne férhessen hozzá.

ha még csak 3 napja tüzel, akkor szinte kizárt, hogy befedezte a kan, ha meg igen, akkor nem vettétek észre idõben a tüzelés kezdetét. Viszont ha tényleg befedezte, akkor állatorvos, és ivratlanitsátok.
Vemhesen is lehet ám ivartalanítani! Lehetett volna annyi eszed, hogy a tüzelõ szukát elkülöníted az ivaros kantól úgy, hogy ne férhessen hozzá.
Lehet persze!Vidd minél hamarabb állatorvosok, õ útba igazít. ;)
Állatorvosok* bocsi csak a telefon átírta
Bocsi még egyszer, nem jól írta a telefon *állatorvoshoz.
Kérlek, vidd el az állatorvoshoz és ivartalanítsd! Akár korai ellés, akár nem, semmi szükség újabb alomra!
Nyugodtan vigyed ivartalanítãsra.Kiskutyákat amúgy is nagyon nehėz ma gazdásítani.
Kutyatartás Magyarország 2013
egy kicsit elkéstél az aggódással!! Mondjuk már rég ivartalanítanod kellett volna a kutyát. JA! Nem árt tanulnod is, mert borzalmas a helyesírásod!!
Ja, csak te vagy helikopter! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: tiszta szégyen amiket itt irkáltok, rohadt állatkinzó banda.titeket kéne ivartalanitani nem a szegény kutyát.
az én szukám is ilyen volt. a 3. nap már be is szökött egy kan, és be is fedezte... meg kellett várnom a következõ fizetést, hogy ki tudjam fizetni a mûtétet.addigra már félidõs volt a kutya, és ha már ott voltam, nézettem egy ultrahangot, csak kiváncsiságból. 3 kölyköt ki is mutatott. na nekem ennyi elég is volt, 10 percen belül már mûtötték is. azzal jársz a legjobban ha ivartalaníttatod!élete végéig nem kell már a kiskutyák miatta aggódnod.van esemény utáni tabletta is , de az meg olyan drága, mint a mûtét. plusz jól felborítod a hormonjait is.
3 napja tüzel és valami fehér folyik belõle? Szerintem meg méhgyulladás. Az ivartalanítás megmentheti az életét.
figyelj vidd le az állatorvoshoz, hogy nézze meg, hogy is áll ez a szuki tulajdonképpen. Náluk nem folyik ki fehér "ondó". beszéljétek át a dokival , mi a legmegfelelõbb megoldás, mert nem vagy tisztában a szuka "mûködésével", igy sajnos nem fogod tudni idõben megakadályozni a felesleges szaporulatot. Ivartalanitsátok, igy neked is, és nekik is jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: úgy nem vérzik neki még csak meg duzzadt a nemi szerve , meg a mellbimbója is , nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy meg be birta fedezni mert nem ragadtak össze az 100% , valami fehér fojt ma reggel a nemi szervébõl szerintem ondó , nem volt még nõstény kutyám nemtom hogy megy ez , de márt külön vanak ,
Igazad van, szemét állatkinzók vagyunk. Had fedezze be a kan nyugodtan a 8 hónapos szukát. mert gondolom szerinted az a normális. Elõször tanulj meg helyesen irni, aztán lehet lázadozni.

Van egy 3, 5 hónapos kisfiam nagyon hörög mit lehet tenni hogy ne hörögjön és mi okozhatja hogy hörög, mert csak akkor hörög amikor ettünk és csak egy darabig utána elmúlik neki . mit csináljak hogy ne hörögjön?

Legjobb válasz: Mi is így vagyunk, de azt mondták ez nem baj. Csak megtapad a nyál vagy a kaja egy kicsit nekik, ezért hörögnek. Ha nem köhög, meg ha elmúlik neki 1-2 perc múlva, akkor semmit nem kell vele csinálni.

Mi is így vagyunk, de azt mondták ez nem baj. Csak megtapad a nyál vagy a kaja egy kicsit nekik, ezért hörögnek. Ha nem köhög, meg ha elmúlik neki 1-2 perc múlva, akkor semmit nem kell vele csinálni.

Mit tegyek, hogy ne csinálja, mi lehet a baja?

Van egy pár hullámos papgájom és a fiú a bal szemét folyton elvájja, kaparja. Mikor meggyógyul, utána egy-két nap esetleg hét és újra kezdi.

Legjobb válasz: Keveset írtál arról, mitõl viszkethet a szeme. Így csak tippelek. Lehet, hogy valamilyen gombás fertõzése van, vagy lehet, hogy valamilyen külsõ élõsködõt szedtetek össze /atka, tetû/. Egyebekben minden tiszteletem a válaszolóké, de nem igazán értem, az ilyen típusú kérdésekre miért írja mindenki azt, hogy "vidd el orvoshoz, majd az megmondja, mi a baj"? Ha kérdést írok, lehet, hogy azért teszem, mert én nem tudom a választ, viszont nem akkora a probléma, hogy azonnal az orvoshoz rohanjak. Még egyszer mondom, nem szeretnék senkit megbántani!

Keveset írtál arról, mitõl viszkethet a szeme. Így csak tippelek. Lehet, hogy valamilyen gombás fertõzése van, vagy lehet, hogy valamilyen külsõ élõsködõt szedtetek össze /atka, tetû/. Egyebekben minden tiszteletem a válaszolóké, de nem igazán értem, az ilyen típusú kérdésekre miért írja mindenki azt, hogy "vidd el orvoshoz, majd az megmondja, mi a baj"? Ha kérdést írok, lehet, hogy azért teszem, mert én nem tudom a választ, viszont nem akkora a probléma, hogy azonnal az orvoshoz rohanjak. Még egyszer mondom, nem szeretnék senkit megbántani!
lehet valami rossz van ott a szeménél..vidd el állatorvoshoz, õk biztos tudnak segíteni
de ha többször is véresre kaparja, akkor mi mást csinálhatna?kösse le a lábait, hogy ne vakargassa?vagy celluxozza le a szemét?
Hiába is szeretnénk nem tudunk így segíteni a kérdezõnek! Ezért mondják általában azt, hogy vigye el állatorvoshoz, vagy amit én javaslok inkább egy hullámos papagáj tenyésztõhöz, mert az még biztosabban megmondja, hogy mi a baja!
De lehet, hogy valakinek volt már ilyen gondja, és meg tudta oldani. Akkor a saját tapasztalatát le tudja írni a kérdezõnek, és lehet, hogy hasznos lesz neki. Ergo, nem kell az állatorvos.
És várja meg, amíg egy hozzáértõ, akinek volt már ilyen gondja válaszol? A papagáj közben meg szenved! Sokkal egyszerûbb egybõl egy tenyésztõnek megmutatni!

Le vagyok törve. Megint megjött. Hogy lehet ezt elviselni? Mit ajánlotok, hogy ne gondoljak annyit erre az egészre? Úgy érzem, hogy soha nem fog összejönni.

Legjobb válasz: Szia! Tudom, nagyon nehéz. Három évig csináltam, mire összejött a babánk. Eleinte hõmérõzés, hüvelyváladék nézés stb. Késõbb doki, hsg, gyógyszerek. Már lemondtunk róla, belefáradtunk, mikor babás lettem. El sem akartam hinni, pedig minden reggel hánytam. Még dokihoz is csak akkor mentem, amikor másodszor is kimaradt a mesim. de hidd el, érdemes várni!! A lányom már 15 éves, imádom.

Szia! Tudom, nagyon nehéz. Három évig csináltam, mire összejött a babánk. Eleinte hõmérõzés, hüvelyváladék nézés stb. Késõbb doki, hsg, gyógyszerek. Már lemondtunk róla, belefáradtunk, mikor babás lettem. El sem akartam hinni, pedig minden reggel hánytam. Még dokihoz is csak akkor mentem, amikor másodszor is kimaradt a mesim. de hidd el, érdemes várni!! A lányom már 15 éves, imádom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!
Durvának fog tûnni, de lehet hogy egy drasztikus módszer segít: nézd meg a Match Point címû filmet, és rájössz, hogy mennyire fontos, hogy ne görcsölj, és úgy foglalkozz a férjeddel, mint Férfivel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Valami idõtöltést tudnátok, ami elterelné a figyelmemet?Mondjuk egy 1000 db-os puzzle?
Szia. Sajnos nekem is megjött ma. Nagyon nehéz nem ezzel foglalkozni. Mindig eldöntöm a mensikor, hogy mostmár nem érdekel, és másra fogok koncentrálni. Májustól elkezdtem tanulni. Reméltem , hogy leköti a figyelmemet. A nemvárt mensi elõtt 1 héttel viszont szinte semmi másra nem tudok figyelni. Szóval nem könnyû. Pedig tényleg megpróbálom elterelni a figyelmem. Talán mahd most sikerül. Te is kipróbálhatod a tanulást (pl nyelvek) vagy valami mozgást. Szerintem most én is el kezdek megint aktívan biciklizni, vagy a barátnõmmel thai chizni. Muszáj továbblépni! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nálam is uyganez van.1 héttel a nemvárt elõtt már alig birok magammal.Most én is elkezdek tornázni, hátha sikerül igy fogyni....
Kitartás!Nekünk fél éve nem jön a baba, mindkettõnkkel minden rendben.Tudom milyen nehéz, én fél évig minden jelt lestem, volt, hogy 1 hetet késett...és aztán jött a csalódás.Ez az elsõ hónap, hogy nem figyelek semmit, csak annyit, hogy peteérés körül mindenképpen legyünk együtt.A férjem mondta, mikor megkérdeztem tõle, hogy õ nem viseli-e nehezen, hogy nem jön a baba:Ha megjött, megjött, addig legalább ketten vagyunk egymásnak.Próbálok erre gondolni, lefoglalni magam.Munka, pihenés, barátok...Jönni fog a pici hidd el.
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Nézegettem a régi megválaszolt kérdéseimet és megakadtam a kérdéseden. Sikerült már összehoznotok a bébit?? Kíváncsi vagyok, hogy mi lett Veled-Veletek egy év alatt... Üdv.Kata

Zsíros bőr ellen mit lehet tenni? Mit csináljak hogy ne legyen zsíros a bőröm?

Valami arcpakolás ? Vagy esetleg más valami ?

Legjobb válasz: Melegvízû fürdés közben a vízzel mosd az arcod attól s a gõztõl kitágúlnak a pórusok. Szappanozd be az arcod az tisztítja s szárítja. Utánna jóhideg vizzel alaposan mosd le az pedig visszahúzza a pórusoka. Tiszta, zsírmentes arc, ezt csináld naponta. Annyi, hogy valami krémmel kenegesd is ne száradjon ki teljesen az arcod a sok szappantól.

Melegvízû fürdés közben a vízzel mosd az arcod attól s a gõztõl kitágúlnak a pórusok. Szappanozd be az arcod az tisztítja s szárítja. Utánna jóhideg vizzel alaposan mosd le az pedig visszahúzza a pórusoka. Tiszta, zsírmentes arc, ezt csináld naponta. Annyi, hogy valami krémmel kenegesd is ne száradjon ki teljesen az arcod a sok szappantól.
Lehet citromlével (az halványítja a bõrszínt illetve a szeplõket is) illetve uborkalével is ezek feszesítik a bõrt, vitamin dús és a citrom olja a zsírt is. (ezért s nem csak az illata miatt van a tisztítószerekben is reklámozva).
Ha a zsíros bõröd szappannal szárítod, akkor elõfordulhat, hogy még több zsírt fog termelni, hogy kompenzáljon.
Szappant semmikép ne mosd le mert az tönkreteszi a bõröd. Csak sima langyos vízzel mosd le naponta többször.

Kisfiamnak ket evesen vissza tepte a doki a kukijat. Egy picike resz meg maradt. A gyerek apjänal volt es ö nem nezte neki, most meg nem lehet vissza huzni, mindig pereped neki es veres lesz. Mi tegyek hogy ne fajjon neki? es ujra legyen a regi?

Legjobb válasz: most negy eves a gyerek,regebben nem is pisilt napokig,amikor a doki csinalta neki,bar nem csodälom,most ha probälom neki,mindig mondja auuu,fäj,mit tegyek hogy ne fäjjon neki,valami krem,hogy fellazitsa neki?

A kérdező hozzászólása: most negy eves a gyerek, regebben nem is pisilt napokig, amikor a doki csinalta neki, bar nem csodälom, most ha probälom neki, mindig mondja auuu, fäj, mit tegyek hogy ne fäjjon neki, valami krem, hogy fellazitsa neki?
Sajnos nem tudok neked, hasznos választ írni:( Szerintem vidd el a dokihoz, õt kérdezd, hogy mit lehet vele csinálni. De én másik orvoshoz vinném, mint aki 2 évesen "kezelte", szerintem valamit nem jól csinált. Mielõbbi jobbulást.
Én már elvittem volna gyerek sebészetre, természetesen nem ahhoz a kretén dokihoz, aki így elbánt vele...2 fiú anyukája
Nálunk is ez volt a módi elõször feltépték.Aztán kaptunk krémet amitõl fellazult de azt csak az orvos adja.Most 5 éves a fiam és a mai napig nem engedi megnézni se hogy rendben van-e minden.Idõnként lefogjuk és megnézem neki akkor ordít, kapál stb...Egyszer kérdeztem mire jó ez hiszem muszáj megnézni ha nem akarjuk hogy gond legyen.Azt mondta nem is fáj csak hát az emlék, remélem idõvel majd elmúlik.És ezt kívánom neked is.Mindenesetre vidd el dokihoz és majd megnézi mit lehet tenni.

Mit csináljak, hogy ne apadjon el a tejem? Mitől lehet, hogy egyik napról a másikra lecsökken a mennyiség?

Eddig annyi volt, hogy szopi után is még le tudtam fejni 40 ml-t minimum, most abból a cicib?l, amib?l nem evett már 4 órája éppen hogy 50 ml-t tudtam.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, hogy mitõl csökken le, de én is állandóan kínlódok ezzel. Azt vettem észre, hogy havonta 1x elõjön ez a probléma. Nekem tegnap kezdõdött megint, hogy úgy érzem kevesebb, és pont 1 hónappal ezelõtt volt az utolsó tejválságom. Szerintem a nõi ciklussal lehet összefüggésben, bár én még nem menstruálok. Szerencsére idáig mindig túljutottam rajta, de én kb. 8-10 alkalommal szoptatok naponta, beleértve az éjszakait is. Iszok tejszaporító teát, régebben próbáltam a homeos bogyókat, alkoholmentes sört, more milk-et, tejszaporító golyókat, de szerintem nem igazán mûködnek, legalábbis nálam. Bár a léleknek megnyugtató, és lehet, hogy ez az, ami segít a holtponton túljutni. Az biztos, hogy minél gyakrabban szoptatsz, annál több lesz a tejcsi, úgyhogy rakd olyan gyakran mellre a babádat, amilyen gyakran csak tudod. Boldog új évet, és sok tejcsit kívánok!

Szia! Nem tudom, hogy mitõl csökken le, de én is állandóan kínlódok ezzel. Azt vettem észre, hogy havonta 1x elõjön ez a probléma. Nekem tegnap kezdõdött megint, hogy úgy érzem kevesebb, és pont 1 hónappal ezelõtt volt az utolsó tejválságom. Szerintem a nõi ciklussal lehet összefüggésben, bár én még nem menstruálok. Szerencsére idáig mindig túljutottam rajta, de én kb. 8-10 alkalommal szoptatok naponta, beleértve az éjszakait is. Iszok tejszaporító teát, régebben próbáltam a homeos bogyókat, alkoholmentes sört, more milk-et, tejszaporító golyókat, de szerintem nem igazán mûködnek, legalábbis nálam. Bár a léleknek megnyugtató, és lehet, hogy ez az, ami segít a holtponton túljutni. Az biztos, hogy minél gyakrabban szoptatsz, annál több lesz a tejcsi, úgyhogy rakd olyan gyakran mellre a babádat, amilyen gyakran csak tudod. Boldog új évet, és sok tejcsit kívánok!
fejjél éjjel is, s azzal több lesz s odaadod neki cumiból, én így tettem plussz more milk plus kapszula
Lehet, hogy fejlõdési ugrásban van a babád és most többet igényel! Tehát nem a tejed csökkent, hanem õ eszik többet. Pár nap alatt újból beáll majd a mennyiség!
Az a gond, hogy nem írtad meg, hogy a babád most hány hónapos, mert ez fontos lenne!Ha azt akarod elérni, hogy éjszaka ne szopizzon, nagy hiba, ez közrejátszhatott az apadásban. Tehát mindig a baba igénye az elsõ, nem a mi kényelmünk a legfontosabb!!!! Nem tudom, mennyit szoktál pihenni naponta? Minden szoptatás elõtt legalább 20 percet kell pihenni, naponta szieszta, tehát a pihenés csodára képes, annyi tej lesz bõven, nem elég valami tajszaporítót szedni! Sokan megfeledkeznek a pihenésrõl, mert ugye a lakás kitatarítására megy rá az energiájuk attól félvén mit szólnak majd a látogatók. Leszögezem, a babának legfontosabb az elegendõ anyatej, mint a lakás csillogása!!!!! Kellemes szoptatást! BÚÉK!
A kérdező hozzászólása: 2 hónapos a baba, és nem én akarom hogy ne szopizzon éjjel, hanem õ nem ébred fel szopizni. Az éjszaka abban a vonatkozásban szerepel, hogy fürdés után nem alszik el. 7-kor fürdetem és van amikor még éjfélkor is ébren van, kb. 2* 5-10 percnyi alvással, közben 1 vagy 2 szopival, és utána alszik 6-7 órát. Ha õ nem jelez, éjjel már nem keltem fel enni. Szerintem ez nem jelenti azt, hogy a saját kényelmemre gondolok csak. Csak úgy érzem, hogy estére nem tud egyszerre sokat szopizni és ez játszhat közre abban, hogy késõn alszik el.

A férjem mostanában azt tapasztalja, hogy reggelre mindig nedves a gatyója. Mitől lehet ez, mi csináljunk, hogy ne izzadjon annyira?

Renszeresen mosakszik mégis nagyon izzad ott lent.Használt már bokszer alsót, meg hagyományos kisgatyát is, de akkor is izzad. Mit?l lehet ez,mi csináljunk, hogy ne izzadjon annyira?

Legjobb válasz: Ne vegyen fel semmit éjszakára és hintõporozhatja is. Lehet, hogy kövér?.

Ne vegyen fel semmit éjszakára és hintõporozhatja is. Lehet, hogy kövér?.
Érdemes lehetne megnézetni is mert ha meleg, akkor a spermák sem életképesek. Bár nem tudom, kell -e még babaprojekt.-) Én is csak azt tudnám mondani, hogy ne húzzon alsót éjjelre.
vegye ki a kezét a bilibõl:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!