Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy a seb gyorsabban (2 db)

Mit lehet tenni, hogy a seb gyorsabban gyóyuljon?

Legjobb válasz: Semmit. A szervezet majd megteszi a dolgát. Csak ne emelj semmit és ne erõltesd meg magad.

Semmit. A szervezet majd megteszi a dolgát. Csak ne emelj semmit és ne erõltesd meg magad.
AZ ÉN SZÜLÉSZNÕM HOMEOPÁTIÁS SZEREKKEL FOGLALKOZIK ÉS Õ AJÁNLOTT OLYAN GYOGYSZERNEK NEM MINÕSÜLÕ BOGYÓKAT AMI A VAJÚDÁS, SZÜLÉS ÉS REGENERÁLÓDÁSI SZAKASZBAN IS NAGY SEGÍTSÉGEMRE LESZNEK.

A cicám nagyon játékos, folyton harap és karmol. Mivel szoktassam le a cicámat? A sebeket és a hegeket hogyan lehet gyorsabban eltüntetni?

Sajnos mindig megcélozza a lábamat, vádlimat, aminek a helye pár hónapig megmarad. Nem szeretnék nyáron így kinézni, ha jön a rövidnadrágos, szoknyás id?.

Legjobb válasz: Ne akard,hogy más legyen! Anno én is úgy "neveltem" a macskáimat,hogy ne legyenek játékosak... Viszont megvolt a böjtje... A játékot csíntalanság váltotta fel... Tör-zúz a két macska... Inkább vegyél neki egy labdát, vagy valamit... Szánj rá naponta fél órát,hogy kifáraszd a kicsit... Guritsd el neki a labdát, azzal egy darabig elszórakozik... Vagy a másik, ami nálam bevált, az a lézer... Tudod, ilyen piros bigyó... Azzal 10 percig ugráltattam és utána mozogni sem volt kedve. (de ez utóbbit annyira nem ajánlom.... én is csak legvégsõ esetben fárasztottam ezzel ki... Játék után tiszta görcs lesz a macska, mert "nem kapta el a pöttyöt".)

Ne akard, hogy más legyen! Anno én is úgy "neveltem" a macskáimat, hogy ne legyenek játékosak... Viszont megvolt a böjtje... A játékot csíntalanság váltotta fel... Tör-zúz a két macska... Inkább vegyél neki egy labdát, vagy valamit... Szánj rá naponta fél órát, hogy kifáraszd a kicsit... Guritsd el neki a labdát, azzal egy darabig elszórakozik... Vagy a másik, ami nálam bevált, az a lézer... Tudod, ilyen piros bigyó... Azzal 10 percig ugráltattam és utána mozogni sem volt kedve. (de ez utóbbit annyira nem ajánlom.... én is csak legvégsõ esetben fárasztottam ezzel ki... Játék után tiszta görcs lesz a macska, mert "nem kapta el a pöttyöt".)
Kölyök még a cica?Mert ha igen, ezt felnõtkorukra ki szokták nõlni!köss fel neki valami játékot amin levezetheti az energiáit.
A karmolás és a harapdálás a játék része. Ha lenne egy másik cicád, egymással is ezt tennék. Amit ez ellen cselekedni tudsz, ha miután megkarmolt, a fejére koppintasz.
ez a játék része nem tudod leszoktatni róla..ha játszol vele is fejlõdik a vadász érzéke..annyit tudsz tenni h nem a lábbaddal v kezeddel játszol vele hanem hosszú mdzagon logó játékkal v labdával!igy biztos nem karmol meg
barátkozz össze a cicuval!adj neki meglepetéskaját!figyelj hogy kényelmes legyen a helye!de ha ez nem jön be lehet hogy a cicád csak játékból karmol meg!a sebek pedig hamar begyogyulnak!"ebcsont be forr"!
A körmeinek a hegyes végét le lehet csippenteni. A sebre betadin, vagy Aloés Först.
de jó neked..:) én mindig probálkozom játszani a cicusommal de nem érdeklik sem a labdák sem egyéb játékok..
A kérdező hozzászólása: Egyébként 5 éves lesz májusban:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!