Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy a seb (18 db)

Mit lehet tenni, hogy a seb gyorsabban gyóyuljon?

Legjobb válasz: Semmit. A szervezet majd megteszi a dolgát. Csak ne emelj semmit és ne erõltesd meg magad.

Semmit. A szervezet majd megteszi a dolgát. Csak ne emelj semmit és ne erõltesd meg magad.
AZ ÉN SZÜLÉSZNÕM HOMEOPÁTIÁS SZEREKKEL FOGLALKOZIK ÉS Õ AJÁNLOTT OLYAN GYOGYSZERNEK NEM MINÕSÜLÕ BOGYÓKAT AMI A VAJÚDÁS, SZÜLÉS ÉS REGENERÁLÓDÁSI SZAKASZBAN IS NAGY SEGÍTSÉGEMRE LESZNEK.
ez valami olyan, amit a bõrgyógyásznak kéne mutogassál ;)
Orvoshoz kéne menned szerintem is.
én minden sebemmel ezt csinálom nem tudom mi benne a jó :D mondd meg neki hogy csúnya lesz az arca ha ezt csinálja az majd hátha hatni fog rá
Szerintem ez rengeteg gyereknek szokása. Ilyeszd meg, h nagyon csúnya lesz nagykoprába, hátha akkor nem fogja csinálni.
Mindenki ezt csinálja, mert idegesíti, hogy valami ott van. Ez nem idióta szokás, egyszerûen zavaró. Mindenesetre, ha meglátod, szólj, hogy ne csinálja, mert csúnya lesz a helye.
én 13 éves vagyok és pont ugyan ez :D nyugi! nem lesz tõle baja! amúgy ha leszedi a száraz sebet néha-néha gyorsabban gyógyul!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
én 22 vok, de mindet leszedem :)
nemazért szedi le h újra vérezzen, hanem azért mert szereti lekapargatni a kemény kiálló leszedhetõ dolgokat a fejérõl. énis szeretem, nemvagyunk mentálisan sérültek, és õ sem az, nyugi:D 24L
én is mindig megoperáltam magamat (45)
Milyen seb? Szájfertõzés? Herpesz?
A kérdező hozzászólása: azt hiszem herpesz...sõt
herpesztapaszt vegyél! compeed a neve, elég húzós az ára, de szerintem megéri!!!és zovirax-herpesz kenõcsöt is, ha belefér a keretbe
A kérdező hozzászólása: és házi bevált dolgokkal nem lehet?? ami gyorsan megvan mert most nincs lehetõségem hogy elmenjek venni akármit is...nem vagyok olyan helyen!
Az a helyzet, hogy max csak alkohollal lehet bekenni, de az nagyon csípi. Kell venni kenõcsöt, mert ez egy vírus, a kenõcsben van egy kis antibiotikum. Nem tudod megoldani, hogy egy kis idõre korrektorral vagy alapozóval elrejtsed?
A kérdező hozzászólása: valami szesz nemjó??...pl: apa borotválozás utáni szesze??vagy gyulladáscsökkentõ kérém??alkoholt nembiztos hogy találok...a korrektort legutolsó megoldásnak gondoltam!!egyébként kösziii
Barátom ecetet használ, az jó szokott lenni rá.
8 óra alatt sehogy! napok kellenek rá.

Mitől lehet, hogy 3 hónapja nem tud be gyógyulni 1 kis seb? Sebes a teteje és körbe piros. (Kéz) Be van gyulladva és mit lehet tenni vele? Orvos már volt és krémet írt csak fell.

Legjobb válasz: Párom cukorbeteg. Neki lassan gyógyulnak be a sebei. Van ami már fél éves. Vércukorszinted hogy áll?

Párom cukorbeteg. Neki lassan gyógyulnak be a sebei. Van ami már fél éves. Vércukorszinted hogy áll?
Nem vagy cukorbeteg? Lehet, hogy attól gyógyul nehezen a sebed. Próbáld meg Herbanet balzsammal kenni. Bõrre hatásos.
A kérdező hozzászólása: Az 1gyi ismerösömnek van ez én csak érdeklödtem.:) Úgy tudom nincs neki nem tudom én is erre gondoltam amúgy!Köszi szépen az eddigi válaszokat ha vki még tud evvel kapcsolatban vmit érdekelne.
ha a tenyéren belül vagy a kézfejen van a seb akkor felejtsd el , hogy hamar begyógyúl nekem hamar begyógyulnak és 3 hónapja 21 eztünk és aki vesztet annak anyi ütést adtunk a kezére (kártya paklival) ahánya éppen volt nekem összesen 21 tõl lett egy apró seb a öklömön még mindig itt éktelenkedik de már lassan eléri a varjasodást:) ha nem a kézfejen van a sérülés akkor fogalmam sincs
Menj el egy bõrgyógyász szakorvoshoz, õ tudni fogja.
Talán egy pattanás, jódozd be és ha nem múlik, menj orvoshoz.

A macskámnak ma volt egy kisebb műtétje sebet varrtak össze. Az orvosnál is hányt 1x itthon 2x előbb egyszer lehet hogy azért mert össze vissza mozog és hát muszáj vagyok megfogni. Mikor és mit adhatok neki enni és inni?

10:30 körül értünk vele haza 13:30 körül már ébredezett.

Legjobb válasz: enni ma semmit.ha már teljesen felébredt és egyenesen megy akkor ihat majd

enni ma semmit.ha már teljesen felébredt és egyenesen megy akkor ihat majd
A kérdező hozzászólása: Jó akkor enni holnap és akkor ma lehet majd inna? Most már csukott szemmel alszik. Nagyon köszönöm a válaszod!:)
igen ha felkelés látod, hogy magánál van, nagyjából biztonságosan mozog, akkor ihat
A kérdező hozzászólása: Hát egy órája voltunk kint vele a kertbe ott már volt amikor egész szépen ment de nem az igazi! Még egyszer köszönöm a válaszod!:)

A barátom füle mögött észrevettem, hogy nagyon csúnya seb keletkezett. Mintha herpesz lenne. Piros, és felül már kezd sebesedni. Eddig nem tűnt fel, és nem is szólt róla. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy herpesz, de lehet ótvar is, sõt kullancs-csípés is. Ne bõrgyógyászhoz menjetek, hanem sebészhez!!!! Addig kend sûrûn alkohollal, mert alighanem fertõz!!! Ajánlom a KÉK-LUKÁCS Kék kenõcsét.( www.keklukacs.hu )

Lehet, hogy herpesz, de lehet ótvar is, sõt kullancs-csípés is. Ne bõrgyógyászhoz menjetek, hanem sebészhez!!!! Addig kend sûrûn alkohollal, mert alighanem fertõz!!! Ajánlom a KÉK-LUKÁCS Kék kenõcsét.( http://www.keklukacs.hu )

Mitől lehet a hüvelybemenetnél a seb? Mit lehet tenni, hogy máskor ne legyen?

Mikor a párommal együtt vagyunk utána többször előfordult már, hogy fáj a behatolás és az együttlét után a hüvelybemenetnél lett egy kis seb, de pár nap után elmúlik. Voltam nőgyógyásznál nincs semmi bajom. Mindig elég nedves vagyok, és nem csináljuk durván egyáltalán.

Legjobb válasz: Eléggé kitágít (az ujjával) behatolás elõtt?

Eléggé kitágít (az ujjával) behatolás elõtt?
A kérdező hozzászólása: igen
Hát ha kitágít és elég nedves is vagy, és az õ pénisze sem vastagabb az átlagnál, meg nõgyógyászatilag is minden rendben, akkor csak tippelni tudok, hogy ez valami egyéni érzékenység lehet nálad. Talán nagyon finom ott a bõröd és hajlamos berepedezésre. Még esetleg megpróbálhatsz egy A-vitamin kúrát, van A-vitamin olaj is, azt szokták használni ilyesmi berepedezésekre, bár eddig csak orr meg száj környékén hallottam róla. Bocs, hogy nem tudok többet segíteni.

Sürgősen kérek válaszokat arra hogy a ciámnak mi a baja? A hátán 2 vérző seb van foltokban. Vajon mi lehet az oka? Kérem aki tudjon segítsen.

Nagyon sajnálom félek hogy meg fog halni

Legjobb válasz: Verekedett. A mieink is néha elég gyatrán jönnek haza.

Verekedett. A mieink is néha elég gyatrán jönnek haza.
Hintõport ne tegyél rá. Inkább betadine-nal fertõtlenítsd le.
Nem tudsz képet felrakni?
Híjátok már ki az állatorvost, mert szerencsétlen macska elpusztul az ilyen felelõtlen emberektõl mint Te és a családod vagytok!
Sztem hamar gyõzd meg a szüleid, mert el fog szerencsétlen pusztulni!! De most komolan csak nem hagyják!
A kérdező hozzászólása: megpróbálok képet rakni.DE már joban van.Ma vettünk neki alutasakos whiskas kaát és már kicsit több esély van rá hogy túléli.Az orvos azt mondta semmi baja.
A kérdező hozzászólása: 15nagyon köszönöm.
A kérdező hozzászólása: file:///C:/Documents%20and%20Settings/toth/Asztal/2013%2001-07ig/k%E9pek/DCIM/100MEDIA/DSCI4906.JPG
A kérdező hozzászólása: 07ig/k%E9pek/DCIM/100MEDIA/DSCI4906.JPG
Pokolba az ilyen szülõvel! Felelõlen mocsadékok!Mi lett a végén?
A kérdező hozzászólása: hintõport rakhatok a sebre????
A kérdező hozzászólása: Hintõport rakhatok rá?
A kérdező hozzászólása: de eznagyon csúnya.Nem hiszem hogy verekedtekmert reggel egy sebe volt.bent vilt a házba és mire délután ránéztem volt még krttõ sebe.Amúgy köszi.
Akkor inkább állatorvost kérdezz efelõl.
A kérdező hozzászólása: Nagyo sajnálom félek hogy elpusztul.:C
A kérdező hozzászólása: teljesen olyan minta whiskas cica.A neve:CÉRNA
Akkor nem sajnálkozni kell, hanem orvoshoz vinni! A sebek számából még nem fogjuk tudni, mi lehet! Bõvebb leírás, esetleg kép???
A kérdező hozzászólása: Reggel lementem hozzá a pincébe(ott lakik)és láttam hogy egy nagy véres folt van a hátán amit nyal.Nagyon megijedtam.Aztán mésnap behoztam a házba.És délután mire ránéztem már 3 sebe volt.az elsõt már kinyalta de a utolsó kettöröl csöpög a fér.Nem lehet hogy valami fertõzése van?SOS
Ha nagyon sajnálod, ne azon gondolkozz, elpusztul-e, hanem IRÁNY A DOKI!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat alszik
A kérdező hozzászólása: De a szüleim nem engedik hogy dokihoz vigük mert sokba kerül.
Ha a gépedrõl linkelsz, azt nem fogjuk látni! Töltsd fel pl ide: http://kepfeltoltes.hu/ Mi van azóta a cicával?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!