Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy a kerti (28 db)

Mit lehet tenni, hogy a kerti cica ne szökjön el?

A cicánk(akit nagyon szeretek) kint van a kertjébe a mamáméknál ahova minden nap kimegyünk, deh nem lehetünk állandóan a cicával!!Nem fog elszökni?Mi a teend? hogy ne szökjön el?

Legjobb válasz: Elõször is nézz át minden lyukat hogy esetleg nincs-e olyan hely ahol el tud zökni. Ha van akkor tömjétek be valami vel! De egy valami nem teljesen érthetõ:azt írtad hogy kerti cica...mióta kerti?...Ha régóta kerti, és még nem szökött el akkor nem sok esély van rá hogy most elszökik....ha nem régóta kerti akkro fogadd meg a tanácsomat:M.A

Elõször is nézz át minden lyukat hogy esetleg nincs-e olyan hely ahol el tud zökni. Ha van akkor tömjétek be valami vel! De egy valami nem teljesen érthetõ:azt írtad hogy kerti cica...mióta kerti?...Ha régóta kerti, és még nem szökött el akkor nem sok esély van rá hogy most elszökik....ha nem régóta kerti akkro fogadd meg a tanácsomat:M.A
A cicák imádnak csavarogni, át másznak a keritésen és huss irány a sok veszély.Miután az egyik macsomat elütötték, csináltunk egy jó nagy kenelt a cicukámnak, oda kiteszem, vagy hámot teszek rá és sétálunk, 4 évesen tettem rá elöször, de ugy sétálunk mintha mindig igy tettünk volna.CSAK igy tudod megóvni.
Az ivartalanítás csökkenti a macsekok kiránduló-kedvét, fõleg a fiú-cicákét.
A mi cicánk félig-kinti félig benti. Az elsõ 7-8 napban ki sem engedtük a lakásból, utána úgy ment ki, hogy mi is kint voltunk vele. Most már úgy jön vissza (másfél hónap után) mint a bumeráng.

A kertemben agresszíven elszaporodott trombitafolyondárt hogyan lehet kiírtani? Tuskóra vágtam, de az egész kert keresztül kasul be van hálózva vastag gyökerekkel! Mivel lehet beoltani a törzset, hogy elpusztuljon?

Legjobb válasz: Próbáld kiásni, a gyökereket ásóval elvágni, ha valahol hajtást látsz azonnal vágd le. Sokáig fog tartani, de mást szerintem nem tudsz tenni, ha már ennyire elterjedt. Hiába permetezel, ha már "mindenhol" ott van. Azért ha bemész egy gazdaboltba, vagy kertészeti áruházba biztosan kaphatsz valami permetszert, de hogy használni fog-e....?

Próbáld kiásni, a gyökereket ásóval elvágni, ha valahol hajtást látsz azonnal vágd le. Sokáig fog tartani, de mást szerintem nem tudsz tenni, ha már ennyire elterjedt. Hiába permetezel, ha már "mindenhol" ott van. Azért ha bemész egy gazdaboltba, vagy kertészeti áruházba biztosan kaphatsz valami permetszert, de hogy használni fog-e....?
Amikor majd kihajt és tele lesz levélell(a sarj hajtások is)totális gyomírtóval permetezd le.Medalon v medalion vmi ilyesmi neve van(ez levélen keresztül szívódik fel és elvileg eljut az egész növényhez), kertészeti boltokban kapható.Visszavágva tuti nem lehet kiírtani, csak brutálisabb megoldással. Nekem ezt tanácsolták, az enyémre is ez vár majd ha kihajt.

Jó tippet szeretnék kérni, hogy a kertben mivel lehet elriasztani a szomszédból nálunk a frissen vetett füvet szétkaparó kárt okozó idegen macskákat?

Legjobb válasz: Állítólag a macskák nem szeretik a szekfûszeg illatát, illetve bármilyen erõs szagú fûszert. CSak egy tipp, hátha beválik.

Állítólag a macskák nem szeretik a szekfûszeg illatát, illetve bármilyen erõs szagú fûszert. CSak egy tipp, hátha beválik.
kutya
A kutya is szétkaparja:) ))
kerítés.
Macska ellen nem véd a kerítés. Starkl-nál van Macskajaj nevû növény, elriasztja,
Macskafogó :D

A Sims2 Évszakok kiegészítőben a kertészklubbal mit lehet kezdeni azon kívül, hogy a tagjuk leszek, vehetek bájitalt tőlük és, hogy felmérhetik a kertet?

Legjobb válasz: Kaphatsz pénzt és ha nagyon szép a kerted akkor kaphatsz kívánság kutat. Azzal tudsz kérni : pénzt, románcot, barátokat

Kaphatsz pénzt és ha nagyon szép a kerted akkor kaphatsz kívánság kutat. Azzal tudsz kérni : pénzt, románcot, barátokat
A kérdező hozzászólása: Köszi! De ha még van más írjatok!
A kérdező hozzászólása: Hogyan érhetem el, hogy nagyon jó legyen a kertem? Mindent megcsináltam amit mondott a kertészklub, de nem kapok kutat!
Rakj szobrokat virágokat, fákat, bokrokat. A zöldségeid és a gyümölcsfáid pedig legyenek egészségesek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Lehet meghalt benne az olvasófej.
több mint valószínû. nekem 4000 ft ért raktak bele egy használtat.

Anyukámnak nem jött meg egy ideje mi lehet a baja? ő kérte, hogy írjak ide (részletek lent)

Szóval. Anyukám már 42 éves és már 11 napja késik neki. amúgy soha nem szokott mindig id?ben jön meg neki 30 napra de most valamiért nem. már régóta görcsöl a hasa meg fájnak a mellei de még mindig semmi, azt mondta, hogy a peteérést sem érezte pedig máskor mindig tudja, hogy mikor van.Az meg tuti, hogy nem terhes. Mi lehet a baja, lehetséges, hogy már elérte azt a kort amikor nem fog többé menstruálni???

Legjobb válasz: lehet h elérte már azt a kort, bár 42 évesen még lehet korai. de lehet h most kezdõdik neki, fog még menstruálni, csak rendszertelenül, és majc pár év múlva teljesen eltûnik.

lehet h elérte már azt a kort, bár 42 évesen még lehet korai. de lehet h most kezdõdik neki, fog még menstruálni, csak rendszertelenül, és majc pár év múlva teljesen eltûnik.
lehetséges, bár még kicsit fiatal hozzá. kersse fel a nõgyógyiját ha még 4 napig (szoval össz vissz 2 hét kéésés) után se jelentkezik a vérzés!
Esetleg elváltozás.
A kérdező hozzászólása: Na ígértem, hogy leírom... Szóval elment nõgyógyászhoz és azon a reggelen meg is jött neki:) de azért mégis elment, hogy megtudja miért volt ez. Az orvos azt mondta, hogy mivel beteg volt (ezt elfelejtettem említeni)emiatt felborult a hormonháztartása vagyis megzavarodtak a hormonjai! Hálaistennek nincs komolyabb baja!!! :D
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy leírom, én is szeretném már tudni mi lehet vele!!!
Az én anyukámnak is ilyen gondjai vannak, rendszertelen neki õ 47 éves. valószínû, hogy a klimax kezdete a dolog.
Hasonló gondjai vannak egy közeli barátomnak.Ha volt vizsgálaton meg tudod ide írni, hogy végül mi volt a baj, ha nem nagy kérés?Köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ilyen hamar válaszoltatok. Valószínû, hogy elfog menni nõgyógyászhoz már õ is mondta. Remélem, hogy nem múlik el neki, mert kicsit fél tõle. De mondod tesóm tuti nem lesz, isten ments:P
klimax? én anyumnak is kb. 41-42 évesen múlt el teljesen..és akkor elég szarul volt..görcsölt, verte a víz, stb. :) de biztonság kedvéért sztem menjen el nõdokihoz. lehet tesód lesz:D
Jaj, dehogy elváltozás.Hülye vagyok!:D

Ha bedobnak a kertembe egy bizonyítottan mérgezett csomag húst, és tudom hogy ki tette, de bizonyíték ugye nincsen, akkor mit lehet tenni?

Természetesen a kutyáimnak szánták a meglepit...helyi "kismenhely"-ként szolgálunk.

Legjobb válasz: Tegyél feljelentést, egy nyomozás során akár bizonyítékot is találhatnak.

Tegyél feljelentést, egy nyomozás során akár bizonyítékot is találhatnak.
Elkéne vinni bevizsgáltatni a húst, hogy milyen méreg van benne és feljelentést tenni!!
A környékünkön is volt hasonló. A sértett fél feljelentést tett, az egész sztorit megjelentették a helyi újságban és óriási közfelháborodás lett belõle. Onnantól kezdve mindenki árgus szemekkel figyelte a gyanusítható embereket, azok meg persze nem mertek lépni. Hivatalos ügy ugyan nem lett belõle, de az ilyen esetek megszûntek.
Békülj ki a szomszédaiddal!!!
A húst mindenképp õrizd meg lefagyasztva, jól elkülönítve a többitõl, mert valószínûleg nem ez volt az utolsó amit bedobtak, így lesz bizonyítékod is. A rendõrségnek is mindenképp szólnék, ha még tenni sem tesznek semmit. Nagyobb ügy lehet belõle, ha egy kutya elpusztul legközelebb mivel te már máskor is szóltál az ügyben nekik (de õk nem sokat tettek) így joggal lehetsz majd felháborodva.
Esetleg szerelj fel (ál)kamerát és írd ki, hogy "kamerával megfigyelt terület", sokszor már ez is elég.

Kerti tó tulajdonosoktól kérdezem, hogy mikor várható a halak ébredése? Kicsiket már láttam néhányat, de nagyokat (15-20cm) még nem. Lehet, hogy nem élték túl a telet?

Legjobb válasz: Amilyen enyhe tél volt nálam el se vermeltek ha ki sütött a nap már fennt is voltak decemberben is. Most is napoznak ha jó az idõ. Kicsik nagyok egyaránt.

Amilyen enyhe tél volt nálam el se vermeltek ha ki sütött a nap már fennt is voltak decemberben is. Most is napoznak ha jó az idõ. Kicsik nagyok egyaránt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Akkor valószínûleg elpusztultak, vagy inkább valamilyen ragadozó megette õket.Kár.:-(

Az a baj, hogy felettünk lévő lakó kisgyerekek még ha rájuk szólunk akkoris telidobálják a kertet kövekkel. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Birtokvédelmet kérni a Jegyzõtõl. Mi az, hogy elköltözni??? Ez a mi országunk a jó istenit neki!!!

Birtokvédelmet kérni a Jegyzõtõl. Mi az, hogy elköltözni??? Ez a mi országunk a jó istenit neki!!!
Semmit, köszöntelek Magyarországban .
Névtelen bejelentést tenni rongálásért/garázdaságért. Csak valószínû, hogy [email protected]ák.
el kehet költözni vagy megvenni a cigók házát
Ha nem akarsz egy kest a hatadba, akkor semmit. Sajnos :(
2-es , Ezt monda Sajnos : GY F -is !!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!