Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hasfájás ellen (6 db)

A K és D vitamint mikortol és mennyit kell adni a picinek? Mikortol lehet öt utcára vinni? 1 hetesek vagyunk! Hasfájás ellen mit tegyek?

Legjobb válasz: elõzõ, biztos nem hetente kell a K-vitaminból, hanem havonta, heti az már elég túladagolás :D D-vitamin viszont napi 1 általában, 6 hetes kortól HA AZ ORVOS ÚGY ÍRTA KI!!!! a legtöbb babának ennyi de ha valami probléma van több-kevesebb kell. nekem annyira durva egyébként, hogy ennyire fontos dolgokat itt kérdezel! ezeket túl lehet adagolni, nem véletlenül vény köteles, nem is értem hogy gondolod, hogy megszavaztatod!!!! kicsit legyél már felelõsségteljesebb, ha elfelejtetted mit mondott a dokitok akkor hétfõn hívd fel, de nem itt kérdezgesd az egy hetes babád gyógyszer adagját! látod, az elsõ válaszoló is másképp emlékezett, ennyi az egész, máris meglehet a baj...

elõzõ, biztos nem hetente kell a K-vitaminból, hanem havonta, heti az már elég túladagolás :D D-vitamin viszont napi 1 általában, 6 hetes kortól HA AZ ORVOS ÚGY ÍRTA KI!!!! a legtöbb babának ennyi de ha valami probléma van több-kevesebb kell. nekem annyira durva egyébként, hogy ennyire fontos dolgokat itt kérdezel! ezeket túl lehet adagolni, nem véletlenül vény köteles, nem is értem hogy gondolod, hogy megszavaztatod!!!! kicsit legyél már felelõsségteljesebb, ha elfelejtetted mit mondott a dokitok akkor hétfõn hívd fel, de nem itt kérdezgesd az egy hetes babád gyógyszer adagját! látod, az elsõ válaszoló is másképp emlékezett, ennyi az egész, máris meglehet a baj...
a k vitamint úgy tudom hetente egyszer ha szopizik ha tápszeres akkor nem kell, hetente egy ampulla.D vitamin napi egy csepp.
Ilyen fontos dolgokat nem mond el a védõnõ?? Igen a D vitaminból naponta egy cseppet kell adni a K vitaminból havonta egy ampulla.
Vitaminokat nem írt az orvos? Nem mondta el hogyan kell? Érdekes orvos lehet. :O No: K-vitamin: ha anyatejes HAVONTA (nem hetente) egy alkalommal kell 1 ampulla Konkion-t adni a picinek. Általában javasolják, hogy hónapfordulón add, akkor nem felejted el. :) Az újabb csomagolásúak már fecskendõt is tartalmaznak, így nagyon egyszerû a beadása. Ha tápszeres: nem kell adni, a tápszerben van. D-vitamin: Általában napi 1csepp Vigantol-t írnak a babáknak (bizonyos esetekben kettõt), kanálba 1csepp+pár csepp anyatej (vagy tápszer), be a szájába. :) Szerintem nyugodtan kiviheted már egy kis idõre, olyan gyönyörû napsütés van. :) Hasfájásos tapasztalatom nincs (szerencsére). Szép napot!
Két hetes kortól lehet kivinni a babát (vagy felöltözteted éd szellõztetsz), ha jó idõ van. Elõször csak rövid idõre aztán fokozatosan emelve a levegõn töltött idõt. A Vigantol csepp adagja normális esetben két hetes kortól, napi egy csepp. A konakionból havonta egy ampulla szükséges, de csak addig amíg kizárólag anyatejet kap a csecsemõ. Régen konakion port adtak, amibõl hetente egyet kellett anyatejben elkeverve adni a babáknak.
Változó hogy a doki a K vitaminra mit mond!Elsõ hónapban hetente is adathatják de van aki havonta adatja.A d-vitamint napont 1szer kivéve ha az orvos máshogy nem írja.

Mik a tapasztalatok az Infacol-ról? Mikortól lehet használni? Vagy esetleg valami más módszer hasfájás ellen?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk az Infacol volt a megváltás! Minden szopi elõtt (éjszak pláne) adtam neki, az a jó benne, hogy cseppentõs, nem kell kiskanálba csöpögtetni, mint az Espumisant. Azt nem tudom, mikortól lehet használni, de szerintem egész csöpp korától (mi 5-6 hetesen kezdtük).

Szia! Nekünk az Infacol volt a megváltás! Minden szopi elõtt (éjszak pláne) adtam neki, az a jó benne, hogy cseppentõs, nem kell kiskanálba csöpögtetni, mint az Espumisant. Azt nem tudom, mikortól lehet használni, de szerintem egész csöpp korától (mi 5-6 hetesen kezdtük).
Hasfájós tartás: úgy veszed az alkarodra, hogy a feje a könyök felé van, az alkarodon fekszik hason, lábai a kézfej felé. Nálunk ez is segített.
Mi 3 hetesen adtuk elõször.Napi 4x mondta az orvosunk kaja elött vagy után.Aztán 2 hósan, már nem volt hasfájós.Nekünk bevált szerette az ízét.:)
Hát nálunk az Infakol semmit sem használt kibukta még mielött szopiztattam volna így mi az Espuvizánt használtuk!És mellette Mecsek baby teát adtam és adok most is a kisfiamnak!Nagyon szereti!
Szia! Mi angol vizet (gyógyszertári nevén: Gripe water) adtunk a lányunknak, nagyon bejött. Ráadásul nem gyógyszer, hanem természetes készítmény, köménymagolajból. Úgy emlékszem, 6 hetes kortól adható. Már ilyen kicsi korában is imádta, megérezte az illatát, és már tátotta is a száját a kanálra. És az a legjobb benne, hogy AZONNAL HAT, ami szerinem a legfontosabb az anyának, aki mindent elkövetne, hogy elmúlassza a babája szenvedését. Próbáljátok ki, tényleg nagyon jó!
Az infacolt csak akkor jó, ha a levegõnyelés miatt fáj a poci. Ha egyéb ok áll a hasfájás mögött, semmit nem fog használni. ráadásul a hatóanyaga ugyanaz, mit az espumisannak. Tehûát tökmindegy melyiket használod
Szia Mi elég érzékeny gyomrúak voltunk és nekünk a doktornõ valami régi gyógyszert írt ki na meg az infakolt de nekünk csak az espumizán jött be. semmi más

6 hetes babának mit lehet adni hasfájás ellen?

Nálunk az a gond, hogy er?lködik, de nem tud kakilni, csak nagyon nehezen és emiatt alig alszik egész nap. Espumisan cseppet, Infacolt és Mecsek baby teát is próbáltuk. Egyik sem vált be. Tápszerezünk sajnos.

Legjobb válasz: Amelyik baba hasfájós igazán nem válik be neki semmi. Majd elnmúlik 3-4 hós korára. Ezek esetleg enyhíthetnek a dolgon.

Amelyik baba hasfájós igazán nem válik be neki semmi. Majd elnmúlik 3-4 hós korára. Ezek esetleg enyhíthetnek a dolgon.
A gripe water nekünk 1-2 nap múlva már éreztette a hatását. Viszont mi nem 5 ml-es kanállal adtunk neki azt nagyon soknak tartottam, hanem egy kis mûanyag kanálnyit szopi után. Ez a mennyiség is elég volt.
Nekünk az Infacolt használt, de nem rögtön. Kb. 1 hét telt el, mire kezdett hatni.
Nekünk a hasmelegítõ is segített néha.
Espumisan csepp vált be de folyamatosan kell adni, étkezésenként elosztani a napi 25 cseppet. 2nap után már használ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor továbbra is próbálkozunk. A vizet mindenképpen megveszem. Mennyi idõ uán vált be nektek?
Nekünk a Gripe water vált be. Elõtte mi is próbálkoztunk mindenfélével, pocakmasszázs, torna, Sab simplex (ez 1-2hétig jó is volt) viszont a gripe water után tiszta felüdülés lett az életünk :) Egy próbát megér
nekünk a pocakmasszázs, a torna és az alkaron fektetés vált be.
Nekünk a grip water vált be.Õ is tápszeres és 5 hetes.Esetleg segíthetsz neki enyhe hashajtó teával(kamilla).
szia nekünk az aloe vera-s activator vált be egyedül. Elöször nem hittem benne, de mikor beadtam neki, mint akit elvágtak.Nem azt mondom, hogy utánanem fájt egyátalán, csak lényegesen csökkentek a görcsei. Ezen kivül semmi nem vált be. Üdv 3 hós baba anyukája


Mit csinaljak? Vettem a babámnak nüby hasfajas ellen cumis uveget de nem akar belole enni? Lehet ra kapni másik cumit? Mert szerintem az rövid neki a regihez képest.

Legjobb válasz: Szia! Nemtudom melyik fajtára gondolsz,mert többféle is van,ha tudsz tegyél fel róla egy linket!

Szia! Nemtudom melyik fajtára gondolsz, mert többféle is van, ha tudsz tegyél fel róla egy linket!

Hasfájás ellen mit lehet tenni?

Már mindent kipróbáltunk, infacol csepp, cseresznyemagos párna, köménymagos tea!

Legjobb válasz: nekem se váltak be ezek. az espumisan viszont jó volt. étkezés elõtt adtam, mert majd 1 óra kell, hogy hasson. Amíg eszik, addig egy kicsit nyugisabb. próbálkozhatsz tornáztatással illetve masszázzsal.

nekem se váltak be ezek. az espumisan viszont jó volt. étkezés elõtt adtam, mert majd 1 óra kell, hogy hasson. Amíg eszik, addig egy kicsit nyugisabb. próbálkozhatsz tornáztatással illetve masszázzsal.
Mindig büfiztesd, és ami nálunk még nagyon bejött: hajszárító. Azzal fújtam a hasát, imádta!
***** nekem ez a könyv megvan, itt írnak egyfajta maszírozásról ami kifejezetten hasfájós babáknak jó. ha gondolod, privát e-mail- t írsz és én elküldöm a szöveget, hogy milyen technikát kell alkalmazni, és kép is van hozzá. vagy elküldök egy fénymásolatot. sajnos az interneten nincs fönt.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia.Nekünk az FLPs Activator jött be-20 perc alatt hat, és a hasfájás megszüntetése mellett rengeteg dologra lehet használni.
szélcsõ
ha hasfajos szegenyke akkor semmit csak azt hogy vegtelenül türelmes vagy vele, sokat vigasztalod amikor sir es foglalkozol vele.neki csak te nyujtasz vigaszt ezt sose felejtsd, az elejen nekem is nehez volt de sokat olvastam a hasfajos babakrol es akkor döbbentem ra hogy nekem kell vigaszt nyujtani neki.türelem
elözö vagyok , meg annyi hogy tornaztatod, nekünk jó volt
Sziasztok, mi is hasfájósak vagyunk. Infacol, homeopátia egyelõre nem jön be. Mi az az flp activator? A szélcsõtõl irtózom, a lányom sem szereti. Nem tudom, hosszú távon nem tágítja-e ki a végbelét.
Szia.Az egy 99% aloe tartalmú készítmény.Boltban nem tudod megvenni, interneten is lehet rendelni, vagy egy forgalmazótól.Lányomnál már 2 hete használjuk, és nincs poci fájás:) Nekünk bevált!(Ha érdekel írj nyugodtan-részletesen is írhatok róla, de ha itt beütöd a keresõbe-akkor is sok kérdés-válasszal találkozol.)

Mit lehet tenni hasfájás ellen?

7 hetes múltam és lassan 2 hete az egész hasam folyamatosan fáj, érintésre (nyomásra) meg még jobban. Nem az alhasam, hanem köldök magasságban a has teljes felületében egészen az oldalamig. A doki azt mondta, h. ezt a hormonok m?velik és ezt sajnos el kell viselni. Tényleg? Ha így van kb. meddig fog tartani ez az állapot?

Legjobb válasz: Mensi szerû?

Mensi szerû?
A méhed még nem ért el oda, tehát tényleg vagy a hormonok játszanak veled, vagy a gyomrod.Nincs szorulásod?Nekem attól volt olyan gyomorfájásom, hogyha igen akkor a guttalaxot ajánlom neked de nem az ajánlott napi cseppmennyiségben, hanem eseténként 5 cseppet ne többet.
Szerintem is inkább a gyomrod lehet.Nem ég?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors reagálást! Nem menzi szerû, nem is az alhasam, hanem fentebb fáj. De tényleg van mellette szorulásom is, de a doki szerint ez két külön dolog csak egyszerre van jelen. Ezért nem akartam ezt is beleírni a kérdésbe. Szóval ez a fájás is a hormonoktól van, (plusz a szorulás is)és nem tudom meddig tart még!?
A kérdező hozzászólása: Nem ég a gyomrom.
Az egyik válaszoló vagyok: hidd el nekem a szoeulás 22 hetesen annyira fájt, hogy már majdnem rohantam a dokihoz.Tényleg menj el a gyógszertárba és guttalax.El fog bújni a fájásod.
A kérdező hozzászólása: Oké! Köszönöm!
Szia!Én Mecsek gyomorteát és emésztést elõsegítõ teát iszok és nagyon jó a hatásuk.DM-ben lehet kapni õket.Esetleg próbáld ki, hátha használ!
Én egyszer puffadtam fel, mert tejet ittam és tejszínes kaját ettem, eze gyütt sok volt terhesen, amikor rosszabb az emésztés. Órákon át mozdulni sem bírtam, négykézláb vergõdtem a padlón, rosszabb volt, mint a szülés. Aztán végigment a puffadás, és hirtelen elmúlt minden fájdalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!