Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hajhullás (48 db)

Mi lehet az oka az eros hajhullasnak egy 22 eves no eseteben?

Legjobb válasz: Ha sokat idegeskedsz, vagy fested a hajad, vagy a samponod tartalmaz mérgeket, sok oka lehet, lehet egyszerû vitamin hiány. drLenkei féle multivitamin, és elfelejtheted a hajhullást.

Ha sokat idegeskedsz, vagy fested a hajad, vagy a samponod tartalmaz mérgeket, sok oka lehet, lehet egyszerû vitamin hiány. drLenkei féle multivitamin, és elfelejtheted a hajhullást.
Mindenképpen menj el egy teljes labort csináltatni. Fiatal nõknél elég gyakori a vérszegénységbõl/vashiányból eredõ hajhullás.
góckutatás sem árt, lehet pl. rossz mandulától...
nekem vashiányom volt és attól nagyon hullt... ha nem szedem a vastabikat egy idõ után el kezd hullani. 16/L
Kedves Kérdezõ! Légyszíves mondd el, fésülködéskor mennyi hajszálad hullik ki, illetve ha végighúzod a kezed a hajadon, marad-e 2-3 szál benne. Nálam fésülködéskor 20-30 kihullik, és ha végighúzom a kezem a hajamon is marad 1-2 szál a markomban. Ez a végighúzás nem csak fésülködés utánra értendõ. Nem tudom ez mennyire normális. Naponta 2-3 alkalommal fésülködöm, reggel és este hullik az adott számban, a köztes alkalomkor kevesebb. Nemrég másik fésûvel fésülködve 70 hullott ki egyszerre. Egymásikon volt fehér pötty is a végén, amire azt írták itt, hogy hajhagyma (és a hajhagyma nem nõ vissza) Szóval tanácstalan vagyok, bõrgyógyászatra 3 hónapra elõre kapnék idõpontot, és azon gondolkodom, hogy mit csináljak, mert ha ez természetes, akkor fölöslegesen elmegyek maszekhoz több tízezer forintot kifizetve.

Milyen oka lehet a hajhullásnak? Nem arra gondolok, hogy fésüléskor kijön pár száll, hanem egyfolytában hullik és elég sok. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nem beszólok, de annyiszor megkérdezték már ezt, de szívesen felsorolom :) belsõ gyulladás, vitaminhiány, tavaszi hajhullás, hajvasalás, nem megfelelõ sampon/balzsam/gél/spray stb de akár cserélõdhet épp most a hajad és azért is meg még számtalan ok. Keress fel 1 hajvizsgálatot meg kérj beutalót vérvételre egy teljes kivizsgálást, hogy kiderüljön mi bajod vagy van e valami bajod, és ne parázz, ne félj ez is nagyon fontos, én tudom milyen másfél évig hullott és már csak a hajam negyede van :( :) Nyugalom és remélem rendbe jössz hamar ;)

Nem beszólok, de annyiszor megkérdezték már ezt, de szívesen felsorolom :) belsõ gyulladás, vitaminhiány, tavaszi hajhullás, hajvasalás, nem megfelelõ sampon/balzsam/gél/spray stb de akár cserélõdhet épp most a hajad és azért is meg még számtalan ok. Keress fel 1 hajvizsgálatot meg kérj beutalót vérvételre egy teljes kivizsgálást, hogy kiderüljön mi bajod vagy van e valami bajod, és ne parázz, ne félj ez is nagyon fontos, én tudom milyen másfél évig hullott és már csak a hajam negyede van :( :) Nyugalom és remélem rendbe jössz hamar ;)
19:26: Ja és, ha elkezdesz vizsgálatok elõtt vitamint szedni meg valami hajhullás elleni sampont használni pl: bánfi vagy amit találsz a polcokon azzal nem ártasz sõt lehet ennyitõl is javul vagy abba marad :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!:)
tavaszi hullás lehet. Most kezdõdött? Amúgy attól is lehet h elhalnak a hajhagymáid vagy mi, tehát ha mondjuk göndör vagy és sosem fésülöd. Naponta többször maszírozd át a fejbõrödet(igaz ettõl kicsit gyorsabban zsírosodik)
A kérdező hozzászólása: Nem göndör, és fiú.

Mit lehet szedni hajhullásra? Iszonyatosan tönkrement a hajam (részben az én hibám is, kiszőkítettem). Terhesség előtt ittam 100%-os bio répalevet, az jót tett a bőrömnek és a hajamnak is.

34 hetes vagyok, merjem újra inni? A sok A vitamin árthatott volna a magzatomnak, ezért hagytam abba.

Legjobb válasz: Szia! Azt sajnos nem tudom,hogy ihatsz-e bio répalevet,talán a gyógynövényboltban vagy a védõnõd, orvosod megtudja mondani.Saját tapasztalatomat írom meg,hogy nekem mi vállt be.Revalid sampont és balzsamot használok, kiegészítve Varga Hajcseppel (hajhullás ellen).Igaz kicsit drágák,de pár használat után már javult a hajam minõsége és csökkent a hullás. Könnyû szülést és boldog babázást kívánok. 24 hetes

Szia! Azt sajnos nem tudom, hogy ihatsz-e bio répalevet, talán a gyógynövényboltban vagy a védõnõd, orvosod megtudja mondani.Saját tapasztalatomat írom meg, hogy nekem mi vállt be.Revalid sampont és balzsamot használok, kiegészítve Varga Hajcseppel (hajhullás ellen).Igaz kicsit drágák, de pár használat után már javult a hajam minõsége és csökkent a hullás. Könnyû szülést és boldog babázást kívánok. 24 hetes


Lehet még kapni valahol Dr. Hoting Activ M hajápoló termékeket? Helyette mit használjak hajhullás ellen hajtonikot vagy hajszeszt?

Nem találok sehol már Dr. Hoting Activ M hajszeszt illetve sampont, valaki tudja hol lehet kapni, és ha nem akkor mi ugyanolyan hatásos hajhullás ellen?

Legjobb válasz: Hajhullás ellen legjobb a Herbavita hajszesz.

Hajhullás ellen legjobb a Herbavita hajszesz.
A kérdező hozzászólása: nekem az Aktiv-M teljesen megszüntette a hajhullást, ez is szintúgy hatásos?
A kérdező hozzászólása: nem lehet sehol sem kapni már a Herbavitát úgy ahogyan az aktív-m-et sem :S

Hajhullas segitseg mi lehet a baj?

kb egy eve a fodraszkellekesben kaphato LK hajfesteket hasznalom.

Legjobb válasz: es most eszrevettem hogy egy kisseb teruleten teljesen kihullot a hajam.en ezt a festeket honaponta hasznalom es koztudott hogy eros..lehey ez az oka a hajhullasomnak?

A kérdező hozzászólása: es most eszrevettem hogy egy kisseb teruleten teljesen kihullot a hajam.en ezt a festeket honaponta hasznalom es koztudott hogy eros..lehey ez az oka a hajhullasomnak?
Sok oka lehet!Rossz fog, stressz, szaporodás gátló.Vegyél Hair cliniket!
Nekem pl. a stressz miatt volt. Én azóta a Schwarzkopf Bonacure-ból a hajdúsítós/hajnövesztõs sampont hazsnálom, és látványos lett a változás (fodrászkellékesnél, fodrásznál tuti kapható). Bár az is elképzelhetõ, hogy a hajfestéktõl van...
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat, bar varom meg a tovabbiakat is... de azert komolyabb bajra nem utalhat ez a hajhullas vagy?
sztem valószínûbb, hogy a hajfestéktõl hullik, de ha nem attól, akkor sem lehet komoly bajod max. vashiány. amibe nem lehet belehalni:D
jön az õsz. attól is. Ha foltban hullik: -gombás fertõzés -gyulladásgóc valahol. Érdemes lenne egy vérvizsgálat!

Három hós a babám, szoptatom és 2 hónapja rémisztően hullik a hajam. Meddig fog még hullani és mit lehet tenni ellene? Babe hajhullás elleni sampon? Vagy vitaminok?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy várandósan egy szálat sem veszítünk, utánna hullajtjuk el a fölösleget. Nekem a védõnõm azt mondta, hogy szedjem a kismama vitamint a szoptatás alatt. Meg is szûnt a hajhullásom.

Úgy tudom, hogy várandósan egy szálat sem veszítünk, utánna hullajtjuk el a fölösleget. Nekem a védõnõm azt mondta, hogy szedjem a kismama vitamint a szoptatás alatt. Meg is szûnt a hajhullásom.
A kérdező hozzászólása: Én is szedem az Elevit-et, nem hagytam abba szülés után sem, de hiába...
Van egy úgynevezett Besh Ginseng nevû ampulla, 12 db van egy csomagban, ez egy kúrát tesz ki. Fodrászkellék boltokban lehet kapni, kb. 2000 Ft. Csodákat tesz!

Hajhullásra van valami jó ötletetek? Mivel lehet megállítani?

Legjobb válasz: Szia hajhullásra már vannak gyógyszerek, igaz nagyon drágák de most nem jut az eszembe a neve Bocsy

Szia hajhullásra már vannak gyógyszerek, igaz nagyon drágák de most nem jut az eszembe a neve Bocsy
Alpecin koffeines hajsampon amit minden gyógyszertárban lehet kapni vagy rendelni és nem is drága.

Ha megállapítható, hogy a hajhullást stressz okozta, mit lehet tenni érte? Mert ez olyan megfoghatatlan dolog. Stressz miatt kenegetni badarság. Szerintem. Ti hogy gondoljátok?

Legjobb válasz: Hajhullást vagy genetikai tényezõk okozzák, vagy vitaminhiány. A kenegetéssel nem mész semmire. Próbálj ki egy normális multivitamint, a gyógyszertárit felejtsd el. Scitec Multi-X vagy ISS Super Vitamin Pak! A Lenkei féle vitaminok is jók, csak túl drágák...

Hajhullást vagy genetikai tényezõk okozzák, vagy vitaminhiány. A kenegetéssel nem mész semmire. Próbálj ki egy normális multivitamint, a gyógyszertárit felejtsd el. Scitec Multi-X vagy ISS Super Vitamin Pak! A Lenkei féle vitaminok is jók, csak túl drágák...
Okostojás hozzászóló! Magyarul írja hogy a STRESSZ miatt hullik a haja...szedhet õ akármennyi vitamint nem segít..a genetikának sincs köze hozzá:S

Két hete borzasztóan hullik a hajam, már csak napi 1x adok anyatejcsit a kisfiamnak. Mit lehet a hajhullás ellen tenni? Meddig tart ez az állapot?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. A szoptatáshoz nincs köze, de megnyugtatásul mondom, hogy teljesen visszanõ a kihullott haj:) Mindhárom gyerkõcnél szörnyen hullott a hajam, pedig az elsõt össz-vissz 6 hónapig szoptattam. Nekem kb. a baba 6-7 hónapos koráig tartott a hajhullás, de egyre kevésbé volt látványos, már a 4. hónapnál látszottak a rövid hajszálak, amik a kihullott helyett nõttek.

Szia! Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. A szoptatáshoz nincs köze, de megnyugtatásul mondom, hogy teljesen visszanõ a kihullott haj:) Mindhárom gyerkõcnél szörnyen hullott a hajam, pedig az elsõt össz-vissz 6 hónapig szoptattam. Nekem kb. a baba 6-7 hónapos koráig tartott a hajhullás, de egyre kevésbé volt látványos, már a 4. hónapnál látszottak a rövid hajszálak, amik a kihullott helyett nõttek.
Én is ebben a cipõben járok sajnos de én még egész nap szoptatok. Bánfi sampont kezdtem el használni, az segíteni szokott. Próbáld ki, remélem beválik.
Az enyém is iszonyúan hullik. Én már nem szoptatok 2 hete sajnos nincs tejem. Azt olvastam, hogy terhesség alatt gyorsabban nõ és dúsul utána pedig kihullik:( Az enyém szép hosszú lett, de azt hiszem most le fogom vágatni, hátha kevésbé fog hullani. 4 hónapos baba anyukája
Szia! Ez a legtöbbünknél így volt vagy így van. A terhesség alatt a hajhullás minimális, majdhogynem 0. Ez a hormonok miatt van így. Ami most (szülés után) kihullik, ennek már régen ki kellett volna hullania ( ha nem terhes az ember). Tudom, örület, amikor tele van a fésü, s mégsem tehetsz semmit !!! Nálam 9 héttel kezdödött szülés után, s 4 hónapig tartott (bár ebböl csak az elsö 2 hónap volt, amikor igazán pánikoltam, ekkor le is vágattam). Ez is egyéntöl függ, a szervezet próbál visszaállni, s a hormontermelödés is csökken. De a szoptatáshoz ennek semmi köze, szóval ha tudsz, van tej, nyugodtan szoptass!

Mivel lehet megakadályozni a hajhullást?

Nagyon hullik a hajam, a fejb?röm is egyre jobban látszik!tud valaki gyors hatásos tippet adni?

Legjobb válasz: Nem ártana kideríteni, mi okozza, mert számtalan dolog miatt lehet (fontos lenne tudni, hogy hány éves vagy, a nemed, milyen stresszhatások értek mostanában, ...). Javaslom, hogy keresd fel a házidokid, õ majd megmondja, mit lehet vele kezdeni, ha lehet.

Nem ártana kideríteni, mi okozza, mert számtalan dolog miatt lehet (fontos lenne tudni, hogy hány éves vagy, a nemed, milyen stresszhatások értek mostanában, ...). Javaslom, hogy keresd fel a házidokid, õ majd megmondja, mit lehet vele kezdeni, ha lehet.
A kérdező hozzászólása: 18 éves lány vagyok ... stressz is ér elég sok.. hétfõn megyek vérvételre remélem kiderül és hamar tudok ellene tenni mert elég gáz h alig van hajam:(
Jaa, bocsi, most nézem, hogy nõk egészsége. De még így is túl kevés az információ.
Mindenhol hullik, vagy foltokban?
A kérdező hozzászólása: hát úgy mindenhonnan...már nem merek hajat mosni sem:S:(
Szedsz valamilyen gyógyszert, vitaminokat? Diétázol? Mennyire táplálkozol változatosan? Mondjuk a stressz önmagában is lehet elég ok, de a vérlelettel többet lehetne tudni, hiszen állhat a hátterében hormonális probléma, de péládul nekem vérszegénység miatt hullott.
A kérdező hozzászólása: nem diétázom..koleszos menzán eszem.. mondjuk nagyon nem rendszeres az étkezésem..és a koleszos koszt is roszz(nem hiszem h ez állhat a háttérben):D most elkezdtem vitamint szedni ...remélem vérvételen kiderül...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!