Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha valakinek (749 db)

Szerinted az mi lehet, ha valaki megpszichóz valakit?

Legjobb válasz: Ilyen szó nincs. VAgyis ha valaki használja, akkor annak az egy embernek csakugyan létezik. Kérdezd meg õt.

Ilyen szó nincs. VAgyis ha valaki használja, akkor annak az egy embernek csakugyan létezik. Kérdezd meg õt.

Nyugtalanság, idegesség, betegség? Mi lehet? Ha valaki túljutott már hasonlón, kérem írja meg.

2 hónapos fiam egyre nyugtalanabb. Rángatja a lábát, kapkod a kezeivel, mintha egy idegbeteg kis öreget látnék. Nagyon szeretjük ?t. Hasfájós volt, mindig dajkálgattuk. Mellettünk alszik az ágyban, minden szeretetet megkap. Mi lehet a baj? A doki azt mondta, hogy dajkáljuk nyugodtan 3 hónapos koráig nem lehet ?t "elrontani".

Legjobb válasz: Szerintem még mindig a hasa fáj. És az nem baj, ha túlmozgásos, férjem is az:-) Max néha nehezen viselem, hogy rázza a lábát.))

Szerintem még mindig a hasa fáj. És az nem baj, ha túlmozgásos, férjem is az:-) Max néha nehezen viselem, hogy rázza a lábát.))
második, meg utolsó vagyok Ó hát nagyon sokat gondoltam rátok, nagyon örülök, hogy minden rendben van! A pocifájás még kábé egy hónap. Nekünk vagy homeóval, vagy Gripe-pel, vagy kamillateával elmúlt.Kisérletezni kell tovább, meg tornáztatni, esetleg úszni elvinni, az állítólag jó a reménytelenül pocifájós babáknál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy, hogy érdeklõdsz. Megkönnyebbültem. :-)Nagyon aranyos volt Dunakeszin a doktornéni. Mindent megnézett (2x is, mert látta rajtam, hogy nagyon félek), de nem talált semmit. Azt mondta, hogy minden rendben van. Szerinte is a pocakfájás miatt vannak ezek a rángások és nyugtalanság. Még hasi UH-t is csinált. Akkor most várok, hogy kinõjük a poci fájását. De meddig tart ez még?
Mi volt????
22:13-as vagyok. Bízz magdban, és õrizd meg a nyugalmadat!
A kérdező hozzászólása: Lemaradt egy "t" betûm. :-)
A kérdező hozzászólása: A pocakra már mindent kipróbáltunk. Infacol, Espumisan, Gripe Water, meleg, magvakkal töltött zsák, papaverines kutyulék, chamomilla. (ezt nem ajánlom senkinek)Fogzásra használják sokan, de nekünk a görcsökre és fájdalomra ajánlották. Majd megõrült tõle szegény. Viburcol kúppal mentettem a menthetõt. Nálunk ez a kúp sem jött be. Tápszeresek vagyunk sajnos. Egy napig sem volt tejem. Több tápszert is kipróbáltunk. Most a Novalac AC-t eszegetjük. Ez kimondottan hasfájós babáknak van. A frász a dokik valóban rám hozták. Hétfõig görcsölök majd rendesen. Ráadásul a csöppség ilyenkor nagyon nehezen alszik el. Alig tudom megnyugtatni.
A dokik értenek ahhoz, hogy félválaszokkal is a szívbajt hozzák az anyákra! Persze mire kiderül a vizsgálaton, hogy semmi baj, már éveket öregszel az idegtõl. Ismerõs. Reméljük, poci. Infacolt próbáltad? Nekünk bevált. A fiam igazi kis ideg-ember. De nem lehet elrontani õket a babusgatással!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok. Köszönöm a biztatást. Az én férjem pedig túl lassú. :-)
Nagyon drukkolok, hogy semmi baj ne legyen. (egyébként egy éves koráig sem tudod elrontani, szeretettel meg tulajdonképpen soha) Ismerek én is túlmozgásos embert, szintén csak lábazik néha egy kicsit. Szerintem is egyébként a pocijával lehet még gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, így ismeretlenül is nagyon kedves tõled. Nekünk a homeos dolgok nem jöttek be. Még rosszabbul lett tõle. Az úszástól pedig félek. Nálunk a városban van egy magán babauszoda, de nem sok jót hallottam róla. Az egyik ismerõsünk vitte a kislányát (3 hónapos kortól lehet), de õk sem járnak már. Szerintem nagyon hideg volna az én babámnak a víz. Fürdés után itthon is vacog, pedig elég meleg a hõmérséklet és a víz is. Ráadásul félek a fertõzésektõl is. Ma kaptuk meg a második oltásunkat. Most múltunk 2 hónaposak. Most is itt ülök és rettegek, hogy belázasodik. Alig tudtam elaltatni szegénykémet. Én ilyen betojós anyuka vagyok. Jó nektek, hogy már túljutottatok ezen.

Mi baj lehet, ha valaki gyógyszerre iszik alkoholt?

Legjobb válasz: Hát ez attól függ, hogy milyen gyógyszerre, és pontosan mikor, mennyi és milyen alkoholt. Ha pl. beveszel egy aszpirint és utána rá 2 órára megiszol egy sört, semmi bajod nem lesz. Ha bevesz valaki pl. erõs nyugtatót, és arra iszik, ráadásul mondjuk nagyobb alkoholtartalmú italt, akkor már lehet baj, szerintem hányás, eszméletvesztés, stb.. nem tudom, nem vagyok orvos.

Hát ez attól függ, hogy milyen gyógyszerre, és pontosan mikor, mennyi és milyen alkoholt. Ha pl. beveszel egy aszpirint és utána rá 2 órára megiszol egy sört, semmi bajod nem lesz. Ha bevesz valaki pl. erõs nyugtatót, és arra iszik, ráadásul mondjuk nagyobb alkoholtartalmú italt, akkor már lehet baj, szerintem hányás, eszméletvesztés, stb.. nem tudom, nem vagyok orvos.
A kérdező hozzászólása: Eggyik ismerõsöm torokfájásra szed napi 3x gyógyszert. De 7végén inni szeretne..
Azt a háziorvost b*sznám szájba, aki streptococcus-fertõzésre antibiotikumot ad. Amúgy a gyógyszerre ivás szétb*ssza a hepatociták citokróm p450 enzimkomplexét.

Az esetleges jogerős ítélet után mit jelent ha valakit eltiltanak a közügyektől x időre? Mi lehet, mit csinálhat és mit nem?

Válok. Közben ítéletem is lesz, részben ezért... A szavazás, népszavazás nem érdekel, inkább a fontosabb általános ügyek: meglévő kamarai tagság, bíróság előtti képviselet válóperben, meglévő ügyvezetői megbízatás, saját tulajdonú cég...stb

Legjobb válasz: Gazdasági kamara esetén a tagságot nem érinti (hacsak nem rendelkezik másként az adott kamara alapszabálya!), de küldöttnek, testületi szerv tagjának nem vagy választható - ügyvédi kamarának nyilván nem lehetsz a tagja. Társadalmi szervezet ügyintézõ/képviseleti szervének sem lehetsz tagja. Saját válóperedben továbbra is eljárhatsz személyesen. Gt. tagságodat szintén nem érinti - ahogy önmagában az ügyvezetõi posztodat sem - csak ha jogerõsen szabadságvesztére ítélnek. De a közügyektõl való eltiltás, mint mellékbüntetés önmagában nem jelent összeférhetetlenséget e téren.

Gazdasági kamara esetén a tagságot nem érinti (hacsak nem rendelkezik másként az adott kamara alapszabálya!), de küldöttnek, testületi szerv tagjának nem vagy választható - ügyvédi kamarának nyilván nem lehetsz a tagja. Társadalmi szervezet ügyintézõ/képviseleti szervének sem lehetsz tagja. Saját válóperedben továbbra is eljárhatsz személyesen. Gt. tagságodat szintén nem érinti - ahogy önmagában az ügyvezetõi posztodat sem - csak ha jogerõsen szabadságvesztére ítélnek. De a közügyektõl való eltiltás, mint mellékbüntetés önmagában nem jelent összeférhetetlenséget e téren.
A link jó, de csak a Btk-ban szereplõ hatásait írja le - pont nem ad választ a feltett kérdésre.

Mit "csinál" a Tesztoszteron hormon a szervezetben? Mi van ha valakinek magas vagy alacsony? Teherbe lehet esni?

Nekem mindigis pattanásos volt az arcom,ezért a tesztoszteron hormon a felel?s?Terhes lehetek igy?Fél éve probálkozunk.24 vagyok.

Legjobb válasz: A tesztoszteron egy férfi nemi hormon, ami a nõi szervezetben is jelen van, a haj és szõrzet kialakuláshoz szükséges. A tesztoszteron túlsúlyos nõkre a túlzott szõrösödés jellemzõ inkább. A tesztoszteron okozhat meddõséget Igazából csak a többi hormonszint alakulásával együtt érdemes vizsgálni. Önmagában csak a tesztoszteron szintbõl nem lehet olyan következtetést levonni, hogy biztos ezért nem esik valaki teherbe.

A tesztoszteron egy férfi nemi hormon, ami a nõi szervezetben is jelen van, a haj és szõrzet kialakuláshoz szükséges. A tesztoszteron túlsúlyos nõkre a túlzott szõrösödés jellemzõ inkább. A tesztoszteron okozhat meddõséget Igazából csak a többi hormonszint alakulásával együtt érdemes vizsgálni. Önmagában csak a tesztoszteron szintbõl nem lehet olyan következtetést levonni, hogy biztos ezért nem esik valaki teherbe.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak.Köszi hogy megírtad.Alacsony sárgatest hormonra szerintem tudnak majd adni valami gyógyszert.Remélem nem lesz veletek semmi probléma.Sok sikert a Babához!
Szia! Bocsi, hogy nem a válaszra válaszolók csak engem is érdekelne a kérdésed.Nekem is patanásos az arcom és fõleg a hátam az aztán ott sok van és nagyon szokott vizskedni.Holnap lesz meg az eredmény a hormonokról közte a tesztoszteron.Ezért is érdekel engem is.
Az elsõ válaszolónak: Nekem is voltak ilyen problémáim, nem csak kóros hízás, de kóros fogyás is elõállt, meg ciszta is. Igazából ezt részben az elõzõ orvosomnak is köszönhetem, aki fittyet hányt mindenre, mivel érzékelte, hogy a túlsok tesztoszteron miatt rendszertelen a menzeszem, illetve ez okozza a többi problémát is, felírt nekem ilyen lórúgásnyi nõi hormonokat. Na, az aztáb végleg leterített, lett cisztám is, 1 hónap alatt csontig fogytam, etc. Azt tudom javasolni, hogyha neked is ilyen 10 napos hormonokat akarnak felírni, inkább kérd, hogy gyengébbõl írjanak fel olyat, amit több napon át kell szedni, igaz, hosszabb idõn keresztül is. Nekem most egy fogamzásgátló bevált, szépen helyrerakott mindent - az új nõgyógyászom is kedves, aranyos, örültem, hogy õ legalább arra is odafigyelt, hogy mi történik majd a kezelés után.
Szia! Elsõ válaszoló vagyok! Megigértem, hogy leíróm mi lett az eredmény. szuperszenz.THS:1, 072 Follikulus stim.hormon:3, 90 Luteinizáló hormon:4, 44 Progeszteron:3, 73 Ösztradiol::158 Prolaktin:8, 8 Totál tesztoszteron:2, 33 Azt mondta a doki hogy alacsony a sárgatest hormonom. Hétfön kell mennem az urologiához az orvossal megbeszélni a dolgokat és a férjemnek kell sperma vizsgálat.
Második vagyok. Minél több tüneted igaz annál nagyobb a valószínûsége a PCOS-nak, de nem jelenti azt, hogy biztos az vagy. Igazából ez is egy lehetséges ok lehet és ha ez ügyben nem történt még semmilyen vizsgálat akkor érdemes utána járni.
Második válaszolónak:Köszi az oldalt megcsináltam rögtön és az eredmény:PCO szindróma valószínûsége nagy. Tehát ezek szerint pco-s vagyok?
Elsõ válaszoló:Oké megíróm holnap.Nem tudom, hogy pco-os vagyok-e.De gondolom, holnap kiderül.Szerintem veled minden rendben van mert rendszeres a menszid, nem vagy kövér.Sajnos velem elég sok a probléma:rendszertelen a ciklusom, szörös a hasam, sok pattanás pláne a háttamon, folyamatos hízás pedig alig eszek, és nem sikerül a baba.Cisztám szerencsére nincs még.Szerintem ha 1és fél évig nem sikerül a baba menj el dokihoz.lehetnek.Lehet, hogy a pároddal van gond és ezér t nem esel teherbe.ne is várj 2évet ha nagyon szeretnétek menj inkább orvoshoz.Jobb minél hamarabb tudni mi van.
A kérdező hozzászólása: A PCO-s tesztbõl rám csak az arcon lévõ pattanás jellemzõ.Szerintetek kéne aggódnom?
Második vagyok. Nem állítom, hogy biztos ez áll a problémáitok hátterében, de nem is lehet egyértelmûen kizárni. http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N..
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolonak, nem lehet hogy neked PCO-d van?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Az elsö válaszolonak írom:Majd írjad meg létszi hogy mit mondtak az eredményeidre.Remélem minden rendben lesz nálad.Nekem csak az arcom pattanásos, legjobban mensi elött.A Börgyógy mondta hogy a hormonoktól van.Nem vagyok tulsúlyos meg szõrös sem, cisztám sincs, a mensim is rendszeres.Lehet szerintetek valami bajom?
Elsõ válaszoló vagyok! Na nálam ez is van túlsúly, pedig nem voltam gyerekkoromban kövér, sok szõr pláne a hasamon.És persze nem sikerül a baba.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.a duphaston erös?Sikerülhet vele a baba?

Az minek a tünete lehet ha valaki napközben ülve is elalszik?

Édesanyám már több alkalommal külömbözö helyzetekben egyik percröl a másikra elalszik!Volt rá példa hogy a wc-n.Legutóbb tegnap éjjel a munkahelyén aludt el.Ilyenkor 5-10 percig alszik és magától felkell.

Legjobb válasz: Esetleg narkolepszia? http://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/narkolepszia/149

nem lehet, hogy csak nagyon kimerült?
A kérdező hozzászólása: Napi négy órát könnyü munkát végez.Napi 5-6 órát alszik!Szóval elvileg nem lehet!
Ha nem iszogat, akkor ez egy alvászavar, amit ki kell vizsgáltatni, háziorvos ad beutalót neurológiára.

Mit jelent ha valaki az ismerősöm, de igaziból nem is ismerem? Ismeretlen embereket is lehet ismerősnek jelölni? Hol lehet beállítani a fiokómat, hogy kik lássák? És ha ismert ember van ismerősöm ismerősének jelölve, az tényleg személyesenaz a celeb?

Új vagyok facebookon és ezért kérdezem ezeket, mert még sose volt. Megnéztem ennek a hírességnek a profilját és minden illet rá. Még a hivatalos honlapja is. Szóval lécci segítsetek, mert ha Õ az azt jó lenne tudni. Vannak ugyan hasonló nev?,vagy ugyanaz a nev? egyének is persze, de csak erre a személyre illet tényleg minden. (amúgy külföldi celebr?l van szó)

Legjobb válasz: akárkit be lehet jelölni csak azt lehet beálítani hogy nelásák az adataidat csak az ismerõseid szerintem tényleg a celebek csinálnak maguknak

akárkit be lehet jelölni csak azt lehet beálítani hogy nelásák az adataidat csak az ismerõseid szerintem tényleg a celebek csinálnak maguknak
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ezeket jó tudni! :)
Mi az oka hogy nem lehet?
Jó párszor. Mostanra rájöttem, ilyen nincs. Mindenkibe lehetünk szerelmesek, a kérdés inkább az, hogyan éred el õt. Most nem sztárokra gondoltam, azokba én sosem szerettem bele. Amúgy el kell felejteni, a legkönnyebb ha jön egy új szerelem, aki megtetszik. De miért is nem lehetsz szerelmes belé? Találd meg az utat hozzá.. Mindig van egy út, gondold végig hozzá melyik vezet.Régen biztos lebeszéltelek volna, ma már tudom minden lehetséges.
Attól függ miért nem lehet. :) Már van barátja? Valamilyen ex, vagy közeli ismerõs, kolléga? Neadjisten családtag? :D Szerintem fogalmazd meg konkrétabban, így csak annyit tudok mondani hogy felejtsd el bármilyen is nehéz :) De megírhatnád konkrétan miért nem jöhettek össze, itt úgyis anonim mindenki...
A kérdező hozzászólása: csaj vagyok am:) azért mert a bnõmmel járt 1 évet de már 3 honapja nincsenek együtt, és azota smároltunk a csávoval nem is egyszer, és érzem h õ is akarna vmit, de bnõm még mindig szereti és ez igy nem helyes..igaz nincsenek együtt 3 honapja de azért mégis csak több mint 1 évet jártak..nehéz.
háááát, nehéz kérdés valóban. házi nyúl esete. szerintem a barátnõddel beszélj róla mindenképp...
A kérdező hozzászólása: tudom hogy azt kéne..de áh.lehetetlen.választanom kéne közülök és ez a legnehezebb..a fiú már azelött tetszett mielött a barátnõm meg õk összejöttek de csak ugy hogy bejött és a barátnõm ezt nemtudta..aztán egyre jobban lettünk a lánnyal és a fiu már nemis érdekelt csak aztán õ keresett engem a szakitás után folyamatosan, és nekem nagyon nagyon tetszik de igy áh..legrosszabb sose tudnék választani

Miért van az, hogy egyetlen élet tettei döntik el, hogy a halál után az ember örökké szenved vagy örökké boldog? Mi van, ha valakinek kisiklik az élete és megtagadja Jézust/Istent, viszont lehet, egy másik életben előbbre léphetne?

Legjobb válasz: Szia! Én azt gondolom, hogy egy élet elegendõ arra, hogy kiderüljön: valaki alkalmas-e egy örök életre, vagy sem. Az örökké tartó szenvedés nem bibliai tanítás, ez a lélek halhatatlanságának pogány elképzelésével szûrõdött be a kereszténységbe. Meggyõzõdésem és tapasztalatom is, hogy nincs olyan mély válság egy emberi életben, ahonnan ki ne tudná az Isten az embert hozni! Üdv. Péter

Szia! Én azt gondolom, hogy egy élet elegendõ arra, hogy kiderüljön: valaki alkalmas-e egy örök életre, vagy sem. Az örökké tartó szenvedés nem bibliai tanítás, ez a lélek halhatatlanságának pogány elképzelésével szûrõdött be a kereszténységbe. Meggyõzõdésem és tapasztalatom is, hogy nincs olyan mély válság egy emberi életben, ahonnan ki ne tudná az Isten az embert hozni! Üdv. Péter
Nem biztos, hogy így van.Még senki sem támadt fel, hogy elmesélje, mi is van a halál után.
...tisztelt elõzõ válaszoló! Isten munkájában ne keresd az emberi (saját) logikádat!...:)
Andrea Emma Jób története roppant logikus... kinyírja isten a családját Jóbnak, utána meg még õ játssza a hû, de irgalmas valakit. A másik az igaz hitrõl: Ha elhiszed, hogy áldozáskor Jézus testét eszed, akkor az kannibalizmus. De ha nem, akkor továbbra is csak ostyaként nézel rá, ami viszont azt jelenti, hogy nem vagy igaz hívõ. Habár lehet, hogy Jézus testét is a pékek gyúrják.
Ezen már én is gondolkodtam régebben és akkor egy nagyon jó barátom azt mondta, hogy erre a legjobb példa Jób története. Miután megtörténtek vele a bajok, Õ akkor sem tagadta meg Istent... Továbbra is hitt benne és Isten a végén megajándékozta a hûségéért.Mindennek amit elvesztett a többszörösét kapta vissza. Az az ember, aki igazán hisz Istenben, az soha nem fordul el tõle. Ha viszont mégis megteszi valaki, az nem volt igazi hívõ.
Mennyi ember van, aki hívõ, de mondjuk hajléktalan, vagy halva születik a gyereke, vagy aki súlyos beteg és épp vért prüszköl az egyik kórházban, ahol talán egyik rokona se látogatja, s már csak napjai vannak hátra. Nekik mit ajánl az istened? Félre ne érts, nem tudom, hogy van-e tudat, vagy valami a halál után, a világegyetemet ki teremtette és véges-e. De attól még nem kellene belemagyarázni egy mesébe az életet, ráadásul olyanba, ami eléggé bûzlik. Szerinted egy mohamedán, egy zsidó hülyeségnek, vagy ókorban a rómaiak nem épp a te vallásodat tartották szektának (katólikusokat)? Az ember határozza meg az életét, s nem istenek. Én az összes vallást megvetem, mert csak negatív befolyásoló tényezõk.
..hmmm:) ..ugyanaz a kérdés merült föl bennem is , mint az elõzõ válaszadóban...:X ...ha eleve kételkedsz egy bizonyos állításban (amelynek az elsõ része helyes, de a folytatása tõled kíván meg kutatást), akkor kutass fáradhatatlanul, míg olyan válaszra nem találsz, amely már kielégíti szíved, elméd egyaránt...:)
"Miért van az, hogy egyetlen élet tettei döntik el, hogy a halál után az ember örökké szenved vagy örökké boldog? Mi van, ha valakinek kisiklik az élete és megtagadja Jézust/Istent, viszont lehet, egy másik életben elõbbre léphetne?" Te miért veszed biztosra, hogy így van?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem lazáskodnák el jobban. Akik pedig mégis, azok most is vagy teljesen elfordulnak vagy közömbösek. De lehet, hogy ugyanazok, akik most elfordulnak, egy másik inkarnációban, többet tanulva, esetleg más körülmények között megtérnének. A törekvõknek pedig "mindegy", mert így is úgy is törekednek a Cél felé. De lehet, valami folytán elhibázzák azt egy életben...és akkor nekik is volna lehetõségük helyreállítani azt egy másik inkarnációban. Tehát a reinkarnáció semmiben sem ássa alá Jézus áldozatát. :)
Ha így lenne, akkor a legtöbben ellazáskodnák, és mindig csak halogatnák hogy majd a következõ életben megtérnek. De senki sem tudja teljesen biztosan, hogy holnap is láthatja-e a napot.
Bocs a hibákért, asszem koffein mérgezésem van és megyek aludni xD
Hogy érted, hogy kisiklik az élete??? Attól, hogy kisiklik a szaros kis élete, vagy rájön, hogy az egész világ értelmetlen és ocsmány, még nem kell másokat csonkítani és elvakultan önzõ állatnak lenni. Jézust elõdlegesen tettekben tudod megtagadni. Hiszem, hogy az Úr, hogy igazságos és senkit nem bûntet meg, aki nem érdemli meg vagy becsületes.
A kérdező hozzászólása: Ezt elsõsorban hívõ keresztényektõl kérdezném, azoktól, akik ebben hisznek. De köszönöm az eddigi választ is! :)
"Isten tettébe ne keress emberi logikát." "Isten útjai kifürkészhetetlenek". Blablabla! Az emberek naivak, de azért ez már nekem fáj!

Mi történik, ha valaki rendszeresen zaklató e-maileket kapott, lenyomoztatta és az én IP címem jött ki? Ez hogy lehet és most mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha tagadom, akkor egy állítás egy tagadás vagy megnézik a gépemet vagy mi?

A kérdező hozzászólása: Ha tagadom, akkor egy állítás egy tagadás vagy megnézik a gépemet vagy mi?
Látod, ezért kell nyilvános helyrõl trollkodni!
Mi az, hogy "az én IP címem jött ki"? Az IP cím általában változik. Ami egyik nap a tiéd, másnap jobb esetben az enyém...
külön, havonta elõfizetett FIX IP-d van? (az Internet elõfizetésen felül!?) mert ez esetben egyértelmû, hogy Te vagy a feladó...
"az én IP címem jött ki" Ez mi? Sorsoltak, és te nyertél? Amúgy 2 lehetõség van: - Te voltál, és akkor húzd meg magad, tanúsíts bûnbánást, viseld a következményeket. - Nem te voltál, akkor viszont vki nálad csinálta a tudtod nélkül, ill. lopták a wifidet. Amúgy lenyomoztatta? Kivel? A jogvédõ szervezeteknek se minden esetben adja ki a szolgáltató, de õ megszerezte? Tett feljelentést, indult ellened eljárás, vagy csak kiverték az internetszolgáltató egyik melósából? Mondja már meg, hogy melyik napon, és mi volt az ip-számod! De ha 192.168.0.1-et mond, akkor palira vesz téged! Különben, amíg nincs róla hivatalos (pl. rendõrségi) értesítésed, addig sztem csak blöff a dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!