Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha nem tudok (550 db)

Mi van ha nem tudom a wifi jelszót? Mit lehet tenni?

Próbáltam mindenhogy kitalálni, de nem tudtam. Az egyik laptopon meg van jegyezve a jelszó, a tesóm letöltött valami programot, amivel meg lehetne tudni, de az a laptop olyan őskori szar, hogy nem működik rajta semmi, így az a program se. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Remélem saját wifi router jelszaváról van szó. Ez esetben lépj be a router admin felületére* és ott meg tudod nézni, át tudod írni. *: hogy ezt hogyan kell, nem írom le sokadszorra, rengetegszer volt már GYK-n, de a kézikönyv is írja

Remélem saját wifi router jelszaváról van szó. Ez esetben lépj be a router admin felületére* és ott meg tudod nézni, át tudod írni. *: hogy ezt hogyan kell, nem írom le sokadszorra, rengetegszer volt már GYK-n, de a kézikönyv is írja
Közben végigböngésztem a korábbiakat. Ha jól látom, Belkin? Esetleg ilyen? : http://cache-www.belkin.com/support/dl/8820aa00370_F7D1301_h.. Ha igen, a 14. oldalon találod meg a Reset gombot. Pár másodperc nyomva tartás után áll vissza a gyári beállításokra, utána a leírás alapján újra tudod konfigurálni.
Kezdjük az elejétõl! Milyen routered van? A neve valahol biztosan rá van írva.
#6 vagyok, #7-esnek: akkor szorri, én még ilyet nem hallottam.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem mindkettõ izének a tetejét, alját, oldalait, de egyiken sincs gomb, se lyuk se ilyenek, illetve egy standby gomb van az egyiken és kész. Bár örülnék ha reset nélkül meg lehetne oldani, nem tudom mit csinál a reset pontosan.
a hátulján se? nekem pl úgy van reset gomb, hogy egy kis lyuk van a routeren és abban van benne a gomb.
A kérdező hozzászólása: Az uolsó az az utolsó elõttinek szólt.
A kérdező hozzászólása: Én addig jutottam el, hogy beírom, hogy http://192.168.2.1/ és kiad egy oldalt, de ott mégis hol jelentkezzek be és hova? és hogyan? Amúgy amit utolsó te írtál oldalt, nem nyitja meg. Egyébként resetelni akartam a routert vagy mit de reset gomb nincs is rajta.
érdekes módon nekem kiadja azzal az ip-vel is...
"ip-det beírod az url helyére a böngészõben (www.whatismyip.hu < itt meg tudod nézni, mi az ip-d), " Ez baromság. A whatsmyip a router (kifelé irányuló) IP címét adja ki. A router admin felületéhez a belsõ hálózat egyik kinevezett címe kell, pl. 192.168.0.1
A kérdező hozzászólása: Ha az IP-t beírom az URL helyére, nem talál ilyen oldalt. Amúgy megnéztem más válaszok alapján a routert, belkin, de nem találok rajta semmi weblap címet amit írnak, hogy keressek. Most akkor mi van?
A router az a cucc, ami megosztja a netet, azaz errõl jön a wifi, errõl tudsz netezni. Amit adtam oldalt, azt megnyitod, az "ip-cím" mellett van egy szám, azt másolod, és beilleszted az url helyére (ahol keresni szoktál pl.: http://www.google.hu). Megnyitod, majd kidob egy oldalt. Ott bejelentkezel, a papírokon rajta kell lennie a felhasználónévnek és jelszónak, de általában mindkét helyre admin-t kell írni. Ha bejelentkeztél, megnézed a dolgokat, mik vannak ott, és addig keresel, még meg nem találod a "password" vagy magyarra fordítva "jelszó" beállításait. Itt tudod átállítani, és ha beírtad az új jelszót, "apply" vagy "ok" vagy ami ott van. Ha rányomtál, akkor újraindul a neted, és kb 10-20mp után visszajön és már az új jlszóval tudsz rácsatlakozni. Remélem elég érthetõen leírtam, ennél részletesebben és érthetõbben nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Én annyit értek ehhez az egészhez, mint a kertünkben álló almafa. Semmit. Igazából azt se nagyon tudom, mi az a router. Megnéztem a többi ilyen kérdést, csak nem fogtam fel semmit a válaszokból. A kézikönyvet is elõhalásztam. Ha az az õskori gép bekapcsol, megpróbálom amit a 2. válaszoló írt, de szerintem nem fogjuk azt a jelszót/felhasználónevet se, nem tudom melyikre gondol egyáltalán.
ip-det beírod az url helyére a böngészõben (www.whatismyip.hu < itt meg tudod nézni, mi az ip-d), enter, és kiadja az oldalt. Jelentkezz be, általában felhasználónév és a jelszó is 'admin'. Ha beléptél, keresd meg a jelszót, és nézd meg/állítsd át.
A kérdező hozzászólása: A router az belkin az a másik (modem?) pedig motorola. pontosan az van ráírva hogy motorola SB5101E surfboard cable modem. A másik belkin wireless G router. Tényleg sehol nem látok reset gombot. A neten se találtam egyelõre.

A csivavámnak egy fekete tacskótól lesz kiskutyája, elvittük orvoshoz, és ő elmondta, hogy még két hét és leellik. Mi van, ha nem tudja megszülni? De ha megcsászározzuk nem lehet többet kiskutyája, pedig nagyon szeretnénk. Mit tegyek?

Most másfél éves.

Legjobb válasz: Húha. Azt mégis hol hallottad, hogy császár után nem lehet többet ksikutyája? Egyébként valóban az lenne a legjobb ha nem lehetne többet kiskutyája, mert mint a mellékelt ábra mutatja nem fogtok tudni vigyázni rá. Mégis minek kéne még kiskutya? Ezekkel is mit fogtok csinálni? Egyszer volt ideiglenesben nálam egy tacsi-csivi kerekék, szegényem olyan ronda volt, hogy azt hittem a büdös életben nem találok neki gazdát. Aztán néhány hónap után egy család valami fura oknál fogva beleszeretett, de nem túl népszerûek ezek a kiskutyák.

Húha. Azt mégis hol hallottad, hogy császár után nem lehet többet ksikutyája? Egyébként valóban az lenne a legjobb ha nem lehetne többet kiskutyája, mert mint a mellékelt ábra mutatja nem fogtok tudni vigyázni rá. Mégis minek kéne még kiskutya? Ezekkel is mit fogtok csinálni? Egyszer volt ideiglenesben nálam egy tacsi-csivi kerekék, szegényem olyan ronda volt, hogy azt hittem a büdös életben nem találok neki gazdát. Aztán néhány hónap után egy család valami fura oknál fogva beleszeretett, de nem túl népszerûek ezek a kiskutyák.
Nem kellett volna elárulni neki, hogy császár után még lehet kiskutyája, így majd minden éveben lesz 1-2 alom keverék kutyája; ki tudja milyen... :S
Minden esély megvan rá, hogy nem fogja tudni megszülni. De ha ezt tudjátok, akkor mi a francért nem ivartalanítottátok azonnal?? A kutyád életével játszol, és neked az a legnagyobb problémád, hogy mi lesz akkor ha többet nem tud szülni? Mi a fenéért kell a kutyádat kizsigerelni? Azért, hogy keressél rajta 10ezer forintot??
Attól hogy megcsászároztatjátok még lehet több kiskutyája!De azt utána kezelni kell nem ugy mint a sima szülésnél!Egyébként gratulálok a kölykökhöz! :) Reklám:
A megoldás a hasi ultrahang. Itt meg tudják mérni a szülõcsatorna méretét, a kölykök fej és mellkastérfogatát, és már nagyjából le is szûrhetõ, hogy kell-e császározni.
Amikor fial a kutyád az fáj neki, utána pedig mikor elviszik a kicsiket õ is bánatos. Szerinted jó lesz neki, ha ezt még párszor megcsinálod? Értem én, hogy õ aranyos, meg a kicsik is azok, de hidd el, nem ér annyit. Megvan rá az esély, hogy az anyakutya meghal, és gondolom azt pedig nem bocsájtod meg magadnak, ha miattad nem élhet. Császár után szülhet, csak nagyobb lesz a kockázata a komplikációknak.
Jó buli lesz, ha 30 ezerért megcsászározzák a keverékkutyákat, aztán még keresni is akar rajtuk. Egyébként császár után jó eséllyel már csak császárral tud szülni. Ha jól csinálják. De még úgy is esélyes, hogy megreped a méhe a vemhesség vagy a szülés alatt. Ivartalanítást a felébõl meg lehet úszni, kutyababázni meg el lehet menni egy menhelyre segéderõnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Nem akartam, kommentálni, míg nem tudtam mi lesz. NAGYON nagy szerencsém volt és meg tudta elleni õket:) 5 DARABOT :D Szabadna elsõre ennyit ellenie egy csivavának?? Az 5.-et nehezen de MIND orvos nélkül ellette. És azt mondta a doki, hogy még tüzelése elején fogant, meg amikor még nem láttuk, hogy tüzel!!
A doki jó nagy butaságot mondott. A tüzelés úgy néz ki, hogy 7-10 napig vérzik a szuka kutya -addig nem tud vemhesülni- ezt követõen veszi fel a kant. Nem vettétek észre, hogy vérzik? Mi lesz a kölykökkel?

Pár napja éjszaka alig tudok aludni még ha nagyon fáradt vagyok akkor se, trauma nem ért de van egy elméletem hogy mi lehet, de nem tudom hogy lehetséges-e?

Végz?s vagyok (19F) és úgy fél éve, úgy érzem beleszerettem egy lányba(vele kering?zök, stb) de barátja van. Lehet hogy az esetleges reménytelenség okozza az álmatlanságat? Próbáljam elfelejteni? Ezt nem látom lehetségesnek(este mikor egyedül maradok a gondolataimmal folyton rá gondolok s mikor felébredek éjjel, akkor is, vele álmodok stb.) Mondjam meg neki hogy mit érzek s ezzel lehet "megnyugodok"? Vagy forduljak szakemberhez?

Legjobb válasz: Az az érzésem hogy sejti a dolgot, de nem mutatta még ki nyíltan.

A kérdező hozzászólása: Az az érzésem hogy sejti a dolgot, de nem mutatta még ki nyíltan.
Ha ilyen erõsen vágyakozol utána, biztosan õ az oka az álmatlanságnak, de ez nem olyan vészes dolog még. Több dolog is lehetséges, mert ha megmondod és netán elutasít, lehet, hogy rosszabb lenne, de lehet hogy jobb... Ezt magadban kell eldöntened, de szerintem semmit nem veszthetsz vele, ha megmondod neki.


Mi történik ha nem tudom fizetni az autóhitelt? Ha eladom én, a fennmaradó hitelösszegre lehet részletfizetést kérni? Egyáltalán hogyan lehet ebből kimászni a lehető legjobban?

Legjobb válasz: Bocs hogy nem ezzel kapcsolatban írok, de nem láttad nemrég még a kérdésemet, mert úgy néz ki törölték a kis... Egy átverõs cégrõl szerettem volna kérdezni. Gondolom figyeled a válaszokat és tudsz segíteni. köszi.

Bocs hogy nem ezzel kapcsolatban írok, de nem láttad nemrég még a kérdésemet, mert úgy néz ki törölték a kis... Egy átverõs cégrõl szerettem volna kérdezni. Gondolom figyeled a válaszokat és tudsz segíteni. köszi.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem láttam ilyen kérdést...
Ha nem tudod fizetni, akkor elõbb-utóbb a bank elveszi a kocsidat, KHR listára kerülsz, stb. Ezt próbáld mindenképpen elkerülni. Sajnos a második lehetõség se járható, hiszen ha eladod az autót megszûnik a szerzõdésed, mivel nincs fedezet és rögtön ki kell fizetned a teljes tartozást. Próbálj alkudozni a bankkal, hátha csökkenteni tudják a törlesztõrészleted, ez az egyik lehetõség. A másik, ha más úton megszerzed a kocsi ára és a hitel közötti különbséget és így eladod a kocsit. Szerintem ezzel jársz a legjobban.
Eladhatod hitelátvállalással is, ha találsz rá vevõt.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy találnék valakit, aki átvállalná!De meg lehet próbálni! Köszi

Mi bajom lehet ha nem tudok visszamenni szülés után 6 héttel az orvosomhoz?

Legjobb válasz: Én 2 héttel késõbb, azaz amikor a babám 8 hetes volt, akkor tudtam visszamenni, mivel influenzás voltam. Nem volt gond, de mindenképpen el akartam menni az orvoshoz!

Én 2 héttel késõbb, azaz amikor a babám 8 hetes volt, akkor tudtam visszamenni, mivel influenzás voltam. Nem volt gond, de mindenképpen el akartam menni az orvoshoz!
Semmi.
Én egyàltalàn nem mentem vissza.
Menj egy sima nögyogyàszhoz.Bàrmikor megvizsgàl.Nem fontos a fogadotthoz visszamenned. Ha a màsik kérdezné, miért oda mentél, mondd hogy a tiéd hosszu szabadsàgon van, te meg fontosnak érzel egy kontrollt.
Szia Én is sokat gondolkodtam hogy nem megyek vissza hiszen bõven turkáltak stb bennem és kicsit pihentetni akartam a dolgot amúgy semmi panaszom nem volt de mivel belül úgy rendesen szétszakadtam és nagyon sokat kellet varrni ezért a 10.héten elmentem hogy ha valami olyan van ne akkor derüljön ki mikor a következõt szeretnénk
Szerintem is a saját megnyugtatásod érdekében is jó, ha lát doki.
korzeti nogyogyaszhoz kell menni! ingyen van es nem kell tejelni kulon! de en a helyedben mindenkeppen megnezetnem magam. az egeszseg meg a mai vilagban sem lehet penz kerdese! sok boldogsagot a babahoz!
10 hét múlva mentem vissza, megvizsgált a doki manuálisan és hüvelyi UH-ot is csinált. Engem is össze kellett stoppolni belül.
Sztk rendelésrõl hallottál már? Ingyen van, és sokan járnak ám oda...
Akkor most már tök mindegy. Ez egy 6 hetes kontroll, nem 5 hónapos...
A kérdező hozzászólása: Nekem az a bajom, hogy fogadott orvosom volt/van és nem tudtunk még fizetni neki mert nagyon sok a kiadásunk, a babám már elmúlt 5 hónapos és mindenképp vissza akarok menni, de még mindig nincs rá pénzünk!:(Sajnos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mit csináljak, ha nem tudom magam túltenni azon a tényen, hogy csúnya vagyok és sosem lehet barátnőm vagy csak olyan lány, aki nem kell egy fiúnak sem, forduljak pszichológushoz?

Már totál elment az életkedvem is, szomorú vagyok, minden egyes nap látok legalább egy szerelmes párt és ez is csak kikészít, mert én is folyton arra vágyom, hogy egy lányt végre szerethessek és, aki engem is tud viszont szeretni. Jó lenne már ölelni is lányt, csak érezni közel magamhoz, még, ha tudom, hogy nem vagyok álomsrác külsőre. Túl sok lány tetszik, de én valószínűleg egyiknek sem tetszenék. Sokszor szólítgattam már le lányokat, de kb. egy kezemen meg tudnám számolni hány lány akart velem ismerkedni haveri szinte, mert nyílván nem tudtak vonzódni hozzám a külső adottságaim miatt. Úgy látom a kisfiús külső adottságok nagyon taszítják a lányokat, vagy csak tú ronda a képe és az a baj vagy az, hogy nem lettem egy nagy darab mackós hapek vagy épp egy izomkolosszus, de a lényeg, hogy csak telnek az éveim, de még mindig nem érzem, hogy egy lány is tudna vonzódni hozzám és már belefáradtam a folyamatos kudarcokba és elutasításokba. Ha leszólítok eg ylányt már tudom előre, hogy úgyis elutasít, haverok előtt megcsinálom, mert ők bátorítanak folyton, de egyedül sehol sem tudnék egy lányt sem leszólítani, túlságosan félénk, gátlásos, önbizalomhiányos vagyok a külsőm miatt. Vágom én azt is,hogy minden lány csak a helyes, magas fiúkat veszi emberszámba is, emiatt is félek, hogy valamelyik lány majd szépen kigúnyol kinevet megint, mint egy-kétszer már megtörtént. Jó, ők buta lányok voltak, de attól még nagyon rosszul esett és úgy érzem minden lánynak csak a helyes fiúk jönnek be, ammi énn sosem lehetek, hiába ismondják sokan, hogy a szépség relatív én nem ezt látom.

Legjobb válasz: Attól, hogy siránkozol bánkódsz hidd el nem lesz jobb. Barátnõd nem sajnálatból lesz, hanem azért mert megtetszel neki valamiért. Nem csak a külsõség létezik a világon. Ha van egyéniséged, jó a szöveged akkor sok dolog nem marad hátra. Legyél már tökös ember, mert elb*szod az éveidet.

Attól, hogy siránkozol bánkódsz hidd el nem lesz jobb. Barátnõd nem sajnálatból lesz, hanem azért mert megtetszel neki valamiért. Nem csak a külsõség létezik a világon. Ha van egyéniséged, jó a szöveged akkor sok dolog nem marad hátra. Legyél már tökös ember, mert elb*szod az éveidet.
nagyon sokat siránkozol, így persze hogy a kutyának sem kellesz. én is randiztam egyszer egy hasonló fiúval és futva menekültem..ki kíváncsi erre??!. évekkel késõbb találkoztam vele egy szórakozóhelyen, és már a fellépésébõl látszott hogy más. egyenesen járt, elegáns volt (profi táncos lett) olyan nõje volt hogy még én is hazavittem volna :D Röviden: csak és kizárólag fellépés kérdése az egész! ez biztos! Ismerkedj teljesen idegen lányokkal és próbálkozz. Ne feledd a lánynak elõször fogalma sincs ki fia, borja vagy, csak abból tud levonni következtetést , ahogy elõször odalépsz hozzá. Az elsõ benyomás a legfontosabb! Tehát mikor odalépsz hozzá, húzd ki magad, mert a testtartásból sok mindent le lehet szûrni (Biztos hogy más lesz a hatás) És kezdj el bizony sportolni valamit nagyon, hogy tetszél magadnak is, mert ez az elsõ lépés, amíg magadnak nem tetszel, másnak hogy tetszenél?? A férfinak csak 1 fokkal kell szebb lennie az ördögnél!! ;) De légy határozott, kedves, poénos, érezd jól magad a bõrödben és jobb lesz! és SPORTOLJ!!!!!! mert az tényleg sokat számít..
Igazából az a baj szerintem nagyon kevés ember ismeri meg úgy a párját, hogy így leszólítja valahol, vagy ismeretlenül ráír neten.. A legtöbb ember inkább közös ismerõsökön keresztül. Ezért szívtuk meg mi, akiknek nincs akkora ismerõsi köre.
tegyél ellene
Ne így állj hozzá, legyél pozitívabb! Ha azt látják rajtad, hogy van önbizalmad, egészen másként hatsz a szemükben, mintha egy visszahúzódó kisemberke lennél. Velem már elõfordult, hogy volt olyan srác, aki kívülrõl nem tetszett egyáltalán, de olyan egyénisége volt, ahogy beszélt.. ááá :D Néha még most is hiányzik. :)
Kezdj el sportolni (pl. futni), ez jót fog tenni az önbecsülésednek és a testednek is.
A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és jó, de nagyon alacsony vagyok, nõni már sosem fogok, másrészt az arcszerkezteem katasztrófa, így elég egy szia és menekülnek a lányok szó szerint...
Hát az arcszerkezetedre nem tok mit mondani, mert nem látom. Lehet hogy szerelem elsõ látásra kevesebb az esélyed mint másoknak, de azok egyébként is ritkán hosszan-tartóak. De attól még a többi igaz amit írtam, akkor is ha alacsony vagy. De ez mit is jelent, hány cm vagy hogy így frusztrál?
Figyi! Kezdj el pl futni egy klubban a tested is fejlõdik, és megismerkedhetsz egy csomó emberrel. (lánnyal is) Az hogy valaki hogy néz ki max egy hétig érdekes. onnantól csak a személyisége számít. Csak arra hogy valaki szép, nem lehet kapcsolatot építeni. Ha ronda vagy, akkor annyi a hátrányod, hogy talán nem vagy elsõre szimpi a csajoknak, de ha megismernek, és jó fej vagy akkor nincs akadály. Nekem most egy nagyon ronda fiú tetszik. Tudom hogy csúnyább nálam, de mégis elpirulok, ha meglátom.Hogy miért? Mert rohadtul nem számít hogy csúnyább tõlem. Ui: leszólogatást felejtsd el. Egy lány
Tényleg pszichológushoz kéne fordulnod, de nem amiatt, mert csúnya vagy és az egész életedet egyedül kéne leélned, az önértékelési problémádon tudna javítani a dolog. Nem a olvastam végig a hozzászólásokat, de szerintem addig nem fogsz bejönni egy lánynak vagy nõnek sem (nem tudom a korod), amíg nem teszed túl magad ezen a depressziós perióduson. Szerintem el kellene kezdened magaddal egy kicsit foglalkozni, értem ez alatt: új frizura, egy kis mozgás, egy picit jobban figyelj oda az öltözködésedre (nem azt állítom, hogy költs vagyonokat, mert elmehetsz egy kicsit futni, vagy otthon is csinálhatsz gyakorlatokat, nem feltétlenül kell új ruhákat venned, csak vasald ki õket, már egy fokkal jobban néz ki, az ápoltsággal is foglalkoznod kell. Ezek mind olyan dolgok, amiket nem egy lány miatt kéne tenned, hanem magadért, mert így változtatni tudsz azon, hogy hogyan érzed magad a bõrödben. Ez a változás látszani fog rajtad, lehet, hogy így a hölgyektõl sem fogsz annyi kosarat kapni. Ezt nem szabad annyira véresen komolyan venni egynek nem voltál szimpatikus, de attól még másnak lehetsz, meg kell adnod a hölgyeknek a lehetõséget arra, hogy megismerjenek, kezdeményezz bátran, ha nemleges választ kapsz ne törõdj vele. eddig a külsõn volt a hangsúly, mert ez az, ami megfogja a lányokat, de csak a belsõ értékeiddel tarthatod meg õket. Legyél nyított a világra, informálódj. Olvass könyveket, ne csak asaját szakterületeden, hanem más területekrõl is. Eljárhatsz nyelvi klubokba, könyvtárba, haverokkal bulizni, mozdulj ki. nem ismerlek, így nem tudom, hogy az elõbbiek közül mi az, ami rád igaz, mi nem. Abban azonban teljesen biztos vagyok, hogy sokkal könnyebb feladni, mint harcolni, de sohasem szabad. Zárásképpen pedig annyit tennék hozzá, hogy rengeteg nõnemû egyed él ezen a bolygón, szerintem statisztikailag lehetetlen, hogy ne legyen köztük olyan, amelyiknek szimpatikus vagy és te is hasonlóképpen érzel iránta. Ne add fel!

Végzettség nélkül miket lehet könyvelni? Egyéni vállalkozást azt tuti, és még? Jól tudom, hogy Bt-t, és nonprofitot is lehet, ha nem éri el az éves bevétel az 50 milliót?

Legjobb válasz: Hát lehet bármiféle végzettség nélkül könyvelni, de nem sok helyre vesznek fel és nem hiszem hogy sok cég könyveltetne veled, pláne hogy azt sem tudod, hogy lehet-e könyvelned, azért egy alap számviteli tudás nem árt, szerintem te a könyvvizsgálóra gondolhatsz, az kicsit más tészta. A lesz munkád könyvelj nyugodtan.

Hát lehet bármiféle végzettség nélkül könyvelni, de nem sok helyre vesznek fel és nem hiszem hogy sok cég könyveltetne veled, pláne hogy azt sem tudod, hogy lehet-e könyvelned, azért egy alap számviteli tudás nem árt, szerintem te a könyvvizsgálóra gondolhatsz, az kicsit más tészta. A lesz munkád könyvelj nyugodtan.
Ha van felelõsségérzeted, becsületed, nem vállalalsz addig könyvelést amig ilyen a tárgyi tudásod. Iratkozz be tanfolyamra, olvasd, tanuld a törvényeket. Ha már tudod a választ a kérdésedre, nekiállhatsz könyvelni. Bakosné
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy ha van egy Bt.-m, akkor kell-e hozzá mérlegképes könyvelõt alkalmaznom vagy sem?
10 millió bevételig nem kötelezõ regisztrált mérlegképest, de könyvelési gyakorlata, szaktudása feltétlen legyen. Bocs hogy így Neked estem, de felháborít amikor felelõsségvállalás, tudás nélkül sötétben tapogatózva akar valaki könyvelni, nem törõdve a következményekkel.Bakosné
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Semmi baj, sokan nem tisztelik megfelelõen a könyvelési szakmát, pedig tényleg olyan precizitás kell hozzá, mint egy orvosnak.
Te ne probálj meg könyvelni, mert ha vmit elcseszel az apeh milliokra birságol!! A Könyvelöknek erre külön felelösségbiztosítást kell kötniük, kerdezz csak meg egy konyvelot!
lehet elfogyott a hely, lehet más a hiba.
A kérdező hozzászólása: Azért ennyire hülye nem vagyok.:D , van elég hely neki.

Mi lehet ez? A fülem mögött kicsivel van ilyen pukli szerú, ami körülbelül 1-2cm átmérőjű, és 1 puklira hasonlít, 2-3 napja fedeztem fel, és nem tudom, hogy mi lehet. Ha hozzáérek, akkor nem fáj, de más érzés mintha nem nyúlnék hozzá. Mit tegyek vele?

Legjobb válasz: Lehet kis nyirokcsomó / nincs a környezetében valahol egy kis seb, mert akkor is nagyobb lehet/ vagy lipoma, azaz zsírcsomó. Mutasd meg a háziorvosodnak õ eldönti.

Lehet kis nyirokcsomó / nincs a környezetében valahol egy kis seb, mert akkor is nagyobb lehet/ vagy lipoma, azaz zsírcsomó. Mutasd meg a háziorvosodnak õ eldönti.

Xbox 360 slim 250gb -ra ha letöltök játékot azt hogyan tudom a merevlemezére rátenni, és ha rá is teszem akkor utánna tudok vele játszani? Ha nem tudok akkor mit lehet csinálni ilyenkor?

Legjobb válasz: á kizárt kell hozzá egy eredeti boxos játék hogy elinduljon nics ki flashelve a boxod mert akkor nesajnáljámá rá 130 ft/dvd

á kizárt kell hozzá egy eredeti boxos játék hogy elinduljon nics ki flashelve a boxod mert akkor nesajnáljámá rá 130 ft/dvd
Mármint, hogy demót töltesz le? Mert rendes játékot nem lehet hozzá csak úgy letölteni. Tudtommal még nem törték fel. És az XBoxoknak a merevlemezére nem lehet igazából úgy semmit rárakni, csak ha Liveról töltesz le hozzá valamit, vagy feltelepítesz egy játékot rá, de akkor is csak DVD-vel indul el a játék.
A kérdező hozzászólása: úgy gondoltam hogy gépre töltöm le a játékot és feltenném a box hdd-jére nem tudom hogy ez lehetséges-e és hogy onnan futna-e a játék
az úgy nem jó. Kell hozzá maga a játék egy dvd-n (ha flashelt akkor az írott IS jó, ha nem akkor az eredeti) amit ha beleteszel az XBoxba akkor elbírod indítani egybõl, vagy fel lehet telepíteni. Ha fel van telepítve akkor is kell hozzá a játék, hogy elinduljon (azt nem tudom, hogy ha fel van telepítve, de nem flashelt az Xbox akkor elindul-e a játék másolt dvd-vel). De azt nem lehet, hogy pl. usb-vel vagy akármivel rá rakod a merevlemezére.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!