Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha nem fizet a biztosító (1 db)

Mit lehet tenni, ha nem fizet a biztosító?

Balra szerettem volna kanyarodni,amikor a mögöttem közleked? járm? engem akart megel?zni ott,ahol el?zni tilos tábla van.A biztosító azt mondja,hogy én vagyok a károkozó és nekem nem fizet.Mit lehet tenni ilyen esetben?

Legjobb válasz: Így sajnos csak bíróságra tudsz menni, és ott pereskedni, de ott is csak akkor, ha a helyszínelés jegyzõkönyve a kezedben van, és abban a te állításod szerepel... Kéz-és lábtörést hozzá!

Így sajnos csak bíróságra tudsz menni, és ott pereskedni, de ott is csak akkor, ha a helyszínelés jegyzõkönyve a kezedben van, és abban a te állításod szerepel... Kéz-és lábtörést hozzá!
Tudomásom szerint az ilyen panaszok vizsgálatára (is) találták ki az Állami Biztosításfelügyeletet, amelynek jogutódja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. Elõször érdemes õket megkeresni. üdv.: hegedor
Nekünk is meggyûlt már a bajunk a biztosítóval. Mi levelet írtunk az Országgyûlési Biztos Hivatalának. Korrekt módon vissza is válaszoltak, és így nem nekünk kellett foglalkozni a biztosítóval, hanem õk jártak utána az ügyünknek. Egy próbát neked is megér! De csak akkor tudnak segíteni, ha minden anyag a kezedben van, a helyszínelés, a károkozó neve, rendszámok (ezt mind bele kell írni a panaszlevélbe, különben nem tudnak segíteni.) Postacím: Országgyûlési Biztos Hivatala 1387 Bp. pf. 40 Internet: http://www.obh.hu Sok sikert!
Az elõzni tilos tábla nem mentesít a felelõséged alól. Talán nem ez a nemfizetés oka?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kiskorú 16 éves fiam rá írathatom az autómat?

..

2

A gépkocsi törzskönyvét az átírástól számított hány napon belül küldik?

2

Milyen feltételekkel tudok Németországból autót behozni és forgalomba helyezni itthon?

Teljesen laikus vagyok hozzá. Egy kinti kereskedésben venném meg a kocsit, de fogalmam sincs mennyi lesz rá a reg.adó és azt sem tudom, hogy milyen költségei vannak még az ügymenetnek. Tudnátok segíteni? Kombi autó kell. Nem találok itthon, mert vagy szét van hajtva, lelakott, vagy áron felül akarják adni, rengeteg utánajárás, felesleges körök futása és pénzpazarlás.

0

Ilyenkor mit csinálhat a rendőr?

Az első jogsimat várom.Már voltam az okmányirodába és adtak egy igazolópapírt.Tudom hogy ezzel nem sűrűn lehet vezetni még, de ha én mégis vezetek vele és elkap a rendőr, akkor csak pénzbírságot kapok, vagy "elintézi" hogy ne is lehessen jogsim?

6

Mi történik akkor, ha veszek egy autót, de nem íratom át a saját nevemre?

Közúton használva nem lesz. Kérdésem arra irányul hogy ez esetben kénysszeríthetnek valamilyen büntetés kifizetésére?

26

Az okmányirodánál a hétvége is munkanapnak számít? (Bővebben lent)

2013.06.06-án igényeltem a jogosítványom, és még nem jött meg. Az lenne a kérdésem, hogy a központi hivatalban, ahol úgymond "gyártják" a jogsikat, ott hétvégén is dolgoznak vagy csak péntekig? Tehát ott dolgoznak szombat, vasárnap is?
Remélem érthető volt a kérdésem, köszönöm előre is a válaszokat.

8

A súlyadó (vagy teljesítmény adó) elévülési ideje?

Én úgy tudom hogy 5 év alatt ha nem tudták behajtani akkor elévül, sőt egyszer a tv ügyvédjében is így volt. Akkor az önkormányzat miért küld ki levelet hogy fizessem be (hátha balek vagyok)

2

A jogosítvány igénylése után elvileg kapok egy papír és amíg meg nem jön a jogsi addig azzal lehet vezetni vagy meg kell várni, amíg megjön?

Most fejeztem meg a jogosítványhoz szükséges vizsgákat sikeresen. Bemegyek a papírokért a Nemzeti Közlekedési házba és utána beviszem az önkormányzathoz.

5

2004-es autóra kötnétek cascot?

Most vettünk új autót, és felmerült bennünk, hogy ha valami kár érné, akkor mit csinálnánk?Jégkérra egyébként fizet a casco? Mennyi kb havonta, vagy negyedévente a díja?

4

Netrisken újrakötöttem a kötelezőbiztosításom és "Csoportos beszedési megbízás"-t választottam fizetésnek. Ezek után mi a teendőm? Mit hol és hogy állítsak be?

Netrisken újrakötöttem a kötelezőbiztosításom és "Csoportos beszedési megbízás"-t választottam fizetésnek. Ezek után mi a teendőm? mit hol és hogy állítsak be?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!