Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha már külső (4 db)

Külső HDD-ről eltűnt adatokat hogyan/mivel lehet visszaállítani (már ha lehet. )?

Takarítás közben levertem, de nem halt meg, műxik. De néhány könyvtárban lévő fájlok eltűntek, csak az üres könyvtár maradt. Van vmi progi, ami segíthet? Vagy más megoldás? Thnx!

Legjobb válasz: Valószínûleg fizikailag sérült a lemez. Arra meg nincs program...

Valószínûleg fizikailag sérült a lemez. Arra meg nincs program...

Mit lehet tenni ha már külső aranyerem is van?

nem szeretnék orvoshoz menni, mert nem fáj, csak néha mkor szorulásom van, de azt meg ki lehet bírni. Lehet valami bajom t?le, ha vele élek tovább? Fert?zés vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: A Canesten kenõcs nagyon jó, recept nélkül kapható. Olvasd el a használati utasítást. Ha nem múlik tõle, azért egy orvos mégsem ártana... nagyon fájdalmas tud lenni és a fertõzésveszély is fennáll...

A Canesten kenõcs nagyon jó, recept nélkül kapható. Olvasd el a használati utasítást. Ha nem múlik tõle, azért egy orvos mégsem ártana... nagyon fájdalmas tud lenni és a fertõzésveszély is fennáll...
Én pont most estem át egy kúrán. Sajnos belsõ és külsõ aranyerem is van a fertõzésrõl nem is beszélve. Használj Hemoridot (ami mentolos és hûsít meg nyugtat), de ha nem múlik el akkor menj a háziorvoshoz. Írasd fel vele a Posterisan Forte nevû kenõcsöt az nagyon jó. Nekem 4 nap alatt helyre hozta. Mondjuk azt nem tudom lehet-e vény nélkül kapni ezt a kenõcsöt.
a canesten gombára van! aranyérre nagyon jó a hemorid kenõcs!kicsit égõ érzés mikor kened de 1 hét alatt elmulasztja!érdemes elhasználni az egész tubust. aranyér kenõcs még a reparon is. segíthet meleg kamillás vízben ücsörögni. ne ülj le hideg székre és öltözz fel melegen:) remélem segítettem g.a.

Ha nekem olyan sok lány bejön külsőre, mégis mi lehet az oka, hogy jellemre megfelelőt meg alig találok? Már nem is léteznek ilyen lányok vagy nagyok az igényeim?

Nekem tényleg sok lány bejön, haveromék is szoktak viccelődni, pedig szerintem tényleg szép lány az is, aki csak aranyos, átlagos külsőre a legtöbb fiú szerint. Nekem legnkább a túlsúlyos lányok nem az eseteim, de ezt leszámívtva a husis lányok is bejönnek, ha van valami, ami meg fog bennük. Jellemre meg az olyan lányok jönnek be, akik eléggé érzelmesek, összebújósak, szeretnek bújni a fiújukhoz meg szeretik a sok ölelést, puszilkozást, csókolózást. Szóval ilyen szeretetéhesek, meg közben ők is szeretnek szeretet adni és ki is mutatják. Az is jó, ha értelmes és van humorérzéke egy lánynak, szeret hülyéskedni is, de tud komoly is lenni, ha úgy adja a helyzet. Na meg fontos a hűség és az őszinteség, hogy bármit meg tudjon beszélni velem. :D

Legjobb válasz: "A külsõ megfog, a belsõ megtart" Ez egy teljesen átlagos dolog. Normális lányból kevés van, pláne olyan aki jól néz ki. Aki meg ilyen, annak a nagy része foglalt. Ettõl függetlenül érdemes nyitott szemmel járni, mert bármikor belebotolhatsz egybe :)

"A külsõ megfog, a belsõ megtart" Ez egy teljesen átlagos dolog. Normális lányból kevés van, pláne olyan aki jól néz ki. Aki meg ilyen, annak a nagy része foglalt. Ettõl függetlenül érdemes nyitott szemmel járni, mert bármikor belebotolhatsz egybe :)
Szentem itt az utolsóra ne hallgass mer totál nõgyûlölõ. Meg hülyeségeket is ír pk "10-30 éves gyerekek"... Hát ez nem túl sok elvárás, ennek kéne a normálisnak lennie. Nekem is pont ilyenek lennének, csak én lány vagyok. Szentem a pasik se igazán jobbak, amit leírtál, olyat nem láttam még. Akinek túl sok az elvárása, egyedül marad, mint pl én, de szaralakokkal nem fogok csal ezért összeállni. Te se tedd, keresd az igazit, biztos van. De mondom én fiúban se láttam még ilyet. Ja de, egyet. Foglalt.:|:P
Mert sok lány azt, gondolja, hogy elég a külsõ.Vagy neked túl nagyok az elvárásaid.
mondjuk ha neked sokan bejönnek külsõre akkor valószínûleg fiatal és naiv lehetsz még, és a belsõ sem les zmég igazán fontos
"Szentem itt az utolsóra ne hallgass mer totál nõgyûlölõ. Meg hülyeségeket is ír pk "10-30 éves gyerekek"" így van, homokos is vagyok, meg sosem volt barátnõm, és így soha nem mis lesz, különben is dögöljek meg, nincs semmi baj a ai lotyókkal. és aki elérei a 18 éves kort hirtelen felnõtté és éretté válik, mert akkora lelki és viselkedésbeli különbség van egy átlag 14 éves meg egy 26 éves között... "Nekem is pont ilyenek lennének, csak én lány vagyok. " elõre tudtam vlamilyen rejtáélyes okból, hogy lány vagy. a többire enm reagálok "Szerintem se hallgass a 6.ra, mert a valóság egy szeletét akarja a teljes igazságnak beállítani. " igen, általánosítok, mindig pont negatív kivételekbe akadok bele, túl magasak az elvárásaim, alkalmazkodni kell, minden lány angyalka, csak a rosszat látom mindenkiben... furcsa, hogy ezeket fõképp 2 réteg szokta mondogatni: -idióta nõk akik soha nem randiztak nõkkel és még önmagukat sem ismerik -tuskó farokhímek, akik csak dugják õket pontosabban akik csak dugják õket, azok közül is sokan ezt gondolják, csak nema szemükbe. õk szeretnek hazudni. kérdezõ: ne higgy nekem, ismerj meg naponta 5 lányt(de nem felszínesen, hanem a mocskos dolgaikkal együtt is), aztán döntsd el magad, mennyire vagyok nõgyûlölõ.
Szerintem se hallgass a 6.ra, mert a valóság egy szeletét akarja a teljes igazságnak beállítani. Az igényeid teljesen korrektek, ne emgedj belõlük! :)
ma a nõk között szellemi válság van, ostobábbak mint valaha. jellemük is inkább egy matrózhoz közelít, mint egy királykisasszonyéhoz. igen, ez nekik magas elvárás, és ezzel csak magad teszed tönkre lelkileg. a mai lányok többsége infantilis, állandóan röhögcsél, max 63 maszk alatt vlaahol a lelke mélyén tudja, hogy az élete egy szerencsétlenésg, cska magának se vallja be. azt hogy komoly, felejtsd el, még ha vannak is olyan gondolatai, mindig meg fogja játszani magát. egyébként annyira nincs túl sok gondolata a lányoknak. inkább érzelembõl állnak. leginkább félelembõl és megfelelési kényszerbõl, ami állandó színészkedést és hazudozást szül. szóval azt is felejtsd el hogy õszinte. a nõknek külön nyelvezete van, évekig is tarthat, mire megtanulod az összes jelentõsebb hazugságot férfira fordítani. a hûség sem jelent neki ksokat, max annyit, hoyg amíg õk szerelmesnek érzik magukat, addig ne csald meg õket. fordítva már nem nagyon igaz. és mint tudjuk, a zérzelemlények hangulata gyakran változik, ahogy jön a "szikra" olyan gyorsan "kis is alszik a tûz". bármit megbeszélni???!!! kizárt! ez még komoly önképzett felnõtteknek is nehézség, nem hogy 10-30 éves gyerekeknek. ugyanis pl a nõk egyi kalapproblámája, hogy õszinteséget várnak el, de nem bírják elviselni azt. hiszen nem tudják feldolgozni a kudarcot (mivel sikerélményeik is csak ritkán vannak, azok nagy része is csak testükhöz köthetõ). ha képesek lennének elviselni az igazságot, nem állandóan egymás háta mögött vájkálnának, duzzognának, és fõképp nem játsznaák emg az egész életüket. ezt úgyis le fogják tagadni, jönnek majd a közhelyek, hogy általánosítok, nicns sikerem a nõknél, belémkötnek majd és személyeskednek, (hisz enm bírják a kritikát és mindent magukra vezsnek, sokszor jogosan) de ez ettõl még így van, nagyon ritka az olyan lány, aki szép is és értelmes (persze nekik a kancácska kategória is szép, meg a dagadt csokizabáló matrózlelkû is). http://www.youtube.com/watch?v=rGB8Gwkytew ja, megjegyzem, laár andrás(kft) buddhista pap, szóval nem egy hétköznapi gyökér hímsoviniszta. de ezt már platón is megmondta kb 2400 évvel ezelõtt: a nõk csak szexre jók. õ meg filozófus volt. tulajdonképp leginkább genetikai okai vannak a nõk viselkedésének, de ezt a modern gender"tudomány" igyekszik elnyomni, meg a "feminista" mozgalmak is. szerintem inkább csináld azt, hogy kitûzöl magadnak egy célt, pl minden héten megismersz 4 új lányt, vagy minden nap 1 lányt, de lehetõleg minél többet és csak beszélgetsz velük. próbáld megismerni õket, mint barát, milyen a gondolkodásuk. akkor majd lezs neked is saját képed a lányokról, meg arról, hoyg milyen elvárásokat van értelme támasztani a nõk felé, és mikben fölösleges reménykedni.
Lehet, hogy jellemre a túlsúlyos vagy az átlagnál kövérebb lányok jönnének be neked, de mivel a külsõt is nézed, így nem találod meg a párod. Ilyen egyszerû.
Akkor keress olyat aki bûnronda
Nem egyedi eset, nyugi :)
Szerintem normálisak az igényeid. Csak sajnos a sok szép lány közül viszonylag kevesek bírnak azokkal a belsõ tulajdonságokkal, amiket leírtál. Csak légy kitartó, biztosan találsz egy ilyen lányt! ;) Egyébként mi csajok is küzdünk ilyen gonddal: vannak jóképú pasik, de keveset találni, akik belülrõl is szépek. Kitartás, ne add fel! ;)


A belso felen sincs semmi? Talan arpa lehet, de csak orvos tudja biztosan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!