Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha lapos, (2 db)

Mit lehet tenni ha lapos, fejletlen a mellkasom?

Amúgy lány vagyok, 17 éves.

Legjobb válasz: Hát nem sokat tehetsz, nem lehet növeszteni a melled. Még feljõdésben vagy, sõt az is lehet, hogy késõn érõ típus vagy.

Hát nem sokat tehetsz, nem lehet növeszteni a melled. Még feljõdésben vagy, sõt az is lehet, hogy késõn érõ típus vagy.
Az öltözködéseddel javithatsz rajta. hordj olyan felsõket, amik optikailag erõsitenek mellben: csipke, rávarrt diszek, széles keresztcsíkok, vastag, kötött holmik( télen) stb.Push up melltartó is jó lehet.
hanyas melltartót hordasz?

Mit gondoltok erről a csizmáról? Kényelmes lehet? Sokat sétálnék benne, nem tenné tönkre a derekamat, lábamat? Azt mondják, hogy jobb ha van egy kis sarok, mintha teljesen lapos.

http://www.google.hu/imgres?q=s+oliver+csizma&start=147&um=1..

Legjobb válasz: Nekem nem tetszik ez a csizma, nem a stílusom. Viszont az igaz, ha van egy minimális sarka a zárt lábbelinek vagy meg van emelve, egészségesebb. Nekem volt egy átmeneti csizmám, aminek csak talpa volt, a sarkánál picit megvastagítva. Irtó kényelmetlen volt járni benne, soha többet nem veszek olyat. Hogy azt már ne is említsem, hogy a sarka fölött szakadt szét hátul, mert ahogy léptem, a lábam azt a részét erõltette... Ha már 1,5-2 centivel magasabb a sarka, mint a többi része, az már bõven jó.

Nekem nem tetszik ez a csizma, nem a stílusom. Viszont az igaz, ha van egy minimális sarka a zárt lábbelinek vagy meg van emelve, egészségesebb. Nekem volt egy átmeneti csizmám, aminek csak talpa volt, a sarkánál picit megvastagítva. Irtó kényelmetlen volt járni benne, soha többet nem veszek olyat. Hogy azt már ne is említsem, hogy a sarka fölött szakadt szét hátul, mert ahogy léptem, a lábam azt a részét erõltette... Ha már 1, 5-2 centivel magasabb a sarka, mint a többi része, az már bõven jó.
Kényelmesnek tûnik, de szerintem borzasztóan csúnya.
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval, semmi bajod nem lesz ettõl :)
A kérdező hozzászólása: Kb 5cm a sarka
Nekem tetszik. A magassággal nincs gond, viszont ha érzékeny a sarkadon a bõr, feltörheti, úgy látom elég kemény a sarkánál. De ha nem vagy az a fajta, hogy minden feltör, akkor jó lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!