Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha feltörték az (4 db)

Mit lehet tenni ha feltörték az iwiwemet és megváltoztatták a jelszómat?

Hogy léphetnék be?

Legjobb válasz: ha az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj jelszóemlékeztetõt. Ha megváltoztatták, akkor küldj egy levelet az [email protected] és add elõ, hogy mi történt. Jó eséllyel segítenek.

ha az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj jelszóemlékeztetõt. Ha megváltoztatták, akkor küldj egy levelet az [email protected]-ra és add elõ, hogy mi történt. Jó eséllyel segítenek.
Egy [email protected], semmit sem csinálnak. Barátnõmnek is feltörték, aztán minden baromságot irkáltak a nevében. Semmit nem lehetett tenni, késõbb pedig törölték a regisztrációját. Ennyi. Tanulság: nem kell regisztrálni ilyen faszságokra, mint az iwiw. Nekem a legtöbb ismerõsöm már törölte magát.
ELEVE: ahhoz hogy feltörjék és MEGVÁLTOZTASSÁK jelszót, ahhoz tudniuk kell az email cím jelszavát is, mert oda megy az új aktiváló kód!!! Nekem is feltörték és több levelet írtam az iwiwnek és LÓ-FA-SZT SEEEM csináltak a szemét köcs*ögök!!!
nem:D
Írsz a szolgáltatód supportjának. Ha tudod bizonyítani valahogy, hogy a tiéd, akkor talán visszakapod.
... és jön elfelejtett jelszó uraság, s lõn világosság... G.

Egy barátomnak feltörtek a skypét tegnap este . Ma reggelre az összes ismerősének elküldtek egy fájlt amit ha elfogadtál és kinyitottad a gépet tönkretette . Mi lehet ez? Ki indithata el?

nagyon gyorsan terjedt nemrég írtak még barátaim új skpyet csináltak az öveket is feltörtek és elküldtek ugyan azt a fájlt

Legjobb válasz: Hát te de hülye vagy :D A gépén van egy vírus, amely magától küldözgeti ezeket a linkeket. Valószínûleg úgy kapta meg a barátod (bár van egy olyan gyanúm, hogy ez a barátod te magad vagy), hogy rákattintott egy ugyanilyen linkre.

Hát te de hülye vagy :D A gépén van egy vírus, amely magától küldözgeti ezeket a linkeket. Valószínûleg úgy kapta meg a barátod (bár van egy olyan gyanúm, hogy ez a barátod te magad vagy), hogy rákattintott egy ugyanilyen linkre.


Feltörték már a nagra 3-mat ha igen akkor írjátok már le mi az uj kód vagy hogy honnan lehet leszedni?

kösz el?re is

Legjobb válasz: Hú mien jó lenne ..Rem sikerült már feltörnie valakinek ... am .. nem tudod nem lehetne legalább egy csatornát kikodolni?

Hú mien jó lenne ..Rem sikerült már feltörnie valakinek ... am .. nem tudod nem lehetne legalább egy csatornát kikodolni?
Azért váltottak kódolást hogy a sok birka ne lopja a mûsort. Ugyanis ha nem fizetsz érte, de mégis használod, az lopás. Lopni akarsz? Az ilyet tolvajnak hívják. Régen elég komolyan elítélte a társadalom, ma már elnéznek felette, mert mindenki lop valamilyen formában. Te is hozzájárulsz ennek a terjedéséhez.
Még senki nem törte fel és egy jó ideig nem is fogják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!