Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha feltörték (10 db)

Mit lehet tenni ha feltörték a myvipem? .

nem tudok belépni a jelszavammal,szóval gondolom feltörték..vajon hogy..ááá.. nemhiszem el :SS

Legjobb válasz: írj a myvipnek egy levelet, és megírod hogy feltörték, és kéred a törlését, ennyi. myvip bejelentkezõ képernyõnél alul ott a kapcsolat felirat, arra kattint, és meglesz a mail cím is hozzá

írj a myvipnek egy levelet, és megírod hogy feltörték, és kéred a törlését, ennyi. myvip bejelentkezõ képernyõnél alul ott a kapcsolat felirat, arra kattint, és meglesz a mail cím is hozzá
A kérdező hozzászólása: hm köszi szépen..
Igen, lehet. Bár nekem akkor is villog, ha nem használja senki a netet Wi-Fi -n.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, elvileg nem törték fel. De azért a biztonság kedvéért lehet h le kéne védenem jelszóval. De majd még meglátom:)
A Neon ezen poénkodtak, milyen neveket adnak a Wifinek, pl. "Netördfelmertfejbeváglak" stb. Védd le, akkor nem fog világítani.
Nem feltétlen törhették fel. Biztonság kedvéért jelszavazd le, de ha a netedet nem lassítja le eközben akkor biztos nem csatlakozott rá senki:)

Mit lehet tenni ha feltörték az iwiwemet és megváltoztatták a jelszómat?

Hogy léphetnék be?

Legjobb válasz: ha az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj jelszóemlékeztetõt. Ha megváltoztatták, akkor küldj egy levelet az [email protected] és add elõ, hogy mi történt. Jó eséllyel segítenek.

ha az e-mail címedet nem változtatták meg, akkor kérj jelszóemlékeztetõt. Ha megváltoztatták, akkor küldj egy levelet az [email protected]-ra és add elõ, hogy mi történt. Jó eséllyel segítenek.
Egy [email protected], semmit sem csinálnak. Barátnõmnek is feltörték, aztán minden baromságot irkáltak a nevében. Semmit nem lehetett tenni, késõbb pedig törölték a regisztrációját. Ennyi. Tanulság: nem kell regisztrálni ilyen faszságokra, mint az iwiw. Nekem a legtöbb ismerõsöm már törölte magát.
ELEVE: ahhoz hogy feltörjék és MEGVÁLTOZTASSÁK jelszót, ahhoz tudniuk kell az email cím jelszavát is, mert oda megy az új aktiváló kód!!! Nekem is feltörték és több levelet írtam az iwiwnek és LÓ-FA-SZT SEEEM csináltak a szemét köcs*ögök!!!


nem:D
Írsz a szolgáltatód supportjának. Ha tudod bizonyítani valahogy, hogy a tiéd, akkor talán visszakapod.
... és jön elfelejtett jelszó uraság, s lõn világosság... G.

Mit lehet tenni ha feltörték a steam profilom?

Legjobb válasz: Nem tudom mi az a steam fiók, de gondolom megvan neked e-mail cím amivel regiztál,és akkor kérsz oda jelszó-emlékeztetõt és jobbra megcsinálod h ne tudják feltörni!

Nem tudom mi az a steam fiók, de gondolom megvan neked e-mail cím amivel regiztál, és akkor kérsz oda jelszó-emlékeztetõt és jobbra megcsinálod h ne tudják feltörni!
A kérdező hozzászólása: Épp ez a gond megpróbáltam de nem kaptam egyszer se emlékezettõt

Mit lehet tenni ha egy cipő feltörte a sarkamat?

Túrázni voltam és a cip? amit eléggé megnyomta az achilleszemet. Nincs rajta vízhólyag vagy ilyesmi csak nyomásra nagyon érzékeny, mit lehetne tenni hogy ez elmúljon minél hamarabb?

Feltörték? Ha igen akkor mit lehet tenni?

tegnap amikor haza jöttem akkor bejelentkeztem és azt írta ki h másik gépen is be vagyok jelentkezve de megnéztem a laptopon (mert még azon szoktam msn-zezni)és nm voltam

Legjobb válasz: Változtass jelszót azonnal és a probléma megoldva.

Változtass jelszót azonnal és a probléma megoldva.
A kérdező hozzászólása: de sajna nm tom h kell néztem és nm tom hol kell...meg nekem freemailrõl van:/
Belépõ oldalon: Gépház. Ott kell jelezni.
msn-bél belépõoldal? gépház? mi?!
Freemailból van...
Aha... biztos én vagy ok a h*lye, mindegy.

Egy barátomnak feltörtek a skypét tegnap este . Ma reggelre az összes ismerősének elküldtek egy fájlt amit ha elfogadtál és kinyitottad a gépet tönkretette . Mi lehet ez? Ki indithata el?

nagyon gyorsan terjedt nemrég írtak még barátaim új skpyet csináltak az öveket is feltörtek és elküldtek ugyan azt a fájlt

Legjobb válasz: Hát te de hülye vagy :D A gépén van egy vírus, amely magától küldözgeti ezeket a linkeket. Valószínûleg úgy kapta meg a barátod (bár van egy olyan gyanúm, hogy ez a barátod te magad vagy), hogy rákattintott egy ugyanilyen linkre.

Hát te de hülye vagy :D A gépén van egy vírus, amely magától küldözgeti ezeket a linkeket. Valószínûleg úgy kapta meg a barátod (bár van egy olyan gyanúm, hogy ez a barátod te magad vagy), hogy rákattintott egy ugyanilyen linkre.

Feltörték már a nagra 3-mat ha igen akkor írjátok már le mi az uj kód vagy hogy honnan lehet leszedni?

kösz el?re is

Legjobb válasz: Hú mien jó lenne ..Rem sikerült már feltörnie valakinek ... am .. nem tudod nem lehetne legalább egy csatornát kikodolni?

Hú mien jó lenne ..Rem sikerült már feltörnie valakinek ... am .. nem tudod nem lehetne legalább egy csatornát kikodolni?
Azért váltottak kódolást hogy a sok birka ne lopja a mûsort. Ugyanis ha nem fizetsz érte, de mégis használod, az lopás. Lopni akarsz? Az ilyet tolvajnak hívják. Régen elég komolyan elítélte a társadalom, ma már elnéznek felette, mert mindenki lop valamilyen formában. Te is hozzájárulsz ennek a terjedéséhez.
Még senki nem törte fel és egy jó ideig nem is fogják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!