Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha esetleg a (126 db)

A fehér bőr csizmámat megfogta a mellé került barna bőr cipőm, és foltokat hagyott rajta. Mivel lehet (ha egyáltalán lehet) az ilyen foltokat eltávolítani? Vagy esetleg cipész helyre tudja az ilyen hibákat hozni?

A házi mosószereket már próbáltam (mosószappan stb.). Persze a várt eredményt kaptam... vagyis semmit.

Legjobb válasz: Ha máshogy nem, akkor szerintem lehet kapni fehér boxot. De szerintem kérdezd meg egy cipésztõl.

Ha máshogy nem, akkor szerintem lehet kapni fehér boxot. De szerintem kérdezd meg egy cipésztõl.

A derekamnál van egy csomó ami ha megnyomom mozog de nem fáj mi lehet az? Esetleg izomcsomó?

Legjobb válasz: izomcsomó lehet, masszírozgasd körkörösen a kezeddel

izomcsomó lehet, masszírozgasd körkörösen a kezeddel
Ha nem védekeztek azóta sehogy, akkor mindkettõ.
Na, mit mutatott a teszt?
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten tesztelek!
Szia! Mindketto lehet az oka! Remelem az utobbi! :) A gyogyszer abbahagyasa utan kell egy kis ido, mig rendezodik a ciklusod. Bar ez nem 100% igaz mindenkire, mert van akinek rogton beall 28 napra, van akinek meg soha nem fog olyan pontosra beallni. Nekem peldaul nem allt be. De ez nem baj. Csak azert irom, hogy lehet ezert is a keses. Lehet attol is, hogy babas vagy! :) En is azt hallottam, hogy a gyogyszer abbahagyasa utani honapban nagy esely van a babara. Drukkolok Neked, hogy az legyen! :) Szerintem tesztelj a 32-34 nap korul (ha addig nem jon meg), addigra mar nagy valoszinuseggel kimutatja a teszt.
Nekem is ezt kellett volna csinálni bogyó után. Nagyon szorítok! Szerintem esélyesek vagytok:)
az elmaradó menstruáció napján tesztelhetsz. de nekem (mi védekeztünk) 56 napig nem jött meg, amikor abbahagytam, majd utána 50, 4 hónap kellett a bogyó után, h rendezõdjön a ciklusom (6 évig szedtem). csak azért írom, h erre is lehet számítani. egyébként azt mondják az abbahagyás utáni elsõ hónapban különösen jók az esélyek a babásodásra. szorítok, majd írd meg, mi lett!
Várj 10 napot. addig ha meg akar jönni, megjön, ha nem, akkor azt a terhességet már biztosabban mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szerintetk mikor csináljak tesztet, ha holnap nem jön meg?
szia nekem úgyanígy volt, gyógyszer szedése utána nem jött meg és a babó volt az oka. sok sikert 20hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk. Szeretnénk kisbabát.
A kérdező hozzászólása: Nem sok értelmét látom, nem teszteltem.

Mit jelenthet, ha valaki a bal, vagy esetleg a jobb oldalára áll az embernek? Lehet ebben valami?

Legjobb válasz: ha baloldalra áll akkor szíven akarja szúrni, ha jobbra akkor pedig oldalba.

ha baloldalra áll akkor szíven akarja szúrni, ha jobbra akkor pedig oldalba.
azt, hogy melyik politikai párthoz húz a szíve

Mit lehet tenni ha esetleg a vevő visszalép a vásárlástól? Egyáltalán megteheti ezt?

Én vagyok az eladó (ingatlanról van szó), a szerz?dést megkötöttük, ma járt le a határid?. 2 hete volt az értékbecsl? kint megnézni a házat de nagyon kevésre értékelte fel az ingatlant, ezért a vev? most egy másik banktól akar hitelt felvenni. Én viszont attól félek, hogyha ez a bank is kevésre értékeli akkor visszalép a vev? a vásárlástól. Ilyenkor valami kárpótlás vagy valami jár esetleg? Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Ha nem kértél foglalót, és elõszerzõdést sem kötöttek ( ezt a ptk-ban elõszerzõdés címszó alatt találod, a paragrafusszámot hirtelen most nem tudom) akkor nem tudsz mit tenni, hacsak a vevõd nincs annyira korrekt, hogy a tulaj lap árát kifizeti. Ja most látom, hogy azonnal kötöttetek szerzõdést. De milyet? Adásvételit vagy elõszerzõdést vagy mit?

Ha nem kértél foglalót, és elõszerzõdést sem kötöttek ( ezt a ptk-ban elõszerzõdés címszó alatt találod, a paragrafusszámot hirtelen most nem tudom) akkor nem tudsz mit tenni, hacsak a vevõd nincs annyira korrekt, hogy a tulaj lap árát kifizeti. Ja most látom, hogy azonnal kötöttetek szerzõdést. De milyet? Adásvételit vagy elõszerzõdést vagy mit?
Elõszerzõdésre egy bank sem fog hitelt adni, az a szerzõdés adás-vételi szerzõdés. Amúgy foglalót nem azért kell fizetni, mert nem azonnal jön létre az adás-vétel! A foglaló egy alakisága az átadott pénzösszegnek [a kérdésbõl nem derült ki, hogy egyáltalán valamennyit fizetett-e bele a vevõ], azt az adás-vételi szerzõdésben LE KELL ÍRNI, hogy mennyi az átadott készpénzbõl elõleg és mennyi a foglaló! Ingatlant nem is igazán szabad eladni foglaló nélkül - pláne nem hiteles ügyleteknél. Amúgy ez az "elég sürgõs lenne eladni az ingatlant" kijelentés a hazai ingatlanpiacon nem igazán játszik. Várd meg, hogy a vevõ tudjon hitelt intézni, és akkor a pénzednél leszel. De ha nincs a szerzõdésben foglaló kikötve, akkor a szerzõdéstõl te is visszaléphetsz - azaz áruld addig az ingatlant, amíg meg nem veszi valaki. Ha jön vevõ, az eredeti adás-vételit felbontod.
Azt a pénzt nem fogod látni! "3. A vevõ hitelbõl és szoc. pol-ból akarja fizetni a teljes árat (se foglaló sem elõleg nem volt)" A bankban se hülyék dolgoznak, az értékbecslõ meg az õ emberük! Nem tudom honnan az info, hogy a becsüs alá becsülte az ingatlant, mert azt nem szokták elmondani az ügyfélnek mennyi a becsérték csak azt, hogy megkapja a hitelt, vagy sem! A hitelbírálathoz a bank a becsült forgalmi érték kb 70%-át veszi figyelembe, és ennek a 70-75%-áig hitelez! Így a vevõ kb. a vételár feléig tud hitelt felvenni, és ehez jön még hozzá a félszocpol! Ha csak nincs 10 gyereke, vagy nem közalkalmazott semmiképp se tudja csak a hitelbõl, és a szocpolból kifizetni a vételárat! Ha a fizetési határidõ lejárt, az már elegendõ indok az eladástól való elállásra! Hívd el õket az ügyvédhez, és papírozzátok le a dolgot! Még mindig kevesebbet buksz rajta, mintha 10 év alatt részletekben fizeti ki a hátralékot! Ráadásul abban az esetben semmit se tehetsz ellene, még akkor se ha havi 5000 forintjával törleszt!
Azért ez a bank mennyit hitelez igencsak érdekes. Ha jó a fizetés az ingatlan BECSÉRTÉKÉNEK (nem a hitelfedezeti értékének!) a 100%-át is megfinanszírozza pl. egy budapesti ingatlan esetén! Tehát az, hogy csak a felét finanszírozza meg, az azért elég téves infó. Nekem is ismerõsöm most vett lakást, 10, 5 millió, másfél millió önerõ, a maradék hitel. Simán megy.
"Nekem is ismerõsöm most vett lakást, 10, 5 millió, másfél millió önerõ, a maradék hitel. Simán megy." Ha az ismerõs közalkalmazott, akkor el tudom képzelni, mert értük az állam kezességet vállal! Ha nem akkor érdekes történet, a koma vagy vetít, vagy vitt be másik fedezetet! Gyakorlatilag az összes nagyobb bankban megfordulok a munkám során, de nekem is sokat kellett pedáloznom, hogy egyetlen vas nélkül építkezni kezdhessek! :)
Viszont azt nem igazán értem, amit az utolsó elõtti hozzászóló írt: "Még mindig kevesebbet buksz rajta, mintha 10 év alatt részletekben fizeti ki a hátralékot! Ráadásul abban az esetben semmit se tehetsz ellene, még akkor se ha havi 5000 forintjával törleszt!" Ha elõveszi a beszélõkéjét, és megdumál, hogy beköltözhessen, akkor soha nem látod a pénzed! "Nem baj testvér, itt a fele, a többit meg majd megadom!" Egyáltalán nem érdeke, hogy a közmû a nevére kerüljön! A nem fizetett számlákért nem õt veszik elõ! Ha meg törleszti a maradékot, akár pár forintonként, akkor a szándékot mutat a törlesztésre, így nincs peralap!
A kérdező hozzászólása: Ismételten köszönöm a válaszokat! Természetesen a beköltözés csak abban az esetben valósúlhat meg ha a teljes vételárat kifizette, mint ahogy a szerzõdésben van. Más eset szóba sem jöhet! A kulcsokat is csak akkor fogják megkapni ha átírattuk a közüzemi órákat. Azért én sem most jöttem le a falvédõrõl! :) Remélem, hogy minél hamarabb elintézõdik a dolog és emiatt nem kell már magamat idegesíteni. Ott lesz majd helyette a lakásfelújítás! :)

6 eves a kislanyom es nem sikrul azota a baba a gyerek pedig szeretnenk meg babat. Volt igy meg valaki? Hogy lehet kibirni, hogy a gyerek es mi is nagyon szeretnenk es nem jon? A nagy korkulonbseg lehet meg jo, ha esetleg a kozeljovoben osszejonne?

A nagy korkulonbseg lehet meg jo, ha esetleg a kozeljovoben osszejone? Habar nem is tudom remelhetek-e. A ferjemmel jol vagyunk. Miert buntet Isten/a sors?

Legjobb válasz: Az utolsó kérdésed nagyon jó. Segíts magadon, az Isten is megsegít.:) Õ nem büntet téged, te bünteted magadat. Mióta próbálkoztok? 6 éve? És még nem mentetek orvoshoz? És miért agyalsz azon, hogy bármilyen korkülönbség jó-e vagy rossz? Egyik sem jó vagy rossz, csak van.:) Ezenkívül: próbáltál már arra gondolni, hogy most valami más vár téged az életben? pl. egy elõléptetés?:) mindennek van oka!

Az utolsó kérdésed nagyon jó. Segíts magadon, az Isten is megsegít.:) Õ nem büntet téged, te bünteted magadat. Mióta próbálkoztok? 6 éve? És még nem mentetek orvoshoz? És miért agyalsz azon, hogy bármilyen korkülönbség jó-e vagy rossz? Egyik sem jó vagy rossz, csak van.:) Ezenkívül: próbáltál már arra gondolni, hogy most valami más vár téged az életben? pl. egy elõléptetés?:) mindennek van oka!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, volt hormon es spermiogramm, de valahogy mégsem oké. Örülök, hogy megosztottátom velem, a korkülönbség nem feltétlenül probléma. Tudom, hogy a gond a kompetdns doki megtalálása, talán ez dühìf a ldgjobban, hogy nem vagyom képes megtalálni a msgfelelôt
A párodat is megvizsgálták? Amúgy unokatesóm és húga között kb 10 év korkülönbség van, így jött össze nekik:) A nagy korkülönbség is lehet jó! mindennek van hátránya, de elõnye is :D Szerintem ha tényleg rendesen kivizsgáltak titeket(szakorvos) és nincs probléma akkor máshol kell keresni. Nézz utána neten mindenképp ilyen dolgoknak, hátha találsz valami hasznosat:)
Vérvételek adott ciklus napon, hormonszint, spermiogramm, IR vizsgálat, petevezeték átfújás - HSG vagy lapar. Ha megvan a gond, könnyebb lépni, pl.inszemináció vagy lombik.
A szüleim 7-7 évig próbálkoztak, hogy végre sikerüljünk. Hárman vagyunk testvérek, és a nagy korkülönbség ellenére nagyon jó testvérek vagyunk, szeretjük egymást. Még a bátyám és a húgom, akik között 14 év van, is nagyon jól kijönnek. Én is szeretnék 5-6-7 év korkülönbséget a gyerekeim között. Emiatt ne aggódj. A testvérkapcsolat nem a korkülönbségen múlik, inkább a nevelésen.
Milyen vizsgálatok voltak eddig??
A kérdező hozzászólása: Erdedmenyek jok
Már ha egy évig nem jön össze a baba, akkor is orvoshoz kéne menni, nem még évekig ezen rágódni meg kínlódni. Nem a korkülönbségen múlik, hogy jó testvérek lesznek-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: A problema az, hogy legalabb mar 6 orvosnal jartam es szinte mind azt mondja oke, amelyik meg azt mondja nem, sem talalja a megoldast a problemara, csak talalgat, de eddig hiaba :-((
Ha nem sikerül el kell menni orvoshoz.Bármi lehet az oka.Nekem mind2 babám orvosi segitséggel sikerült.A nagy 2, 5 éves a kicsi a pocakban van :) A nagy korkülönbség nem baj, legalább a nagy segít majd a kicsi körül.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a helyesírásért, nem a géprôl írok.

Fiat Linea-nk fordulatszáma alapjáraton ingadozik. De nem folyamatosan, egyszer, egyszer. Ilyen még nem fordult elő vele. Esetleg tipp hogy mi lehet az oka? A motor Diesel-el működik, de van benne chiptuning is ha valamit számít.

Legjobb válasz: Nekem is Fiat albeam van 1.2-es 16 szelepes 2003-as.Nekem is volt ez a hibám és nekem az egyik gyertyakábelem volt megszakadva.Most én kérdezném,hogy a csiptuning ért e valamit,ha igen számokban le tudnád írni?

Nekem is Fiat albeam van 1.2-es 16 szelepes 2003-as.Nekem is volt ez a hibám és nekem az egyik gyertyakábelem volt megszakadva.Most én kérdezném, hogy a csiptuning ért e valamit, ha igen számokban le tudnád írni?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, apukámé a kocsi, valószínüleg estére meg tudom neked mondani a pontos adatokat! :)

Amikor a barátnőmmel vagyok (akár fekszünk egymás mellett, akár csak az utcán csókolózunk) mindig ilyen átlátszó, nyálkás cucc folyik a makkomból. Pár cseppnyi, de zavar hogy nem tudom mi az? !? !? ! És barátnőmnek zavaró lehet ha esetleg játszik vele.

Mi lehet ez és mit lehetne tenni ellene?!? Csak értelmes válaszokat kérnék!!! Köszönöm ;) Mint kiderült FÉRFI vagyok (csak hogy a félreértéseket elkerüljük. A dokinő meg kilőve már voltam és nem mondott semmi értelmeset.

Legjobb válasz: Hány éves vagy bakker??? Elõváladék?!

Hány éves vagy bakker??? Elõváladék?!
Semmit nem lehet, ez normális reakció .A sexuális izgalom váltja ki .Inkább örülj hogy így van ez, még akkor is ha zavarónak tûnik .Ami jön, az az elõ nedv .
1 es.ez független a z életkortól .Ha már dolgoznak a nemi szervek , akkor már azok a mirigyek is dolgoznak , amelyek ezt termelik.Járatlanok kedvéért, Cowper mirigyek .
Szerintem ez a Smegma. Nézd meg Wikipédián.
Te hány éves vagy? Bioszra sose jártál, vagy mi a jó franc? Tök normális dolog, elõváladéknak hívják. Azért van, hogy megkönnyítse a behatolást... Jézusom. Ennyi ésszel még remélem nem szexelsz.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok és jártam biosz órára.... de nem mindenki olyan okos mint te...
"A dokinõ meg kilõve már voltam és nem mondott semmi értelmeset." ORVOS(!) és nem hallott még arról hogy elõváladék... Én a helyedben soha többet nem mennék el hozzá, bármilyen panaszom is legyen.
Azt nem írod hogy utána dugtok vagy nincs semmi.Az a gáz ha elmarad a szex .
Vágycseppek, és a nõnek hatszázezerszer ennyi van hüvelyváladékból, amikor csókolózik.:)

Milyen az ha borotválás után felömlik a nemiszerv környéke? És mivel lehet csillapítani, esetleg megszűntetni?

Mondták hogy egy id? után fel fog ömleni, de nem tudom igazából milyen is, ha felömlik. Mert megjelentek nagyonpici piros pattanásszer? valamik, meg vannak kis alig láthatóak, amik nagyon gyengén véreztek is 1-2 percig. Amúgy testápolóval szoktam bekenni. Van esetleg más megoldás erre?

Legjobb válasz: Hát, én így elgondolkodva a Bepanthen plusz-t, vagy Neogranormon-t kennék rá.

Hát, én így elgondolkodva a Bepanthen plusz-t, vagy Neogranormon-t kennék rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged, a Neogranormon-t már többen ajánlották.

Szülés után (természetes szülés remélem) mennyivel lehet emelni, a babakocsira gondolok ami 12kg. és a gyerek benne, ezt mikor emelhetem? Ha esetleg mégis császár lenne akkor mi a helyzet, mikor emelhetek ennyit?

Agodom mert nem tudom mi lessz,39 hetes multam vasárnap még semmi jele hogy ki akarna jönni a baba félek hogy tulhordom vagy császár lessz belöle.Hogyan oldjam meg as babakocsi cipelését,szülés utánn 1 héttel már egyedül leszek remélem boldogulni fogok?!Kinek mik a tapasztalatai,Mikor tudok(lehet) emelni?Köszi!

Legjobb válasz: Húú, hát nehéz dolgod lesz, ha a babakocsit a gyerekkel együtt akarod cipelni. Én természetesen szültem, és könnyû szülésem volt, de egy hasonló súlyú babakocsit nem bírtam felemelni. Szülés után (a testtartás változása miatt) az elsõ hónapban nagyon fájt a derekam, akkor azért nem tudtam megemelni, utána meg már a baba volt egyre nehezebb, akkor azért nem bírtam megemelni.

Húú, hát nehéz dolgod lesz, ha a babakocsit a gyerekkel együtt akarod cipelni. Én természetesen szültem, és könnyû szülésem volt, de egy hasonló súlyú babakocsit nem bírtam felemelni. Szülés után (a testtartás változása miatt) az elsõ hónapban nagyon fájt a derekam, akkor azért nem tudtam megemelni, utána meg már a baba volt egyre nehezebb, akkor azért nem bírtam megemelni.
Nem tudod a babakocsit pl. tárolóban hagyni? Mert akkor csak a babát kéne levidd?
ne aggódj. Nekem a kiírt nap délelõttjén még tök negatív nst-m volt a doki szerint semmi jele nem volt a szülésnek. Az nap délután 5 körül fájások és éjfél után pár perccel megszületett a lányom. Szerintem az elsõ 2 hétbe ne emelgesd. Én 3 héttel a szülés után már cipeltem a hordózóba és a baba kocsit is vittem lépcsõn. Egészségi állapotodtól függ.
császárral szültem és 4 hét után már cipelétem a kocsit, sajnos 4. emeleten lakunk és nincs tároló az elsõ hetekben még ne vidd le levegõztesd az ablakból
A kérdező hozzászólása: Pedig valahogy muszály lessz megoldanom, nem sok lépcsöröl van szo de azér csak fel kell emelnem.Sajnos nem lessz velem senki a férjem reggeltöl estig dolgozik, sétához meg le kell vinnem a kocsit és a babát.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jo lenne de nincs tárolonk, albérletben lakunk.De azért köszi hogy irtál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!