Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha elveszik (8 db)

Ha valaki nyer egy netes kaszinóban, ruletten. És ki akar venni pénzt. Akkor kiírja, hogy csak annyi eurót vehet ki, amennyit befizetett, de ha azt kiveszi, akkor az összes bónusza, és amit nyert, elveszik. Ilyenkor mit lehet tenni?

Befizet mondjuk 60eurót, kap 100%-os bónuszt, és annyit nyer, hogy mondjuk kb.300 eurója van. Ki akar venni 150eurót, s így is maradna több mint 150 eurója a ruletten, akkor kiírja, hogy max csak annyit vehet ki, amennyit berakott, és azt se veheti ki mind, mert akkor minden bónuszát elveszíti. magyarán, több mint 240eurót.

Legjobb válasz: Gondolom a bónusz úgy van, hogy bizonyos játékot el kell érni és utána érvényes csak. Pl, mint sportfogadásnál. Általában meg kell játszani az adott összeget 3x, legalább 1,5-es szorzóval. Mást nem tudok elképzelni, hogy mi lehet ez.

Gondolom a bónusz úgy van, hogy bizonyos játékot el kell érni és utána érvényes csak. Pl, mint sportfogadásnál. Általában meg kell játszani az adott összeget 3x, legalább 1, 5-es szorzóval. Mást nem tudok elképzelni, hogy mi lehet ez.
A netes kaszinók a bónuszokat azért adják, hogy magukhoz "láncoljanak". Van egy bizonyos megforgatási követelmény, ami elég magas szokott lenni. Sajnos ez van. Nagyon sokat kell gyûjtened, hogy kivehesd az egészet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak.:)

A Sims 3 elõször elkezdett lefagyogatni, most már folyton leáll a játék és ha nem mentek elveszik. Ma már el sem indult. Mi lehet a probléma? Mit tehetek?

Rendesen megvan a játék, rendesen boltban vettem meg. Meg van az Évszakok és a Házikedvencek. JA ÉS EZ AZ EGÉSZ AZÓTA VAN, AMIÓTA MEGVAN A HÁZIKEDVENCEK!!!

Legjobb válasz: Erre én is szeretném tudni a választ nekem is ugyanezt csinálja...

Erre én is szeretném tudni a választ nekem is ugyanezt csinálja...
nekem is ezt csinálja de nem tudom miért :( :(
Nekem is régebben ez volt.Szerintem ha régi a géped, akkor nem ártana egy újratelepítés, és egy új videókártya, nekem ez mindent megoldott...:) Plusz a Házikedvenceknek nem hinném, hogy bármi köze is lehet ehhez a dologhoz, elõször én is azt hittem, mert folyton leállt, és nem engedett lovat csinálni, de amit fönt írtam, utána jó lett! :)
jobb videó kártya
Nekem is volt hasonló problémám. Kevés a hely a meghajtón. Mióta csináltam helyet rendesen mûködik.
vagy kevés a hely a meghajtón, nekem ez is volt már baj asztali gépen. Laptopon valószínûleg túlmelegszik a gép. Én vettem laptophûtõt és azóta rendesen mûködik.

Mit lehet tenni hogy ne egyen mohón a baba? Ha elveszem tőle a cumisüveget evés közben, ordit. Ha nem, teleeszi magát, nem tud böfizni és egész nap csak nyűglődik, sir.

entgeteget szenvedünk mindketten.cicit már nem hajlandó elfogadni,igaz nem sok tejem van.rettent? ideges vagyok,nem tudom mit tegyek hogy nyugodt és jókedv? babám legyen,mint másoknak.

Legjobb válasz: ja,és elfelejtettem kiirni,7 hetes.

A kérdező hozzászólása: ja, és elfelejtettem kiirni, 7 hetes.
Szia!A cumin a lukat meghézted?Nem túl nagy?Ha mégis jó probáld meg egy kicsit elõbb megetetni a babádat, hogy ne legyen mohó!Sok sikert!
Az én babám is cumisüvegbõl eszik. Ha túl mohó, illetve sírás után kapja a hamit, akkor nálunk általában az beválik, hogy sétálgatunk fel-alá a szobában, akkor megnyugszik. Ülve, ahogy enne, úgy nem, mert úgy várja a cumit. De én sem szeretem úgy adni neki, ha mohó, illetve sírás után kapkodja a levegõt, mert félrenyelhet, illetve kibukhatja.


Ha egy bankjegy sarka leszakad, és elveszik, mit lehet vele tenni?

Valahol be lehet váltani, vagy már nem fog érni semmit?

Legjobb válasz: Bankba beviheted.

Bankba beviheted.
A kérdező hozzászólása: és kicserélik akkor, ha nincs meg a sarka?
Attól függ hogy mekkora rész. Kisebb csipetnyi hiány nem probléma még fizetésnél sem, elõbb-utóbb úgyis kiválogatják és az aprítóban végzi az MNB-nél. Ha a hiány kevesebb a felület 50%-ánál (50%-nál nagyobb részt nyújtasz be), akkor a bankok és a posta köteles beváltani. [link]
Vagy valami csapágy haldoklik, vagy nincs benne elég olaj.
Fogadjunk nem is tudtad, hogy van turbofeltöltõ a kocsitokban. Persze alacsonyabb fokozatokban azért nem vetted észre, mert rendes vagy és nem pörgeted a motort.
Nekünk is van ilyen .. Gyorsulásnál.. Arra tippelek, ahogyan a benzint szívja, azt hallod :P
Egyszerûen csak a nyomaték rásegítõ az mert ha 5.-be kapcsolod a kocsit (az enyémnél is)akkor az kímélõ üzemmódba teszi a motort és azért hallod azt a sípoló hangot!Motorfék is lightesebb!
Milyen kocsi, milyen motor?
A kérdező hozzászólása: 1, 3 Suzuki Swift I. motor

Mit lehet tenni, ha elveszik a postán küldött számla?

Lestornózni nem tudom az eredeti hiányában, ki viszont nem fizeti az ügyfél, mert nem kapta meg. Ilyenkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Küldesz neki egy másolatot "Az eredetivel mindenben megegyezõ másolat." felirattal. Esetleg tértivevényesen, hogy biztoss légy benne, megkapta.

Küldesz neki egy másolatot "Az eredetivel mindenben megegyezõ másolat." felirattal. Esetleg tértivevényesen, hogy biztoss légy benne, megkapta.
Ja, és aláírással, pecséttel! :)
A kérdező hozzászólása: Hárompéldányos számlatömböm van (egy a partnernek, egy a könyvelõnek, egy nekem marad belõle), hogyan küldök plusz egy másolatot?
Beleteszed a saját példányod egy fénymásolóba, és lemásolod. Nem tömbbeli másolatot küldesz el! Mivel a számla azután veszett el miután te kiállítottad, így ugyanúgy kell eljárnod, mintha a partner lett volna "hanyag", és kérne egy másolatot a számláról. A lényeg, hogy rajta legyen az, hogy az eredetivel mindenben megegyezõ másolat.

A vállalkozásnak lehet saját autója? Ha igen, akkor, h. lehet beszerezni azt, és mien követelmények tartoznak hozzá? Ha bajban a vállalkozásom, akkor elveszik a kocsit is? Hogyan lehet leirni az adóból a gépjármüvet?

Legjobb válasz: Természetesen minden vállalkozásnak lehet autója. A beszerzés lehet adásvételi szerzõdés, vagy számla. Errõl hogy mik a követelmények, hosszan lehetne sorolni, személy-e, teher-e, menetlevelet vagy útnyilvántartást vezetsz. Értékcsökkentéssel lehet ugymond kifuttatni az autót, leírhatod költségként a kötelezöjét, a javíttatást, az alkatrészeket stb.De a vállalkozásból csak értékesítéssel lehet kivonni, ami bevételt jelent neked. Ha baj van? Igen jól mondod, vihetik a kocsit is.De ha van könyvelõ ismerõsöd, személyesen jobban érthetõbben elmagyarázza ezeket az autóval kapcsolatos dolgokat.

Természetesen minden vállalkozásnak lehet autója. A beszerzés lehet adásvételi szerzõdés, vagy számla. Errõl hogy mik a követelmények, hosszan lehetne sorolni, személy-e, teher-e, menetlevelet vagy útnyilvántartást vezetsz. Értékcsökkentéssel lehet ugymond kifuttatni az autót, leírhatod költségként a kötelezöjét, a javíttatást, az alkatrészeket stb.De a vállalkozásból csak értékesítéssel lehet kivonni, ami bevételt jelent neked. Ha baj van? Igen jól mondod, vihetik a kocsit is.De ha van könyvelõ ismerõsöd, személyesen jobban érthetõbben elmagyarázza ezeket az autóval kapcsolatos dolgokat.

Mi haszna van egy Algériai Arab srácnak abból ha egy Magyar lányt elvesz feleségül mármint vízum terén? Ha lehet olyan írjon akinek van tapasztalata ilyen téren és jártas a vízum terén!

Mert 1 hónapja bele csöppentem egy Love storyba és hozzá teszem csak sykpe-on találkoztunk gondoltam arra vagy nagyon jó színész vagy tényleg szerelmes. Igazából vannak kételyeim az ?szinteségével kapcsolatban. Közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó Algériába menni,de ? meg közölte velem, hogy csak engem akar és nem érdekli hol csak együtt legyünk.

Legjobb válasz: Én az ilyesmihez nem fûznék sok reményt.... ezt még te sem gondoltad komolyan....

Én az ilyesmihez nem fûznék sok reményt.... ezt még te sem gondoltad komolyan....
Hát az, hogy lesz magyar állampolgársága és akkor bármilyen EU-s országba eljuthat/vállalhat munkát.
Szerintem ne gondold komolyan, hogy valóban szeret téged. "csak engem akar és nem érdekli hol csak együtt legyünk" Csak téged akar addig, amíg meg nem kapja azt amit elért. Útlevelet. Letelepedési engedélyt. Én nem venném komolyan.
Annyi haszna van, hogy magyar állampolgárként utazhatna legálisan az összes uniós országba és dolgozhatna mindenféle engedélyek nélkül. Akár Angliában is. Én nem foglalkoznék vele, mert az ilyen férfiak szinte halásszák a külföldi nõket, hátha szerencséjük lesz.
Útlevél Európába.
Eu orszagban akar elni, igy elokesziti a terepet, s ekkor mar varni fogjak, lakas, ellatas lesz, vizum, aztan a letelepedes, hiszen befogado nyilatkozatra is szukseg van, ez a legegyszerubb modja ennek!
Szerintem még most lépj ki ebbõl az egészbõl. Mert nincs mit vesztened.Késõbb már lesz.Õk bármire képesek azét hogy Európában élhessenek. Alapban a kultúrájukhoz tartozik ez a nagy szerelmi lángolás, de hamar fordul a kocka. Végezetes kaland lehet ez a számodra.
Nos, az arabok 5 perc alatt szerelmet vallanak es házasságot ígérnek, nem kellene komolyan venni. Pláne, hogy meg nem is talalkoztatok.
Családodnak jó lesz ad érted 2 birkát meg egy kecskét... Esetleg egy tevét... Neked már kevésbé...
Mégis mi a f*sznak kell neked algériai? Költözz Afrikába, ha nem jó a hazai "piac".
Te vagy a kivétel. Az igazság az, hogy ez a ritka. Úgyhogy...
Látom, nem hallottál még az arab szokásokról...de sebaj, majd rájössz te magadtól.
Ajaj, tudnék mesélni! Èveket töltöttem egy arab férfival. Ha érdekel írj privit!
A 12/26-os kérdezö mekkora sík már. Nem kéne itt rákérdezni a nevére! Jézusom.
Itt nem a nemzetiseggel van problema, hanem maga az ismerkedessel, tehat mint emberrol kerdezett a kerdezo! Ritka, mint a feherhollo, hogy meglatni, s megszeretni, jelen esetben meg ez sem tortent meg, viszont mar szerelmet vallott a ferfi, tehat egy kepmutato, akinek valamilyen hatso szandeka van, mivel amit allit, az lehetetlen, mivel szemelyesen nem lattak egymast, s ez most teljesen fuggetlen attol, hogy milyen nemzetisegu, viszont mivel algeriai, igy elkepzelheto, hogy a celja, hogy egy magyar baratnot keressen, viszont ez mar erdek, nem oszinte!
26.30-as, milyen nemzetisegu volt a ferjed, s hol eltetek?
Szerintem legyél nagyon óvatos.Fõleg így, hogy személyesen nem is találkoztatok.Sajnos az arab férfiak nagyon tudnak udvarolni, de valójában...nagyon kicsi esélyt látok rá, hogy tényleg szerelmes lenne.Én saját tapasztalatból beszélek.Marokkói arab fiúval ismerkedtem meg még 2009-ben.Õ itt tanult egyetemen.Sokszor találkoztunk, szüleimmel is találkozott.Házasságot tervezett velem és azt szerette volna ha házasság után ketten kimennénk Németországba és ott telepednénk le.Bementünk a hivatalba is és utána jártunk milyen dokumentumok szükségesek a házassághoz.Minden jól ment, õ elutazott, hogy beszerzi a szükséges papírokat.Elõször Belgiumba ment, ott él a testvére és azt mondta pár napot nála tölt és onnan utazik tovább a hazájába Marokkóba.Én pedig itthon már nagyon vártam, hogy vissza érjen.Azt ígérte 3-4 hét és jön.Közben én megtudtam, hogy babát várok tõle és megírtam neki skype-on, mivel nagyon örültem.Elõször meglepõdött de nagyon örült neki, hiszen mindig mondta mennyire szeretne tõlem babát.Amíg Belgiumban volt a testvérénél addig nagy volt az öröm, de aztán minden megváltozott miután haza érkezett Marokkóba.Egyre ritkábban írt és már nem volt olyan kedves.Aztán elkezdte mondani hogy jobb lenne ha nem tartanám meg a babát meg hogy késõbb lehet még sok gyerekünk, de ez most nem jött jókor...stb.Aztán kitalálta, hogy a gyerek nem is az övé és hasonlók.Persze én hajthatatlan voltam és megmondtam neki hogy mindenképp megtartom a babát.Erre azt írta hogy nem jön vissza Európába.Nem tudom mi történt, soha nem árulta el az igazságot.A kisfiam megszületett már elmúlt 1 éves.Ez az arab fiú azóta sem kíváncsi a kisfiára.Írtam neki mikor megszületett, õ pedig másnap írt csak vissza és annyi volt a válasza, hogy gratulál nekem és hogy az õ istene óvjon engem és a babát.Nemrégiben facebookon láttam ezt a "kedves"arab fiút egy fényképen.A képen õ volt és egy arab lány, közöttük pedig egy kisfiú.És itt láttam azt is hogy pár hete házasságot kötött ezzel a lánnyal.Azt nem tudom, hogy a kisfiú az õ gyereke, vagy a lány kisfia valaki mástól.Írtam a srácnak, de nem válaszolt, sõt letiltott msn-rõl, skype-ról és mindenhonnan, hogy ne tudjak kapcsolatba lépni vele.Hát én így jártam, itt maradtam a kisfiúnkkal és bizony anyagilag nagyon nehéz.Õ kint él Németországban és nagyon jól él.Én meg itt a gyerekkel a 49 ezer forintos gyedbõl tengõdök.De nem panaszkodok, imádom a kisfiamat.Ezt a történetet csak azért írtam le, hogy így is járhatsz ahogy én.És még egy dolog!Ez az arab srác rajtam kívül még 3 nõnek ígérte meg, hogy feleségül veszi.Ebbõl 1 nõ Németországban 2 Ausztriában lakik.
Még csak annyit:Szerintem is csak utat akar EURÓPÁBA! Azzal pedig hogy feleségül mész hozzá ezt meg is kaphatja.Jó pár nõnek írogat, aztán egy nõ csak bedõl neki.Aztán a családja sem fogadna el téged soha sem.A család náluk nagyon fontos és te mindig csak a sokadik lennél a számára.Minket csak kihasználnak, megszerzik amit akarnak, aztán végül a saját országbeli nõket fogják választani.Mi hülyék megteremtjük nekik a jó életüket, azzal hogy hagyjuk magunkat átverni!
Ahhoz, hogy állampolgár legyen 5 évig kell házasok legyetek, és ezt ellenõrzik is rendesen, közös kocsi meg ilyenek, tehát ha lenne a célja, akkor azt inkább nyugaton próbálná meg, ahol az érdekházasság elég nagy üzlet, és sokszor a procedúra is egyszerübb, meg egyébként sem hiszem, hogy ne lenne rokona/ismerõse Franciaországban/Angliában, mivel ezek az országok tele vannak velük, Mo-n elég sok jól sikerült algériai-magyar vegyes házasság van, de persze nem mindenki ugyan olyan.
Szia. Lätom kicsit regi kerdes, de ha gondolod, irj privätban es adok egypär tanäcsot. Van tapasztalatom.Az ilyen sräcok 90 szäzaleka, a vizumra hajt.Elöször elvesz, megkapja a papirt, aztän toväbbindul Nemtbe, Belgiumba, Hollandiäba vagy ahol epp ismeröse van. Amig megkapja a papirt addig csöpög a nyältol, aztän vagy szo nelkül, vagy hazugsägok közeppette tävozik.
Egy iszläm valläsu ferfi nem fog örökke együtt maradni pl egy keresztennyel, (nem sok pelda van ra).Elöször, meg lehet hogy jol indul, mert nyaladzik, aztän amikor elintezted neki a letelepedesi engedelyet, akkor jön a kopp.
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mi alapján ítélkeztek? :OO Én ugyan így ismerkedtem meg a võlegényemmel. Én már ki is költöztem hozzá Cairoba és képzeljétek el, h nálunk még szóba se jött a vízum dolog. Kedves Kérdezõ, szívesen segítek amiben tudok. Írj privit. Ti meg ne ítélkezettek. Tisztelet a kivételnek! :)
Egy hónap ismeretség, csak skype, házassági ajánlat? Ez elég gyanús. Valószínûleg az EU-ban való utazás, munkavállalás miatt teszi...
Kevdes Kérdezõ, muszlimként mondom, hogy egy "rendes" muszlim (lehet arab, török, magyar, bármi) nem kezd egy nem-muszlim nõvel. Ennek rengeteg oka van. Ha mégis, akkor ott valami hátsó szándék van a dolog mögött. (Pl. testi kapcsolat, amit egy muszlim nõvel házasság nélkül nem tehetne meg), vízum (hogy küldj neki meghívólevelet, sõt, akár házasság révén tartózkodásit, és munkavállalásit is kaphat), stb... Mivel, neked teljesen már a kultúrás, vallásod, életviteled, nem látsz erre annyira rá, de bízz bennem, ne kezdj egy kapcsolatba! A hazai (mo.-i) iszlám közösségekben mindenki ismer ilyen történeteket, és mélyen elítéljük ez ilyen muszlim internetes kalandorokat! Elég sok rémtörténetet is ismerünk.
Bodolai Orsi, te vagy az??
Ki? Én (az elõtted kommentelõ), vagy a kérdezõ? :)
A kérdezõõ.
"1 hónapja bele csöppentem egy Love storyba és hozzá teszem csak sykpe-on találkoztunk" Ezt még akkor sem venném komolyan, ha nem arab férfiról lenne szó. Biztos nagyon komolyan beléd szeretett egy hónap alatt, úgy, hogy nem is találkoztatok. Ébresztõ, kislány!
Én is így ismerkedtem meg barátommal, de nem algériai. Ennek már 4 éve és bennem is voltak ilyen kételyek az elején. Õ már bizonyított, hogy nem ez a cél, meg az sem mellékes, hogy jól keresõ munkája van. Viszont rengetegen csak a jobb életre és vízumra hajtanak. Ez pedig, hogy 1 hónap után ilyen "szerelmes" elég kétséges. Nálunk a szerelem kb fél év ismertség után jött. A házassággal pedig még váruk, csak együtt élünk. Ebbõl neki jogi haszna nincs, csak ha összeházasodunk. Szóval én a helyedben tesztelném ezt a "nagy szerelmet". Pl. regisztrálsz egy kamu fényképpel, kamu névvel és írsz neki. Elkezdesz vele beszélgetni stb. kíváncsi lennék, hogy az új lánynak miket mondana.
Párkapcsolatban élõ férfi létemre kaptam már több "szerelmes levelet", Algériai ragyás képû néger nõktõl. (Pedig sohasem láttak, és sohasem írtam senkinek!) Hát hiába! Hódító vagyok! (Mint Nagy Sándor.) :)
ma 14:57-nek Képzeld én is kapok leveleket fekete nõktõl. A levél mindig úgy kezdõdik hogy annyira szép nevem van, hogy elsõre beleszeretnek. De a nagy szerelemben nem képesek utána nézni hogy egyes országokban az Andrea nõi név...
Esetleg annyi, ha szerencséje van, kap vízumot, és jöhet Európába. De ez nem annyira egyszerû, mint néhányan gondolják, az állampolgárság megszerzése meg már végképp nem az. Ismerek olyan algériai-magyar házaspárt, aki sokáig intézte a papírokat, hogy a párja ide jöhessen (és nem friss házasok voltak..), szóval nem egyenes az út, próbálják kiszûrni a csak letelepedésre utazókat..
Hajtsd el a fickót a francba! Ez nem szerelmes, hanem legális belépõt akar Európába. Amit, ha tisztességes célja volna, hivatalon keresztül kérvényezne, írásban. Nem Skypon, fût-fát vetítve, de úgy és akkorát, hogy nem látod a végét.
Nekem is gyanús lenne, h egy hónap után megkéri a kezed..... Ha mégis úgy lenne, hogy összeházasodtok írjatok mindenféleképp házassági szerzõdést. Nehogymár rajtad keresztül kapjon állampolgárságot aztán még le is nyúlja a fél vagyonod, ha összeházasodtok...
Tudom hogy régi kérdés, de ezt nem hagyhatom ki: Nagymamámnak csináltam egy skype-ot, és rendszeresen vennék föl a partnerlistájukra 20 éves török férfik. xd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!