Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha egy pasi (54 db)

A pasik összességébe általába milyen csajokat szeretnek? Hogyan viselkedjen a lány, mivel lehet, , megfogni" egy pasit, ha még nem beszéltetek?

Legjobb válasz: Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...

Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...
Mosolyogj sokat; tudd, mit akarsz az élettõl; legyél odaadó és fordíts rá sok energiát, de mégse legyél könnyen kapható; ismerd magadat, a jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt; legyél talpraesett és a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad.
külsõ : barna szem + hosszú göndör / hullámos barna haj , szép mosoly , mell + popó :D = átlagos , ha annál jobb az csak jó. súly : átlagos , se kövér , se vékony. belsõ : 65% angyal, 35% ördög . egy ilyen lányt keresek :D tssék remélem most örülsz :P

Mit lehet tenni ha egy pasi nem született helyesnek, hogyan lehet ezt kikerülni és ugyanolyan csinos lányokkal összejönni, mint ahogyan azt a helyes pasik tudják megtenni?

Mi az az eszköz, mi az a lehet?ség amib?l lehet ilyenkor merítkezni, hogy te is teljes életet élhess egy csinos lánnyal.

Legjobb válasz: Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..

Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..
ne búslakodj, én helyes vagyok nagyon ( korosztálytól függetlenül minden nõ, lány megnéz, bárhol vagyok, bármit csinálok). de én se tudok csajozni. Sose tudtam. Hát ez van :) Szóval nem hinném, hogy ez az irányvonal a nõkhöz, lányokhoz.
Sokat kell próbálkozni. Nagy számok törvénye.
Nagyon sok férfi ismerõsöm van akit a sors nem áldott meg szépséggel. Mégis nõi szemmel is (a nõk eléggé kritikusak egymással) gyönyörû barátnõjük vagy feleségük van. Hogyan lehetséges?? A férfiaknak hatalmas szívük van. Nagyon jó a humoruk, és van köztük okos is. Az én férjem sem egy Delon típus. Mégis imádom mert nagyon okos, és nagyon jó humora van.. Nem unatkozom mellette, és jó hogy mindig meg tud nevettetni. Ezért egy jó tanács: Ha nem vagy jóképû, akkor legyél tiszta, ápolt, és legyen a belsõ kisugárzásod erõs. Legyen humorod, legyél okos vagy csak egyszerûen legyél normális.
Ha okos vagy és jó a humorod, az rengeteget segít!
Kell egy határozott kisugárzás. Aki úgy áll hozzá, hogy úgyse kellek senkinek, annak nem is lesz csaja. Aztán intelligencia is fontos, legyen okos mûvelt, de okoskodó (az ilyenek irritálóak). Fontos a jó humor és a lazaság (azért szétesni nem kell) és tudni kell bókolni. Az emberek imádnak magukról beszélni, ezért tessék okosakat kérdezni és beszéltetni a lányt, mutass érdeklõdést iránta. egy jól irányított beszélgetéssel szerintem elérhetõ a randi. Sokan tévesen azt mondják, hogy hú a pénzzel lehet lányokat fogni: aha de akkor a pénzed fog neki kelleni és nem te. Mondjuk nem árt, ha nem vagy csóringer, mert illik ezt azt fizetni fõleg az elején, de azért nem árt tisztázni majd a játékszabályokat (nálunk hol egyikünk fizet, hol a másik vagy közösen, sztem így normális). És nem minden a külsõ! A szép lány lehet okos is, de a külsõ akár egy üresfejû buta libát is takarhat. Szóval a nem túl szép lányok közt is találhatsz olyat, aki hozzád illik, kellõképp okos, esetleg azonos érdeklõdési körötök van, veszi a poénokat.
Az elõnytelen külsõt pénzzel lehet kompenzálni. Mással nem.
Hát persze...
Túl nagy a korkülönbég, de ha csak pár év lenne, akkor igen.
És szexelnél vele, utolsó?
Az egyik tanáromat hoznám fel példának. Amikor elôször megláttam, azon imádkoztam, hogy ne ô tanítson, de a sors elintézte, ôt osztották be hozzánk. Nem helyes (ebben mindenki egyet is ért) és annyira nem is izmos. 10 perc vele eltöltött idô után mindenki megszerette, sôt. Nagyon jó a humora, nagyon kedves, nagyon okos, nincs annyira kigyúrva de férfias alakja van, kockás hasa... az arca nagyon elônytelen, de olyannyira elvarázsolt minket, hogy az már fel se tûnik. Ebbôl látszik, hogy nem minden a helyes arc, persze óriási elôny, de nem minden.
Írtam, hogy 0-s emberbõl kevés van, én tartozom oda, rólad nem tudom megítélni hányas lehetsz, de a férfiak többsége 4-5 körül mozog, ezt tornásszák fel a belsõ értékeik, szóval szerintem fejleszd magad. :)
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nullás. Ha van egy átlagos nem kövér testem, akkor csak kapok már egy 4 es pontszámot a tízbõl nem?
Sokan, sokféle tanácsot adnak erre, legyél kisportolt, vagy legyél okos és mûvelt, vagy legyél szellemes. Ez mind attól függ, hogy az adott lánynak mire van leginkább igénye. Szóval, ha okos vagy, valószínûleg az intellektuálisabb típusú lányoknál lesz nagyobb esélyed, ha sportosabb vagy, egy sportosabb lánynál. Persze ezekre inkább úgy gondolj, mint faktorokra. Az arcod és magasságod ad egy számot 0-10-ig. Erre jönnek rá a belsõ értékeid vagy hiányosságaid, amik ronthatják, vagy javíthatják a pontszámodat. Viszont, mivel lényegében szorzótényezõkrõl van szó, ha 0-s vagy, mint én, csinálhatsz bármit, nem fog sikerülni. Persze ilyen emberbõl kevés van.
A kérdező hozzászólása: Hát nem úgy veszem észre, hogy az okos pasikért, de egyben elõnytelen külsejûekért nagyon kaparnának a csinos lányok. Én sem vagyok kövér és giliszta sem, egy átlagosan csinos lánnyal kiegyeznék.
Most nem azért, de ha neked nem kellenek a csúnya lányok, akkor a szépeknek miért kellene csúnya fiú? ;)) Hol ebben a logika?
Ja, hát ez 14-16 évesen még kevésbé mûködik, mert a lányok ítélõképessége még... nem alakult ki.
Küldj képet ;)

Mit gondoltok, ha egy oroszlán pasi nem tudja eldönteni, hogy együtt akar-e lenni a párjával, mi a legjobb női praktika, amivel ezt rövidre lehet zárni, és rá lehet kényszeríteni a gyors döntésre?

2 év után szakított velem a párom, mondván, hogy nem akar kapcsolatot, viszont folyamatosan a közös jöv?re utaló megjegyzéseket tesz. Mi lehet a háttérben? Ha szeret, miért nem vagyunk együtt, ha nem, miért reménykedik a folytatásban? (harmadik fél nincs!!!) El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: én csak a leopárd pasikra tudom a megoldást :/

én csak a leopárd pasikra tudom a megoldást :/
gyakrabban kellene lepippantani
A kérdező hozzászólása: Ez tetszik :) És visszafordítható még szerinted?
szerintem simán. haj-kozmetika-smink egy jó vacsora, aztán egy vad pippantás :-D biztos eldobja majd magát. tudom hogy nem lehet minden nap szépségszalonba menni, de a szánk szerencsére még ingyen van :-D ... hajrá
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem festem magam, nincs rá szükségem....fura lenne ha most igen. Pont tegnap voltunk vacsizni, és végig csak csodált, meg simizett, utána meg egy kellemes éjszaka után nem történt semmi....szerintem ez ebbõl a szempontból már veszett ügy....szexkapcsolatot meg nem akarok kialakítani belõle, mert én ennél többet érzek :( Egyéb javaslat?

A barátomat kézzel szoktam kielégíteni és mikor elélvez akkor remeg az tényleg íg kell lenni? Milyen ha egy pasi elélvez már mint milyen reakció hogy lehet rajta észrevenni?

Legjobb válasz: A nõ is remeghet,de persze nem feltétlenül van igz.Normális,ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni,hogy elélvez,a teste pedig megfeszül.

A nõ is remeghet, de persze nem feltétlenül van igz.Normális, ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni, hogy elélvez, a teste pedig megfeszül.
há Õ igy élvez..... Nagyon sok fajtája van annak h ki hogyan élvez!nem kll kérdõre vonni! ha neki igy jo akkor igy jo! örülj neki h ennyire élvezi a legtöbb férfi/fiú -nál észre sem veszed h el élvezett!
teis 13 éves vagy? mopndjuk addig jó, amíg csak ott tartotok h kézzel elégíted ki, stexelni még sztem neszexeljetek. arra h mik a jelei h elélvezett, arra meg az elõttem szóló adogg teljesen korrekt választ, hogy az ondó kilövell a péniszbõl. (fehéres váladék) na akkor elélvezett, de a teste is megfeszülhet közben, arcán is láccik h most épp történt vmi, és akár remeghet is, igen
Ha egy pasi elélvez, a pisilõjébõl fehér folyadék lövell ki (=ondó). Nagyon nehéz eltéveszteni.
A kérdező hozzászólása: tudom h mi az az ondó és azt is tudom h mikor lövel ki.. de én csak a reakciót kérdeztem nah

Mi lehet az oka annak, ha egy pasi állandóan kiszakítja a gumit?

Legjobb válasz: Sok oka lehet!Rosszul helyezi fel,a gumi minõsége rossz(amit többszöri esetben kétlek),a körmével hasítja fel,1000 oka lehet!

Sok oka lehet!Rosszul helyezi fel, a gumi minõsége rossz(amit többszöri esetben kétlek), a körmével hasítja fel, 1000 oka lehet!
Ha az óvszer minõsége jó és nem valami "gagyi" akkor elvileg nem kellene, hogy probléma legyen vele HA a felhelyezésével sincs semmi gond. Viszont a legtöbb esetben ez a probléma oka. Nagyon fontos, hogy megfelelõen illeszkedjen a péniszre ugyanis ha levegõ szorul alá vagy felhelyezés közben megsérti a párod vagy épp Te akkor a sperma könnyen kijuthat belõle ami nem kívánt terhességhez vezet. A tájékoztatóján és számos internetes oldalon is megtalálod, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a gumi óvszert! Ha szabad kérdeznem milyen márkájút szoktatok vásárolni?
Lehet ezzel a módszerrel akarja felhívni a figyelmedet arra, hogy nem szereti óvszerrel csinálni. Igaz, sok - sok oka lehet ennek.
gyereket akar
valószinüleg rosszul rakja fel, és levegõ megy alá.körömmel kétlem, hogy ki lehet szakitani, fõleg, hogy egy férfinak nem sûrûn van fél-1 centis körme.
Miért nem akarsz fogamzásgátlót szedni?
A durex eddig bejött. sose szakadt el. de azt nem értem h miert hadakozik mindenki ennyire a fog. gatloval? ma már alacsony hormontartalmuak, nem kellene aggodni. ha az orvos rendesen kivizsgal, akkor gond nelkul lehet szedni. en el se tudnam ugy kepzelni a dolgot h nem szedek tablettat. volt egy idõszak amikor ovszerrel védekeztünk, de akkor meg nem tudtam élvezni a sexet mert azon aggodtam h mi van ha kiszakad.
A kérdező hozzászólása: A Lifestyles mennyire megbízható? Melyik a legjobb?
Szerintem a Durex nem a legjobb minõség, azzal nekünk is sok maceránk volt!!2. voltam
21:36-os vagyok. A megszakításos módszerrel ne "kísérletezzetek" mert az egyénfüggõ. Van aki évekig szerencsés védekezési módszerként alkalmazza de van akinek elég jóval kevesebb idõ is ahhoz, hogy megfoganjon egy gyermek. (Nekem a legkisebb testvérem ilyen védekezési módszer mellett született:) ) Az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat vagy ha a párodnál elõfordul, hogy nem tudja idõben kihúzni a péniszét a hüvelyedbõl akkor gond van és eseményutáni tablettát kell majd alkalmaznod amennyiben nem szeretnél kisbabát. Az viszont nagyon nagy hormon adagot tartalmaz ami cikluszavart, hormonproblémákat is okozhat és hosszútávon semmiféleképp nem alkalmazható! Én azt tanácsolom, vegyetek jó minõségû óvszert (Durex, Lifestyle ... stb.) és ha ez megvan akkor figyeljetek oda a helyes felhelyezésre, ha mindkettõ megvan akkor szinte lehetetlen, hogy folyton kiszakadjon. Megesik, hogy van 1-2 selejtes de az nagyon-nagyon ritka eset! Vagy ha nincs más megoldás akkor szedj fogamzásgátló tablettát ha biztosra szeretnél menni! Keress fel egy nõgyógyászt aki tájékoztat majd ezekrõl és ajánlhat Neked jó fogamzásgátlási módszert. A megszakításos védekezésnél bármi jobb ... !
nagyon helyes
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig a megszakításos módszert alkalmaztuk, mivel mindig kiszakítja, fogamzásgátlót meg nem igazán akarok szedni. Viszont ez sem folytatható így tovább- igaz eddig megúsztuk- de félek h terhes leszek......
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarok fogamzásgátlót szedni mert félek a mellékhatásaitól, fõleg ha azok hosszútávúak és csak évekkel késõbb jelentkeznek pl hallottam már trombózisról, májkárosodásról is. Meg azért mégiscsak gyógyszer....

Csajok! Mit gondoltok arról ha egy pasinak nagyon szőrös a háta és a hasa, mellkasa! Lehet hogy e miatt nem kezdenétek vele kapcsolatot?

Legjobb válasz: Nem csak a kulso szamit :) Lehet hogy nem nez ki tul jol ha szoros a hasa vagy hata de ha szimpatikus a srac meg tettszik nagyon oda vagyok erte belsoleg is megfelel akkor nincs akadaly.Majd idovel megmondanam neki hogy vagja le :)) :)

Nem csak a kulso szamit :) Lehet hogy nem nez ki tul jol ha szoros a hasa vagy hata de ha szimpatikus a srac meg tettszik nagyon oda vagyok erte belsoleg is megfelel akkor nincs akadaly.Majd idovel megmondanam neki hogy vagja le :) ) :)
Én nekem is olyan sajnos , de ez a hormonoktól van.Ez azt jelenti , hogy a srác nagyon termékeny így a gyermeknemzés pl nem lenne felõle gond. Hogyha barátnõm mondaná , hogy zavarja akkor eltüntetném.Ez nem olyan mint a nemiszerv , hogy 2-3 hetente levágod a szõrt vagy a hónalj ez nagy kiterjedésben van kb elérhetetlen helyeken.Persze nekem nem olyan csúnya nagy hosszú..
Hát én azt gondlom elõször is, hogy borotválkozzon. De amúgy nem kizáró ok:)
Ha nem strandon ismerném meg, (tehát nem látom rögtön, h "csimpánzszerû") akk nem kizáró ok persze. Attól lehet vicces, aranyos pasi. Viszont szexuálisan biztosan nem vonzana egy ilyen test. Így hiába van összhang, ha testileg nem látom elég kívánatosnak... Félre ne értsd, nem azt mondtam, h csak tökéletes testû pasi jöhet szóba, de kell, h kívánjam, vágyjak is rá. (ne csak elfogadjam a testét, hanem vonzó legyen számomra)
Én egy elég szõrös pasi vagyok és eddig minden barátnõm azt kérte, hogy szõrtelenítsek.Persze egyik sem szakított volna velem ha nem teszem, de azért igyekeztek rábeszélni.Most már el sem tudnám magamat képzelni szõrösen.
Persze, szõrteleníts! Mégis HOGYAN? Gorillát nem szokás borotválni! A pncik könnyen dumálnak, van kemény 3 szál szõr az egész testükön!
medve.
Letörném a kezét 25/F
Én nem látok bele rosszat, nem illegális, nem pedofília és nem ártanak vele senkinek. Ha emberek felvehetik videóra, ahogy megdugja õket a kutya provokatív meleg felvonulásokat szervezhetnek akkor a korkülönbséget miért nem lehet tolerálni?
A kérdező hozzászólása: nem az hogy nincs korosztálybeli, de magam sem tudom miért így alakult :$
elég gáz, ha a saját korosztályod körében ennyire népszerûtlen vagy, hogy egy majdnem 2x olyan idõs pasinak adod magad -pasi helyében viszont örülnék, hogyha megtöcskölhetnék egy ilyen naiv kiscsajt :)
Magyarul kívántátok egymást de beijedtetek. Nem baj, talán így a legjobb :)
A kérdező hozzászólása: csak ujj :$ azt mondta más nem is lehet több és megbeszéltük hogy nem lehet köztünk semmi, mert nem mernénk felvállalni
Hát ebbõl komoly kapcsolat tuti nem lesz, de ha élveztétek akkor egészségetekre :D Volt más is vagy csak ujjazás?
Hát figyu, ha õ 22 én meg 36, úgy még szerintem engem sem zavarna a dolog. De ha a csaj mondjuk 16, a másik meg 30 az már egy kicsit necces szerintem :D
A kérdező hozzászólása: én 15 õ 28, csak 13-at adj hozzá, mert nem egész 14 :)
#7 nem mindegy? amúgy ha azt tudod õ hány éves, akkor adj hozzá 14-et...
te hány éves vagy? és õ?
A kérdező hozzászólása: beszéltünk róla hogy milyen furi lenne egymás megcsókolni stb :$ aztán csak történtek egymás után a dolgok.
Remélem jól szétcibálta a lyukad és boldog vagy.
Jó sunyi módon közelíthetett, ha hirtelen azon kaptad magad, hogy már ujjaz.
A kérdező hozzászólása: de én is akartam :$ csak furi.
hát qvára meglepõdnék az egészen! :D 28/F
Ebben nincs semmi különös. Ennél lényegesen nagyobb korkülönbséggel is léteznek jól mûködõ kapcsolatok. A személyes ismeretségemben is van két olyan tartósan jól mûködõ házasság, ahol gyerekek is születtek, és húsz - huszonhárom év korkülönbség van a férj és a feleség között!!!
"Hányas a lábad?"
Iiigen? Miért?
"Szereted a sajtot? :3"
Ne legyél már béna, bármit lehet kérdezni egy pasitól, legalábbis tõlem bármit kérdezhetnél. Hány éves vagy?
Kérdezd meg, hogy mennyi 1 meg 1 xD
Ha ilyet mond akkor nem tetszel neki.
Lehet a belsõ tulajdonságaid miatt..
Nem csak a külsö létezik.
A kérdező hozzászólása: nem tudom..a szex jó volt, de más azn érdeklõdési körünk..ennek ellenére mégis érdekel..de hogy miért nem tudom:( szexelnék vele nagyon de csúnyán összevesztünk..
Ezt mondta? Akkor meg miért nem keresel olyat akinek te vagy az álmai nõje? Szerintem egyébként mással kavar közben.
A kérdező hozzászólása: de szerintem is..ha nagyon tetszenék neki akkor nem igy lenne..vagy nagyon tudatosan él..az meglehet
Un, leszar, nem volnál jó hosszú távra, mert bealudna melletted. Nálam ezt jelentené, ha ezt modnanám. Hiába vagy jó nõ, ha egy unalmas vagy, akkor semmi az egész. Csak a kínos hallgatás menne éjjel nappal, az meg nem jó, ha komoly viszony kéne. Csak szexviszonyra azért jó lennél nekem, ha tényleg jó nõ vagy. Arra azért kihasználnék simán arcrezzenés nélkül akárkit, még ha nem illünk össze akkor is. Én ilyen kedves fickó vagyok tudod. Tiszteld azt aki ezt mondta neked, mert õ valószínüleg nem akart kihasználni nemileg. Egyi gazi hõs jóember.
en ilyen szoveggel szoktam csajozni:) persze ha ha szex utan mondta akkor lehet hogy csak annyit akart.

Mit lehet tenni ha egy pasi zarkozott es nem mutatja az erzelmeit?

A pasim az utobbi napokban hideg hozzam es nem szervez talalkakat mint regen. Tudom h orlodik vmin de nem mondja. h tudom belole kihuzni h mi a baja, h velem van baja vagy az ex-evel? en csak azt erzem h nincs meg az a kozelseg, h zavarban van, es kifogasokat keres ha megkerdem mit csinal hetvegen. h tudnek vele beszelni az erzeseirol hogyan kezdjek neki mert ez igy engem orol fel. Hagyjam mig megnyilik magatol es ne is keressem egyaltalan es szenvedjek csendesen a helyzet miatt? Vagy? Uljek le vele beszelni es kiszedni vhogyan mi a baja es utalni h ez engem igy baromi sozmoruva tesz? MIt csinaljak???? Olyan tanacstalan vagyok segitsetek legyszi!!!!!!

Legjobb válasz: Ülj le vele beszélgetni és mond el õszintén az érzéseidet.Mond meg neki,hogy jobb ha tisztázzátok a kapcsolatotokat még ha a végét is jelenti mint hogy így hagy kétségek között.

Ülj le vele beszélgetni és mond el õszintén az érzéseidet.Mond meg neki, hogy jobb ha tisztázzátok a kapcsolatotokat még ha a végét is jelenti mint hogy így hagy kétségek között.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!