Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha a torrenten nem (4 db)

Mit lehet tenni ha a torrenten nem tudok visszatölteni valamit (mondjuk egy filmet) a szükséges (0, 3) arányban, mert egyszerűen senki más tölti azóta hogy én letöltöttem?

Várjak türelmesen amíg valaki majdcsak tölteni kezdi? Vagy lehet abból probléma ha nem jön össze? Kizárhatnak az torrent oldalról?

Legjobb válasz: Simán kizárnak akkor, ha az arányod a szabályzatban foglalt alá csökken. Olyat is tölts le, amire nincs szükséged, de nagyon sokan töltik, így jó eséllyel azzal tudod ellensúlyozni az olyan letöltéseid miatt fellépõ aránycsökkenést, amelyet nem tudsz visszatölteni.

Simán kizárnak akkor, ha az arányod a szabályzatban foglalt alá csökken. Olyat is tölts le, amire nincs szükséged, de nagyon sokan töltik, így jó eséllyel azzal tudod ellensúlyozni az olyan letöltéseid miatt fellépõ aránycsökkenést, amelyet nem tudsz visszatölteni.
Hát, egy idõ után tényleg kizárhatnak, olvasd el a szabályzatukat. Egyébként olvastam már olyat, hogy valaki csak azért töltött le XXX-es anyagokat, hogy azt biztosan töltik és javul az aránya. De más népszerû dolgot is kereshetsz, ahol sok a leech és kevesen seedelik. Azon az oladalon, ahol én is vagyok, lehet sms-sel gigabájtokat vásárolni, végsõ esetben ez is megoldás lehet.
tölts le un. ingyen torrenteket. itt a tracker a letöltést nem, csak a feltöltést számolja el. jó arányjavító. pornót is szoktak tölteni, sõt, nekem az egyik torrentoldal adminja javasolta. ha sikerül, utána pedig ésszel kell töltögetni, nem mindjárt dvd-nyi anyagoknek nekiállni, mert lassan csordogálnak vissza, ha nincs sáv, vagy kevesen töltik

A gépemre nem férnek rá a játékok mit tegyek ha a c meghajtón nincs elég hely, de nem tok honnan törölni? Vagy hol lehet beállítani a bit torrentet h ne a c-re töltse le?

Legjobb válasz: Bittorrent - Beállítások - Beállítások - Új letöltések helye bepipálva és beállítod Amúgy ha valamit letöltöttél, utána is átrakhatod másik partícióra.

Bittorrent - Beállítások - Beállítások - Új letöltések helye bepipálva és beállítod Amúgy ha valamit letöltöttél, utána is átrakhatod másik partícióra.

U torrent nem tölt. Csak ha kényszerítve indítom a torrenteket, mi lehet a baj?

Valamit elállíthattam, de nem tom h mit. Mindent visszaállítottam alapértékre.

Legjobb válasz: Am a sorbaállítás az tuti, hogy jó:D

A kérdező hozzászólása: Am a sorbaállítás az tuti, hogy jó:D
Ha alacsonyra van véve az egyszerre futtatható torrentek száma, akkor várósor alakul ki, és addig nem tölt le, amíg fel nem szabadul egy hely, vagy kényszerített indítást nem csinálsz. Beállítások/sorbaállítás menüben tudod növelni a minimumot, ami alapbeállításon is kicsi.
A kérdező hozzászólása: Alapjáraton semmit nem tölt ha nincs kényszerítve, nem seedel, nem tölt le 1 bitet sem, de amint kényszerítem rögtön tölt, akár többet is.
Hozzáadásnál be van pipálva az indítás? Lehet hogy nincs, emiatt vagy kézzel kell elindítani, vagy kényszeríteni.
A kérdező hozzászólása: ment minden rendesen, csak elkezdtem átállítgatni, de csak két pipát tettem be, meg 3 értéket írtam áp(a peerek száma, meg ilyenek) Ekkor vettem észre h nem tölt, elõtte ment. Akkor mindent visszaállítottam, de nem megy.
A kérdező hozzászólása: Azt mutatja h nincsenek peerek, de ha kényszerítem rögtön lesz egy vagonnak, de amikor megint csak simán indítom akkor eltûnnek
A kérdező hozzászólása: Vagy valaki nem tudja h hol lehet visszaállítani az alapbeállításokat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!