Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha a pap nem (1 db)

Mit lehet tenni, ha a pap nem jön el édesapám temetésére, mert éppen elromlott az autója?

Én úgy gondolom, ez megbocsájthatatlan. De igazam van-e?

Legjobb válasz: Szia!RESZVETEM! Szerintem nem kell ennyre okolni a papot!o is ember vele is tortennek olyan doldok mint barmejikunkel!milenne ha felajanlanad neki hogy elkuldesz erte valakit!akkor szerintem eljon!ha nem akkor a szomszed faluba vagy varosba biztosan talalsz masik papot!

Szia!RESZVETEM! Szerintem nem kell ennyre okolni a papot!o is ember vele is tortennek olyan doldok mint barmejikunkel!milenne ha felajanlanad neki hogy elkuldesz erte valakit!akkor szerintem eljon!ha nem akkor a szomszed faluba vagy varosba biztosan talalsz masik papot!
Régen hogy mentek a papok temetésre?
Isten se akart papot apád temetésére. de egyébként szerintem ez megbocsájthatatlan, mert mivel a papok szegénységi fogadalmat tesznek, ezért már egy héttel elõtt el kellett volna kezdenie mezítláb elsétálni a temetõbe.
elõször is ha Istenhívõ vagy és tényleg üdvösséget szeretnél magadnak, akkor nincs megbocsáthatatlan! semmi amit ember elkövet ellened! amit Jézussal mûveltek az is megbocsáthatatlan õ mégis megbocsátott! ennyi amúgy nem a pap hibája, neki is rentgeteg dolga van az életben, szóval legyél kicsit megértõbb!
kellemetlen
A sajat elromlott autojan kivul van mas kozlekedesi ezkoz is, ez nem lehet ok arra, hogy ne menjen el temetni, hogyha ot kertek fel erre. Van autostop, taxi, megkerhet valakit az ismerosei kozul, hogy vigye el a temetes helyszinere. (Szerintem az auto hibaja nem lehet kifogas -ez nem tisztesseges!)
Hát az gáz, ha a pap az elromlott autóra hivatkozva mondja le anélkül, hogy minden egyéb kiváltó megoldást megpróbálna latba vetni. Ha tényleg nincs más megoldás, akkor fel lehet ajánlani egy taxit pl.
ha mindenképp ragaszkodtok a lelkész úrhoz (bár én ezek után elküldeném a -ba), ajánljátok fel, hogy majd ti hozzátok-viszitek.., ha erre is nemet mond, keressetek másikat p.s. illetékes püspökségnél lehet panaszt emelni teljes mértékig igazad van, megbocsájthatatlan
szia.hát szerinte´m meg ha nagyaon akarná akkor megtudná oldani.egyébként meg nekem sem fogadnák el ha azért nem mennék dolgozni mert elromlott az autom.a mi papunk sem jott el a nagymamám temetésére mert épp a fiánál kirándult.pedig nagymamám minden miséjén ott volt.számomra ez megbocsáthatatlan...
Egy papnak akinek éppen elromlott az autója , szegény peches volt abban az órában.Mint tudod minden múlandó és az autó is bármikor felmondhatja magát.Mivel nem a mi dolgunk hogy Bírák legyünk, ez sajnos csak kellemetlenség ami viszont megbocsátható.A temetés az egy formális dolog a bûneinket csak atyánk(Jézus)oldhatja föl ebben a világban.A test az csak test a lélek pedig lélek.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A férfi és a nő között történő szeretkezés tekinthető-e az agapé (=szeretteli együttlét) gyakorlásának, valódi megélésének?

szeretkezés = szeret-kezés
szeretkezni = szeret-kezni

= a szeretetet gyakorolni

"szeressétek egymást! ..arról ismernek meg benneteket, hogy az én tanítványaim vagytok"

Saját tapasztalataim alapján is azt mondhatom, hogy a szeretkezés poláris aktusában (= az energetikai nászban) tudom a legtisztábban realizálni a szeretetet.

Azt hiszem, hogy relatív szinten (=a létben, létezőként létezve) ettől többre nem vagyunk képesek.

Úgy gondolom, ez sokkal intenzívebb, valódibb és elevenebb tapasztalás,
mintha pl. egy könyvet olvasunk és közben - az elménkkel - képzelődünk azon,
hogy milyen is szeretni.

6

Melyik az a szekta, ahol a tagok éjfélkor kimennek a gyömölcsösbe és felmásznak a fákra?

5

Miért futnak a férfiak a nők után?

14

Összeszámoltátok már. Hogy Istennek hány neve van?

14

A kat. Hitvallás szerínt jézus miután keresztre feszítík alászál a pokolba. Ezt alátámasztja a Biblia?

Én sehol nem találom a Bibliába ezt a részt. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nincs úgy,csak azt,hogy én nem találom.

5

Sorba tennétek nekem ezeket a felekezeteket, hogy melyik áll legközelebb a Biblia tanításaihoz?

adventista, katolikus, baptista, evangélikus, katolikus, pünkösdi, unitárius, tanú, hit gyülekezete
Ne csak egyet ragadjatok ki, kérlek, hanem sorba rendezni.
Semmi tétje, csak közvéleménykutatás

4

Hol lehet Győrben kipát venni?

1

Ortodox zsinagógába bárki bemehet istentiszteletre? (+ még pár kérdés)

Ha van köztetek zsidó vallású, segítene egy kicsit?
Egyrészt a fenti érdekelne:
ha nem vagyok zsidó vallású, de érdekel az istentisztelet, akkor el lehet menni rá, vagy van valami megkötés? Úgy tudom, neológba nincs (normális öltözéken kívül), de az ortodoxba is ilyen "egyszerű"?

Valamint érdekelne még pár dolog!
Annyit tudok, hogy a neológ zsinagógában magyarul is vannak szövegek, van orgona.. De mik még a különbségek?
Meg úgy vallásilag is. Ha jól tudom,aki ortodox, azt olvastam a neten, ők akik szigorúbban veszik a törvényt.
DE olyantól érdekelne, aki benne él, és írna nekem pár szót róla.

Köszönöm előre is :)

5

Hogy ha ténleg nincs Isten (ezt nem én állítom csak idézek ) akkor miért írták a Bibliát?

Egyik oldalon sem akarok érvelni . Sem ateista sem keresztény oldalon !csak megfigyelő vagyok !

46

Leírnátok a véleményeteket erről? Hogyan értitek?

"Ekkor szólt Jézus, és ezt mondta: „Nyilvánosan dicsérlek, Atyám, égnek és földnek Ura, mert elrejtetted ezeket a bölcsek és a műveltek elől, és a kisgyermekeknek kinyilatkoztattad őket." Máté 11,25
és
" akik között ennek a világrendszernek az istene megvakította a nem hívők elméjét, hogy ne ragyogjon át a Krisztusról, az Isten képmásáról szóló dicsőséges jó hír megvilágosító fénye." 2Kor.4,4

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!