Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha a pap nem (1 db)

Mit lehet tenni, ha a pap nem jön el édesapám temetésére, mert éppen elromlott az autója?

Én úgy gondolom, ez megbocsájthatatlan. De igazam van-e?

Legjobb válasz: Szia!RESZVETEM! Szerintem nem kell ennyre okolni a papot!o is ember vele is tortennek olyan doldok mint barmejikunkel!milenne ha felajanlanad neki hogy elkuldesz erte valakit!akkor szerintem eljon!ha nem akkor a szomszed faluba vagy varosba biztosan talalsz masik papot!

Szia!RESZVETEM! Szerintem nem kell ennyre okolni a papot!o is ember vele is tortennek olyan doldok mint barmejikunkel!milenne ha felajanlanad neki hogy elkuldesz erte valakit!akkor szerintem eljon!ha nem akkor a szomszed faluba vagy varosba biztosan talalsz masik papot!
Régen hogy mentek a papok temetésre?
Isten se akart papot apád temetésére. de egyébként szerintem ez megbocsájthatatlan, mert mivel a papok szegénységi fogadalmat tesznek, ezért már egy héttel elõtt el kellett volna kezdenie mezítláb elsétálni a temetõbe.
elõször is ha Istenhívõ vagy és tényleg üdvösséget szeretnél magadnak, akkor nincs megbocsáthatatlan! semmi amit ember elkövet ellened! amit Jézussal mûveltek az is megbocsáthatatlan õ mégis megbocsátott! ennyi amúgy nem a pap hibája, neki is rentgeteg dolga van az életben, szóval legyél kicsit megértõbb!
kellemetlen
A sajat elromlott autojan kivul van mas kozlekedesi ezkoz is, ez nem lehet ok arra, hogy ne menjen el temetni, hogyha ot kertek fel erre. Van autostop, taxi, megkerhet valakit az ismerosei kozul, hogy vigye el a temetes helyszinere. (Szerintem az auto hibaja nem lehet kifogas -ez nem tisztesseges!)
Hát az gáz, ha a pap az elromlott autóra hivatkozva mondja le anélkül, hogy minden egyéb kiváltó megoldást megpróbálna latba vetni. Ha tényleg nincs más megoldás, akkor fel lehet ajánlani egy taxit pl.
ha mindenképp ragaszkodtok a lelkész úrhoz (bár én ezek után elküldeném a -ba), ajánljátok fel, hogy majd ti hozzátok-viszitek.., ha erre is nemet mond, keressetek másikat p.s. illetékes püspökségnél lehet panaszt emelni teljes mértékig igazad van, megbocsájthatatlan
szia.hát szerinte´m meg ha nagyaon akarná akkor megtudná oldani.egyébként meg nekem sem fogadnák el ha azért nem mennék dolgozni mert elromlott az autom.a mi papunk sem jott el a nagymamám temetésére mert épp a fiánál kirándult.pedig nagymamám minden miséjén ott volt.számomra ez megbocsáthatatlan...
Egy papnak akinek éppen elromlott az autója , szegény peches volt abban az órában.Mint tudod minden múlandó és az autó is bármikor felmondhatja magát.Mivel nem a mi dolgunk hogy Bírák legyünk, ez sajnos csak kellemetlenség ami viszont megbocsátható.A temetés az egy formális dolog a bûneinket csak atyánk(Jézus)oldhatja föl ebben a világban.A test az csak test a lélek pedig lélek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minden vallás elfogadható Isten előtt?

"Mert tanúskodom mellettük, hogy van bennük buzgalom Isten iránt, de nem pontos ismeret szerint; mert — mivel az Isten igazságosságát nem ismerték, hanem a magukét igyekeztek megerősíteni — nem rendelték alá magukat az Isten igazságosságának."Róma 10,2,3

Miért írta ezt Pál apostol?

9

Ha én nem hiszem el ezt az egész "isten megteremtette a világunkat" dumát, nem lehetek hívő?

Én nem hiszem el ezt a "mesét". Még az ok, hogy isten létezik, hihető.
De az, hogy 1. nap megteremtette... majd 7. nap megpihent...
Ezt nem hiszem!
Ha nem hiszem el ezt, nem is hihetek istenben?

15

Valaki iszlám vallásu ismerkedni?

Mert nem ismerek csak néhányat.

2

Jézus milyen vallásban volt mi volt a neve?

a mert ahogy én tudom ő csinált egy vallást.

7

A lefelé fordított kereszt mióta keresztény jelkép?

Sokak szerint Szent Péter jelképe. Csakhogy ez a kereszt a Sátáné! Mert tükörkép! Nehogy már ezt a keresztet is a keresztények tudják magukénak!

Úgyhogy téves az hogy Szent Péteré!

7

Dallam* nevű Barátomnak! Gondolod? (Cselekedetek 1:8) 8 de erőt kaptok majd, amikor a szent szellem eljön rátok, és tanúim lesztek mind Jeruzsálemben, mind egész Júdeában, és Szamáriában, és a föld legtávolabbi részéig. "

Biblia

3

Keresztyén társaim, erről mi a véleményetek?

Csak egy egyszerű véleményt szeretnék kérni arról amit egyszer egy kis tájékoztatóban olvastam. Én evangélikus vallású vagyok, de egyszer odajöttek hozzám a jehova tanúi és végighallgattam őket puszta illendőségből. Meggyőzni nem győztek meg ugyan de amit mutattak kicsit hogy is mondjam, hihetetlen volt. Pontosan már nem emlékszem szóról szóra mert szerintem elhagytam valahol a papírt de 2 eset volt rajta amit nem értek. 1:
Jézustól idéztek a bibliából és olyasmit mondott hogy e világ uralkodójának nincs rajta hatalma. Mellé pedig az volt írva hogy ezekszerint nem isten az uralkodó.
2: Amikor a sátán meglátogatta jézust azzal az ajánlattal hogy a királyságát felajánlotta neki. És jézus csak annyit szólt: távozz sátán. Na most ez nekem is fura ugyan is ha eleve nem a sátáné a világ akkor ezt miért nem közölte vele jézus? Meg egyátalán miért ajánlana fel neki olyat ami nem is az övé. Külön meg kell jegyeznem nem azért kérdezem ezt hogy itt a kommentben csatázzanak szóban a jehova tanúi és a keresztyének! Én evangélikus vagyok és nem is térek ki a hitemből, pusztán kíváncsi vagyok mi volt ez.

5

Miért prédikálnak házról házra Jehova Tanúi? Van-e bibliai alapja?

Egyetlen keresztény vallás sem tesz ezt, pedig mindnyájan Krisztus követőjének vallják magukat. Mi az az erő, amely Jehova Tanúit erre indítja, és milyen erő gátolja a többit ebben?
Ne vezessétek kérlek le az indulataitokat ezen a kérdésen, kérlek.
Csak olyanok írjanak, akik őszintén elgondolkodnak ezen. Előre is köszönöm azoknak, akik megkímélnek a meddő vitától.

17

Isten nélkül nincs morál sem?

Csak istenfélelmből válhat erkölcsössé az ember?
Anélkül elzüllik az ember?
Miért van az, hogy soha nem jött létre olyan civilizáció a Földön, ami istentelen lett volna, azaz nem játszik benne fontos szerepet a vallás?

27

Mit csináljak, ha nagyon szeretném, hogy menjen a tisztaság (nincs szexualitás házasságig), de sokszor elbotlok és úgy érzem, hogy nem megy?

Nagyon bűntudatom van, mert egyszerűen nem mindig tudom visszatartani magamat és annyira jó lenne, ha ez sikerülne nekem. Ha ez nem megy és bűnt követek el Istent mindig olyan távol érzem magamtól...

Tudom sokan ezt most nem értik, hogy miért ilyen fontos, de a kötekedők és, akik nem tudnak rendes tanácsot adni azok erre most ne válaszoljanak.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!