Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha a pap (2 db)

Mit lehet tenni, ha a pap nem jön el édesapám temetésére, mert éppen elromlott az autója?

Én úgy gondolom, ez megbocsájthatatlan. De igazam van-e?

Legjobb válasz: Szia!RESZVETEM! Szerintem nem kell ennyre okolni a papot!o is ember vele is tortennek olyan doldok mint barmejikunkel!milenne ha felajanlanad neki hogy elkuldesz erte valakit!akkor szerintem eljon!ha nem akkor a szomszed faluba vagy varosba biztosan talalsz masik papot!

Szia!RESZVETEM! Szerintem nem kell ennyre okolni a papot!o is ember vele is tortennek olyan doldok mint barmejikunkel!milenne ha felajanlanad neki hogy elkuldesz erte valakit!akkor szerintem eljon!ha nem akkor a szomszed faluba vagy varosba biztosan talalsz masik papot!
Régen hogy mentek a papok temetésre?
Isten se akart papot apád temetésére. de egyébként szerintem ez megbocsájthatatlan, mert mivel a papok szegénységi fogadalmat tesznek, ezért már egy héttel elõtt el kellett volna kezdenie mezítláb elsétálni a temetõbe.
elõször is ha Istenhívõ vagy és tényleg üdvösséget szeretnél magadnak, akkor nincs megbocsáthatatlan! semmi amit ember elkövet ellened! amit Jézussal mûveltek az is megbocsáthatatlan õ mégis megbocsátott! ennyi amúgy nem a pap hibája, neki is rentgeteg dolga van az életben, szóval legyél kicsit megértõbb!
kellemetlen
A sajat elromlott autojan kivul van mas kozlekedesi ezkoz is, ez nem lehet ok arra, hogy ne menjen el temetni, hogyha ot kertek fel erre. Van autostop, taxi, megkerhet valakit az ismerosei kozul, hogy vigye el a temetes helyszinere. (Szerintem az auto hibaja nem lehet kifogas -ez nem tisztesseges!)
Hát az gáz, ha a pap az elromlott autóra hivatkozva mondja le anélkül, hogy minden egyéb kiváltó megoldást megpróbálna latba vetni. Ha tényleg nincs más megoldás, akkor fel lehet ajánlani egy taxit pl.
ha mindenképp ragaszkodtok a lelkész úrhoz (bár én ezek után elküldeném a -ba), ajánljátok fel, hogy majd ti hozzátok-viszitek.., ha erre is nemet mond, keressetek másikat p.s. illetékes püspökségnél lehet panaszt emelni teljes mértékig igazad van, megbocsájthatatlan
szia.hát szerinte´m meg ha nagyaon akarná akkor megtudná oldani.egyébként meg nekem sem fogadnák el ha azért nem mennék dolgozni mert elromlott az autom.a mi papunk sem jott el a nagymamám temetésére mert épp a fiánál kirándult.pedig nagymamám minden miséjén ott volt.számomra ez megbocsáthatatlan...
Egy papnak akinek éppen elromlott az autója , szegény peches volt abban az órában.Mint tudod minden múlandó és az autó is bármikor felmondhatja magát.Mivel nem a mi dolgunk hogy Bírák legyünk, ez sajnos csak kellemetlenség ami viszont megbocsátható.A temetés az egy formális dolog a bûneinket csak atyánk(Jézus)oldhatja föl ebben a világban.A test az csak test a lélek pedig lélek.

Miket mond, hogy beszél 22 hónapos babátok? Hogyan lehet fejleszteni, ha a szavaknak csak az első két betűjét mondja? Persze tud néhány szót rendesen is (apa, anya, baba, mama, papa, figyelj, várjál).

Legjobb válasz: LÁnyom 23 hós, és már egész nap csacsog. Szinte mindent mond, ami érdekli, és ismeri. Pl.: göjdeszka, bicili, stb. Kis mondatokat is mond. APa elment autóval dolgozni. Süt a nap, Esik az esõ, baba eszik, almos, felébrdet. Mármint a játékbaba, amikor azzal játszik. De ezen kívül is nagyon sok mindent, szinte már fel sem lehet sorolni. Én nem fejleszettem tudatosan, csak egész nap beszélek hozzá, magyarázok, mutogatok mindent. És egyszercsak rákapott. Olyan volt, hogy mondtam, hogy ne a kezemet rángassa, hanem mondja, hogy gyere.

LÁnyom 23 hós, és már egész nap csacsog. Szinte mindent mond, ami érdekli, és ismeri. Pl.: göjdeszka, bicili, stb. Kis mondatokat is mond. APa elment autóval dolgozni. Süt a nap, Esik az esõ, baba eszik, almos, felébrdet. Mármint a játékbaba, amikor azzal játszik. De ezen kívül is nagyon sok mindent, szinte már fel sem lehet sorolni. Én nem fejleszettem tudatosan, csak egész nap beszélek hozzá, magyarázok, mutogatok mindent. És egyszercsak rákapott. Olyan volt, hogy mondtam, hogy ne a kezemet rángassa, hanem mondja, hogy gyere.
Nem kell szerintem különösebben fejleszteni, az én kisfiam is így kezdett beszélni, és kb. egy hónap alatt eljutottunk odáig, hogy most már állandóan beszél, nagyon szépen, érthetõen, rövid, de kerek mondatokban. És már nem csak utánoz, hanem kommentálja az eseményeket, ki mit csinál és próbál kérdéseket feltenni:) 23 hónapos.
22 hós lányom mér rég folyékonyan , választékosan beszél, a doki és a védõnõ is csodálkozott rajta. 16 hósan a szomszéd már elbeszélgetett vele... Bajban is vagyok, ha egy korabeli gyerekkel találkozunk, aki nem beszél. Valahogy nem tudok mit kezdeni vele, annyira megszoktam, hogy lányom kifejezi magát.
Nem írtad, hogy kisfiad vagy kislányod van. A kislányok hamarabb kezdenek el beszélni, a kisfiúk késõbb. Kimondottan fejleszteni nem kell. Elé, ha sokat beszélsz, mesélsz neki, próbálod ösztönözni a beszédre: Mit látsz a képen? Amikor mond valamit, és érted, de nem értelmesen mondta ki, akkor te megismétled jól kiejtve, st.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a válaszokat.Kislányom van és már 9 hónaposan mondta, hogy: mama, papa, nyanya, baba. Tudom hogy fejlõdik, de lassúnak gondolom, pl. ha valamit kiakar fejezni, csak rövidít, valamelyik éjjel /mert ráadásul rossz alvó/ mondta: Anya, csu sze= csukd be a szemed anya. Szóval nem értem, hogy miért kényelmes neki így mindent rövidítve, többször elmondani. Jó lenne, ha tudnék ezen végre változtatni, mert az egy dolog hogy mi a közvetlen családja megértjük, de más anyukák igencsak furán néznek amikor elkezd így beszélni. Nagyon sokat beszélünk neki, meg ki is javítjuk de hiába.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!