Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha a hüvelyem (44 db)

A kérdező hozzászólása: de nem ott van:) és már utána néztem nekem nem ilyen, közveltek a lyuk alatt van.
Ha nem múlik pár napon belül és vagy rosszabbodik, akkor azonnal menj orvoshoz. Inkább mászkálj feleslegesen ...
szerintem ilen kis zsircsomo lehet ki kell nyomni

Mit kell tenni a huvely herpesz ellen ha terhess vagyok? Elotte Aciclovir Sandozt szedtem de most már nem lehet. Akkor mit kell tenni?

Azt hozzà tenném hogy nem herpesszel estem teherbe, és most sincs herpeszem de azért aggodok mert 9 honap alatt elôfordulhat..

Legjobb válasz: Ha majd jelentkezik, azonnal dokihoz kell menni,itt önkezelést nem érdemes folytatni.Nem kell aggódni,ha gond lesz, majd akkor foglalkoztok vele,nyugalom!Bár a hüvelyi herpesz elég gáz.

Ha majd jelentkezik, azonnal dokihoz kell menni, itt önkezelést nem érdemes folytatni.Nem kell aggódni, ha gond lesz, majd akkor foglalkoztok vele, nyugalom!Bár a hüvelyi herpesz elég gáz.
A kérdező hozzászólása: kôsszi, az orvos szerint ki lehet kezelni
Szia!Én írtam...persze, hogy kezelhetõ.Úgy értettem a gáz szót, hogy biztos nagyon fájhat-tudva a szájon is milyen pocsék.Kívánom, hogy hírbõl se halljál róla!!Szia!
A kérdező hozzászólása: kôsszi:)

Mi történik akkor ha a hüvelybe bekerül a szőrtelenítő krém? És mennyi idő múlva jelentkeznek a hatások, ha esetleg ez megtörtént? És mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Ha belül szõrös volt akkor már nem az! :D Egyébként meg mosd ki, semmi bajod nem lesz tõle.

Ha belül szõrös volt akkor már nem az! :D Egyébként meg mosd ki, semmi bajod nem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: ...:D hát remélem.. =/ köszönöm

Ha a hüvelyemben bakteriális fertőzés van akkor házilag mit lehet vele csinálni? A nőgyógyász ilyenkor mit ír fel rá?

Legjobb válasz: Hát igen, ehhez nõgyógyász kellene hogy õ állapítsa meg hogy milyen kúra szükséges. Egyébként a bakteriális fertõzést általában jód tartalmú kúppal szokták kezelni. pl. Betadine hüvelykúp (ez vény nélkül kapható)

Hát igen, ehhez nõgyógyász kellene hogy õ állapítsa meg hogy milyen kúra szükséges. Egyébként a bakteriális fertõzést általában jód tartalmú kúppal szokták kezelni. pl. Betadine hüvelykúp (ez vény nélkül kapható)
Nem tudom tisztában vagy-e vele (de úgy tûnik nem), hogy bakteriális fertõzést antibiotikummal lehet kezelni (krém, kúp...). Azt pedig recept nélkül nem lehet kapni, és otthon se tudod elõállítani (esetleg penészgombával :) :) ). Úgyhogy kénytelen vagy orvoshoz menni, ha meg akarsz gyógyulni.
A fentiek leírtak mindent a bakteriális fertõzéssel kapcsolatban. De honnan tudod, hogy egyáltalán baktérium okozza a tüneteket és nem gomba vagy protozoon? Mert ezek is elég gyakori "vendégek" lehetnek ott lent... Amúgy ezeket is csak receptre kapható szerekkel lehet gyógyítani.
Semmit, mert bakteriális fertõzésre nincs recept nélküli szer. A nõdoki speciális kúpot ír fel. Mielõtt még valaki ideírná a zseniális joghurtot, szeretnélek tájékoztatni, hogy igen, RÉGEN a népi gyógyászat használta a házi joghurtot, mert volt benne tejsavbaktérium. A mai joghurtok viszont pasztõrözöttek, a pasztõrözés (hevítés és hûtés) viszont mindent kiöl belõle (csírátlanít). Ezért lehet õket eltartani sok-sok napig, ha bármi lenne bennük, megromlanának. Továbbá arra is felhívom a figyelmedet, hogy az elhanyagolt fertõzés gyulladást, ezáltal végleges meddõséget okozhat.
Esetleg megpróbálhatod a Colpo Cleaner jódos tablettával való irrigálást. Utána meg flóra helyreállítás, ha rendbe jöttél, ha nem, doki egybõl.
A kérdező hozzászólása: az a baj h nem szeretnék nõgyógyászhoz menni de azthiszem nincs más választásom:S
Szeretni én se szeretnék sokmindent, amit muszáj megtenni. Ez van, ez az élet...

Mit tehetnék? Szűk a hüvelyem és ha szeretkezünk a párommal, mindig fáj. A mélységgel nincs gond csak, hogy szűk vagyok. Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát?

Milyen technikák vannak a tágítására? Értelmes válaszokat lécci!

Legjobb válasz: Csináljátok minél gyakrabban, és adjatok idõt magadnak a benedvesedésre. A sikosító is használhat. Sztem ha 2-3 hétig napi szinten csináljátok, már kitágulsz eléggé.

Csináljátok minél gyakrabban, és adjatok idõt magadnak a benedvesedésre. A sikosító is használhat. Sztem ha 2-3 hétig napi szinten csináljátok, már kitágulsz eléggé.
Egy tudat alatti gát van benned, mert egyébként minden hüvely ki tud tágulni. Gondolkozz el azon, mi az ami miatt esetleg ódzkodsz a szextõl - vagy a párodtól.

Mit lehet csinálni ha a hüvelyem kissé tág és így a barátom péniszének az erekciója hamar megszűnik?

Ez a probléma konkrétan a szexnél jelentkezik ha máshogy csinálom semmi probléma.És az rendben van, hogy akkor neki ez jó így is de egésszen más az eféle testiség.

Legjobb válasz: Próbáld megerõsíteni a PC izomcsoportodat. Ez a nõi medencében lévõ izomsorozat. Próbáld ki a Kegel gyakorlatokat. http://www.szexologia.hu/kegel-gyakorlatok.htm

Intimtorna, Kegel gyakorlatok, nagyon hatásos, nekem bevállt, én szülés után alkalmaztam, azt modta utána a férjem, hogy olyan, mintha egy szûz lánnyal lenne, csak sokkal profibb :D:D
Az is lehet hogy a barátod Téged nem izgat fel rendesen és ettõl laza a hüvelyizmod
Próbáld megerõsíteni a PC izomcsoportodat. Ez a nõi medencében lévõ izomsorozat. Próbáld ki a Kegel gyakorlatokat. http://www.szexologia.hu/kegel-gyakorlatok.htm
Ez baromság, egy nõnek nem lehet akkora hüvelye, ami nem stimulálná a srác péniszét :) EZ egyértelmûen pszichés probléma.
Honnan veszed, hogy ez azért van, mert tág a hüvelyed?? Ennek nem hinném, hogy köze lenne hozzá. Mióta éltek nemi életet, ha most kezdtétek, akkor lehet, hogy még ideges, vagy ha óvszert használtok, amiatt is lehet...sok mindentõl függ. Ha szexre kerül a sor, abszolut semeddig sem megy, kezd el orálisan neki és utána rögtön próbáljátok...
A kérdező hozzászólása: Eddig nem cisnáltam még a gyakorlatokat, mert egésszen elfoglaltam magam. De talán mintha jobban mûködne a dolog:) Remélem ez még javul.
láttam írtad, hogy az elõzõ barátnõjére nyúlik vissza. Nem feltétlen te vagy a hibás, lehet ott "rontottak" el valamit (egy szeretkezésük pszicjóhésen hathatott az összes többire). nem tudom, van hatása a gyakorlatoknak, vagy a probléma még mindig fennáll?
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem neked szántam hanem a "lovas üzenet" küldõjének.
Amiket én írtam volna válasznak, az elõttem levõk már mind leírták, de azért összefoglalnám. Ha tényleg teljességgel pszichés a probléma akkor csak segíteni tudsz a barátodnak benne, de neki kell megoldania a dolgot. Ha más jellegû akkor megpróbálhatna egy kicsit jobban felizgatni Téged elõtte (hosszú elõjáték, keresse meg a g-pontodat stb.). Tapasztalatból tudom hogy ezzel sokat lehet "szûkíteni". A másik javaslatom pedig amit szintén írtak már hogy meg lehet tanulni (akár tanfolyam nélkül, könyvbõl is) a hüvely-izomcsoportok megerõsítését és irányítását. Ha jól csinálod ez is tuti nyerõ lehet. A legfontosabb pedig amit mindenhol írnak hogy a szex teljességgel a fejben dõl el, tehát meg kell adni a módját és ha mindent bevettek akkor sikerülni fog.
Kedves kérdezõ, ez a válasz most remélem nem az elõzõ (általam írt) kommentre jött, hanem a lovasra. :)
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal nem arra van kitalálva, hogy bárkit sértegessél és nem értem, hogy ilyen begyepesedett gyökér állatok mit keresnek itt akinek esze semmi...Elég kretén vagy, hogy ezt te kurva jó poénnak tartod.Sajnállak meg az értelmesebbek is szerintem...
A hátadra fekszel felhúzott lábbal, és behatolás után keresztbe teszed a lábad (a pasi hasa/mellkasa elõtt!). Ezzel megszorítod magad egy kicsit. Ha tényleg tág vagy, segíthet addig is, míg az izomerõsítõ, fentebb említett gyakorlatok hatása nem érzõdik.
Próbálj ki egy lovat.
ne ijedj meg ez biztos nem a te hibád. az intim tornának, ha napi rendszerességgel csinálod 2-3 hét után hatása van, de ha ennyire lehervad, az biztos nem fog segíteni rajta.szerintem nem ártana orvost keresnie a párodnak.
A kérdező hozzászólása: Akkor azthiszem megpróbálkozom ezekkel a gyakorlatokkal hátha tényleg itt van a dolog nyitja.És mennyi idõ után volt érezhetó hatása a gyakorlatoknak??
A kérdező hozzászólása: És még elfelejtettem, hogy hiába csináljuk utána egybõl akkor is jó 2-3 percig és nem teljesen de igaziból számára teljesen élvezhetetlenné válik mert éppen eléggé leáll az erekciója.
A kérdező hozzászólása: Onnan veszem, hogy ha a számmal elégítem ki semmi gáz nincs az ég adta világon. Minden zökkenõ mentes!!! Kb 3 hónapja de nem most kezdte el, és ez a prbléma neki bõ egy éve tart még az elõzõ barátnõjéhez nyúlik vissza.Szóval fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj!:S
Az elõzõ válaszoló vagyok. Most vettem észre hogy ez egy régi kérdés. Akkor viszont csak érdeklõdnék hogy sikerült e megoldani a "problémát". :)

Milyen módszerrel lehet a hüvely savasságát csökkenteni és lúgosítani? És ha lúgos a hüvely ph-ja mivel lehet savasítani?

Legjobb válasz: A hüvely normális esetben savas, ez a pH kedvez a természetes flórának. Nem kell lúgosítani. A savas pH-t tejsavas irrigálással lehet helyreállítani.

A hüvely normális esetben savas, ez a pH kedvez a természetes flórának. Nem kell lúgosítani. A savas pH-t tejsavas irrigálással lehet helyreállítani.
Hogyne lenne. 16F
Hogy lehet élni? Ne viccelj már tudod hány nõ nem éli át egyáltalán az orgazmust se így se úgy? Köztük én sem. Még csak a csiklóit csak-csak érezni szoktam hogy mindjárt, de eljutni sosem tudok, de a másikat... szerencsés nõk azok akik átélik mégha csak az egyiket is.
Nekem csak csikló orgazmusom volt/van, de még ezért nem akartam "öngyi" lenni XD Igazából xarok rá milyen a hüvelyi, így is élvezek akkorát, mint atom.
Egy felmérés szerint a nõk 75%-a soha életében nem él át orgazmust. Egyáltalán. Még nem haltunk ki.
akkor én szerencsés vagyok mert nem vagyok benne abban a 75%-ban :D
nekem sose volt hüvelyi orgazmusom csak csiklói.még élek, nélküle is.
Nekem sincs hüvelyi, csak csiklói. Bár az sokkal erõteljesebb, ha a hüvelyemben is van vmi (nyilván péniszre vagy ujjra gondolok, nem szoktam traktort vagy egyéb okosságot magamba dugdosni:D). Érdekes, hogy most mindenki bevallja. Pedig már kezdtem azt hinni, gyakorin mindenkinek van hüvelyi orgazmusa...
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklói. De régebben még ez sem jött össze ha pasival voltam, úgyhogy én nagyon örülök hogy így el tudok menni. A hüvelyi kicsit sem érdekel, én úgy érzem már elértem a gyönyörök csúcsát, elképzelni sem tudom, hogy ennél bármi is jobb lenne (beleértve a hüvelyi orgazmust), szóval nem érdekel a téma. Szerintem amúgyis nagyon kevés nõ képes rá.
Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom, sõt pasival még csiklói sem. Mondjuk nincs is még túl sok tapasztalatom, remélhetõleg idõvel rájövök hogyan engedhetem el magam ha nem vagyok egyedül :(

Meglepetten olvastam, hogy nem mindegy mikor megy el a kismama elősször orvoshoz? Valóban veszélyes lehet a magzatra ha már 4-5 hetesen végez az orvos hüvelyi ultrahangot? Tanácsosabb inkább később a 7-8 héten elmenni?

Legjobb válasz: Nekem 9 hetesen csinált csak a doki hüvelyi uh-t, de orvost váltottam és az elõzõ orvos már hasi uh-gal magállapította a terhességet. Szerintem felesleges a 6. hét elõtt menni,ha nincs semmi gondod, mert igazán nem tud a doki semmit vizsgálni, nem hall szívhangot. A hüvelyi uh-got az én dokim is csak egyszer csinált, azt mondta, hogy nem szívesen vizsgál azzal, ha nem muszáj. (nálam csak fél percig vizsgált azzal, amíg megállapította, hogy nem méhen kívüli, utána áttért hasira.)De ne aggódj, nem csinál a doki olyat, ami veszélyeztetné a babát!

Nekem 9 hetesen csinált csak a doki hüvelyi uh-t, de orvost váltottam és az elõzõ orvos már hasi uh-gal magállapította a terhességet. Szerintem felesleges a 6. hét elõtt menni, ha nincs semmi gondod, mert igazán nem tud a doki semmit vizsgálni, nem hall szívhangot. A hüvelyi uh-got az én dokim is csak egyszer csinált, azt mondta, hogy nem szívesen vizsgál azzal, ha nem muszáj. (nálam csak fél percig vizsgált azzal, amíg megállapította, hogy nem méhen kívüli, utána áttért hasira.)De ne aggódj, nem csinál a doki olyat, ami veszélyeztetné a babát!
A lombikosoknak sok hüvelyi UH-t végeznek, pedig ha valaki veszélyeztetett, akkor azok a babák azok! Nem hallottam senkit, akinek ilyenbõl gondja lett volna. Ez inkbb csak kismama-félelem lehet, szerintem nincs valós alapja.
Szia! Nem a hüvelyi uh veszályes a babára ilyen korán, hanem a "nyulkálós" vizsgálat, amikor a doki kézzel megnyomja a méhet. Lepontozhattok, de 2 babám is ez után a vizsgálat után ment el. Most a harmadikkal olyan dokihoz kerültem, aki nem híve a kézi vizsgálatnak, csak uh-t végzett, semmi gondom nincs a terhességemmel. Ha valami gond van a pl. késõbb a méhszájjal, azt uh-n is látják, sõt a sûrû méhszájvizsgálat miatt kinyílhat elõbb is. 37hetes pocis
Dehogy veszélyes a magzatra a hüvelyi ultrahang! Nem nyúlnak be a méhig. Egy vibrátorszerû eszközzel csak a hüvelybe nyúl fel az orvos. Maga az eszköz még vékonyabb is, mint a párd pénisze. zzel sokkal jobban lát, mint hasival. Nem nyomkod vele semmit. Ugyanakkor a 4-5. héten szinte semmit sem látni még hüvelyivel sem, csak petezsákot. Ezzel még terhesgondozásba sem vesznek, csak ha már van szívdobogás. Ez a 6. héttõl, a 6. hét után várható. Ilyenkor már érdemes elmenni, ha másért nem, akkor azért, hogy a méhenkívüli terhességet ki lehessen zárni minél elõbb.
Ha veszélyes lenne akkor nem csinálnák! Igaza van az elõttem szólónak, nem piszkálják a babát, nem nyomkodják meg semmi! Nekem 4 hetesen is csináltak, mert vérezgettem, és most 36 hetes vagyok. Ha még így hogy volt egy kis vérzés semmi bajunk nem történ, akkor akinél minden zökkenõmentesen indul, semmit nem árt.
Nekem kétszer csináltak hüvelyit, 9 és 12 hetesen, de nem hinném hogy veszélyes lenne, akkor nem csinálnák. Nem érintenek belül semmit, csak annyira teszik fel a mûszert hogy a képalkotás mûködjön, szal alig.
igen akkor mar jobban beagyazodott es mar akkor van szivhang is alltalaban szoval jobb keson.
Egy két kommentet nem értek igazán.Miért mondjátok "szerencsétlennek", hogy ráér elmenni.Ha pozitív a teszted akkor máris dokihoz.Igaz még hüvelyi uh-val látja de azért kell hamar menni, hogy megnézze jó helyen van e jo helyre ágyazódott e be.Mikor kell menni 8héten mikor már a könyökét is be tudja hajlítani akkora?nem értem a válaszolókat sokszor.(amugy szülészeten dolgozom).és nyugodj meg az orvos az állapododnak megfeleleõ vizsgálatot végez!
Szia! Ezt már én is hallottam, a párom ezért nem is akart elengedni orvoshoz a 8. hétnél hamarabb, de barnázás miatt a végén a 6. héten már mennem kellett. Végül nem történt semmi baj, de hogy mi az alapja ennek, azt én sem tudom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így nyugodtabban megyek majd az orvosomhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást, rám fér, mert tegnap este végül is elmentem a dokimhoz, aki megvizsgált kézzel és ultrahangal is megnézett. Minden rendben van. Csak azóta izgúltam, hogy nehogy valami gond legyen a vizsgálattól! Remélem nem lesz semmi!

Lehet hülye kérdés, de a külső nemiszervek közé miket sorolunk? A hüvelyen kívül minden? Ha canesten krémet akarok használni akkor a hüvelyen kívül, mindent belehet vele kenni?

Kivül viszket( csikló kisajkak )..már kb 1 hete, nem annyira csak kicsit, de zavar , a hüvelyem és azon belül nem viszket.Tudom buta kérdés, és már utánna néztem többszöris de azért inkább megkérdezem itt is.

Legjobb válasz: Azért nem viszket belül a hüvelyed, mert nincsenek benne érzõidegek. A tampont is ezért nem érzi az ember. Attól még fertõzött és gyulladt belül is.

Azért nem viszket belül a hüvelyed, mert nincsenek benne érzõidegek. A tampont is ezért nem érzi az ember. Attól még fertõzött és gyulladt belül is.
A kérdező hozzászólása: de akkoris viszketne a hüvelyem körül ( márpedig ott nem csak fentebb )is és folyásom sincs, odáig nem terjedt el a viszketés(fertõzés)
Hogyne lennének már érzõ idegek? Te nem érzed, ha felnyúlsz az ujjaddal, vagy ha a pároddal szeretkeztek?... Kérdezõ: külsõ nemi szervek: nagyajkak, kisajkak, csikló belsõ nemii szervek: hüvely, méh, petevezetõ, petefészek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!