Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ha éjszaka semmit (4 db)

Mit lehet tenni, ha éjszaka semmit nem alszom, mert úgy fáj a kezem?

21 hetes kismama vagyok és elviselhetetlen a fájdalom. A kézfejemben nincs vér és ezáltal fáj. Még 4 hónapot így kell végigcsinálnom?

Legjobb válasz: Vannak rá jó homeopátiás szerek, ezeket nyugodtan szedheted, nem árt a babának. VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK -> UJJZSIBBADÁS BOVISTA 9 CH napi 1-2x5 golyó Bizsergésérzésre adható. A kéz és az ujjak duzzadtak, ödémásak. MAGNESIA PHOSPHORICA 9 CH 1x5 golyó Szünteti a görcsös jellegû érzéseket. Ha nem segít egy hét alatt, keress fel egy homeopátiás szakorvost, biztos tud segíteni!

Vannak rá jó homeopátiás szerek, ezeket nyugodtan szedheted, nem árt a babának. VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK -> UJJZSIBBADÁS BOVISTA 9 CH napi 1-2x5 golyó Bizsergésérzésre adható. A kéz és az ujjak duzzadtak, ödémásak. MAGNESIA PHOSPHORICA 9 CH 1x5 golyó Szünteti a görcsös jellegû érzéseket. Ha nem segít egy hét alatt, keress fel egy homeopátiás szakorvost, biztos tud segíteni!

1, 5 hetes kislányom napközben teljesen hangnélküli, éjszaka viszont nonstop sír. Az sem segít, ha cicizik, ha ringatjuk, semmi. Ha hasfájós lenne, az napközben nem jelentkezne? Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Az én lányomnál volt ilyen, kiderült, hogy a Laktoherb tea okozta, amit ittam! Mivel napközben ittam, pont estére és éjjelre került bele az anyatejbe, és nála hasfájást okozott, néha hajnali 5-ig is egyfolytában sírt és nem tudott aludni egész éjjel. Amint abbahagytam, megszûntek a panaszok! Gondold végig, mit eszel/iszol, hátha valamire érzékeny.

Az én lányomnál volt ilyen, kiderült, hogy a Laktoherb tea okozta, amit ittam! Mivel napközben ittam, pont estére és éjjelre került bele az anyatejbe, és nála hasfájást okozott, néha hajnali 5-ig is egyfolytában sírt és nem tudott aludni egész éjjel. Amint abbahagytam, megszûntek a panaszok! Gondold végig, mit eszel/iszol, hátha valamire érzékeny.
A hasfájás legtöbb esetben mindig van. De elképzelhetõ, hogy tényleg estére jön ki. Vannak babák, akiknek a stressztõl van. Sok nekik a nappali impulzus. Össze kell vele bújni meztelenül, apával már fürödhet a nagykádban simán, veled meg, ha már elmúlt a gyermekágyi folyásod. Meztelenül bebugyolálás, hordozókendõ, hirtelen ennyi sírás elleni trükk jutott eszembe. Ja és sok sok szeretet, de gondolom ezt mondani sem kell. Próbálj higgadt maradni mikor sír, tudom nehéz.
Próbáltad már a masszírozást? JObb oldalon fel, a bordák alatt keresztben át, majd a bal oldalon le. Ezt a védõnõk is szokták ajánlani, segíti a bélmûködést, a gázok mozgását. Megnyugtatja a picit a simogatásod. Nekünk bejött. Más: a hasamra fektetve a hátát simogatva aludtunk el problémás idõszakban.
A kérdező hozzászólása: Ezeket mindet próbáltuk, volt idõnk, bruttó 7 órán át. Én most ráfogom a frontra, jobb ötletem nincs.Azért köszke!

Mitől lehet, ha volt a gyereketek hasonló helyzetben, mi lett belőle? 2 évesem éjszaka, vagy hajnalban, napok óta egy órán át köhög, olyan "csholásos" módon, de egyébként semmi baja napközben sem.

Ez tart egy ideje, még volt ilyen, de az elmúlt, most újra el?jött. A doktorn? nem mond rá semmit.

Legjobb válasz: Ugyanezt csinálta a 10 hónaposom,de én nem hagytam annyiban,a végén kiderült,hogy bronchitise van.Kapott szteroidos kúpot és elmúlt.

Ugyanezt csinálta a 10 hónaposom, de én nem hagytam annyiban, a végén kiderült, hogy bronchitise van.Kapott szteroidos kúpot és elmúlt.
Szia! Nekem is volt ilyen. Minden hajnalban fél órát köhögtem. Anyu vett claritine akutot, többet nem köhögtem. Kicsiknek, 2-6 éves korig van claritine szirup. Mi nem mentünk el orvoshoz, de ezek szerint allergia lehetett. Nekem sem volt semmi bajom napközben. Jobbulást!
Szia! Az én kétévesem is ezt csinálta 2 hónapig.Áprilisban kezdte a bölcsit, addig nem igazán volt beteg, akkor hirtelen mindent hazahozott.Semmi más tünete nem maradt csak a köhögés.Hetente 2x mentem orvoshoz, mert a bölcsiben is szóltak mindig, hogy "ugat" a gyerek alvás közben.Tüdeje, torka tiszta volt és mégis.3 hete megszûnt.Õ is csak alvás közben köhögött.


Mi baja lehet a yorkimnak ha egész éjszaka hányt, és reggel óta semmi kedve sincs semmihez?

A múlthéten kint volt a kertes házban de amikor hazajött semmi kedve nem volt semmihez nem evett,ivott feküt egész nap és ha elment a helyéről egyből ment vissza.

Legjobb válasz: Vidd állatorvoshoz, de sûrgõsen.

Vidd állatorvoshoz, de sûrgõsen.
lehet napszúrást kapott?
bél és vagy gyomor gyulladás, hõguta, mérgezés, bélelzárodás...
Mennyi idõs? esetleg fogzás (?)
Én a helyedben már rég elvittem volna dokihoz.
Ezt látatlanban, a leírt tünetek alapján senki sem tudja megmondani. Ahogy fentebb írták:ORVOS, de mielõbb.
Felnõtt, vagy bébi kutyáról van szó?
Lehet, hogy megfogott egy gözüt, abba még a macskák is belepusztulhatnak.
Valami lehet a gyomrával. Állatorvos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!