Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet h (1386 db)

Ez mi lehet, h-h Ennyi?

A helyzet a következő. Júliusba letiltották a kártyámat mert nem lett befizetve,rögtön be is fizettem és vissza is kapcsolták. Megkaptam nemrég a szeptemberi számlámat és túl soknak tartottam az összeget, ezért bementem megkérdezni, hogy miért is. Kiderűlt hogy 9000ft-ot kell fizetnem most mert a nyáron ki volt kapcsolva kb. 2 órára a kártyám. Ez hogy lehet, hogy ennyibe került a visszakapcsolás, és h-h most kell fizetnem?

Legjobb válasz: Fogyasztóvédelemre menj el érdeklõdni...

Fogyasztóvédelemre menj el érdeklõdni...

Az mi lehet h a szem környékén pár kiütés (mintha szúnyogcsípés lenne), és néha + az egyik szem is bevérzik?

Legjobb válasz: Nekem is volt már ilyen ez sima allergia vegyél be egy kalcium pezsgõtablettát fél óra múlva még egy kis piros folt lesz a helyén,de kb. 2 órán belül teljesen eltûnik .

Nekem is volt már ilyen ez sima allergia vegyél be egy kalcium pezsgõtablettát fél óra múlva még egy kis piros folt lesz a helyén, de kb. 2 órán belül teljesen eltûnik .

2x cseréltem termosztátot, de még mindig nem éri el a víz az üzemi hõfokot. Mi lehet a baj?

1,4 benzines escort. Sokan mondják hogy túl nagy hûtõt gyártottak bele, és ezért van ez. Mi lehet még a baj? Hõgomba esetleg? Vagy valami más?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy rossz a mûszered, vagy a hõgomba, esetleg félig elrohadt csatlakozók is okozhatják, hogy csal a mûszer, ami se nem hiteles, se nem pontos, csak tájékoztat. A "túl nagy hûtõ" se okozhat ilyen problémát. Ha a termosztát jól mûködik, akkor hideg motornál úgyis kizárja a körbõl a hûtõt! Mérd meg rendes hõmérõvel a motort!

Az is lehet, hogy rossz a mûszered, vagy a hõgomba, esetleg félig elrohadt csatlakozók is okozhatják, hogy csal a mûszer, ami se nem hiteles, se nem pontos, csak tájékoztat. A "túl nagy hûtõ" se okozhat ilyen problémát. Ha a termosztát jól mûködik, akkor hideg motornál úgyis kizárja a körbõl a hûtõt! Mérd meg rendes hõmérõvel a motort!
"A termosztát tuti jó, tehát azt mellõzzük. Fûteni fût, viszont ha kint kb 10 fok hõmérséklet van vagy esetleg erõs a szél, akkor üres járatban hajlamos lefulladni.Ebbõl adódik hogy a mûszer a valóságot mutatja" Atya gatya!! Úgy látom nálad alapvetõ dolgok hiányoznak a hiba feltárásához. Vidd el inkább szerelõhöz a kocsit, jobban jársz!
Mibõl szûrted le, hogy a termosztát "tuti jó"? Kimérted fazékban hõmérõvel és ellenõrizted mondjuk csap alatt, hogy teljesen zár-e? Mert én vettem egy vadi új termót, ami jó hõfokon nyitott, csak teljes zárt állásban is átengedett valamennyi vizet! Remélem te nem bontott termosztátot vettél..
A kérdező hozzászólása: Azert kerdezek. De te ilyet sose szoktal mert te mindent tudsz
"Utolsó:" Ki van írva a nevem, ellentétben veled! "Mielõtt beállítanál analfabétának" Írni lehet hogy tudsz, de az autóhoz fingod sincs!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Mielõtt beállítanál analfabétának, innen vettem. Még a kocsi típusa is passzol. [link] A termosztát tuti jó, további válaszokat várok
Az alapjáratnak se sok köze van a külsõ hõmérséklethez, vagy a szélhez, de legyen neked igazad, túl nagy a hûtõ benne! :) Tegyél bele kisebb hûtõt és írd le hogyan reagált a rendszer.
A kérdező hozzászólása: A termosztát tuti jó, tehát azt mellõzzük. Fûteni fût, viszont ha kint kb 10 fok hõmérséklet van vagy esetleg erõs a szél, akkor üres járatban hajlamos lefulladni.Ebbõl adódik hogy a mûszer a valóságot mutatja.
Termosztát ellenõrzése ebben az esetben nagyon egyszerû. Ha jól mûködik akkor hideg motorral elindulás után kb. 2-3 perccel a hûtõnek még hidegnek kellene lennie. Ha ilyenkor már a hûtõ is kezd melegedni akkor nyitott állapotban halt be a termosztát.
mennyire van fûtésed pl? Ha a termosztát rossz (vagy nyitva vagy zárva marad) és nincs meg az üzemi hõ (ekkor nem szokott üzemi hõre menni a motor) akkor a nyitott termosztát a gond. A termosztátot le tudod tesztelni forró vízben, otthon. A túl nagy hûtõ nem jó válasz maradjunk annyiban.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg van koze a kettonek egymashoz. Mert amikor kidoboma a sebesseget 90nel akkor az alacsony fordulat miatt lejjebb esik a motor homerseklete a szel pedig annyira lehuti jogy a mutato lemegy minimumra. Es ekkor kezd az alapjarat fulladozni meleg motornal nem. De azt hittem itt azert tobb ember ert hozza es valaszokat kapok.


Mi lehet a baja a hûtõnek?

Kb 5-6 éves a hûtõ és eddig soha semmi gond nem volt vele, de most folyamatosan megfagynak benne az élelmiszerek. Próbáltam kikapcsolni, de nem akart leállni, úgyhogy kihúztam a helyérõl és a hûtõ hátuljából kifolyt valami szürke, sûrû folyadék. Nem tudom pontosan mikor, de már rá volt száradva. Ha tudtok akkor kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: A hiányos információ miatt pontos választ nem, legfeljebb tippeket lehet mondani. Ha automata leolvasztású a készülék és a leolvadó víz hátul távozik kifelé egy keskeny résen át (erre utalhat a szürke sûrû folyadék megjelölés), akkor ezt a nyílást tisztán kell tartani és nem tömheti el semmi szennyezõdés. Ha erõsen eljegesedik a mélyhûtõ vagy a hátsó hûtõfal, akkor esetleg a hõérzékelõ nem képes jól érzékelni a belsõ hõmérsékletet és nem állítja le a kompresszort. Ha az ajtó nem zár jól (rossz tömítés, deformálódás vagy más miatt), akkor is lehet folyamatos üzemelés.

A hiányos információ miatt pontos választ nem, legfeljebb tippeket lehet mondani. Ha automata leolvasztású a készülék és a leolvadó víz hátul távozik kifelé egy keskeny résen át (erre utalhat a szürke sûrû folyadék megjelölés), akkor ezt a nyílást tisztán kell tartani és nem tömheti el semmi szennyezõdés. Ha erõsen eljegesedik a mélyhûtõ vagy a hátsó hûtõfal, akkor esetleg a hõérzékelõ nem képes jól érzékelni a belsõ hõmérsékletet és nem állítja le a kompresszort. Ha az ajtó nem zár jól (rossz tömítés, deformálódás vagy más miatt), akkor is lehet folyamatos üzemelés.
A kérdező hozzászólása: Igen, automata leolvasztású. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
Mikor az ember azt érzi hogy állandóan enne akkor nem éhes hanem SZOMJAS! Igyál több folyadékot ilyenkor.
Háááát, az pont elég hogy terhes vagy. Vajon miért híznak egyesek 30-40 kilót is? Ha Te is ilyen alkat vagy, ajánlatos végigéhezned a terhességet, már ha a napi 5*-i kaja után még mindig éhes vagy. Degeszre pedig sosem edd magad. Én próbálok visszagondolni hogy mennyit ettem terhesség elõtt, és nem enni többet akárhogy is "éhezek". Ha nagyon nem bírom jóllakás nélkül, akkor levest vagy almát eszek egy csomót. Persze így is többet fogok hízni az átlagnál, az elsõ babámnál is 16 kiló lett, akárhogy próbáltam odafigyelni.

Hogy lehet egy ember annyira szerelmes h alig képes másra gondolni mint a párjára? :D ez durva:D Mit tegyek h bírjak máshova is koncentrálni? Nem akarom h a tanulás rovására mennyen h totál szerelmes vagyok

Legjobb válasz: én is így voltam vele, elmondtam a páromnak is, aki azt mondta, h. nem jön akkor, h. ha rossz jegyet szerzek, ezért hajtottam hajtottam, h. nálunk aludhasson... és így nem ment a tanulás rovására, mert közben rá gondoltam... de ennek már jó pár éve...:p *_*

én is így voltam vele, elmondtam a páromnak is, aki azt mondta, h. nem jön akkor, h. ha rossz jegyet szerzek, ezért hajtottam hajtottam, h. nálunk aludhasson... és így nem ment a tanulás rovására, mert közben rá gondoltam... de ennek már jó pár éve...:p *_*
Én pont emiatt b*sztam el az egyetemet...Vizsgák helyett találkoztam vele, elmentem hozzá (távkapcs.), tanulás helyett beszélgettünk msnen.Meg hát én romantikus alkat is vagyok, szeretek a párom kedvében járni.Mindennek ára van.
Und meg, simán koncentrálsz másra. :D Ez majd idõvel menni fog simán :D
"mennyen" hát már a rovására ment.
hallod mázlid van hogy rátaláltál, egy félévemet szivesen beáldoznám itt egyetemen; tudod hol érdekelne a tanulás, ha annyira odalennék vkiér :) 20/f
Hasonló helyzetben vagyok, mint a 10.42-es. Párommal miénk is távkapcsolat, a munkája pedig olyan, hogy igen sokat tud gép elõtt lenni. Ezután bejárni az egyetemre (20km) kínszenvedés. Legszívesebben állandóan vele lennék, de tudom, hogy lehetetlen.:(
a szerelem sötét verem! :D De azért jó érzés, nem? Ellentmondásos, egyszerre szenvedés, és boldogság. De a jó szerelem mindig a javára válik az embernek. Ha nem jó szerelem bontakozik ki, amiböl rossz származik, (pl egy család életét dúlja fel, válás, hûtlenség, stb), az ellen küzdeni kell, mint a betegség ellen. Amúgy csak meg kell tanulni együttélni vele, és élvezni-szenvedni, megélni, míg tart.
A szerelem egy dolog.... A rajongás egy másik... Ha ez a kapcsolatod eleje akkor nem vagy szerelmes hanem rajongsz és összetéveszted a kettõt pont az miatt hogy állandóan rá gondolsz. Bújj a szerelmedhez amikor csak tudsz...és ez a rajongás idõvel eltûnik...és valóban szerelem lehet
Én is így vagyok most is, de tudok mindenre koncentrálni mellette, pedig egész nap a vele való szexen jár az eszem, és már 2 éve együtt vagyunk, mégis ugyanúgy szeretem, mint az elején. :) 23 L

Mi lehet a hûtõszekrényem baja az alábbiak alapján?

Candy márkájú,típusát nem tudom.Viszonylag már a modernebbekhez tartozik,8 éves,hagyományos,álló családi hûtõ,felül van a mélyhûtõje.

Legjobb válasz: Esetleg az elektronikájával lehet valami. Nekünk Bosch van alul fagyasztós ez a no frost-os izé és nem hûtött rendesen, aztán kihívtuk a szerelõket és azt mondták hogy az elektronikus vezérléssel van a baj, nem érzékeli ha meleg van a hûtõben és ezért nem kapcsol be. Lehet hogy neked az ellentéte van és túl sokat megy szintén emiatt.

Esetleg az elektronikájával lehet valami. Nekünk Bosch van alul fagyasztós ez a no frost-os izé és nem hûtött rendesen, aztán kihívtuk a szerelõket és azt mondták hogy az elektronikus vezérléssel van a baj, nem érzékeli ha meleg van a hûtõben és ezért nem kapcsol be. Lehet hogy neked az ellentéte van és túl sokat megy szintén emiatt.
Még régi hûtõ szóval van esély rá, hogy meg lehet javítani. Mindenképp hívj szerelõt, mert szerintem minden jel arra utal, hogy szivárog belõle az a bizonyos anyag(nem jut eszembe a neve) ami nagyon szennyezi a környezetet.
Ha a gáz szivárogna akkor épp hogy nem hûtene eléggé de itt az a probléma hogy túlhûti magát.
A kérdező hozzászólása: Egy ismerõs szerelõ azt mondta, hogy ha szivárog a freon(?), akkor 1-2 hétig hût mint a barom, aztán annyi, csak a motor megy, és nem hût. ???
A szerelõ ismerõsöd nem mondott hülyeséget. Sok hûtõben nem a levegõ hõfokát méri a termosztát, hanem az elpárologtató hõmérsékletét. Van amelyik pl -18 és -29 fok között kapcsol. Pl -20 foknál van kb 5 fok a hûtõben, -18 foknál pedig mondjuk 8 (1-es). Tegyük fel, hogy az elpárologtatón -17 fok van, mert kevés a gáz. A hûtõ azt hiszi, hogy meleg van, ezért megy folyamatosan. Ilyenkor a hûtõtérben hiába van már fagy, az elpárologtató nem hûl tovább, így nem fog kikapcsolni. HA tényleg kevás a gáz, akkor egy darabig még mûködik a hûtõ rész, ha egy levegõ hõmérsékletet szabályzó termosztát mûködteti. De mindenképp cserés lesz a gép. A másik lehetõség, hogy leesett a hõérzékelõ, és ezért nem kapcsol ki, ezt könnyû ellenõrizni. A hûtõ fala kívül vagy belül meleg?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket, 5-nek: A hûtõ fala kívül meleg, azon a részen, ahogy írtam a kérdésben. Ezt nagyon nem értem, miért meleg a fala?
Nem ismert a konkrét típus, de vannak olyan hûtõk ahol nem vagy nem csak hátul van a hûtõrács, hane a gép oldalába van beépítve. Az ilyen gépeknél természetes, hogy meleg az oldala. Ha csak hátul van a hõleadó rács, akkor ez persze nem lehet az oka.

Nem kapcsol be a Sony Xperia T-m. Tegnap még 4%-on rászúrtam a töltőre és egész éjjel töltöttem. Reggel mikor felkeltem nem reagált semmire. A zöld fény jelzi, h fel van töltve. De mégse reagál, pedig ki se volt kapcsolva. Mit lehet vele kezdeni?

Legjobb válasz: + annyi ,h szoftver firrsítés közben megszakadt a kapcsolat. Azután mûködöt még de inkább nem frissítettem mert féltem ,h elszúrom. Ez lehet a baja?

A kérdező hozzászólása: + annyi , h szoftver firrsítés közben megszakadt a kapcsolat. Azután mûködöt még de inkább nem frissítettem mert féltem , h elszúrom. Ez lehet a baja?
Szerintem vidd el a szolgáltatódhoz!
Szoftvert nem frissítünk, újratelepítjük. Ez alap, el kéne már terjedjen... Flashtool-lal tedd fel a legújabb gyári romot, nincs semmi baja, nyugi.
A kérdező hozzászólása: Ez pontosan , hogyan mûködik? sajnos a telefont nem ismeri fel a PC-m se.
Seria-hu-n megtalálod a Flashtool használatát.
Seria.hu
A kérdező hozzászólása: de nem ismeri fel a gépem a telefont
Nem is kell neki. Csinálj egy hard resetet, majd kikapcsolt állapotban dugd rá, miközben nyomod a hengerõ le gombot. Úgy fel fogja ismerni a Flashtool.
Velem is pont ez volt elvittem szervizbe és azt mondták beázott...

A klasszikus gitáromon a H húr folyamatosan rezonál. Kétszer leszedtem, visszaraktam, nem tudom mi lehet az oka. A legjobb eredmény eddig, hogy két pengetés erejéig tiszta volt, aztán kezdte elölről. Mi lehet a baj forrása, hol nézzem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs beállítva a nyakad, és valahol hozzáér egy bundhoz. Az is lehet, hogy a szemöldök kikopott, és ott rezonál. És a végén még az is lehet, hogy a húrlábnál lazult ki valami, és ott rezonál. A H húr egy huzal, szóval a húr maga nem szokott rezonálni.

Lehet, hogy nincs beállítva a nyakad, és valahol hozzáér egy bundhoz. Az is lehet, hogy a szemöldök kikopott, és ott rezonál. És a végén még az is lehet, hogy a húrlábnál lazult ki valami, és ott rezonál. A H húr egy huzal, szóval a húr maga nem szokott rezonálni.

24 hkm vagyok amiota teherbe estem nem gyujtottam ra es nem is fogok de anyira kivanom h parszor elajultam miata mit tegyek h ne legyek rosszul persze szo se lehet h ra gyujtsak?

Legjobb válasz: biztos h a cigi hianya miat volt mert amikor nagyon ram jott es persze akkor sem gyujtottam ra azutan lettem tobbszor is rosszul:(annyira tehetetlenek erzem magam feltem a kicsimet

A kérdező hozzászólása: biztos h a cigi hianya miat volt mert amikor nagyon ram jott es persze akkor sem gyujtottam ra azutan lettem tobbszor is rosszul:(annyira tehetetlenek erzem magam feltem a kicsimet
NE gyújts rá!
Ha erõs dohányos voltál, akkor inkább szívj el egy fél szál cigit, mert ez még mindig kevésbé káros, mintha elájulnál, rosszul lennél a hiányától. Szerintem! De majd úgyis kapsz még több választ!
Biztos, hogy a cigihiánytól ájultál el és nem mondjuk azért mert lement a vércukrod a nagy melegben? Én még nem hallottam olyanról, h valaki ettõl elájult volna, de ha te mondod! Amúgy akupunktúra segíthet, hogy ne legyen olyan erõs a hiányérzet: http://www.yamamoto.hu Kitartás! Én veled vagyok én se gyújtottam rá már 21 hete! :)
Szia Ami nem árt elektromos cigi
Tudom milyen érzés, én már 32 hete szenvedek cigi nélkül, és napról napra csak rosszabb. De inkább kínzom magam, minthogy a kicsinek valami baja legyen. Valahogy bírd ki, muszáj! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat persze h nem gyujtok ra 24hetig kitartottam tovabb is kifogok nekem a babam fontosabb mint egy szall cigi csak gondoltam h valaki meg neme volt igy amugy a dokimnak mondtam es o azt mondta erre gyogyszer nincs evvel kapcsolatosan nem tud segiteni sajna :(parom is cigizet es ertunk letette o is h meg veletlenul se kivanjam:)
szia! Gratula a kitartásodért! Óva intelek attól h rágyújts csak h ne ájulj el. Párom 2kg 40el született, súlya miatt még sokáig nem mehetett haza, méhlepény fekete üszkös, nyaranta injekciózzák az asztmája miatt, mindez azért h anyukának legyen széklete, állítólag napi 1szálat szívott végig a terhesség alatt. Ha rádtör a vágy, gondolj a gyermekedre, érte NEM teszed, az õ egészségéért.Aki azt javasolta, gyújtson rá, gondoljon a saját csecsemõjére h az arcába fújna-e akár egy slukk füstöt is? Nem! Egyébként exdohányos vagyok, átérzem a problémádat.Figyelemelterelés és dohányos közeg elkerülése, na meg persze dugicigi kidobása és mindenki figyelmének felhívása h ne is adjanak ha kérsz. De a legjobb ha vmi bevált légzéstechnikával elhessegeted magadtól az ájulást és a cigi gondolatát is.
Lepontoztatok, mert azt írtam ne gyújtson rá? Ilyen egy degenerált bandát b+ akkor gyújtson rá, aztán legyen a bébi koraszülött, vagy nikotinfüggõ már születésekor... -.-' (Ismerek ilyet, de a 2. babát várja és most is szívja a hülye állat, csak szegény gyerekét sajnálom..) Na, kb. vele lehet hasonló agyi szinten aki azt mondja h gyújtson rá.. Idióták! Minek nektek gyerek ha ennyit nem bírtok érte megtenni? SZÁNALMAS!
Ha félted a kicsidet, akkor ne akarj ártani neki a cigivel! Legyen már akaraterõd! Foglald el magad, vagy aludj, pihenj amíg tudsz, addig se gondolsz a cigire.
Ismerõs nagy dohányos-Neki a doki mondta terhesen is napi 1szálat szívjon, mert az hogy idegeli magát miatta, hogy nem szívhat rosszabb, mint ha napi 1szálat elszív.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!