Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet h (1323 db)

Ez mi lehet, h-h Ennyi?

A helyzet a következő. Júliusba letiltották a kártyámat mert nem lett befizetve,rögtön be is fizettem és vissza is kapcsolták. Megkaptam nemrég a szeptemberi számlámat és túl soknak tartottam az összeget, ezért bementem megkérdezni, hogy miért is. Kiderűlt hogy 9000ft-ot kell fizetnem most mert a nyáron ki volt kapcsolva kb. 2 órára a kártyám. Ez hogy lehet, hogy ennyibe került a visszakapcsolás, és h-h most kell fizetnem?

Legjobb válasz: Fogyasztóvédelemre menj el érdeklõdni...

Fogyasztóvédelemre menj el érdeklõdni...

Az mi lehet h a szem környékén pár kiütés (mintha szúnyogcsípés lenne), és néha + az egyik szem is bevérzik?

Legjobb válasz: Nekem is volt már ilyen ez sima allergia vegyél be egy kalcium pezsgõtablettát fél óra múlva még egy kis piros folt lesz a helyén,de kb. 2 órán belül teljesen eltûnik .

Nekem is volt már ilyen ez sima allergia vegyél be egy kalcium pezsgõtablettát fél óra múlva még egy kis piros folt lesz a helyén, de kb. 2 órán belül teljesen eltûnik .

Mi lehet a baja a hûtõnek?

Kb 5-6 éves a hûtõ és eddig soha semmi gond nem volt vele, de most folyamatosan megfagynak benne az élelmiszerek. Próbáltam kikapcsolni, de nem akart leállni, úgyhogy kihúztam a helyérõl és a hûtõ hátuljából kifolyt valami szürke, sûrû folyadék. Nem tudom pontosan mikor, de már rá volt száradva. Ha tudtok akkor kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: A hiányos információ miatt pontos választ nem, legfeljebb tippeket lehet mondani. Ha automata leolvasztású a készülék és a leolvadó víz hátul távozik kifelé egy keskeny résen át (erre utalhat a szürke sûrû folyadék megjelölés), akkor ezt a nyílást tisztán kell tartani és nem tömheti el semmi szennyezõdés. Ha erõsen eljegesedik a mélyhûtõ vagy a hátsó hûtõfal, akkor esetleg a hõérzékelõ nem képes jól érzékelni a belsõ hõmérsékletet és nem állítja le a kompresszort. Ha az ajtó nem zár jól (rossz tömítés, deformálódás vagy más miatt), akkor is lehet folyamatos üzemelés.

A hiányos információ miatt pontos választ nem, legfeljebb tippeket lehet mondani. Ha automata leolvasztású a készülék és a leolvadó víz hátul távozik kifelé egy keskeny résen át (erre utalhat a szürke sûrû folyadék megjelölés), akkor ezt a nyílást tisztán kell tartani és nem tömheti el semmi szennyezõdés. Ha erõsen eljegesedik a mélyhûtõ vagy a hátsó hûtõfal, akkor esetleg a hõérzékelõ nem képes jól érzékelni a belsõ hõmérsékletet és nem állítja le a kompresszort. Ha az ajtó nem zár jól (rossz tömítés, deformálódás vagy más miatt), akkor is lehet folyamatos üzemelés.
A kérdező hozzászólása: Igen, automata leolvasztású. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!


Mikor az ember azt érzi hogy állandóan enne akkor nem éhes hanem SZOMJAS! Igyál több folyadékot ilyenkor.
Háááát, az pont elég hogy terhes vagy. Vajon miért híznak egyesek 30-40 kilót is? Ha Te is ilyen alkat vagy, ajánlatos végigéhezned a terhességet, már ha a napi 5*-i kaja után még mindig éhes vagy. Degeszre pedig sosem edd magad. Én próbálok visszagondolni hogy mennyit ettem terhesség elõtt, és nem enni többet akárhogy is "éhezek". Ha nagyon nem bírom jóllakás nélkül, akkor levest vagy almát eszek egy csomót. Persze így is többet fogok hízni az átlagnál, az elsõ babámnál is 16 kiló lett, akárhogy próbáltam odafigyelni.

Hogy lehet egy ember annyira szerelmes h alig képes másra gondolni mint a párjára? :D ez durva:D Mit tegyek h bírjak máshova is koncentrálni? Nem akarom h a tanulás rovására mennyen h totál szerelmes vagyok

Legjobb válasz: én is így voltam vele, elmondtam a páromnak is, aki azt mondta, h. nem jön akkor, h. ha rossz jegyet szerzek, ezért hajtottam hajtottam, h. nálunk aludhasson... és így nem ment a tanulás rovására, mert közben rá gondoltam... de ennek már jó pár éve...:p *_*

én is így voltam vele, elmondtam a páromnak is, aki azt mondta, h. nem jön akkor, h. ha rossz jegyet szerzek, ezért hajtottam hajtottam, h. nálunk aludhasson... és így nem ment a tanulás rovására, mert közben rá gondoltam... de ennek már jó pár éve...:p *_*
Én pont emiatt b*sztam el az egyetemet...Vizsgák helyett találkoztam vele, elmentem hozzá (távkapcs.), tanulás helyett beszélgettünk msnen.Meg hát én romantikus alkat is vagyok, szeretek a párom kedvében járni.Mindennek ára van.
Und meg, simán koncentrálsz másra. :D Ez majd idõvel menni fog simán :D
"mennyen" hát már a rovására ment.
hallod mázlid van hogy rátaláltál, egy félévemet szivesen beáldoznám itt egyetemen; tudod hol érdekelne a tanulás, ha annyira odalennék vkiér :) 20/f
Hasonló helyzetben vagyok, mint a 10.42-es. Párommal miénk is távkapcsolat, a munkája pedig olyan, hogy igen sokat tud gép elõtt lenni. Ezután bejárni az egyetemre (20km) kínszenvedés. Legszívesebben állandóan vele lennék, de tudom, hogy lehetetlen.:(
a szerelem sötét verem! :D De azért jó érzés, nem? Ellentmondásos, egyszerre szenvedés, és boldogság. De a jó szerelem mindig a javára válik az embernek. Ha nem jó szerelem bontakozik ki, amiböl rossz származik, (pl egy család életét dúlja fel, válás, hûtlenség, stb), az ellen küzdeni kell, mint a betegség ellen. Amúgy csak meg kell tanulni együttélni vele, és élvezni-szenvedni, megélni, míg tart.
A szerelem egy dolog.... A rajongás egy másik... Ha ez a kapcsolatod eleje akkor nem vagy szerelmes hanem rajongsz és összetéveszted a kettõt pont az miatt hogy állandóan rá gondolsz. Bújj a szerelmedhez amikor csak tudsz...és ez a rajongás idõvel eltûnik...és valóban szerelem lehet
Én is így vagyok most is, de tudok mindenre koncentrálni mellette, pedig egész nap a vele való szexen jár az eszem, és már 2 éve együtt vagyunk, mégis ugyanúgy szeretem, mint az elején. :) 23 L

Nem kapcsol be a Sony Xperia T-m. Tegnap még 4%-on rászúrtam a töltőre és egész éjjel töltöttem. Reggel mikor felkeltem nem reagált semmire. A zöld fény jelzi, h fel van töltve. De mégse reagál, pedig ki se volt kapcsolva. Mit lehet vele kezdeni?

Legjobb válasz: + annyi ,h szoftver firrsítés közben megszakadt a kapcsolat. Azután mûködöt még de inkább nem frissítettem mert féltem ,h elszúrom. Ez lehet a baja?

A kérdező hozzászólása: + annyi , h szoftver firrsítés közben megszakadt a kapcsolat. Azután mûködöt még de inkább nem frissítettem mert féltem , h elszúrom. Ez lehet a baja?
Szerintem vidd el a szolgáltatódhoz!
Szoftvert nem frissítünk, újratelepítjük. Ez alap, el kéne már terjedjen... Flashtool-lal tedd fel a legújabb gyári romot, nincs semmi baja, nyugi.
A kérdező hozzászólása: Ez pontosan , hogyan mûködik? sajnos a telefont nem ismeri fel a PC-m se.
Seria-hu-n megtalálod a Flashtool használatát.
Seria.hu
A kérdező hozzászólása: de nem ismeri fel a gépem a telefont
Nem is kell neki. Csinálj egy hard resetet, majd kikapcsolt állapotban dugd rá, miközben nyomod a hengerõ le gombot. Úgy fel fogja ismerni a Flashtool.
Velem is pont ez volt elvittem szervizbe és azt mondták beázott...

A klasszikus gitáromon a H húr folyamatosan rezonál. Kétszer leszedtem, visszaraktam, nem tudom mi lehet az oka. A legjobb eredmény eddig, hogy két pengetés erejéig tiszta volt, aztán kezdte elölről. Mi lehet a baj forrása, hol nézzem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs beállítva a nyakad, és valahol hozzáér egy bundhoz. Az is lehet, hogy a szemöldök kikopott, és ott rezonál. És a végén még az is lehet, hogy a húrlábnál lazult ki valami, és ott rezonál. A H húr egy huzal, szóval a húr maga nem szokott rezonálni.

Lehet, hogy nincs beállítva a nyakad, és valahol hozzáér egy bundhoz. Az is lehet, hogy a szemöldök kikopott, és ott rezonál. És a végén még az is lehet, hogy a húrlábnál lazult ki valami, és ott rezonál. A H húr egy huzal, szóval a húr maga nem szokott rezonálni.

24 hkm vagyok amiota teherbe estem nem gyujtottam ra es nem is fogok de anyira kivanom h parszor elajultam miata mit tegyek h ne legyek rosszul persze szo se lehet h ra gyujtsak?

Legjobb válasz: biztos h a cigi hianya miat volt mert amikor nagyon ram jott es persze akkor sem gyujtottam ra azutan lettem tobbszor is rosszul:(annyira tehetetlenek erzem magam feltem a kicsimet

A kérdező hozzászólása: biztos h a cigi hianya miat volt mert amikor nagyon ram jott es persze akkor sem gyujtottam ra azutan lettem tobbszor is rosszul:(annyira tehetetlenek erzem magam feltem a kicsimet
NE gyújts rá!
Ha erõs dohányos voltál, akkor inkább szívj el egy fél szál cigit, mert ez még mindig kevésbé káros, mintha elájulnál, rosszul lennél a hiányától. Szerintem! De majd úgyis kapsz még több választ!
Biztos, hogy a cigihiánytól ájultál el és nem mondjuk azért mert lement a vércukrod a nagy melegben? Én még nem hallottam olyanról, h valaki ettõl elájult volna, de ha te mondod! Amúgy akupunktúra segíthet, hogy ne legyen olyan erõs a hiányérzet: http://www.yamamoto.hu Kitartás! Én veled vagyok én se gyújtottam rá már 21 hete! :)
Szia Ami nem árt elektromos cigi
Tudom milyen érzés, én már 32 hete szenvedek cigi nélkül, és napról napra csak rosszabb. De inkább kínzom magam, minthogy a kicsinek valami baja legyen. Valahogy bírd ki, muszáj! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat persze h nem gyujtok ra 24hetig kitartottam tovabb is kifogok nekem a babam fontosabb mint egy szall cigi csak gondoltam h valaki meg neme volt igy amugy a dokimnak mondtam es o azt mondta erre gyogyszer nincs evvel kapcsolatosan nem tud segiteni sajna :(parom is cigizet es ertunk letette o is h meg veletlenul se kivanjam:)
szia! Gratula a kitartásodért! Óva intelek attól h rágyújts csak h ne ájulj el. Párom 2kg 40el született, súlya miatt még sokáig nem mehetett haza, méhlepény fekete üszkös, nyaranta injekciózzák az asztmája miatt, mindez azért h anyukának legyen széklete, állítólag napi 1szálat szívott végig a terhesség alatt. Ha rádtör a vágy, gondolj a gyermekedre, érte NEM teszed, az õ egészségéért.Aki azt javasolta, gyújtson rá, gondoljon a saját csecsemõjére h az arcába fújna-e akár egy slukk füstöt is? Nem! Egyébként exdohányos vagyok, átérzem a problémádat.Figyelemelterelés és dohányos közeg elkerülése, na meg persze dugicigi kidobása és mindenki figyelmének felhívása h ne is adjanak ha kérsz. De a legjobb ha vmi bevált légzéstechnikával elhessegeted magadtól az ájulást és a cigi gondolatát is.
Lepontoztatok, mert azt írtam ne gyújtson rá? Ilyen egy degenerált bandát b+ akkor gyújtson rá, aztán legyen a bébi koraszülött, vagy nikotinfüggõ már születésekor... -.-' (Ismerek ilyet, de a 2. babát várja és most is szívja a hülye állat, csak szegény gyerekét sajnálom..) Na, kb. vele lehet hasonló agyi szinten aki azt mondja h gyújtson rá.. Idióták! Minek nektek gyerek ha ennyit nem bírtok érte megtenni? SZÁNALMAS!
Ha félted a kicsidet, akkor ne akarj ártani neki a cigivel! Legyen már akaraterõd! Foglald el magad, vagy aludj, pihenj amíg tudsz, addig se gondolsz a cigire.
Ismerõs nagy dohányos-Neki a doki mondta terhesen is napi 1szálat szívjon, mert az hogy idegeli magát miatta, hogy nem szívhat rosszabb, mint ha napi 1szálat elszív.
Bocsi, érdemben nem tudok hozzászólni. De mikor fordult át? Nem is érezted? Köszi!
Mar miert ne fordulhatna tovabb? Szerintem ert hozza a doki, ezert is mondta azt, amit. Ha at tudott fordulni nemreg, akkor lehet, hogy meg fordul tovabb is. Ha nem, akkor meg ott a csaszar. Bar van olyan, hogy vajudas kozben fordul at a baba a mehosszehuzodasok miatt. Egyebkent meg azert jobb megvarni a szules beindulasat, mert az nagyon sok hormonalis valtozast megindit a szervezetedben, pl oxytocin termelodik, ami segiti az anyatej megindulasat is. Nyilvan az orvosod ezt tamogatja.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom! A 26 hetes ultrahangon fejvégû fekvésben volt. Múlt héten a védõnõ is úgy érezte, hogy lent van a feje. Nagyon sokat mocorog a kicsi, nem éreztem, h megfordult. De ma kiderült, h medencevégû fekvés...
Nem császároznak már automatice medencefekvésnél. Nekem pl. van egy ismerõsöm aki az elsõ babáját így szülte meg percek alatt, kis fájdalommal.
Nekem 32 hetes terhesen fejvégû, 38 hetesen medencevégû fekvésben volt a babám. utolsó pillanatban szülés közben fordult meg 3800 grammal! ne add fel!
Még az utolsó percekben is megfordulhat! Elõtte a doki is megpróbálja befordítani. A többedik szülést már engedélyezik farral kifelé is. Az enyém is össze-vissza forog, ma töltöttem a 39.hetet, még csak múlt héten mondták az utolsó UH-on, hogy befordult. Remélem még mindig úgy van.

Mi lehet az oka annak h az amerikai autók nagy többsége automata váltós? Hallottam olyanról hogy állítólag az automata váltó műszakilag meglehetősen egyszerű, primitív szerkezet (50 es 60 as 70 es évek autóira gondolok).

Legjobb válasz: igen az lehet, de vmi olyasmit írtak, h azért éri meg jobban, mert pl. nagyobb távolságot kell megtenniük, pl. egyik megyébõl a másikba, mert ugyebár elég nagy távolságra van ott minden, és hülyeség lenne váltogatni. Mert a városba persze, jobb a váltogatás, de lehet h náluk nem.

Hát engem pl kimondottan zavar vezetésnél az automata válto...nem tudom megszokni..néha ha sokat kellett mennem vagy nagyon fáradt voltam eltudtam volna képzelni h milyenis csak beülni rálépsz a gázra és mint a dodgem mész. de valahogy sokkal sportosabb dinamikusabb nekem a manuális. automatával meg (gondolom megszokás kérdése) ha sokat megyek folyton elfelejtem h automata és hát benyomom a kuplungnak hitt pedált...amitõl ugye stauzok fékkel:D amugy ez butaság h figyelned kell a fordulatszámot meg h mennyi gázt adsz elindulásnál... pár nap vezetés után ez olyan mint a reggeli pisikávé...h még felse ébredsz nemtudod egész konkrétan mit csinálsz viszont mikor rendesen felébredsz akkora már készvan midnen:D ilyen a vezetés is beülsz indulsz kuplung rükverc tükör go.. utcavégén meg ja hogy már ittis vagyunk...szoval hamar rutinná válik
08:38: ez is csak megszokas kerdese, mert en meg az automatan nem keresem a kuplungot (szerintem a manualishoz vagy jobban szokva), a manualis meg bar nekem nem fullad le altalaban, neha elofordul...sot, meg a szuleimmel is elofordul, pedig nekik 35 eve van jogsijuk es jo vezetok...szoval szerintem a manualis penzugyi kenyszermegoldas volt eredetileg Europaban, de mivel mindenki azon tanul, azt szokja meg, az valik mar termeszetesse. Meg gondolom, hogy par evtizede az automata nem volt megbizhato, de ma nincs ilyen gond.
igen az lehet, de vmi olyasmit írtak, h azért éri meg jobban, mert pl. nagyobb távolságot kell megtenniük, pl. egyik megyébõl a másikba, mert ugyebár elég nagy távolságra van ott minden, és hülyeség lenne váltogatni. Mert a városba persze, jobb a váltogatás, de lehet h náluk nem.
Néhányszor jártam és vezettem az USA-ban! Szinte minden autó klímás és automata váltós. ...és rohadtul nem érdekli õket az autó fogyasztása!!!!!! Ugyanis az állam nem rabolja le az embereket és a benzin ára csak a töredéke az itthoninak. Amikor utoljára voltam, még 98 cent volt az egy gallon, azaz 4 liter üzemanyag!! Most úgy hallottam, hogy kb. 2-3 dollár körül mozog egy gallon ára. Azaz 4-600 Ft/ 4 liter!!
Az amerikaiak egyszerûen túl buták és lusták megtanulni váltani. Olvass ilyen fórumokat. A hozzászólók 80%-a elzárkózik a manuálistól, ki sem próbálná.
Annyit meg a temahoz, hogy nem biztos, hogy logikat kell a dolog moge latni, mert sok mas dolog is van, ami mas. Pl. hogy itt az USA-ban miert nem jottek meg ra, hogy van olyan, hogy redony (mert, hogy itt olyan abszolut nincs) es mennyivel jobb, mint a reluxa. Ez is csak kulturalis dolog...megiscsak van egy kontinensnyi tavolsag.
Azért az usa-ban is már elterjedt a távirányító autókhoz. Mikor kint voltam, szerettem is. Egy klikk a nyitógombon csak a vezetõajtót nyitja. Két klikk az összeset+a csomagtartót. Lezáró gomb egy klikkre lezár. Két klikk a lezárógombon meg dudál egyet az autó (ez akkor jön jól, mikor hatalmas parkolóban kell megtalálnod az autód éjszaka). Ez szinte minden újabb típuson így van. Automatáról annyit, hogy mert lusták. Hülyeség hogy hosszú útra meg ilyenek, mert hosszú úton a kézit meg 6-osba rakod, és kéziváltósokon is van tempomat. Sokan egyébként tudnak kézi váltós kocsit is vezetni (pl jeep), de nem gördülékenyen. Az emberek másik fele meg tisztában sincs a váltás koncepciójával. Beül, indít, fék, D, gáz és mehetünk. A benzin meg durván olcsó. 3 hét alatt a bérautómnak tapostam mint állat, és így is töredékére jöttem ki mint itthon jöttem volna tojással lábam alatt (meg persze a cég fizette a benyát, így lehetett padlón gyorsulni). Másik meg. Emberek 90%-ának nagy kocsija van, de még sosem padlózta le. Munkatársam vett vmi 380 lóerõs hyundai-t, 7 gangos automata tiptroniccal, amihez persze hozzá sem nyúl. Gázpedált 2 cm-nél jobban szerintem még nem nyomta be, elmondása alapján nem is fogja soha. Így nem látom értelmét a lovaknak. Persze van a másik réteg, aki streetracel meg hasonlók, ott alap a kézi, vagy a szekvenciális. A DSG-t nem viszik, mert a tiptronic lassúságával azonosítják.
" Másik meg. Emberek 90%-ának nagy kocsija van, de még sosem padlózta le. Munkatársam vett vmi 380 lóerõs hyundai-t, 7 gangos automata tiptroniccal, amihez persze hozzá sem nyúl. " Minek padlózná le? Amennyire észrevettem (bár még nem voltam kint, de itt Mo-n sok amcsival beszélgettem már) õk ténleg közlekedési eszköznek tekintik az autót. Mintha te bicikliznél. Te sem versenyeztél még bringával..... A másik az amcsik azért eléggé szabálykövetõek, tehát náluk az 50 az ténleg 50, és nem 70, meg nem 80, meg nincs az, hogy "úgyse jön a rendõr...". Viszont az biztos hogy kint szerintem jobban megy ez a "nagyszámjáték" amire nagyobb szám van írva, azt veszik, fõleg ha nem kerül sokkal többe.... Kb olyan mintha nálunk azt mondanák, hogy kapsz egy új subarut 3 millióért, míg egy új suzukit meg 2.5ért. Hát nem kérdés hogy a subarut választanád, mégha sose használnád arra, amire való....
Nálunk a manuális a megszokottabb, náluk az automata. Egyszer amikor autókereskedésben néztünk kocsit, az eladó kb lebeszélte apámat az automatáról. A szokásos szöveg: hogy a váltás élménye meg minden. Jó, elismerem, ha szeretsz váltani, válts. De ott más a megszokott, attól hogy egy amerikainak automatás kocsija van, attolmég nem hülye. Egyszerûen ezt szokta meg. Nagyvárosi Közlekedésben meg szerintem sokkal elõnyösebb az automata, fõleg araszolásnál. (bocsi hogy ezt hozzáteszem: de az amerikában élõ válaszolónak annnyira de annyira feltennék néhány kérdést az ottani dolgokról :) (kár hogy nem lehet privátot írni neki :S), bár igaz hogy laknak rokonok kint, de velük nemigen beszéltem errõl)
Szia elozo! Atallitottam, hogy tudj privatot irni nekem, ha van kerdesed. Valtas elmenye...ez tenyleg erdekes erv volt az eladotol. A megszokas nagy ur.
Vagy csupán a kényelem, a luxus. Az amerikaiak egy elég kényelmes nép volt mindig is, lehet hogy ez volt a fõ célpont.
Volt több automata és manuális váltós kocsim is. Jó az automata, csak legyen mellé elég erõs motor. Én nagyon gyorsan megszoktam mindkettõ. Az egy kicsit gáz, ha párhuzamosan kell vezetned (nem egyszerre, felváltva) õket. De végül is ezt is meg lehet szokni.
Szerintem senkit sem bantottal meg, csak kivancsi voltam, hogy a manualis valtonak mi az elonye. Mert ahogy te is kifejtetted, akik nem tudnak jol vezetni (vagy meg a jo vezetokkel is elofordulnak problemak), azoknak nem idealis. Pl. miert jo az, hogy figyelni kell, hogy mennyi gazt adsz elindulasnal, hogy le ne fulladj? Jo, lehet, hogy neked nem kell figyelni, mivel ez a szakmad, te profi vagy, de egy atlag sofornek sokkal jobb lenne az automata, csak az Europaban megengedhetetlen aron van. BMW-kategoriat vasarloknal nem szamitana, de az meg nem minden garazsban parkol...szoval en csak azt nem ertem, hogy mi a manualis valto elonye. Olyan kocsit meg meg nem vezettem, amiben gond lett volna az automataval, pedig kb. 8-10 fele automatat vezettem. Hogy tud az manapsag rosszul mukodni? Egy manualis valtot viszont tokre lehet vagni jo gyorsan, ha nem a megfelelo kezekbe kerul...
Én nem erõltetem rá senkire a manuális váltót. Végül is nem is hátrány, hogy ott olcsó az automata is, aki nem tud vezetni, kevesebb kárt tud tenni az autóban. Itthon nekem fáj, amit sokan az autójukkal mûvelnek. Egyszer kipróbálnám, milyen amerikában. De szerintem akkor sem alakulnék át. Egy idõben sofõrként dolgoztam. Éjjel, ismeretlen környéken, fáradtan még tudtam is örülni néha egy-egy automata fuvarnak (ugye akinek van pénze sofõrre, sokszor automatára is). Tehát tudom mik az elõnyei. Mégis, magamnak csak manuális váltós autót vennék. Például a Mercedes 7 sebességes automatájáról áradozott a szaksajtó. Nekem egyáltalán nem tetszett. Annál talán még egy Vectra automata váltója is jobban feküdt alám. Szubjektív ez az egész. Sajnálom, ha bárkit megbántottam volna, nem állt szándékomban.
01:33: miert kellene kiprobalni a manualist annak, aki automatat latott egesz eleteben, azt szokta meg? Mi rossz van abban, hogy nem akar azzal bajlodni, ha nem muszaj? Mar en sem vezetnek manualison, minek, ha nem kell? Aki ilyenert valakit lenez, az magarol allit ki szegenysegi bizonyitvanyt. Mas orszag, mas kultura. Ennyi. Szamtalan mas dolog van, ami mas, milyen unalmas is lenne, ha mindenhol ugyanugy elne mindenki.
Hülyeség nem váltogatni :) Az automatákon van overdrive funkció, de nem hiszem, hogy takarékosabb lenne, mint manuálissal gurulni a lejtõkön.
Mondjuk azt cáfolnám, hogy az automata váltós autók kevesebbet fogyasztanak. Persze, nagyon nagy mértékben függ egy manuális váltóval felszerelt autó fogyasztása a vezetési stílustól, de nagy átlagban elmondható, hogy az automata váltós autók többet fogyasztanak a manuálissal szemben.
én meg vmi olyasmit hallottam, h sokkal jobban megéri nekik így, kevesebbet fogyaszt vagy már mit tóm én:D ha megtalálom, hol láttam leírom:D
Azért mert az amerikaiak lusta és buta emberek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!