Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet fejfájásra 14 hetes vagyok, (2 db)

Mit lehet bevenni fejfájásra? 14 hetes vagyok, de má 3 napja fáj a fejem, é már nem igazán tolerálom.

Legjobb válasz: Panadolt(nekem orvos, védõnõ,gyszertáros mondta).De mivel túl vagy a 12. héten algopyrint is lehet,de én a Panadolra esküszöm.jobbulást!

Panadolt(nekem orvos, védõnõ, gyszertáros mondta).De mivel túl vagy a 12. héten algopyrint is lehet, de én a Panadolra esküszöm.jobbulást!
Paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót szabad szedni. Menj el gyógyszertárba és mondd meg, hogy terhes vagy, biztos tudnak segíteni! :-)
Szerintem magadtól semmit ne vegyél be. Kérdezd meg a védõnõt vagy a nõgyógyászodat.Esetleg a gyógyszertárban is tudnak neked felvilágosítást adni, hogy mit szabad kismamiknak.
Én is úgy tudom, hogy ha nagyon fáj, akkor paracetamoltartalmút szabad bevenni. Nekem a gyógyszerész egy Mexalen nevezetû nagyon enyhe gyógyszert adott, és segített. Kérj tanácsot, mit ajánlanak!
a gyógyszertárban mond meg, hogy terhes vagy, hány hetes és adni fognak olyat amit szedhetsz. én migrénes vagyok a paramax raphid-ot az elsõ hetektõl fogva szedhettem.persze, csak módjával, elõszõr próbálj meg egy felet.de mindenképp csillapítsd a fájdalmat, mert inkább egy-pár szem gyógyszer, mint a tartós fejfájás.ezt az orvosom mondta. boldog fejfájásmentes babavárást
http://www.babanet.hu/faq/terpat06.php itt egy doki nyilatkozik.

14 hetes kismama vagyok, és 4 napja iszonyú, féloldali fejfájás-görcsök gyötörnek. Még soha nem éreztem ilyent. Hol előjön, hol eltűnik. Kicsit meg vagyok ijedve, hogy mi ez? Mivel lehet kezelni?

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom megmondani,h miért van,de nekem is igy volt a 12.-16.hét között! Azóta szerencsére kevesebbet fáj a fejem! Egy algopyrint nyugodtan bevehetsz! Nekem még a vizes borogatás vált be. Próbáld ki hátha neked is beválik! 25hetes kismama!

Szia! Azt nem tudom megmondani, h miért van, de nekem is igy volt a 12.-16.hét között! Azóta szerencsére kevesebbet fáj a fejem! Egy algopyrint nyugodtan bevehetsz! Nekem még a vizes borogatás vált be. Próbáld ki hátha neked is beválik! 25hetes kismama!
Na én épp így vagyok pont 3-4 napja....én bevettem egy panadolt rá de semmit se ér, már aludtam, mindent kipróbáltam, végül a kólától lett jobb , most egy fél órája. Nem azt mondom h ez a megoldás, de esetleg próbáld ki te is. 12+6 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, közben utánaolvasgattam a neten, valószínû, hogy ez migrén és a hormonok miatt alakulhatott ki most a terhesség alatt. Hát, nem örülök neki, mert elég elviselni, de remélem tényleg átmeneti állapotról van szó! :)
Pont ezt írtam volna, de látom megtaláltad a választ.Nekem már a terhesség elõtt volt migrénem.A megoldás nem a cola, vizes borogatás!!! Sötétítsd be a szobát, zajmentes környezet és próbálj meg aludni+algopiryn. Jobbulást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!