Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ellen csinálni, hogy ne (3 db)

Mit lehet az ellen csinálni, hogy ne jöjjön ki több anyajegy?

Legjobb válasz: úgylátom egy cipõben járunk! elkell fogadnod ezilyen,deamit tehetsz az az hogy mielõtt napramerészkedsz bekened magad fényvédõvel! MINDIG!!!!

úgylátom egy cipõben járunk! elkell fogadnod ezilyen, deamit tehetsz az az hogy mielõtt napramerészkedsz bekened magad fényvédõvel! MINDIG!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a komit! de ha fehérbõrû vagyok, akkor hányas foktorszámuval? és akkor szoliznom sem szabad? mert nem szeretnék fehér maradni...:(
Szia! Ha fehérbõrû vagy akkor ajánlatos 20-25-ös faktorú krémmel bekenni magad napozás elõtt fél órával. De ha nem tudsz lebarnulni (szinte soha) csak mindig leégsz a napon és piros lesz a bõröd, akkor 35-ös is kell! Szolizni csak óvatosan, inkább többször menjél kevesebb percet! De a napozás és a szoli is elõsegítí az anyajegyek kialakulását. De mértékkel persze lehet!
Ha barnulni vágysz vannak ezek a pár perces barnítószalonok! Barnítókrém ilyesmi! De a napozást nem ajánlom egyántalán nagyon rosszat tesz a bõrnek hosszútávon!
Inkább használj önbarnítókat-mint szoli, napozás-, az nem segíti elõ, a további anyajegyek kialakulását. Egyébként dettó ez van velem is:( csak a fejemen van kb 20nál több kis pötty(és egyre csak szaporodnak)..komolyan kezdek aggódni...egyrészt hogy néz ki?!..másrészt ez sztem nem normális..vagy nagyon veszélyes..:S...szal énis várok további válaszokat:)

Mit lehet tenni, vagy csinálni SZERELMI csalódás ellen, hogy ne érezzem ennyire szarul magam?

Nagyon nehéz egész nap,reméltem ha lefoglalom magam munka után is,nem lesz ilyen,de amikor eszembe jutot,láttam más párokat,hogy milyen jól megvannak,összeszorult a gyomrom és......!Mit lehet csinálni,azon kívül,hogy az idő majd begyógyít minden sebet?!

Legjobb válasz: az õszintét megvallva semmit nem fogsz igazán tenni ellene! majd az idõ mert most elfelejteni képtelenség ha még friss a seb mindig az jár a fejedben!

az õszintét megvallva semmit nem fogsz igazán tenni ellene! majd az idõ mert most elfelejteni képtelenség ha még friss a seb mindig az jár a fejedben!
Gondolom lány vagy, csapjatok a barátnõiddel egy csajos estét, menjetek vásárolni, vagy csak beszélgetni. Ha egyedül szeretnél lenni, válassz ki egy filmet, meg vegyél valami kis édességet. Vegyél egy jó forró fürdõt, hallgass zenét, relaxálj. Nehéz lesz az elkövetkezõ kis idõ, de törõdj magaddal. Nekem a sport is sokat segít a lelki bajaimon, menj el futni! Próbáld meg elterelni a gondolataidat, ha nem bírod tovább, akkor sírj egy nagyot, az is jól tud esni. :)
Tépd ki a szívedbõl ezt az érzelmet, még akkor is, ha azzal együtt a szívedet is kell kitépned. Én ezt tettem. Most már nem érzek semmit: sem fájdalmat, sem szomorúságot, sem örömöt, sem bánatot.

A gerincferdülés ellen mit lehet csinálni, hogy egyáltalán ne legyen?

HA pl lúdtalpbetétet hordanék, akkor csak nem romolna tovább, vagy el is múlna?Mit tudnék csinálni, hogy ne legyen gerincferdülésem?Am csak egy kicsit van, de félek, h rosszabbodik.

Legjobb válasz: Gyógytorna, több mozgás, kevesebb ülés, azt is helyes tartással, stb.

Gyógytorna, több mozgás, kevesebb ülés, azt is helyes tartással, stb.
Hátizomerõsítés!
Úszás
Gyógytorna, pilates torna, úszás! Cipõbetét akkor kell, ha boka vagy valamelyik lábboltozatod lesüllyedt. Mindenképp a tornát javaslom.
A kérdező hozzászólása: köszi, jár a plusz
Én is úszást szoktam hallani, nekem eddig szerencsére nincs, de sok ismerõsöm úszásra utalták be.
A kérdező hozzászólása: köszi
helyes tartás (akár úgy h seprûnyelet kötsz magadhoz) Hátizom erõsítés (megterhelés nélkül) és úszás (nekem ez mulasztotta el)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!