Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ellen csinálni, hogy (14 db)

Mit lehet az ellen csinálni, hogy ne jöjjön ki több anyajegy?

Legjobb válasz: úgylátom egy cipõben járunk! elkell fogadnod ezilyen,deamit tehetsz az az hogy mielõtt napramerészkedsz bekened magad fényvédõvel! MINDIG!!!!

úgylátom egy cipõben járunk! elkell fogadnod ezilyen, deamit tehetsz az az hogy mielõtt napramerészkedsz bekened magad fényvédõvel! MINDIG!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a komit! de ha fehérbõrû vagyok, akkor hányas foktorszámuval? és akkor szoliznom sem szabad? mert nem szeretnék fehér maradni...:(
Szia! Ha fehérbõrû vagy akkor ajánlatos 20-25-ös faktorú krémmel bekenni magad napozás elõtt fél órával. De ha nem tudsz lebarnulni (szinte soha) csak mindig leégsz a napon és piros lesz a bõröd, akkor 35-ös is kell! Szolizni csak óvatosan, inkább többször menjél kevesebb percet! De a napozás és a szoli is elõsegítí az anyajegyek kialakulását. De mértékkel persze lehet!
Ha barnulni vágysz vannak ezek a pár perces barnítószalonok! Barnítókrém ilyesmi! De a napozást nem ajánlom egyántalán nagyon rosszat tesz a bõrnek hosszútávon!
Inkább használj önbarnítókat-mint szoli, napozás-, az nem segíti elõ, a további anyajegyek kialakulását. Egyébként dettó ez van velem is:( csak a fejemen van kb 20nál több kis pötty(és egyre csak szaporodnak)..komolyan kezdek aggódni...egyrészt hogy néz ki?!..másrészt ez sztem nem normális..vagy nagyon veszélyes..:S...szal énis várok további válaszokat:)

Mit lehet csinálni az allergia ellen? Ha kivizsgáltatom hogy mire vagyok pontosan allergiás akkor kapok rá valami gyógyszert? Vagy csak örvendezhetek hogy jajj de jó tudom mire vagyok allergiás?

tavaly még segített a gyógyszer de most hogy minden egyszerre virágzik már az se segít, és már szétfújkáltam az orrom és nagyonfáj ha kimegyek vagy bejön valaki kintről vagy kinyitom az ablakot azonnal elkezdek tüsszögni viszket és folyik a szemem meg folyik az orrom

Legjobb válasz: Igen kapsz, de a gyó[email protected]ól nem lesz jobb az csak elnyomja s nem az igazi okot szünteti meg úgymond csak kezeli tünetileg, meg sok a mellékhatása. De gondolom jobban szeretnéd, ezeket mellõzni!? Mire vagy allergiás? Homeopátiával még nem próbálkoztál? Nekem bevált! Tudod a homeopátia a szervezeted arra ösztönzi, h öngyógyításon.

Igen kapsz, de a gyó[email protected]ól nem lesz jobb az csak elnyomja s nem az igazi okot szünteti meg úgymond csak kezeli tünetileg, meg sok a mellékhatása. De gondolom jobban szeretnéd, ezeket mellõzni!? Mire vagy allergiás? Homeopátiával még nem próbálkoztál? Nekem bevált! Tudod a homeopátia a szervezeted arra ösztönzi, h öngyógyításon.
A kérdező hozzászólása: porra, poros macskaszõrre, meg nemtudom melyik fa az aminek ilyen fehér vatta szerû virágja vagy nemis tudom miyle van, de ezekre azthiszem (tapasztalat alapján) még nem próbálkoztam, hogy kell? és köszönöm a választ:)
Értem, utána nézek s írok maj'. Nekem mint kiderült, parlagfû allergiám van, így felnõtt fejjel. Tudtad, h latinul mit jelent, ambrosia, de olvastam, h parlagfû is jó rá, ezt még nem próbáltam, sokan használják. De amit használok rá az az ambrosia golyócska és nincs mellékhatása.
Ugyanilyen problémáim voltak, s nincsenek mióta nem eszem a glutént. Továbbra is rajtavagyok az ok orvoslásán, azonban így már legalább addigis élhetöbb..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!:)
Szívesen!:)
Gyógyszerész vagyok. Igen kapsz rá gyógyszert ami enyhíti a tüneteidet de nem szünteti meg. Ha homeopátiázol akkor ugyanez a helyzet de legalább nincs mellékhatás az pedig nagyon fontos, hogy ne károsodjon se a veséd se a májad. Sajnos a homeopátia akkor nagyon jó ha szezon elõtt kezdi valaki egy hónappal, természetesen mindig segít csak jól rá kell trafálni mit szedj. Szedhetsz még Schüssler sót az a homeopátia egyik ága. Vagy krill olajat ami a szezonális allergiáknál 1-2 hét alatt jó eredményt hoz hisz gátolja a hisztamin felszabadulást. Vigyázz a minõségre!!!! Sajnos ez is mind elnyomást jelent csak a hogyan nem mindegy... Ha meg meg is akarsz gyógyulni akkor írj privát emilcímet és küldök egy anyagot. Akik tavaly májusban elkezdték az alkalmazást csak kis dózisban azoknak augusztusra nem vagy alig volt tünetük... Mindenképp kezdj valamit magaddal mert a kezeletlen allergiás 10 év múlva asthmás lesz....


Minecraft sikerült szervert csinálni de van mikor 1 perc telik el és ledob van mikor 1 óra múlva dob le mit lehet ez ellen tenni? Van mikor nem enged fel mert rögtön kiírja hogy ledob .

de jó jó mert nem laggol és nagyon jó .. csak hát ez van

Legjobb válasz: disconnected by server you logged in from another location

A kérdező hozzászólása: disconnected by server you logged in from another location
Valaki belépett egy másik helyrõl a Te neveddel...
A kérdező hozzászólása: jó kamu .. am már jó !:)

Könnyen befolyásolható ember vagyok :S ez ellen mit lehet csinálni? Vagy hogy lehet ezen változtatni?

????

Legjobb válasz: Ha egyik tanácsot se fogadod meg ami ide érkezik, akkor jó úton vagy.

Ha egyik tanácsot se fogadod meg ami ide érkezik, akkor jó úton vagy.

Mit lehet tenni, vagy csinálni SZERELMI csalódás ellen, hogy ne érezzem ennyire szarul magam?

Nagyon nehéz egész nap,reméltem ha lefoglalom magam munka után is,nem lesz ilyen,de amikor eszembe jutot,láttam más párokat,hogy milyen jól megvannak,összeszorult a gyomrom és......!Mit lehet csinálni,azon kívül,hogy az idő majd begyógyít minden sebet?!

Legjobb válasz: az õszintét megvallva semmit nem fogsz igazán tenni ellene! majd az idõ mert most elfelejteni képtelenség ha még friss a seb mindig az jár a fejedben!

az õszintét megvallva semmit nem fogsz igazán tenni ellene! majd az idõ mert most elfelejteni képtelenség ha még friss a seb mindig az jár a fejedben!
Gondolom lány vagy, csapjatok a barátnõiddel egy csajos estét, menjetek vásárolni, vagy csak beszélgetni. Ha egyedül szeretnél lenni, válassz ki egy filmet, meg vegyél valami kis édességet. Vegyél egy jó forró fürdõt, hallgass zenét, relaxálj. Nehéz lesz az elkövetkezõ kis idõ, de törõdj magaddal. Nekem a sport is sokat segít a lelki bajaimon, menj el futni! Próbáld meg elterelni a gondolataidat, ha nem bírod tovább, akkor sírj egy nagyot, az is jól tud esni. :)
Tépd ki a szívedbõl ezt az érzelmet, még akkor is, ha azzal együtt a szívedet is kell kitépned. Én ezt tettem. Most már nem érzek semmit: sem fájdalmat, sem szomorúságot, sem örömöt, sem bánatot.

Mit lehet csinálni az ellen, hogy az egyik cicim nagyobb mint a másik? Annak az alakja is más a melbimbó udvara is nagyobb.12/L

Ja és amelyik a nagyobb a sokszor keményebb és fájni szokott.

Legjobb válasz: Mindenkinek más méretû a két cicije, ha nagyon eltérõ, hordj melltartót, aminek a pántja állításával tudsz csalni kicsit.

Mindenkinek más méretû a két cicije, ha nagyon eltérõ, hordj melltartót, aminek a pántja állításával tudsz csalni kicsit.
A kérdező hozzászólása: De engem zavar amikor látom.Fõképp, hogy amelyik a nagyobb ott van valami pattanásszerû nem tudom minek nevezem mert ha kinyomom lemegy de pár napon belül vissza nõ.Aztán megint valami fehér valami jön ki belõle.
A kérdező hozzászólása: SÜRGÕS!!
Akármilyen kellemetlen is, mutasd meg anyukádnak. Ez lehet komoly dolog is.
Kicsit részletezve: a gond nem az, hogy az egyik nagyobb mint a másik, vagy eltérõ az alakjuk. Ez természetes. A probléma ott lehet, hogy az egyik duzzadtabb, fáj és még váladékozik is. Korodból fakadóan lehet, hogy csak hormonális, és nincs semmi gond, de lehet betegség tünete is. Ezért ne szégyelld, és feltétlenül szólj anyukádnak. Ha lehet, még ma.
Egy pici különbség mindig is lesz a melleid között, de mivel még csak 12 éves vagy, bõven fejlõdni fogsz, és csökken a melleid közti különbség.
Még csak 12 éves vagy, vagyis rengeteg idõd van még a változásra. Fog is változni, meglátod!
12 évesen még nagyon messze vagy a végleges alak és nagyság kialakulásától.

Ma vettem észre a konyhába főzés közben, hogy a tűzhely fölött a sarokban (a fal az utcafrontra néz) elkezdett a falam vizesedni, szerintetek mit lehet ez ellen csinálni?

Illetve a házfelügyel?nek szóljak vagy ezt önköltséges alapon kell kijavítanom?!De mégis ezt hogy lehet kijavítani?!

Legjobb válasz: A fal hideg, lecsapódik rajtra a pára (fõzéskor van rendesen) azt látod. Ha nem fõzöl biztos kisebb lesz a folt, mert szárad. Ha gondolod szólj a házfelügyelõnek....

A fal hideg, lecsapódik rajtra a pára (fõzéskor van rendesen) azt látod. Ha nem fõzöl biztos kisebb lesz a folt, mert szárad. Ha gondolod szólj a házfelügyelõnek....
Hõhídnak hívják a jelenséget. Az ilyen helyeken több hõ szökik el mint a fal többi részén mert itt ütközik a legkisebb ellenállásba a falszerkezeten keresztül. A falsarok pl. tipikusan ilyen hely külsõ és belsõ fal ill. külsõ fal és födém találkozásánál. Itt a fal hidegebb, így a pára is itt csapódik le. Hosszabb idõ után penészedni is fog. Leginkább hõszigeteléssel lehet ellene tenni. De ha csak a fõzésbõl eredõ gõz a gond akkor meg páraelszívót kell felszerelni.
A kérdező hozzászólása: Ma újra megnéztem, és semmi. Úgy tûnik csak fõzéskor jelentkezik. Szerintetek ha körbeszigetelnék a panelprogramba akkor nem jelentkezne??! Illetve van szagelszívóm, de nincsen kivezetve :( Ezek szerint akkor ezt meg kell csinálnom, mert így nem ér az egész semmit?!
Ha csak a fõzés miatt van a pára akkor elég, ha a szagelszívót kivezetted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Metin 2-be uj patch miatt mindig kiirja hogy NEW_PATCHER_UNKOWN_ERROR mit lehet ez ellen csinálni?

Legjobb válasz: az a bug hogy 2 patch indul el ha elinditod akkor zárd be az egyiket

az a bug hogy 2 patch indul el ha elinditod akkor zárd be az egyiket


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!