Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet ellen csinálni, ha (9 db)

Mit lehet az ellen csinálni, ha a bikinivonalam környékén begyulladt, piros pöttyök vannak a szőrtelenítés miatt?

Sz?rtelenítek, és a bugyivonalam mentén a sz?rtüsz?k miatt piros és eléggé látszik, nem múlik el. :( Strandon vagyok is észre lehet venni. Másnak is van ilyen? Lehet ez ellen csinálni vmit hogy ne látszódjon?

Legjobb válasz: Hogy megnyugtatlak, nem csak neked van ilyen, ez ellen nem nagyon lehet (szerintem) tenni semmit. Annyit tanácsolhatok, hogy szõrtelenítés után, ameddig úgy érzed szükséges, használj hintõport. Nekem használ, próbáld meg.

Hogy megnyugtatlak, nem csak neked van ilyen, ez ellen nem nagyon lehet (szerintem) tenni semmit. Annyit tanácsolhatok, hogy szõrtelenítés után, ameddig úgy érzed szükséges, használj hintõport. Nekem használ, próbáld meg.
Jó a hintõpor és létezik szõrtelenítés utáni nyugtató krém, de azt csak akkor használd ott, ha nincs érzékeny bõröd. A pöttyök egyébként fél-egy nap alatt el szoktak múlni. Arra is figyelj, hogy tiszta pamut fehérnemüt hordj!
Sajnos nekem nem csak ott hanem az egész lábam néha hónaljam karom is begyullad a borotválástól és iszonyatosan viszket. Most legutóbb kipróbáltam a bikinivonalam gyantázását és csökkent a pirosság és egyszer sem nyúlok oda megvakarni. Próbálkozz te is a gyantával.
Nagyon nem lehet mit tenni vele, max. megelõzni sajnos. Nekem úgy begyulladt, hogy lépni sem bírtam, majd pár nap múlva alakult olyanná, amit írsz, annyira érzékeny a bõröm (borotva). A bõrgyógyásztól kaptam rá krémet, hogy ne fájjon, de az csak ennyit volt hivatott tenni (ebrimycin). Egyébként azt mondják, hogy sûrûn kell ismételni, s hozzászokik a bõr, háááááát? Azt is mondják, hogy a borotválásnál nagyon nem mindegy a borotvahab választás sem. Azóta a nullásgépet használom. Nincs tõle semmi bajom.
Nekem a borotválkozás utáni balzsam segített, semmi gyulladás!Az arcszesz, gél nem vált be.
Az a legjobb, ha legyantáztatod pucérra kozmetikussal és nem otthon!!Utána nem fog szúrni és nem fog begyúlladni és sokáig tart!

Idegszál becsípődés? Mi lehet az oka? Lassan már egy hete fáj a csípőm ha úgy mozdulok. Nyilaló érzést érzek ha pl. focizok? Mit tudok csinálni ez ellen?

14-fiú

Legjobb válasz: Voltál már valamilyen kivizsgáláson? Mit állapítottak meg? Ezt nem kellene elhanyagolni. Azután gyógymasszõr, vagy profi csontkovács.

Voltál már valamilyen kivizsgáláson? Mit állapítottak meg? Ezt nem kellene elhanyagolni. Azután gyógymasszõr, vagy profi csontkovács.


Korpa ellen mit lehet csinálni ha még az antikorpás sanpon se hat? 17f

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz, lehet nem is korpa, hanem övsömör.

Menj el bõrgyógyászhoz, lehet nem is korpa, hanem övsömör.
A kérdező hozzászólása: Ne idegesíts... Az micsoda amúgy?
Engem se! Hülyeséget ne írj! Vegyél Nizoral sampont, azzal mosd a fejed, az elsõ héten 2 naponta, utána naponta.A habot hagyd rajta 10 percig.
én borotválom a fejem. azóta sampon sem kell, és nem viszket! ha nem mostam meg a hajam, akkor ha a körmömet végighúztam a fejemen, tele lett korpával, nagyon durva volt, de így mióta borotválom, a korpa is eltûnt és egészséges a fejbõröm.
Szulfokll kénsamponnal próbáltad már? Sokaknak beválik.
A feleségemnek ez jött be, és inkább volt korpás mint húlt a haja ! http://www.vargacseppek.hu/webaruhaz/varga-termekek-hajhulla..
Próbáld meg a T/gél-t.A lányomnál bevált.A DM-ben lehet kapni, kicsit drága, de megéri.(Elõtte én is sok mindent kipróbáltam, de csak ez volt hatásos.)

Mit lehet csinálni az allergia ellen? Ha kivizsgáltatom hogy mire vagyok pontosan allergiás akkor kapok rá valami gyógyszert? Vagy csak örvendezhetek hogy jajj de jó tudom mire vagyok allergiás?

tavaly még segített a gyógyszer de most hogy minden egyszerre virágzik már az se segít, és már szétfújkáltam az orrom és nagyonfáj ha kimegyek vagy bejön valaki kintről vagy kinyitom az ablakot azonnal elkezdek tüsszögni viszket és folyik a szemem meg folyik az orrom

Legjobb válasz: Igen kapsz, de a gyó[email protected]ól nem lesz jobb az csak elnyomja s nem az igazi okot szünteti meg úgymond csak kezeli tünetileg, meg sok a mellékhatása. De gondolom jobban szeretnéd, ezeket mellõzni!? Mire vagy allergiás? Homeopátiával még nem próbálkoztál? Nekem bevált! Tudod a homeopátia a szervezeted arra ösztönzi, h öngyógyításon.

Igen kapsz, de a gyó[email protected]ól nem lesz jobb az csak elnyomja s nem az igazi okot szünteti meg úgymond csak kezeli tünetileg, meg sok a mellékhatása. De gondolom jobban szeretnéd, ezeket mellõzni!? Mire vagy allergiás? Homeopátiával még nem próbálkoztál? Nekem bevált! Tudod a homeopátia a szervezeted arra ösztönzi, h öngyógyításon.
A kérdező hozzászólása: porra, poros macskaszõrre, meg nemtudom melyik fa az aminek ilyen fehér vatta szerû virágja vagy nemis tudom miyle van, de ezekre azthiszem (tapasztalat alapján) még nem próbálkoztam, hogy kell? és köszönöm a választ:)
Értem, utána nézek s írok maj'. Nekem mint kiderült, parlagfû allergiám van, így felnõtt fejjel. Tudtad, h latinul mit jelent, ambrosia, de olvastam, h parlagfû is jó rá, ezt még nem próbáltam, sokan használják. De amit használok rá az az ambrosia golyócska és nincs mellékhatása.
Ugyanilyen problémáim voltak, s nincsenek mióta nem eszem a glutént. Továbbra is rajtavagyok az ok orvoslásán, azonban így már legalább addigis élhetöbb..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!:)
Szívesen!:)
Gyógyszerész vagyok. Igen kapsz rá gyógyszert ami enyhíti a tüneteidet de nem szünteti meg. Ha homeopátiázol akkor ugyanez a helyzet de legalább nincs mellékhatás az pedig nagyon fontos, hogy ne károsodjon se a veséd se a májad. Sajnos a homeopátia akkor nagyon jó ha szezon elõtt kezdi valaki egy hónappal, természetesen mindig segít csak jól rá kell trafálni mit szedj. Szedhetsz még Schüssler sót az a homeopátia egyik ága. Vagy krill olajat ami a szezonális allergiáknál 1-2 hét alatt jó eredményt hoz hisz gátolja a hisztamin felszabadulást. Vigyázz a minõségre!!!! Sajnos ez is mind elnyomást jelent csak a hogyan nem mindegy... Ha meg meg is akarsz gyógyulni akkor írj privát emilcímet és küldök egy anyagot. Akik tavaly májusban elkezdték az alkalmazást csak kis dózisban azoknak augusztusra nem vagy alig volt tünetük... Mindenképp kezdj valamit magaddal mert a kezeletlen allergiás 10 év múlva asthmás lesz....

Mit lehet csinálni az ellen ha valaki laggoltatja a netemet?

Van 1 srác akinek van 1 ilyesfajta programja amivel tudja laggoltatni a netem. Na most mit lehetne tenni ez ellen.Fix ip-m van.

Legjobb válasz: Ezt a csodaprogit úgy hívják, hogy "ping". Csak sokat kell egyszerre indítani. Mit tudsz tenni? Semmit. Ha van routered, tiltsd le az icmp replyt és a pinget, ha tud ilyet.

Ezt a csodaprogit úgy hívják, hogy "ping". Csak sokat kell egyszerre indítani. Mit tudsz tenni? Semmit. Ha van routered, tiltsd le az icmp replyt és a pinget, ha tud ilyet.
A kérdező hozzászólása: van routerem, ezt a letiltást hol tudnám megtenni?Létszives segíts.
A kérdező hozzászólása: *légy szíves
nagyon sokféle ddos támadás létezik, de egy átlagos tûzfal védekezik ezek ellen.
Kb ezerféle router van... A tûzfal beállítása környékén keresd.
Gondolj valami aszexuális dologra, amitõl lelankadsz
A kérdező hozzászólása: De hát úgy nemtudom akkor megcsókolni :D
Csók közben miért nem álljon? Ha csak ránézel, és spontán merevedésed lesz, az bizonyos helyzetekben cinkes, de ha csók közben feláll, az miért gond? Nem értem... :D
igazítsd úgy, hogy ne legyen kényelmetlen akkor sem, ha feláll majd.
Szerintem az aranyos, és valamilyen szinten normális is, ha a pasimmal vagyok, néha én is beindulok a legváratlanabb helyzetekben (igaz, nálunk annyira nem feltûnõ XD) Viselj kicsit bõ nacit a feszülõs helyett, és nem látszik annyira, vagy mondd meg a barinõdnek, hogy mielõtt felkeltek a padról, le kell lankadnod, addig várjatok.
A kérdező hozzászólása: nemigazán barátnõm még.. :D és még nem is volt barátnõm, smárolni is csak részegen smároltam :D péntek óta ismerem úgyhogy szerintem kicsit fura lenne ha azt mondanmám bocsi várjunk mert le kell lankadnia a kiscsávónak :D
nem kell verekedni.
ha bunyózni kell, akkor helyet kell változtatni, egyébként rutinnal elmúlik. Box, cselgáncs, karate... szóval küzdõsport ezerrel és edzés

Ha ESET NOD32 van a gépemen, és 44 vírust talált végül ellenõrzés után, mit tudok csinálni? Nincs olyan lehetõség, hogy "megtisztítás" vagy hasonló, meg magától karanténba sem teszi mi a teendõ?

Pedig érvényes,nincs is lejárva:(

Legjobb válasz: Háttt... Pedig az ESET -nek elég joo vírusírtói vannak. Ha esetleg egyáltalán nem bírkóznál meg vele töltsd le a honlapjáról (eset.hu vagy eset.com) az ESET Smart Security -t. Ha vegzett a víruskereséssel lehet választani, hogy törölje, vagy megtisztítja (ha lehet). Sok sikert! :)

Háttt... Pedig az ESET -nek elég joo vírusírtói vannak. Ha esetleg egyáltalán nem bírkóznál meg vele töltsd le a honlapjáról (eset.hu vagy eset.com) az ESET Smart Security -t. Ha vegzett a víruskereséssel lehet választani, hogy törölje, vagy megtisztítja (ha lehet). Sok sikert! :)
Szia. Nyisd meg az eset ablakát, válaszd a Számitógép elenõrzését, majd Egyéni ellenõrzés, aztán Beállitások gomb alul, Megtisztitás, és a csuszkát huzd el vagy balra (viruskeresés után, kapsz egy ablakot a találatokkal és minden egyes fájlra, meghatározhatod, hogy mi történjen) vagy jobbra, (automatikusan próbálja tisztitani a fertõzött fájlokat). Sok sikert. Üdv.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Miután feltelepítetted a programot, illett volna személyre szabni, BEÁLLÍTANI azt, hogy mit vársz el tõle! [link] [link] Ha megnyitod a Súgót többet is megtudhatsz a Beállításokról! Sõt az ESET weboldaláról letöltheted a felhasználói útmutatóját is! [link] [link] [link]
a 2., jó irányra mutató kép [link]
Hogyan érvényes, megvetted a licenszét? Újságkóddal használod? Az az érzésem, hogy egyik sem igaz, mert akkor azonnal betenné a karanténba a vírusokat, sõt a böngészõt meg is megtisztítja. Valamilyen netrõl leszedett "fix"-ed van? Az nem ér semmit.
Ekkora marhaságot, hogy a fix nem ér semmit... napersze hogy jó az, semmi baj vele. Frissít-riast-smart szûrõ is mûködik.... beállítani meg persze tudni kéne azt, amit használunk ugyebár!
Már nincs ilyen, csak felhõalapú "Nod32" létezik, olyan belsõ védelemmel, hogy hiába törik fel, nem fog védeni. Csak újságkóddal vagy vásárlással megbízható. Mi van most? Például Eset Internet Security10, vagy Eset Antivírus10.
[link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!