Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet egy hosszú hajjal (3 db)

Mit lehet kezdeni egy hosszú hajjal?

Sziasztok! 19 éves fiú vagyok. göndör, fekete, vállig ér? és dús a hajam. hátra fésülve és begumizva hordom. a homlok feletti hajtincsek épp hogy elérik a gumit, ezért gyakran zselézem. viszont ha jön egy kis szél, rögtön összegubancolódik felül a hajam. mit lehetne kezdeni hogy mindig jól álljon és ne kelljen 5percenként ujragumizni a hajam?

Legjobb válasz: de nekem jól áll így most a hajam, tetszik is. csak kéne vele vlmit csinálni...

A kérdező hozzászólása: de nekem jól áll így most a hajam, tetszik is. csak kéne vele vlmit csinálni...
használj inkább vakszot, vagy hajlakkot
Vannak jó minõségû fodrászok által használt hajravalók. Kérj tanácsot egytõl, vagy menj be egy ilyen termékeket árusító boltba és kérdezz...
Próbáld ki a Bánfi hajszeszt és sampont.
Nõ az, csak nagyon lassan! Türelem! (Nekem is tetszik a hosszú egyenes haj, de én lány vagyok :) ) Szóval hadd nõjön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat, de... nekem anyukám ilyen rend mániás, meg szerinte a hosszu haj fiunak nem valo :( A türelmen kivüli más home-makeup nincs? :)
A hosszú haj is lehet rendezett. Max. a hajbalzsamot tudnám javasolni, hogy ne töredezzen a vége. Valami olyat vegyél, ami nem "csajos" illatú :) Meg van pl. Revalid kapszula, attól gyorsabban nõ a köröm, meg a haj.
csáó! én is fiú vok, 19 éves éves, és elõször nekem se akarta engedni anyukám a hosszú hajat, mert elítélte. Mostanára már pedig derékig érõ hajam lett, és kellett hozzá 4 év:) am a hajnövekedés függ a genetikától is. am annyival tudok szolgálni h nekem szinte sose volt szárítva, nem vasalom, nem festetem, nem rakok rá balzsamot, és mégsincs semi baja:)

Hogyan növesszem meg a hajam? Rövid és ha egy kicsit is hosszú lesz akkor semmit nem lehet vele kezdeni, egyszerűen sehogy sem áll! Mit csináljak?

Legjobb válasz: milyen fazonú? vágasd le tépettre ha száraz,tegyél rá pakolásokat küldj képet

milyen fazonú? vágasd le tépettre ha száraz, tegyél rá pakolásokat küldj képet
A kérdező hozzászólása: hát fülemig sem ér elõl hátul meg fel van zselézve...szóval ha már egy kicsit nagyobb akkor zselézni sem lehet és nagyon gáááz:S:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!