Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet egy 3 hónapos (47 db)

Mit lehet egy 3 hónapos babával játszani?

Azt akarom kérdeni, hogy ti miket csináltok, sokszor nincs ötletem mit tudnék vele játszani. Még túl pici, hogy egyedül el legyen, ellenben nem akarom egész nap ölben cipelni.

Legjobb válasz: Nekem is 3 hónapos a kislányom, és õ elvan egyedül is, sõt, kell, hogy egyedül is legyen, és társaságban is. Szereti nézegetni a kezem, beszélgetünk, ezt imádja a legjobban. De kell hagyni egyedül is fedezze fel az õ kis világát. Õ a második babám, az elsõvel is bevált. Nem kel állandóan foglalkozni velük, mert mikor nagyobbak lesznek, nem lesz önálló gondolatuk, cselekedetük.

Nekem is 3 hónapos a kislányom, és õ elvan egyedül is, sõt, kell, hogy egyedül is legyen, és társaságban is. Szereti nézegetni a kezem, beszélgetünk, ezt imádja a legjobban. De kell hagyni egyedül is fedezze fel az õ kis világát. Õ a második babám, az elsõvel is bevált. Nem kel állandóan foglalkozni velük, mert mikor nagyobbak lesznek, nem lesz önálló gondolatuk, cselekedetük.
Nem is kell ölben cipelni egész nap:) Mi minden szopizás után egy óriásit játszunk , a kislányomnak kirakom a játszószönyegét és ugye azon vannak külömbözö játékok ott fekszem mellette és játszunk vele nagyokat kacag és sikkong mikor a kedvenc játékait megfogja mellé én énekegetni szoktam neki ami nagyon érdekli , sokszor ugy formázgassa rá a kis száját és közben keze lába jár amikor pedig dolgozom akkor gyermekdalokat rakok be neki és eljátszik egymaga is ha elunja elalszik , de kell h egyedül is játszanak az egészséges fejlõdésük érdekében!
A Babamóka címû könyvben nagyon jó játékok vannak, amivel segítheted is a babád fejlõdését. Amyúg én sokat énekelek neki, mondókákat mondok, nagyon szereti. Közben szemben "ül" velem a felhúzott térdemen. Ha dolgom van a játszószõnyegre rakom, ahol különbözõ lelógó, csörgõ, zörgõ játékokat ütöget motzsolgat és nagyon élvezi. Kb 2 hete szerette meg, addig nem érdekelte. Ha itthon van a párom, kis takaróra fektetve hintáztatjuk, ez akkor is hatásos, ha nagyon sír, vagy nem tud elaludni. Imádja. 3 hós baba anyukája
Mesélj neki, sokat beszélj hozzá, mutass neki dolgokat, minél többet csinálod annál jobban érteni fogja. Ez a játszószõnyeg okos dolog, sok kis izé lóg a gyerek felett :) amit birizgálhat. Vagy van még az az altatót daloló játék amit fel kell húzni, azt már próbáltad? az elvileg megnyugtatja a gyerekeket. Meg hát már egy csomó mindent feltaláltak h a kiságyba jól érzezze magát.. van kézre akaszthatós csörgõ, kiságy szélére...stb.És akkor nem kell állandóan mellette lenned. ui.: még nincs gyerekem, de hátha mondtam hasznos dolgokat
A kérdező hozzászólása: Hidd el, én szeretném a legjobban, hogy egy picit magára is legyen. De sajnos nem szereti. Folyamatosan igényli, hogy foglalkozzunk vele. Ha beteszem a kiságyába elöbb-utóbb sír. Te hova teszed mikor magára hagyod?

Mit ehet egy 3 hónapos lány vadászgörény? Ilyen idős korban lehet sétálni vinni? Ketrece mekkora legyen? Írjatok le mindent róluk lécciiii!

Köszönöm :)

Legjobb válasz: Hello! Itt elég jól le van írva minden: http://www.mvk.hu/index.php?m=65

Hello! Itt elég jól le van írva minden: http://www.mvk.hu/index.php?m=65
Már leírtunk mindent, ott van a google-n.

Mi lehet a 3 hónapos kislány babám nemiszervében, ha egy kis bőrdarab lóg ki? Nem merem bántani, el fog múlni?

Legjobb válasz: Épp ezt kérdezték kicsit korábban, nekem nincs tapasztalatom, de ott azt írták természetes dolog, még a nevét is leírták, nézd meg-ha gondolod!

Épp ezt kérdezték kicsit korábban, nekem nincs tapasztalatom, de ott azt írták természetes dolog, még a nevét is leírták, nézd meg-ha gondolod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Nem tudod véletlenül, hogy melyik oldal környékén találom? Babák témánál olvastad?
Megtaláltam, azóta lehet te is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged!!!
az gáz, hogy én 17vagyok és nekem msot van ilyen?:S
A kérdező hozzászólása: semmi baj Majd ha lesz nemi életed, lehet, hogy elmúlik, de ha nem, akkor sem fog semmiben akadályozni. Ezt elhiheted, sokat olvastam róla. Nyugi szis


Mit lehet venni karácsonyra egy 3 honapos babának? A csörgök mikor érdeklik és mikor fogják meg a játékokat?

Játszoszönyege és ágy fölé szerelhetö forgoja van meg felhuzhatos zenélö plüssállatkája ezeken kivül mi az ami jo ?Karácsonykor lessz 3 honapos.

Legjobb válasz: 3 hónaposan már megfogják általában a játékokat. A csörgõ az jó ötlet, vagy a textil activity kocka, aminek minden oldalán más van (vagy egy szõr darab, vagy valami zizegõs anyag vagy csipogó) Jó ötlet lehe még a kinyitható textil könyvecske, különbözõ zörgõs kis játékok.

3 hónaposan már megfogják általában a játékokat. A csörgõ az jó ötlet, vagy a textil activity kocka, aminek minden oldalán más van (vagy egy szõr darab, vagy valami zizegõs anyag vagy csipogó) Jó ötlet lehe még a kinyitható textil könyvecske, különbözõ zörgõs kis játékok.
Hangoskönyvet, bébihengert, bébi trapézt, bébi telefont, tízkarú polip bébijátékot....ami színes, csörög, forog, zenél, világít..
Mi is pont Karácsonykor leszünk 3 hónaposak :) Én egy pihenõszéket vagy hintát szeretnék neki venni, ami dallamokat játszik, rezeg, vannak színes játékok rajta stb. de szerintem minden, ami színes és zörög-csörög az jó, bár szerintem az lesz az az idõszak, amikor még a saját kezével is jókat játszik :)
A Fischer-price-nak nagyon jó játékai vannak. Amik elvileg 6 hónapos kortól jók azokat is használhatja nagyon szeretik, ha te nyomogatod nekik míg õ nem tudja és énekel meg hangokat ad ki.
Pihenõszéket! Nagyon jó! A babóm 13 hetes és imádja! Mondjuk a rezgõ funkcióval nincs kibékülve, nem is nagyon használom. Olyan is van, amit késõbb hintaszékként is használhat. Nekünk Fischer Price baby gear 2 in 1 hintaszék van és nyugodtan ajánlom. 11.500 ért rendeltem a neten. Ezenkívül még vannak olyan plüssök, amiben csörgõ van és azt is nagyon szereti a babóm! A bébitrapéz majdnem ugyanaz, mint a játszószõnyeg, a bébihengert meg 1 éves kora körül ajánlják :)
Szia! Nekünk is most lesz 3 hónapos a kicsikénk, és mi a Playskool elefánit vettük neki (kb 5000-6000Ft), ami kimondottan 3 hónapos kortól van, + a Fisher Price ölelni való sünibarátot.:) )))Pihenõszékünk és hintánk nekünk is van, és nagyon szeretjük mi is....egy 3. kéz!!!!!:) )) A vatera szerintem is szuper, és nagyon jó dolgokat lehet találni!!!

Mivel lehet lekötni egy 3 honapos baba figyelmét, miket csináltok vele? Milyen játékok érdeklik (csörgö, rágoka? ) és mennyit van el egyedül?

Legjobb válasz: szia, az én babám is 3 hónapos. Õ jól elvan a babakocsiban egyedül, ha unatkozik reklamál. Szereti ha énekelek neki, akkor õ is mindig dumálni kezd. A pihenõszékbe szoktam berakni, ha a konyhában vagyok, felteszem az asztalra és beszélek hozzá, õ meg nézegeti a játékokat, néha már nyúlkál érte. A játszószõnyegen is jól elvan, ott akár egy fél órát is elvan egyedül, annyira lekötik a játékok. Amikor a szobában teszek-veszek akkor meg a kiságyba rakom be és felhúzom neki a forgót, azt is jó sokáig tudja nézegetni. Nem kell õket állandóan szórakoztatni, tanuljanak meg egyedül is ellenni, de amikor vele játszol akkor csak vele foglalkozz, ne nézz tévét, ne járjon az eszed máson. Akkor csak a baba legyen hogy igazi kikapcsolódás legyen neki és neked is.

szia, az én babám is 3 hónapos. Õ jól elvan a babakocsiban egyedül, ha unatkozik reklamál. Szereti ha énekelek neki, akkor õ is mindig dumálni kezd. A pihenõszékbe szoktam berakni, ha a konyhában vagyok, felteszem az asztalra és beszélek hozzá, õ meg nézegeti a játékokat, néha már nyúlkál érte. A játszószõnyegen is jól elvan, ott akár egy fél órát is elvan egyedül, annyira lekötik a játékok. Amikor a szobában teszek-veszek akkor meg a kiságyba rakom be és felhúzom neki a forgót, azt is jó sokáig tudja nézegetni. Nem kell õket állandóan szórakoztatni, tanuljanak meg egyedül is ellenni, de amikor vele játszol akkor csak vele foglalkozz, ne nézz tévét, ne járjon az eszed máson. Akkor csak a baba legyen hogy igazi kikapcsolódás legyen neki és neked is.
Az én kisfiam nagyon élvezi, amikor kis gömböt, karácsonyfára való üvegdíszt teszek a látóterébe, ne feltétlenül az ágya fölé. A meg-megcsillanó fényt szívesen nézegeti. Szereti a mondókázást, a játszószõnyeget. Mindennap találj ki valami új dolgot, tegyél a közelébe színes anyagot, addig nem ismert tárgyat, irányítsd rá a figyelmét, majd hagyd magára. És lehetõleg másoknak se hagyd, hogy amikor "játszik" megzavarják.
Szia! Ha jól emlékszem, amikor 3 hónapos volt a kisfiam, az ágrya szerelehetõ zenélõ körforgóval tökéletesen elvolt. :-)

Mit lehet adni egy 3 hónapos babának már tápszer mellet?

egyálltalán lehet v.mit?tejbegrízt vagy ilyesmit??

Legjobb válasz: Tápszeres babáknál 4 hónapos korban kell elkezdeni a hozzátáplálást. Tejet 1 éves korig (de legalább 10 hónapos koráig) ne adj!!

Tápszeres babáknál 4 hónapos korban kell elkezdeni a hozzátáplálást. Tejet 1 éves korig (de legalább 10 hónapos koráig) ne adj!!
A tápszeren kívül ne adj semmit 4 hónapos koráig!
Adhatsz ám neki egy kis almát, de csak kóstolóba, ne étkezés helyett. Oké, most ez a négy hónap a ternd, de ne aggódj, egy kis almakóstolótól nem lesz baj, az én fiam is kapott, nagyon szereti. Vagy kaphat almás barackos bébidesszertet is. Ha nem ízlik, nem kell erõltetni, de ezt szokták szeretni. Illetve az elsõ két kanálnál fintorog majd, aztán rájön, hogy ízlik neki :) Minden új íznél ezt fogja csinálni, olyan édes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!! különben én is észre vettem hogy most mindenki azt nyilatkozza hogy 4 hónapos koráig semmit!!de ezt én nem értem mivel annak ideén mikor én voltam baba anyum azt mondta 2 hónaposan már tejbegrízt kaptam cumis üvegbõl meg stb!szóval ez nekem érthetettlen miért tiltanak ennyire hogy ne addjál semmit a gyereknek!!
Régen, hosszában felvágták a nõ hasát császármetszéskor. Most bikinivonalnál vágnak vagy 15 cm-et. Miért nem vágják most is teljesen hosszában a nõk hasát? Hiszen régen az is jó volt. Remélem te sem gondolod ezt komolyan. Kicsit fejlõdött az orvostudomány azóta. Felnõttek lettek azok a babák, és a jelen egészségügyi állapotuk alapján, "kikövetkeztették", hogy mi a jó, és mi a rossz. De te tudod......
Látom, nem tetszett a válaszom :o( Pedig olyan igaz. Egyébként érdemben már válaszoltam (elsõ válasz), csak kissé kiakasztott az "amikor én baba voltam" hozzáállásod. Egy jó tanács. Ha mindenképpen tejbegrízt akarsz adni a babának, legalább kanállal add. Az is elõfordulhat, hogy a pénztárcád nem bírja a tápszer horribilis árát. Akkor már inkább gyümit, krumplit adj a babinak. Kívánom, hogy helyesen dönts, a baba érdekeit szem elõtt tartva! :o)
A kérdező hozzászólása: bocsika de én ugy gondolom semmi baja nem lasz a babámnak ha adok neki egy kis tejbegrízt és kanálal adtam neki!!egyébként a védõnõm is mondta hogy nyugottan adhatok már neki mást is hiszen 1 hét múlva már 4 hónapos lesz!!!nem az hogy nem tetszett csak tudod mindenki nekem is mondja hogy ilyenkor miensok mindent addtak már a pici babáknak és szerintem nekem se lett tõle bajom meg másnak sem!!mondjuk mindenki máshogy gondolja én így!!ez van köszönöm a válaszokat!!:)

Mitől lehet, hogy 3 hónapos babám egész éjjel nyugtalanul alszik? Már nem tudok vele mit kezdeni és még egyetlen egy éjszakát sem aludt át! Napközben sem sokat alszik és már jó lenne, ha végre kitudná aludni magát, na meg én is!

Legjobb válasz: ne haragudj, de amíg szopik egy baba, az általában éhes éjjel még. Én 6 hónapig nem aludtam éjjel egyhuzamban 3 órát sohasem. Miután elhagytuk teljesen a szopizást akkor kezdte átaludni az éjszakát. Ezen kívül ezer oka van hogy nem alszik, mint az elõzõ válaszoló írta, hasfájás, túl melege van, fázik, éhes, ha tápszeres aklkor lehet szomjas, nappal is sötétben altatom a lányom.. ezt probáltad e.?

ne haragudj, de amíg szopik egy baba, az általában éhes éjjel még. Én 6 hónapig nem aludtam éjjel egyhuzamban 3 órát sohasem. Miután elhagytuk teljesen a szopizást akkor kezdte átaludni az éjszakát. Ezen kívül ezer oka van hogy nem alszik, mint az elõzõ válaszoló írta, hasfájás, túl melege van, fázik, éhes, ha tápszeres aklkor lehet szomjas, nappal is sötétben altatom a lányom.. ezt probáltad e.?
A kérdező hozzászólása: Sajnos hasfájós baba, de kapja rá a cseppeket és a fogai is beindultak már, de ez már tart egy ideje a nyugtalan alvás 1 hete tart.Bár sajnos õ nappal sem akar aludni, nagyon nehezen tudom elaltatni.Nekem azt mondták napközbe ne sötétítsek, mert tudnia kell, hogy nappal van!Tegnap átaludta az éjszakát 6 órát aludt egyhuzamban, meg is voltam lepõdve.Sajnálom szegényt mert nem igazán tudja kipihenni magát.Remélem ezt mihamarabb kinövi majd.

Mit tegyek ha férjem újabban elkezdett inni? Most lett új munkahelye és tegnap este fél 9-kor részegen jött haza! Van egy 3 hónapos babánk és úgy érzem ezt nem lehet így csinálni! Mit tennétek a helyemben? Hiába próbálok vele beszélni nincs értelme!

Legjobb válasz: Az is lehet h csak most kezd megismerkedni az új kollégákkal.Az meg tudod h hogy van..fõleg a férfiaknál..este kimennek meló után h egy jót beszélgessenek..panaszkodjanak a régi és az új melóról. Ha eddig nem ivott akkor gondolom h csak ennyirõl van szó. Hát kérdezd meg és beszélj vele, h ne fordulj önmagába..és ne hisztizz vele ha csak most csinálja ezt. Fõleg ha nem veszekszik veled ha haza megy.

Az is lehet h csak most kezd megismerkedni az új kollégákkal.Az meg tudod h hogy van..fõleg a férfiaknál..este kimennek meló után h egy jót beszélgessenek..panaszkodjanak a régi és az új melóról. Ha eddig nem ivott akkor gondolom h csak ennyirõl van szó. Hát kérdezd meg és beszélj vele, h ne fordulj önmagába..és ne hisztizz vele ha csak most csinálja ezt. Fõleg ha nem veszekszik veled ha haza megy.
Szerintem ez egy kicsit bonyolultabb. Idegen lehet még számára ez az új helyzet a munkával és a babával. Lehet le kellene ülnetek és elbeszélgetni. Neked sem lehet könnyû egyedül a babával (ha otthon vagy). Egyszerûen összezavarodott, kérdezd meg tõle, õ hogy látja a dolgokat.
Ne hagyd hogy teljessen lesüllyedjen.Próbáld kérni hogy legyen ott fürdetésnél (nem kell neki csinálni)csak hiányzik, kár hogy a szép pillanatokat nem eggyütt élitek meg. Olyan hamar megnönek a gyerekek.
Az én apám alkoholista tudom mirõl beszélsz. hiába ülsz le vele beszélni semmi nem fog megváltozni tényleg azzal lesz más minden ha megmondod neki, hogy vagy az ital vagy a család. 1-2 napot tényleg tölthetnél anyukádéknál a picivel. Észhez fog térni. Csak a fenyegetés és a zsarolás használ egy alkoholistánál.
Attól mert idegen az új helyzet a munkahelyen nem kell inni mert el fogják küldeni. Ahelyett hogy örülne hogy kapott munkát.
én ráijesztenék. megfognám a gyereket és elmennék. válasszon. pia vagy család, mert a kettõ együtt nem megy. ez talán észhesz térítené.
A kérdező hozzászólása: Villanyszerelõ!Az nem kifogás az ivásra, hogy fáradt!Legalábbis szerintem
én sem értem, miért kell leszólni azt, aki a szakítást javasolja. egy italozó ember (hiszen már régebben is ivott, csak nem olyan sûrûn, mint most) mindig is inni fog, sõt, csak rosszabb lesz, szerintem is jobb minél távolabbra kerülni tõle. volt egyszer a környezetemben alkoholista (néhány hónapig régebben lakótársam volt egy pár, a férfi ivott), nem használt neki se szép szó, se zsarolás, veszekedés semmi. persze nem én veszekedtem, hanem az asszonyka. és ez a mondata is nagyon fontos a kérdezõnek: "õ rá abszolút de semmiben nem számíthatok!Mindent nekem kell megcsinálni megoldani ennyi erõvel mindegy lenne ha egyedül élnék!" tessék, itt a lényeg! ugyan mit keresne egy ilyen ember mellett?
Ugyanígy voltam, mint a férjed. Új munkahelyen pár nap után jött a fõnök, mondta, nagyon meg vannak elégedve velem, ezért kapok x pénzt, ami akkor nagy összeg volt. Fizetéskor vártak a kapuban, na megiszunk valamit? Én is az otthoni kisbabára hivatkoztam, mondtam, nem érek rá. Ekkor megkérdezte a fõnök, mit gondolsz, miért kaptad a plusz pénzt? A végén már nem csak a plusz mamit ittuk el, hanem a fizetést is. Öt év után úgy tudtam ennek az állapotnak véget vetni, hogy kiléptem a dolgozdából. A következõ munkahelyre már úgy mentem, olyan betegségem van, egy kortyot sem ihatok. Nehezen, de elfogadták.
A kérdező hozzászólása: 11:02 A feleséged kitartott melletted?
Ha amúgy szereted és jó apának, embernek tartod, tehát nem vagy kiábrándulva belõle, hát fogjátok magatok keressétek fel a házi orvost, ill. az ideggondozót, ahová tartoztok, és szépen kapni fogja a gyógyszert, ami mellett nem ihat. Ez az egyetlen megoldás, az én apukám is ilyen volt, hát el is lett küldve, mert veszélyes volt ránk. Ne hagyd, hogy idáig fajuljon. (Ha elkezdi a gyógyszert biztos meg fog próbálni ráinni. Ekkor nagyon rosszul fogja érezni magát, ezért a gyógyszerre nem fog többet ráinni, és késõbb ha elhagyta a gyógyszert már tudja tartani a mértéket. A másik megoldás a teljes absztinencia.)
Menekülj, amíg tudsz !
10:33! mert az a válaszoló talán többet tud mint te, és nem akarja hogy más is szenvedjen
Azt nem mondtad hogy mit dolgozik de biztos estére jól elfárad ha ilyen késön jön haza.Elhiszem hogy nem könnyü neked. De ha valakiröl csak három sort tudsz válaszoló miért tanácsolsz szakítást?
ne hagyd, hogy a gyereked egy alkoholista apa mellett nõjön fel, mert az befolyásolja a gyerek személyiségfejlõdését. (pl. az én apám akkor volt büszke rám, ha részegen jöttem haza. vagy amikor nyaraltunk minden este le kellett gurítanom vele min. 1 üveg bort, különben fogta magát elment és csak másnap került elõ holtrészegen) ezzel csak az akarom mondani, hogy a gyereknek mindenképpen káros, ha így nõ fel! még azzal is jobban járna, ha egyedül nevelnéd fel! nekem még úgymon "szerencsém" volt az én apámmal, mert õ az a csendes alkoholista, nem az a dühöngõ õrült, aki veri a családját, az enyém "csak" ivócimborát csinált belõlem Szóval én is csak azt javasolhatom, ha odaállsz a férjed elé és ultimátumot adsz vagy a pia vagy ti! És ha mégis a piát választotta, akkor el lehet gondolkozni a kapcsolatotokon..
Sajnos tapasztalatból mondom, hogy a zsarolás , fenyegetés se használ hosszútávon./valaki azt mondta itt a hozzászólásában/ Ideig -óráig lehet, hogy beválik, de mihelyt biztonságban érzi magát, újból ele kezdi az ivást....Én így jártam. Sajnos igaza van annak a szakértõnek, aki azt mondta, hogy aki alkoholista, az sosem gyógyul meg, legfeljebb vannak "tiszta" idõszakai, és hogy az a. -hoz úgy hozzátartozik az ivás, mint szamárhoz a fül...Nem tudom a páronál használ-e még a szép szó a megbeszélés, vagy már csak a fenyegetés, (elköltözés ) használ. Mindenesetre próbáld ki, hátha ettõl észre tér( nem úgy , mint az én férjem9 Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Egyedül a fürdetésnél volt ott eddig, de ha ilyen késõn fog hazajárni akkor már nem tud!Amikor elmegy még alszik a kicsi mikor hazaér már alszik!
Inkább beszéld meg vele másnap ha józan. Ne balhézz mert ez nekiegy újjabb indok az ivásra. Apukám volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Itthon vagyok a babával és nem könnyû pláne így hogy õ rá abszolút de semmiben nem számíthatok!Mindent nekem kell megcsinálni megoldani ennyi erõvel mindegy lenne ha egyedül élnék!
A kérdező hozzászólása: Néha iszogatott õ de mostanában rendszeressé vált és részegségik!Nem veszekszik, de viszont a kisfiú igényelné az apját de így a közelébe nem mehet nem hogy még felvegye!Nekem is vannak bajaim mégsem az alkoholba menekülök én nekem mindent bírni kell!
sok elvárás, már nem fiatal, sexhiány?

Mit lehet kezdeni egy 3 hónapos, állandóan síró, nyűgös gyerekkel, aki csak a kenguruban nyugszik meg főleg, az nem lehet rossz hatással rá?

Valamikor megnyugszik a tévét?l,de az is tart egy idegi,utána már hiszti, nem beszélek hangosan, egészséges egyébként, hasfájós szokott lenni,de már elvileg kinövi lassan. Amikor már tiszta a pelenka, kapott tejet, simogatást, mégis ordít akkor már nagyon elegem van, sokszor úgy érzem, hogy úgy ledobnám, persze egy csak egy pár ezredmásodpercre, de nagyon irritáló. Próbálok nyugodt maradni, egyedül a kenguruban van el, ott viszont órákat sírás nélkül, de ahhoz meg félek hozzá fog szokni és csak úgy nyugszik meg, ráadásul fáj a vállam már,ha sokat van a kenguruban.

Legjobb válasz: nem fog hozzászokni a kenguruhoz, sõt, ha sokat abban van, nyugodt pici babád lesz. ha elalszik jó mélyen, próbáld letenni. Ha az ágyát nem szereti a ti ágyatokba is teheted, jól körülpárnázva, mellé is bújhatsz és együtt alhattok egy nagyot. teljesen normális, hogy téged akar és nagyon jól csinálod, hogy felveszed magadra.

nem fog hozzászokni a kenguruhoz, sõt, ha sokat abban van, nyugodt pici babád lesz. ha elalszik jó mélyen, próbáld letenni. Ha az ágyát nem szereti a ti ágyatokba is teheted, jól körülpárnázva, mellé is bújhatsz és együtt alhattok egy nagyot. teljesen normális, hogy téged akar és nagyon jól csinálod, hogy felveszed magadra.
Ne hagyd sírni, vedd fel, a közelségedre vágyik, azért nyugszik meg csak a kenguruban. Viszont én inkább nem hordoznám benne, nem túl egészséges, mert csípõbõl lógnak benne a lába, a gerince pedig ki van egyenesítve, és ez nagyon nem tesz jót, fõleg, ha sokat van benne. Ráadásul ha egy picit nagyobb lesz, megszakadsz tõle. Szerezz be inkább egy mei tai-t, kendõt vagy csatos hordozót, azok biztosítják a terpesztartás, és kifejezetten jó a babának, és ha eléri a 7-8 kilót, akkor hordozhatod háton, és úgy tud nézelõdni, neked is sokkal kényelmesebb és egészségesebb. Én mei tai-ban hordoztam, a babám nem szokott hozzá, pedig majd' egész nap abban volt pici korában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom a tanácsoakat.
Lehet benyalt valami bacit.
Az én lányomnak 6 hónaposan volt , valami vírustól. Kórház lett a vége, figyelj rá nagyon vagy nézesd meg dokival, mert ilyen kicsi korban nagyom hamar ki tudnak száradni. Mennyire megy a hasa?
A kérdező hozzászólása: annyira nem vészesen. láza nincs. igazán én fogzásra gyanakszom. ma többször volt "csomag" mint szokott, de minimális volt benne
A kérdező hozzászólása: tápszert egy hónapja váltottunk, ennyi idõ után már nem lehet attól... vagy igen?
Lehet hogy a foga indul, olyankor gyakran hígabb a széklet, és büdibb is lehet, mint a megszokott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!