Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet egy 14 (91 db)

Miket tud egy 14 hónapos kislány? Miket lehet már neki tanítani? Miket lehet vele játszani?

Legjobb válasz: Szia!Mi imádtunk játék telefonon hallózni,apát hívtuk fel,vagy a tesót!Kockákat rakosgatni is szeretett,táncoltunk,az óra ketyegését hallgattuk s közben ütemesen mondtam:Jár az óra mutatója,tik-tak,tik-tak.gyakoroltuk a testrészeket,utánoztuk egymást!

Szia!Mi imádtunk játék telefonon hallózni, apát hívtuk fel, vagy a tesót!Kockákat rakosgatni is szeretett, táncoltunk, az óra ketyegését hallgattuk s közben ütemesen mondtam:Jár az óra mutatója, tik-tak, tik-tak.gyakoroltuk a testrészeket, utánoztuk egymást!
A kérdező hozzászólása: Aranyos :) ))). Köszönöm.
szia az én fiam 15 hónapos.sztem rengeteg dolgot megjegyeznek-és megértenek már.tanitani nem kell-de beszélj hozzá sokat, mutogass neki mindent.a kipakolás után nálunk már a bepakolás is jól megy.mire gondoltál? tapsi-tapsi, pá-pá..ilyesmire?én rengeteget énekelek neki-és viszem közösségbe-igy pl a társas viselkedést is megtanulja-odaadja-megmutatja a játékait, idehozza, amit kérek.játszani is sok mindent lehet.a kocka nálunk is sláger-kisebb-nagyobb, egymásra.most már a homokozás, kavics rakosgatás is... de nem kell drága játékokat megvenni.egy kis krémes dobozba is órákig tud rakosgatni.sztem azt kell neki megtanitani, hogyan tudja magát elfoglalni, ha nem ülsz oda mellé.

Genetikailag örökölt karikás szem ellen mit lehet tenni? 14 éves vagyok. Nem foglalkozok sokat magammal ( nem vagyok igénytelen) nem sminkelem magam. Meg vagyok elégedve magammal csak ez az egy dolog zavar nagyon, úgy érzem hogy elcsúfítja az arcom.

Lehet ellene tenni valamit?

Legjobb válasz: egy kis alapozó alá vagy akár korrektor vannak olyan korrektorok amik szépen eltüntetik manapság már annyi féle jó terméket árulnak :)

egy kis alapozó alá vagy akár korrektor vannak olyan korrektorok amik szépen eltüntetik manapság már annyi féle jó terméket árulnak :)
én is így vagyok vele. Akármennyit alszom mindig karikás a szemem. Olvastam hogy a kiáztatott fekete teás párnácska jó rá. Épp most várom hogy hûljön ki és megy a szememre, majd leírom hogy segíettet e :)
A kérdező hozzászólása: És tudsz valamilyen jó alapozó fajtát?

38. hétben mi lehet egy szúró vagy feszítő hasfájdalom a nagy pocakom felső részén-kb.12-14 cm-re a köldökömtől? Összefügg a terhességgel vagy inkább gyomor-bél dolog?

Id?nként csökken vagy elmúlik, testhelyzett?l független

Legjobb válasz: Egy pici térdecske, könyököcske:) fogy a hely anyuka:)

Egy pici térdecske, könyököcske:) fogy a hely anyuka:)
Nekem is nagyon fájt kb. ott ahol írod. Nem tudom leírni a fájdalmat, de olyan szúró, égõ, feszítõ érzés. A férjem szerint biztos a gyomrom, de kételkedtem, mert ha a kezemmel hozzá értem, baromira fájt. Azért elszopogattam 2 Rennie-t és elmúlt... :D Hihetetlen még mindig, hogy ott llenne gyomrom, de óránként veszem be a renniet, és csak kicsit fájdogál, sõ még aludni is tudtam az éjjel :) )) Remélem tudtam segíteni! 33h. km :)

Mit lehet egy fiúnak születésnapjára venni? Am 14 éves lesz .

Legjobb válasz: PC játék, konzolra játék, gördeszka, cipõ, valami márkás cucc, mobiltelefon... Vagy esetleg könyv, CD..

PC játék, konzolra játék, gördeszka, cipõ, valami márkás cucc, mobiltelefon... Vagy esetleg könyv, CD..
Ha van valami hobbija akkor valamit ami kapcsolódik hozzá.

Egy 14 éves lány egy 22 éves házas, gyerekes férfival kavar. A férfi minden csajt megdug, aki csak az útba jön, és a 14 éves lánynál is bepróbálkozik folyamatosan, de a lányak is 4 éve tetszik. Ebből mi lehet?

imádja a lány de nem mer vele lefeküdni mert nagyon er?szakos a fiú,és szerintem még nem lenne jó neki!

Legjobb válasz: Egyértelmû hogy a pasi csak "azt" akarja,hiszen le is irtad!Egy 14 éves lány még ne szexeljen,éretlen hozzá testileg-lelkileg(de ezt te is érzed nem?).Maradjon a szerelem plátói abból nem lesz se baj se csalódás.Nehéz parancsolni a szivnek ha szeret,de muszáj az észre hallgatni,na meg a tapasztaltabb tanácsára.

én egy 14éves lány vagyok és egy 21éves fiu nagyon bejönne nekem.számtalanszor elképzeltem hogy vele elösször...De aztán mindig rájövök hogy nem lenne az igazi.azt mondta nekem hogy vigyázna rám, de egy 21-22éves fiunak akit a hormonok uralnak, nem biztos hogy szabad hinni.Nekem ez egyértelmü és remélem a 14éves lánynak is az(lesz).remélem okosan dönt
Egyet értek az elõttem szólókkal. 14 évesen nem lenne jó neked(vagy azt kéne írnom hogy neki?) és egy ilyen pasi csak kihasználna. Max gondolatban de gyakorlatban ne erõltesd, mert rosszul járnál a végén.
Egyértelmû hogy a pasi csak "azt" akarja, hiszen le is irtad!Egy 14 éves lány még ne szexeljen, éretlen hozzá testileg-lelkileg(de ezt te is érzed nem?).Maradjon a szerelem plátói abból nem lesz se baj se csalódás.Nehéz parancsolni a szivnek ha szeret, de muszáj az észre hallgatni, na meg a tapasztaltabb tanácsára.
Hogy ebbõl mi lehet? Hát természetesen letöltendõ börtönbüntetés is a pasinak, ha kiderül, hogy ilyen fiatal lánnyal próbálkozik! Nem hinném, hogy egy 14 éves lánynak egy 22 éves pali az ideális. Fõleg, ha tudja, hogy csak "azt" akarja. Nem kell az ilyen f*szoknak imponálni, majd talál újabb ágyast magának. Ne áltasd magad, hogy Te kellesz neki, csak újabb trófeát akar. Ha a lelked is érdekelné (vagyi TE magad), akkor valószínûleg udvarolna, nem pedig lerohanna!
Nekem volt dolgom 22 évesen 15 éves lánnyal. Nagyon szerettem, de õ csak kíváncsi volt a szexre. Természetesen egy 22 éves fiú szeretne szexelni, és természetes hogy próbálkozik, de attól még érzelmei is lehetnek. Szexeltünk, persze csak orálisan, stb, és nagyon jó volt mindkettõnknek. Sajnos miután kiderült hogy többet is akarok mint sex, mert szeretem, a lány többé szóba sem nagyon állt velem. Ha az illetõ házas + gyerekei vannak, akkor eleve halott ügy szerintem. Szerintem elõbb érzelmileg kell közel kerülni valakihez, ha azt szeretnéd, hogy egy kapcsolat sokáig tartson.
A lány 10 éves kora óta vágyódik egy férfira! Ez csúcs! Úgy tûnik, hogy ennek a fiúnak most szûz lányra fáj a foga, nem pedig Rád! És akár erõszakoskodni is képes. Ne engedd!! Ez az egész elkövetkezendõ szexuális életedre hatással lesz. Másrészt pedig ez bûncselekmény. Egyenlõre foglalkozz a tanulással, sem testileg, de fõleg lelkileg nem vagy érett erre!
fhúú, felejtsd el a pasit, mert egy nõcsábáz és csak kihasznál..Amig nem késõ addig tedd meg!!
Cstalakozom az elõttem szólókhoz, kerüld messzirõl a pasit! Õ meg szégyellje magát, kíváncsi lennék, mit szólna, ha a felesége vagy a késõbb gyerekei viselkednének így! Bár valószínûleg nincsenek erkölcsi gátlásai.
a csaj kuldje el a francba a pasit, amig még nem késo és nem fog eroszakhoz is folyamodni, ha nem teszi a csaj(aki gondolom te vagy)akkor meg o a bolond.nem is értem eddig mért nem kuldte a búsba...
Hajaj!!! Izgalmas lehet ez a pasi annak a lánynak, de akkor most viselkedjen felnõttként: küldje el egyszer, s mindenkorra! Határozottan!
14 évesen nem a szexen kéne járatni az agyatokat!!Ráértek még!Pláne nem egy nõs pasival kellene kezdeni.
Pedofília! Börtönbe, ne engedjék ki többet a férfit, a kislánynak még két hatalmas pofon anyucitól, meg egy kis beszélgetés... Hogy a francba van, hogy a Vámpírok bálja rendezõjét, és fõszereplõ színészét becsukják ezért, ezek meg szabadon futkosnak, és ha meg is tudná a rendõrség, tenne rá?
Ha a 14 éves lány apja lennék akkorát lekevernék hogy kihullana a fogsora a lánynak. A palinak meg letépném a fejét és a seggébe dugnám
:D Normális esetben 1 22 évest már nem csak a hormonoknak kéne irányítani, de a leírás alapján erre a személyre ez nem mondható, a vámpírososnak annyit, hogy az erõszak volt, ezt meg a lány is akarja, nem mindegy, az utolsónak meg annyit, hogy biztos b*zi :D
ha szerelmes a csaj akkor vak és velószinüleg bele fog menni abba amit akr a hapsi az ott haggya mert másra nem kellett neki a csaj meg szevedni fog (de van egy olyan érzésem hogy te vagy a 14 éves lány)
mi történt azóta? :)
Ki tudja? Boldogan éltek, míg meg nem haltak! :) ))))

Mitõl lehet, hogy egy 14 hónapos baba reggel 8-tól este 8-ig egy szemernyit sem alszik?

Kislányom tegnap semmit nem aludt napközben. Akárhányszor befordítottam ringatópozícióba a karomba iszonyatos üvöltésbe kezdett, rúgott, kapart, kicsavarta magát. Próbáltam azt is, hogy az ágya mellett ülve álomba simogatom, de elfordult, felült, felállt, egyáltalán nem volt álmos, pedig ebéd közben majdnem bealudt. Amint felvittem evéd után ment a balhé, hogy nem akar aludni. Csak este fürdés után aludt el tápszerivás közben. Ez miért lehet? Ötletek?

Legjobb válasz: Elõfordul az ilyen helyzet biztos másnál is,nálunk is... 1 eset volt nemrégen, nem mentünk ki levegõzni,jött valaki,nem tudtam "kitenni". Nekem muszáj kimenni a kicsivel!HA túlbillen azon a fáradtsági "ponton" akkor nagyon nehezen alszik el.Amúgy hány alvós a babád? Mert mi 14 hósan 1-et aludtunk, de szinte beájult az ágyba.Kocsival nem is mertem elindulni vele,nehogy ott aludjon el,mert mire kicsomagolom :-) felébred,utána nincsen alvás !

Elõfordul az ilyen helyzet biztos másnál is, nálunk is... 1 eset volt nemrégen, nem mentünk ki levegõzni, jött valaki, nem tudtam "kitenni". Nekem muszáj kimenni a kicsivel!HA túlbillen azon a fáradtsági "ponton" akkor nagyon nehezen alszik el.Amúgy hány alvós a babád? Mert mi 14 hósan 1-et aludtunk, de szinte beájult az ágyba.Kocsival nem is mertem elindulni vele, nehogy ott aludjon el, mert mire kicsomagolom :-) felébred, utána nincsen alvás !
A kérdező hozzászólása: 1-et alszik ebéd után, változó, hogy 1, 1, 5 vagy 2 órát. Éjjel is sokszor felkel kb 3-4 hónapja, azt se tudom hogy miért van. A fogára gyanakodtam, de egyik sem akar még kijönni, csak hat foga van kint. Viszont ha valaki jön hozzánk este és a pici késõbb fekszik le 10-11 körül akkor reggel 9-ig meg se nyikkan. De ez a tegnapi?! Nem is értem! Pedig komolyan evés közben már csukódtak le a szemei, 5 perccel késõbb meg foggal-körömmel tiltakozott. És álmos volt de nem akart aludni, még ringatni se hagyta magát meg simizni sem.
A kisbabakat kovetkezetesen mindig ugyanabban az idoben kell lefektetni, es akkor nem fog atbillenni. Ekkora gyereket szerintem mar nem kellene ringatgatni. En a helyedben betennem a kisagyba ebed utan, es hagynam hogy alomba sirdogalja magat. Bocsi, de hagyd ot aludni, ne ringatgasd meg enekelgess neki. Amikor vendegek vannak, akkor is meg kell furdetni es le kell tenni.
Nálunk is becsúszik ritkán ilyen alkalom. Úgy látom olyankor valami kimozditja, új játék, érdekes elfoglaltság, játék, stb. De lehet hogy a fogzás miatt nyugtalan, lehet hogy több jön egyszerre. Nekünk pl 8 jött egyszerre es két nap alatt tört át az összes. Én sírni nem hagynám, mint amit más javasolt, elég nagy váltás lenne, egyik nap ringatás, másik nap otthagyni. Ha neked nem okoz gondot a ringatás, egyébként nálunk egyik napról a másikra leszokott róla.
A kérdező hozzászólása: A ringatásra anyósom szoktatta rá, egyébként én csak addig hintázom vele a hintaszékben amíg le nem csukódik a szeme utána rögtön beteszem az ágyába és álomba simogatom ami kb 2 perc. De most csak ha a székhez közeledtem volna már ellenkezett. A vendégekkel meg úgy vagyok, hogy inkább jöjjenek hozzánk és feküdjön le késõbb a kicsi, mint hogy anyós átjöjjön a gyerekre vigyázni aztán meg húzza a száját ha tíznél késõbb merünk hazajönni. A másik meg az, hogy ha itt annak nálunk, akkor is hiába próbálom idõben elfektetni, nem akar aludni. De rendben, akkor ezentúl nincsenek vendégek, max havi egyszer, és mindig ugyanakkor fogom letenni, hátha így helyreáll a helyzet. Szoktam amúgy sírni hagyni ha éjjel felkel és hússzor visszateszem az ágyába és huszonegyszer is felkel. De tíz percnél tovább nem szoktam sírni hagyni, mindig visszamegyek hozzá. Köszönöm a válaszokat, ment a kéz mindenkinek!

Macskához értők! 14 éves cicánk evés után egyre többször hány. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Sok oka lehet, csak orvos tudja megmondani. A 14 éves macskában (ha rendesen gondozták, oltották, féreghajtották) benne lehet még néhány év, náluk a 16-17 éves kor sem olyan ritka, úgyhogy ne hagyd, hogy csak úgy elaltassák. Nem tudom, hogy hol laksz, de ha Pesten, akkor ajánlom a Mancsok állatorvosi rendelõt, Csikós doki piszkosul ért a macskákhoz! www.mancsok.hu

Sok oka lehet, csak orvos tudja megmondani. A 14 éves macskában (ha rendesen gondozták, oltották, féreghajtották) benne lehet még néhány év, náluk a 16-17 éves kor sem olyan ritka, úgyhogy ne hagyd, hogy csak úgy elaltassák. Nem tudom, hogy hol laksz, de ha Pesten, akkor ajánlom a Mancsok állatorvosi rendelõt, Csikós doki piszkosul ért a macskákhoz! http://www.mancsok.hu
nem tom h lehet az elsõnek meg a harmadiknak 80százalék fölötti válaszolási értékük, mert már ebbõl az 1 válaszukból látni h irtó nagy parasztok. Em hát..., a cica tényleg nagyon idõs, nagyon szép kort megélt, de hát én nem vagyok állatorvos, szóval én is csak azt tdom tanácsolni, hogy vidd el állatorvoshoz, vagy hívd fel az állatorvost! Remélem meggyógyul a cicád! :)
Paraszt!
hát bizony elég idõs, lehet hogy a végét járja :( vidd el dokihoz, aztán ha tényleg ez a baj, elaltathatja, hogy ne szenvedjen
1. nem vagyok ostoba kölyök, elnézésedet kérem! és utána írtam is , hogy vidd el állatorvoshoz, te , mint laikus ugysem tudsz vele mit csinálni Jobbulást a szõrmóknak
meg fog dögleni:D:D vidd el orvoshoz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi kérdésed:) ! Voltunk orvosnál, nem talált semmit, igaz, mûszeres vizsgálatot nem végzett. Egyelõre napi szinten adjuk a szõroldót (jó kis tortúra...rúgkapál a drágám). Ha ez beválik, akkor oké, ha nem, akkor jön a vérvétel, röntgen.
Szia! Hogy van a cicád azóta? Szokott még hányni?
Voltatok már orvosnál? Az én macskám most csinálta ezt, 3 nap után vittük el, addig rá fogtuk, hogy habzsol, meg érzékeny a gyomra, de utána már úgy voltam vele, hogy ez több lesz. Gyomorgyulladása van, injekciókat kapott és legalább kétszeres adag szõroldó pasztát kell neki enni. Ma már legalább ötször annyit evett, mint eddig és nem hányt. Vidd el, akármelyik orvoshoz, ne hagyd, hogy hányjon és leromoljon az állapota. Egy 15évest jobban megvisel.
A kérdező hozzászólása: Tényleg úgy tûnik az általa kiadott hangokból, mintha szó szerint zabálna. De akkor eddig miért nem okozott ez problémát?
lehetséges h túl eszi magát
Bulémiás
A kérdező hozzászólása: Sajnos messze lakunk az ajánlott rendelõtõl. Köszönöm mindenkinek, aki igyekezett jó tanáccsal szolgálni! 20:11 Ó, te szegény. Hát neked az okoz örömet, ha másokat bántasz? Szánalmas.
1.Valóban elõfordulhat, hogy rosszak a fogai, nem tudja már rendesen megrágni az ételt és így jól megemészteni sem. 2.Cukorbetegség is kezdõdhet ezzel a tünettel 3.Idõskori, esetleg daganatos betegség is lehet a háttérben. Reméljük, az elsõrõl lesz szó. A Mancsok rendelõt én is ajánlom, az én cicám is "oda jár".
A kérdező hozzászólása: Igen, én is azt hiszem, hogy öregedéssel járó probléma lesz ez, különben nem lenne jó kedélyû, nyugodt. Talán a gyomrában összegyûlt szõr miatt lehet? Ugyanis legutóbb az orvos azt mondta, a tisztálkodással lenyelt szálakat már nem tudja olyan könnyen megemészteni.
Tudod ki a paraszt, teeee.... Amúgy azért van 80%-on felül a válaszom százaléka, mert alapjában véve normális válaszokat szoktam adni, csak néha mikor rámjön, beszólogatok :P Ezért nem 100% :P
Nekem 19 éves és ugyanez a helyzet. Eszik, hány, eszik, hány. 15 éve van ugyanaz az állatorvosunk, azt mondta, ebben a korban már minden lehet. Kicsit ki van a gyomra valószínûleg, adott neki pár injekciót, de nagy változás nincs. Amúgy jól van, nem fáj semmije. Ja, és még él az anyja is a maga 20 évével :)
Nekünk is van egy 16 éves cicusunk. Szegény már nagyon öreg, és az ételt sem tudja rendesen megrágni, így a gyomra nem bírja megemészteni. Ezért aztán õ is szokott hányni. Pici darabokra vágd össze, vagy a szaftos konzervet nyomd szét neki villával, hátha ez segít. Ha nem javul a helyzet, akkor más baj lehet, tényleg vidd orvoshoz.
19:53-as: Jajj, különben mi lesz? Egyébként nem olyan biztos h elpusztul a cica, de az is benne van a pakliban. :S
A kérdező hozzászólása: 19:52 Bocsánatkérés elfogadva, ostoba kölyök visszavonva. Azért volt ott egy másik jelzõ is, azt tartom...
Nem vagyok ostoba kölyök! Máskor vigyázz miket beszélsz! Ui: a macskád ki fog purcanni :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ meg 19:40 Macskához értõket kértem válaszra nem rosszindulatú, ostoba kölyköket. Minden szempontból jól van, játszik, lustálkodik, úgy él mint régebben. Kivéve a fent leírtakat. Persze, elmegyünk vele állatorvoshoz, de azt gondoltam, valaki tud írni tanácsot, vagy magyarázatot, mert nem hizem, hogy egyedi eset.
ki fog purcanni
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést, jól van! Mondhatnám: éli világát:) A gyomrában felgyülemlett szõr okozta a gondot (ami viszont a kora miatt lassabban mûködõ anyagcserének tudható be). A régebbiekhez képest gyakrabban keféljük a bundáját, többször kap szõroldót (amit imád, mégis úgy rázza le a mancsáról, hogy lehetõleg mindenhova jusson...), és így minden rendben. Lekopogom!

Van 2 meleg fiu egy 18 és egy 14 éves szeretik egymást de nem mernek semmit sem csinálni együtt mert félnek, hogy feljelentik őket! Ilyen esetben mit lehet mit kell csinálni? Felejtsék el egymás?

Legjobb válasz: A magyar jog értelmében a 14. év a beleegyezési korhatár, magyarán szexelhetnek egymással, nem jelenthetik fel õket. Nézzetek utána a BTK-ban. És TANULJATOK MEG HELYESEN ÍRNI!

A magyar jog értelmében a 14. év a beleegyezési korhatár, magyarán szexelhetnek egymással, nem jelenthetik fel õket. Nézzetek utána a BTK-ban. És TANULJATOK MEG HELYESEN ÍRNI!
Szerintem lógjatok együtt, mintha barátok lennétek, még egy kicsit. Ha szeretitek egymást akkor kibírjátok még egy kicsit. :) Sose foglalkozni a rosszakarókkal, amúgy meg tényleg 14 tudtommal is a korhatár, innentõl már nem szólhatnak semmit sem. 16/L
Miért jelentenének fel ? A legfiatabb is elmúlt 14, tehát semmi törvénybeütközõt nem tesztek.
Csináljátok a Magyar Helyesírási Kéziszótáron, hátha belétek száll a tudomány. Amúgy meg nem büntetendõ és kész!
nem jelenthetnek fel se téged sem a pasidat ezért
Sp te vagy az?
14 évest ott dug6tsz ahol lyuk van rajta. és mégis ki a [email protected] jelentene fel titeket-az utcán akarjátok csinálni vagy mi? lakásban kell dugni.
A kérdező hozzászólása: tom csak párom félt! :/
egy kis bizalom kellene kettõtök közé sztem... ki jelentene föl amúgy kit? ha együtt vagytok, szeretitek egymást, akkor más ne érdekeljen. és egyébként is, elérted a beleegyezési korhatárt, innentõl már a jog sem köti egyikõtöket sem. szüleid sem jelenthetik föl a párodat kiskorú megrontásáért, mert már te beleegyezhetsz.
csinálják ojan helyen ahol egyedül vannak
mert az iqhuszár kommentek törölve letek közben C=
miaz hogy kedves 10 edik?én vagyok most a 9edik mien tízesrõl beszélsz te?nincs is tizedik LOOOOOOL
A kérdező hozzászólása: Kedves 10 én vok a 14 éves
A kérdező hozzászólása: A BTK hol irja ezt?
lemaradt még, hogy: "Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különbözõ nemûek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év. Korábban ez az azonos nemûek esetében 18 év volt, ám az Alkotmánybíróság ezt egy 2002-ben hozott döntésében hátrányos megkülönböztetésnek ítélte, és azonos beleegyezési korhatár megállapítását írta elõ."

Mit lehet adni ajándékba egy 14-15 éves gyereknek?

Sziasztok én egy anyuka vagyok akinek enyi idös a lánya és naon tanácstalan vagyok mindjárt itt a szülinapja és a névnapja is kérlek titeket akinek van valami öttlete van azt nagyon kérem irja le!!!!!

Legjobb válasz: Szia! én 14 éves lány vagyok. nagyon nem szeretek ajándékot kapni fõleg nem a szüleimtõl, mert nem ismerik az ízlésem, vagyis nem értik meg, hogy mit szeretek. :/ szerintem annak örülne a legjobban ha pénzt adnál neki vagy felajánlod, hogy elmentek vásárolni és te fizetsz. Így legalább neki is tetszene a ruha vagy ékszer vagy amit választ. Remélem tudtam segíteni! :)

Szia! én 14 éves lány vagyok. nagyon nem szeretek ajándékot kapni fõleg nem a szüleimtõl, mert nem ismerik az ízlésem, vagyis nem értik meg, hogy mit szeretek. :/ szerintem annak örülne a legjobban ha pénzt adnál neki vagy felajánlod, hogy elmentek vásárolni és te fizetsz. Így legalább neki is tetszene a ruha vagy ékszer vagy amit választ. Remélem tudtam segíteni! :)
En ebben az idoben kaptam meg ARTHUR RANSOME Fecskek es Fruskak sorozatat (Fecskevolgy, Teli vakacio), meg ma is elo-eloveszem. De a mai kislanyok mar nem olyanok, mint mi voltunk. Lehet, hogy jobban orulne egy szep ekszernek (nem feltetlenul draga, inkabb divatos legyen) vagy szepito-szereknek.
Fogamzásgátlót, ha már az egészség témakörbe írtad.. Amúgy meg mi lenne, ha egy ruhaboltban vennél neki vásárlási utalványt? Jobban örülne neki bárminél, amit kitalálsz, mert az valószínûleg pont nem lenne neki jó... vagy megbeszélitek, hogy elmentek együtt vásárolni, és amit kiválaszt (ruha/blúz) azt megveszed neki. Vagy ha még nincs neki, akkor esetleg mp3 lejátszó. Vagy egy jobb mobil.
Én születésnapomra, névnapomra és ballagásra egyet kértem a szüleimtõl: engedélyt a piercingekre, amiket szeretnék (3 darab). Az ára már megvan (15 ezer ft), már csak az engedélyük kéne, de nem mennek bele. Viszont nem is fogok mást kérni, úgyhogy õk megússzák kiadás nélkül, én meg elleszek ajándék nélkül is. Majd 18 évesen lesz piercingem, vagy ha megengedik, akkor elõbb. :) 15/l
A tinik a trendi cuccokat klassz telefonokat mp4eseket mp3asokat szeretik.szerintem ez tetszene neki.
Az a rossz híre van, hogy az ilyen idõs lány már nem gyerek. Kb ilyen korban kezdenek el pl szexuális életet élni. Barbie-babát már ne vegyél neki, ruhában valszeg teljesen más az ízlésetek... Mi lenne, ha megkérdeznéd tõle, hogy mire vágyik? Ékszerrel nem nagyon foghatsz mellé.
Én 15 éves vagyok és ha szülinapom lenne, én is örülnék ha együtt mennén el vásárolni anyukámmal. Örülnék egy iPodnak vagy számítógépes játékoknak is.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sok jó tanácsot olvastam majd meg látom mit fogok neki addni de lehet hogy meg fogadom a többség szavazatát!!!
pénzt
én is iylen idõs vagyok és nagyon örülök a csajos dolgoknak: pl egy ezüst ékszer, ruhák, ... ezért szerintem is jó ötlet a vásárlási utalvány. manapság lehet kapni különbözõ tárgyakat amikre fényképeket nyomtatnak: pl bögre, üveggömb, falióra, (kulcstartó) mivel nem irtad le hogy miylen egyéniség igy nehéz válaszolni, de szerintem ha elég idõt töltenétek együtt akkor ez nem lenne kérdéses, úgyhogy lehet, hogy elég lenne számára egy õszinte beszélgetés :) )
Szerintem mennyetek el együtt vásárolni, és ott kiválaszthatná, hogy mit szeretne.Esetleg ruhát, mp3/mp4, telefon, óra, ékszer, könyv, stb.
Az én lányom szombaton lett 14 éves Én is nagy gondban voltam mit is vehetnék neki aztán rákérdeztem Végeredmény az lett hogy elvittük õt vásárolni Vett magának 2 cipõt na meg az elmaradhatatlan torta
vegyél neki tampont. azzal nem fogsz mellé( és tuti h használni is fogja)
Óvatosan puhatold ki hogy mire vágyik.Persze a körül az árkategória körül, amennyit szántál rá.
A mai ilyen korú tiniknek gondolom sminkcuccra, egy új telefonra, vagy kpra van "szükségük". Szóval szerintem ezek közül valaminek örülne, de egy aranyos háziállat, kiskutya kismacska és nagyon jó ötlet lehetne, de igazából te ismered a lányodat. Én azt tudom, hogy 14-15évesen egy új telefon vagy egy laptop szerzett volna örömet nekem, hát én már csak ilyen anyagias vagyok ami nem szép dolog, de ilyen ez a mai világ.
A te gyerekedrõl van szó, te ismered. Ha nem tudod, minek örülne a saját lányod, az elég gáz. Adhatnál neki mondjuk helyesírási szabályzatot, az írásodból feltételezem, hogy még nincs otthon.
szerintem agy neki pénzt vagy vidd el magadal vásárolni h ö mit akar de ha van vmi különleges kivánsága mait már régota akar pl egy telefon vagy uj tv meg ijenek akor vagyél neki azt :D

Mi lehet a gond az óriás schnauzerünkkel? Már 14 éves kb, és az egyik lába van amikor ilyen nagyon reszket. (nem a hideg miatt, látszik)

A szüleim azt mondják hogy csak szerepel (mert amúgy szokott rosszalkodni) de szerintem ez nincs összefüggésben a jellemével.

Legjobb válasz: Idõs kutyáknak, éppúgy mint az idõs embereknek már fájnak az izületei, gyengülnek az izmai, esetleg sorvadnak is... egyszerûen az öregkor velejárói. Talán gyengébb az a lába és erõlteti, attõl reszket. A ti kutyátok ha tényleg 14 éves, akkor õ már nagyon öregnek számít. (mellesleg én az öreg kutyámat tömöm mindenféle táplálékkiegészítõvel, vitaminnal, hogy minél tovább jó egészségben velem lehessen, ha már úgyis olyan kevés idejük van itt... ajánlanám neked is... biztos megérdemli)

Idõs kutyáknak, éppúgy mint az idõs embereknek már fájnak az izületei, gyengülnek az izmai, esetleg sorvadnak is... egyszerûen az öregkor velejárói. Talán gyengébb az a lába és erõlteti, attõl reszket. A ti kutyátok ha tényleg 14 éves, akkor õ már nagyon öregnek számít. (mellesleg én az öreg kutyámat tömöm mindenféle táplálékkiegészítõvel, vitaminnal, hogy minél tovább jó egészségben velem lehessen, ha már úgyis olyan kevés idejük van itt... ajánlanám neked is... biztos megérdemli)
A kérdező hozzászólása: Hátsó láb.
Nekem is volt egy nagyon idõs 17 éves keverék kutyusom. Neki is remegtek a lábai. Sajnos ez a korral jár.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!