Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet dr (67 db)

Mit lehet tudni a Péterfy szülészetén praktizáló Dr. Bolesza Emőkéről vagy Dr. Móricz Katalinról, esetleg Dr. Bokor Attiláról?

Nekem az a mániám, hogy n? szülészorvosnál szeretnék szülni, ha egy mód van rá, ne férfi legyen....

Legjobb válasz: Sajnálom, nekem a szülés alatt csak ott praktizáló orvosokkal volt kapcsolatom, de õk nagyon jó szakemberek voltak és még õk is - pedig volt ott választott orvosom - jöttek naponta és kérdezték mi újság és hogy vagyunk. Sajnos a nõi orvosokat nem ismerem.

Sajnálom, nekem a szülés alatt csak ott praktizáló orvosokkal volt kapcsolatom, de õk nagyon jó szakemberek voltak és még õk is - pedig volt ott választott orvosom - jöttek naponta és kérdezték mi újság és hogy vagyunk. Sajnos a nõi orvosokat nem ismerem.
Dr. Móricz Katalin nekem elég ellenszenves volt. Bementem a kórházba, mert úgy éreztem folyik a magzatvíz. Õ vizsgált meg, és közölte, hogy minek jöttem be , mert nem nyitott a méhszáj és nem hinné hogy a magzatvíz volt. Biztos bepisiltem Mondta õ. Kedves mi?
Bolesza inkább onkológus.Õ volt egy darabig a nõgyógyászom, de annyira paraszt volt, hogy másik orvost kellett keresnem.

Mit lehet kezdeni egy "nemzetközi igazgatás" diplomával? Hol lehet elhelyezkedni vele? Õk is kapnak dr. -t a nevük elé, mint a jogászok?

Legjobb válasz: pázmányon van ez a szak viszonylag új szak szerintem nem érdemes ezt választani nem kapnak dr.-t

pázmányon van ez a szak viszonylag új szak szerintem nem érdemes ezt választani nem kapnak dr.-t
Nem csak a Pázmányon van (BCE jobb) Érdemes választani, mert jobban keresett, mint pl. a politológia, vagy a NT. Bárki kaphat dr-t, ha ledoktorál...
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a választ. A dr.-t illetõen csak az zavart meg, h a pázmányon az jogi karon belül van jogász és nemzetközi igazg., és emiatt nem tudtam. De nem is ez a lényeg csak szimplán érdekelt.
Szerintem õk nem kapnak automatikusan dr-t a nevük elé, ugyanakkor bárkibõl lehet doktor (matektanár, fizikus, kémikus, geológus, mérnök, bárki...), aki ledoktorál. :)
jogász 5 év tanulás után dr. orvos 6 év után dr. többi meg miniumum 8 év után (de inkább 10-12)
A kérdező hozzászólása: Igazából leginkább az érdekelt volna, hogy volt-e aki tüzetesebben utána járt, hol lehet ilyen diplomával elhelyezkedni, nem pedig hogy hogy lehet dr.-t szerezni a neved elé:) Ja egyébként a gyógyszerészek is dr-t kapnak már (csak hogy teljes legyen a lista)
ha két idegen nyelvet teljesen ismersz akkor el tudsz bármilyen diplomával helyezkdeni
Ird be a youtube-ba , dr.house soundtrack (full) vagy ost.
A zene: Damien Rice - Grey Room Ajánlom a Tunefind nevû oldalt, ahol szinten minden sorozat, bármelyik részében elhangzott szám címe megtalálható, sõt sok számba még ott az oldalon is bele tudsz hallgatni, hogy meggyõzõdj róla hogy az-e a keresett szám.


Ki az a Dr. Vasas Lívia? És mit lehet tudni róla?

Legjobb válasz: Dr. Vasas Lívia (korábban Rózsáné) (1944. november 16.–) könyvtáros, egyetemi oktató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárának fõigazgatója.

Dr. Vasas Lívia (korábban Rózsáné) (1944. november 16.–) könyvtáros, egyetemi oktató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárának fõigazgatója.
A kérdező hozzászólása: Szerintem õ a magyar Jockey Ewing nõi megfelelõje.
A kérdező hozzászólása: oké, de csak 1-gyereke van! Az csak 3-év!
Hát 3 gyerek az 9 év gyes.
A kérdező hozzászólása: na jó, de 10-évig?
AZ se biztos, hogy csinált valamit szakmailag, lehet gyereket szült, beteg volt, kutatott.
A kérdező hozzászólása: Oké! De ebbõl még mindíg nem derül ki, hogy mit csinált 1968-1978 közötti tíz évnyi idõszakban!!!
A kérdező hozzászólása: Jó akkor Kronológiai sorrendbe teszem: Dr. Vasas Lívia életpályája: •1968 Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi majd Bölcsészettudományi karán végzett 1968-ban. Biológia és kémia szakos középiskolai tanári diplomát szerzett, doktori disszertációját genetika és antropológia szakterületen írta és szerezte. (24-éves volt ekkor) •1968-1978 közötti tíz évnyi idõszakról nincsen információm! (34-éves volt ekkor) •1978-ban. Biológusként dolgozott a RICO Kötszermûvekben, majd a Balassagyarmati Városi Tanács Kórház Központi Laboratóriumában. •1981-tõl 9 évig könyvtáros volt a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárában. (37 éves volt ekkor) •1983-ban szakinformatikusi oklevelet szerzett. •1990-ben kapott könyvtárigazgatói kinevezést (46 éves volt ekkor) •1993-ban könyvtárosi oklevelet szerzett (49-éves volt ekkor) •1996 és 1999 között tanulmányait több idegen nyelvû továbbképzésen fejlesztette tovább, marketing és menedzsment témákban. (55 éves volt ekkor) • 2001-ben fõigazgatói kinevezést szerzett a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárában. (57 éves volt) • 2004-ben könyvtártudományi szakterületen PhD fokozatot szerzett. (60 éves volt ekkor)
A (1944. november 16.)- a születési ideje, tehát azt is lehet tudni, hogy idén lesz 65 éves!
Eltartották... Mit kell ezen ennyire meglepõdni. :D Menj oda hozzá a kinyomtatott életrajzával és kérdezd meg tõle... A szakmai életrajzába azért nem tette mondjuk bele azt az idõszakot, mert nem szakmában dolgozott. Én sem írom be az önéletrajzomba, hogy voltam a tescoban pénztáros és takarítottam fesztiválokon , csak azt, hogy milyen helyeken foglalkoztam a diplomámnak megfelelõ munkával.

Mit lehet tudni Dr. Polgár Zoltánról és a Bajcsy szülészetéről?

Legjobb válasz: Szia! Látom igen régi a kérdésed, de én csak most találtam rá. Nekem a Polgár dr. az orvosom Nála szültem tavaly májusban a lányomt, pontosabban Õ császározott meg. Nem egy bratyizós típus, de lelkiismeretes, pontos megbízható doki. A szülészete jól felszerelt, a szülõszobák családpártiak. A szülésznõk kedvesek. Kérdezz bátran, ha szeretnél még valamit tudni.

Szia! Látom igen régi a kérdésed, de én csak most találtam rá. Nekem a Polgár dr. az orvosom Nála szültem tavaly májusban a lányomt, pontosabban Õ császározott meg. Nem egy bratyizós típus, de lelkiismeretes, pontos megbízható doki. A szülészete jól felszerelt, a szülõszobák családpártiak. A szülésznõk kedvesek. Kérdezz bátran, ha szeretnél még valamit tudni.
Még annyit tennék hozzá, hogy a beöntés egyáltalán nem fáj, és teljesen kitisztulsz, ami em baj, mert az utána lévõ napokban elég nehéz a wc-zés.
Szia! Kaptam beöntést, de én nem tudtam megszülni a lányomat ezért császároztak.
A kérdező hozzászólása: szia! még azt szeretném tudni, h kaptál- beöntést?és gátmetszés volt-e? köszi:)
Szia! Én a kórházban is adtam neki minden uh-nál 3000 ft.-ot.
A kérdező hozzászólása: Szia!ha a kórházba hív uh-ra a doki akkor adjak neki pénzt? mert nem a rendelõjébe hív hanem a khba. Te hogy csináltad? nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni.
Szia! Én azt tudom Neked tanácsolni, hogy fogadj szülésznõt, hidd el megéri. Nekem a Garáné Magdi volt, és 15.000 ft adtam neki. Amikor már Nst-re jársz is õ tud veled foglalkozni, és a szülõszobákat illetve a vajúdási lehetõségeket is õ mutatja meg. Azonkívûl hidd el, amikor eljön majd a Nagy Napotok nagyon jó, ha a családtagokon kívûl, Veled van a szülésznõ. Persze ez csak tanács, ahogy gondolod. Kérdezz még, ha van valami bátran. Jó egészséget Nektek.
A kérdező hozzászólása: Még azt szeretném tudni, ha a korházról szeretnék ezt azt megtudni akkor kit kell megkérdezni? pl azokról a szép szülõszobákról? ja 31 hetesek vagyunk most:)
Szia! Kérdezz tõle bátran, én is megmutogatattam vele a lányomat amikor még a pocimban volt. Sõt, a férjemnek és az anyukámnak is megmutatott mindent az ultrahangon. Jól vagytok, mikorra várható a baba--persze csak ha nem indiszkrét a kérdés, és bármit szeretnél még kérdezni, nagyon szívesen válaszolok.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! elég furcs a hogy ugy ultrahangoz hogy nem mutatja meg teljesen el van forditva a monitor... ezt mindig igy szokta? szoljak neki, h látni szeretném én is a babámat?
A kérdező hozzászólása: szia! a kórházban adnak ruhát a picinek és pelust vagy vinni kell?

Mit lehet tudni Dr. Csabay Lászlóról (I. Női Klinika)?

Legjobb válasz: Szia!Nincs saját tapasztalatom, de én is az I.nõi klinikára járok, sok betege van( várakozás közben tapasztaltam) és rendesnek néz ki,egy-két hölggyel beszélgettem mikor várakoztunk és rosszat még nem hallotam, dícsérték.De minden orvosnak vannak jó "hírei" és vannak rossz "hírei" is.Nem vagyunk egyformák, és ami nekem tetszik, az lehet, hogy a másiknak nem...! Remélem érted mit akartam ezzel mondani, és egy kicsit tudtam segíteni. Szerintem a klinikán mindenkinél jó kezekben van az ember.Minden jót! 18 hetes kismami.

Szia!Nincs saját tapasztalatom, de én is az I.nõi klinikára járok, sok betege van( várakozás közben tapasztaltam) és rendesnek néz ki, egy-két hölggyel beszélgettem mikor várakoztunk és rosszat még nem hallotam, dícsérték.De minden orvosnak vannak jó "hírei" és vannak rossz "hírei" is.Nem vagyunk egyformák, és ami nekem tetszik, az lehet, hogy a másiknak nem...! Remélem érted mit akartam ezzel mondani, és egy kicsit tudtam segíteni. Szerintem a klinikán mindenkinél jó kezekben van az ember.Minden jót! 18 hetes kismami.
Hozzá jártam terhesgondozásra, és nála is szültem. Elégedett vagyok vele emberileg és orvosilag egyaránt. Kedves, figyelmes, de megtartja a 2 lépés távolságot, ez nekem imponál. Azóta mártöbb barátnõm is szült nála.

Mit lehet tudni Dr. Rákóczi Istvánról?

Esetleg szült nála valaki császárral?

Legjobb válasz: Mit lehet tudni róla? Õ a Szent Imre kórház osztályvezetõ fõorvosa 1995-tõl. Itt egy kép róla: http://www.drrose.hu/image/orvosfotok/foto_rakoczi.jpg Illetve itt a leírás a végzettségeirõl, titulusairól, publikációiról: http://www.drrose.hu/szakteruleteink/rakoczi.php

Mit lehet tudni róla? Õ a Szent Imre kórház osztályvezetõ fõorvosa 1995-tõl. Itt egy kép róla: http://www.drrose.hu/image/orvosfotok/foto_rakoczi.jpg Illetve itt a leírás a végzettségeirõl, titulusairól, publikációiról: http://www.drrose.hu/szakteruleteink/rakoczi.php

Mit lehet tudni Dr. Csermelyről? (Pécs)

Legjobb válasz: Szia! Igaz megkésve válaszolok, de talán még segíthetek. Én is hozzá járok. Általában mindenhonnan jókat lehet róla hallani és állítólag nagyon ügyes,nekem azonban nem ilyen pozitív a véleményem. Sztem kicsit elszaladt vele a ló. Mivel nagyon sokan járunk hozzá, nem tud figyelni igazán senkire és én még semmi elõnyét nem láttam annak, hogy magánorvosom van.... Ha én mégegyszer álaszthatnék bizti nem õ lenne az..... Üdv

Szia! Igaz megkésve válaszolok, de talán még segíthetek. Én is hozzá járok. Általában mindenhonnan jókat lehet róla hallani és állítólag nagyon ügyes, nekem azonban nem ilyen pozitív a véleményem. Sztem kicsit elszaladt vele a ló. Mivel nagyon sokan járunk hozzá, nem tud figyelni igazán senkire és én még semmi elõnyét nem láttam annak, hogy magánorvosom van.... Ha én mégegyszer álaszthatnék bizti nem õ lenne az..... Üdv

Kíváncsi vagy hogy tették ezt az országot tönkre? Mit szólsz a videóhoz? Mi lehet ma Dr Kőrösivel?

Csak egy kis ízelit?, hogy a korruptció mekkora károkat okozott, de nagyon illusztris. Sajnos ezrével történtek, és az egész rendszerválltó elit benne vol, van!

Legjobb válasz: Hogy a fenébe tették a világ sok más országát tönkre amelyik nagyobb bajban van mint mi? A görögök a megalomániájukban olimpiát rendeztek tudod az hogy betett nekik?Magyarországon is vannak baromagyú emberek akik olimpiát rendeznének! Mi van a mintaország írországgal?

Hogy a fenébe tették a világ sok más országát tönkre amelyik nagyobb bajban van mint mi? A görögök a megalomániájukban olimpiát rendeztek tudod az hogy betett nekik?Magyarországon is vannak baromagyú emberek akik olimpiát rendeznének! Mi van a mintaország írországgal?
A kérdező hozzászólása: Figyeld a dátumokat!
A kérdező hozzászólása: ""Hogy a fenébe tették a világ sok más országát tönkre amelyik nagyobb bajban van mint mi? Hasonlómódon. PLD A görögök. Gyakorlatilag az Eu s szabályok, a görög tecnikai szívonak adottságai, a közös valuta, és a politikusi hatalomvágy tette tönkre õket. Egyszerüen nem fenntartható a rendszer.
A jobboldal bûne. A rendszerváltás is csak egy CIA puccs volt. Ideje elõremenni a jövõbe és szocializmust csinálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!