Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet csinálni, ha a bolt (1 db)

Mit lehet akkor csinálni, ha a bolt leveszi a mobilomról a jótállást, hivatkozva hogy én csináltam a kárt, pedig nem?

4 hónappal ezelött vettem egy sony ericsson w300i mobiltelefont.a vodafone boltba.elvileg 2év jotárás jár rá,de nekem 2hónaposan elromlott.ha becsuktam ki kapcsolt,a volkman része nem üzemelt becsukva meg ilyen hibák.Vissza vitük a boltba ök elküldték a szervizbe,ahonna vissza küldték 2hét mulva hogy az én hibámbol romlott el a készülék mert hogy páralecsapodás keletkezett a készülék belselyébe,és igy erre nem áll a jotálás.vagy elviszem szarul a készüléket vagy polgáriperre megyek ami kb.10ezer az elinditássa vagy megcsinálják 4ezerélt a készüléket.Mi a csináltatást kértük,2hét mulva meg is jött a telo..rá 1,5 re megint beszart a készülék de mostmár teljesen.mikor bekapcsoljuk belép de rá egy másodpercre ki is kapcsol de a külsö kijelzö világitt de ugy hogy csak akkor lehet kikapcsolni ha kiveszük az aksiját.Ilyenkor mit tudunk tenni?Hova kell fordulnunk?Mert azért szerintem nem mindegy hogy egy 30ezres telefonnal igy jártam.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Huawei u8160 mi lehet a baj?

Nem indul el...újra indul állandóan...bekapcsolom és 2-3 mp újra indul és ezt kb örökkééé..betöltő képernyőig sme jut el kb szal addigse h bootoljon az android...próbáltam h Bekapcso gomb,hang le és rányomni a telót a gépre usb-n de semmi...a gép nemis jelez semmit...

3

Régi nokia telefon függetlenítése kábel nélkül?

9

Miért laggolnak Xperia s-en a komolyabb játékok? Esetleg a root segítene?

5

A hard/factory reset garanciavesztéssel jár?

Valoszinüleg hülye kèrdés de azért szeretnék biztos lenni benne hogy nem jár azzal.

3

Mit csináljak, ha azt írja ki a gmail alkalmazásom, h a "szerver jelszava módosult írja be az új jelszót"?

Samsung galaxy express telefonom van, eddig teljesen jól működött minden, nem is állítottam rajta semmit, és ma többb hibaüzenetet is kiírt, és nem tud bejelntkezni a gmail fiókomba..pedig nem módosítottam semmit, hozzá se nyúltam sőt nem is látok olyat ahol jelszót lehetne módosítani és a gmail jelszavam is ugyanaz...van valakinek vmi ötlete? nagyon fontos lenne, mert nagyon fontos emaileket kapok oda és fontos h rögtön jelezzen amint megkapom!

0

Kijött a CyanogenMod 11 hivatalosan?

1

Huawei ascend y300 nem lehet wifizni vele meg a kamera se jó kilép belöle mi lehet a baj? Meg a memoria kártyát fel ismeri mikor bele teszem de útána nézem a fájkezelöbe nem hozza fel az sd kártyát mi lehet vele? .

1

Windows Phone 8!? Szinkronizálási probléma!

A lényeg, hogy hozzáadtam egy hotmail-t a fiókokhoz, de ezzel be is másolta az összes ottani kapcsolatot a telefonszámok közé ami nagyon nem tetszik. Hogy tudnám ezeket eltávolítani, hogy csak és kizárólag a telefonszámok maradjanak meg és az összes hotmail-es kapcsolat tűnjön el? Köszi előre is a segítséget!

2

Lumia620-as 3G-re állítva:kimenő hívás van, internetkapcsolat van, sms ki-be van, bejövő hívás nincs, 'a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható. ' 2G-re állítva semmi baja! Lehet, a 3G nem jól muzsikál? ! Budapest, belváros!

0

Mi szívja jobban az okostelefon aksiját? WiFi-n keresztüli HD videostreamelés vagy játék?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!