Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet csinálni, ha a bolt (1 db)

Mit lehet akkor csinálni, ha a bolt leveszi a mobilomról a jótállást, hivatkozva hogy én csináltam a kárt, pedig nem?

4 hónappal ezelött vettem egy sony ericsson w300i mobiltelefont.a vodafone boltba.elvileg 2év jotárás jár rá,de nekem 2hónaposan elromlott.ha becsuktam ki kapcsolt,a volkman része nem üzemelt becsukva meg ilyen hibák.Vissza vitük a boltba ök elküldték a szervizbe,ahonna vissza küldték 2hét mulva hogy az én hibámbol romlott el a készülék mert hogy páralecsapodás keletkezett a készülék belselyébe,és igy erre nem áll a jotálás.vagy elviszem szarul a készüléket vagy polgáriperre megyek ami kb.10ezer az elinditássa vagy megcsinálják 4ezerélt a készüléket.Mi a csináltatást kértük,2hét mulva meg is jött a telo..rá 1,5 re megint beszart a készülék de mostmár teljesen.mikor bekapcsoljuk belép de rá egy másodpercre ki is kapcsol de a külsö kijelzö világitt de ugy hogy csak akkor lehet kikapcsolni ha kiveszük az aksiját.Ilyenkor mit tudunk tenni?Hova kell fordulnunk?Mert azért szerintem nem mindegy hogy egy 30ezres telefonnal igy jártam.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Alcatel OT idol s vélemény?

Megéri megvenni? elbizonytalanított, hogy nincs hozzá 3,5 jack, viszont amit adnak hozzá az jól szól? akinek van ilyen legyen szíves írja le.

1

Dual SIM-es készülék tud üzemelni 1 db SIM-el is?

Venni szeretnék egy Samsung készüléket,mely dual sim-es.(Az ára miatt veszem ezt a telefont,nem a dual sim végett.)

4

Nokia Amber frissítése az a 8.1?

Mit takar az Amber frissítés? Mik az újítások? már elérhető? és ez a 8.1 vagy az más, és elérhető e 920-ra?

4

Számítógépröl lehet Iphone 3GS-re ráhuzni USB-n keresztül játékokat?

ugy értem hogy PC n leszedem a játékot csatlakoztatom az USB-t és ráhuzni lehetséges?

2

Az Iphone 4-hez a Bumper az csak a telefon oldalját védi vagy a hátlapját is?

3

Androidra (sony) milyen videó lasitó, lasitott videó programot tudtok?

válaszokat köszönöm!!!!

2

A HTC Wildfire S törhetetlen?

Van esetleg valaki akinek már sikerült összetörni? Megvan

6

Szerintetek ez a Samsung Galaxy S4 eredeti?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]. Vatera.hu/mobiltelefon/samsung_mobiltelefon/samsung_s_szeria

5

Lehet állítani a Sony Xperia L ledjét?

Sony Xperia L típusú készülékem van és egy olyan kérdésem lenne hogy alul ami világit fény azt lehet-e állitani, hogy ha valami értesítés jön akkor villogjon valamilyen színen, mert így csak akkor villog ha töltön van zölden.

0

LG G2n nem megy a Real Racing 3?

Aptoideval toltottem le fel is telepitette 900 mbt de a 2 logo utan az egesz kikapcsol semmi hibauzenet es kezdokepernyo. Crack kell hozza vagy mi? Lehetoleg linket is adjatok!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!