Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet csinálni, ha (615 db)

Én glicerines kúpot használok ezért.
A kérdező hozzászólása: ezt a kúpot milyen sûrûn lehet?
1. vagyok. Én minden reggel egyet használok az inger kiváltására. Terhesen is szabad, ezt javasolta a gyógyszertáros is. Nem okoz görcsöt, csak ingert. Amikor felteszed, várjál legalább öt percet, hogy tuti legyen a hatás. Már 30. hete használom, inkább, minthogy feleslegesen nyomjak a vécén.
hú ez nálam is gond:( volt hogy 5-6 napig sem volt inger:(nem is bolt semmi bajom, egyszer csak eszembe jutott, hoyg uuu már x napja nem voltam nagywczni:(
A kérdező hozzászólása: UGYANEZ VAN VELEM..és nem tudom mit csináljak..
hát ez a terhesvitamintól van vagyis a vas ami fogja a székletet:( sok innivaló, sok rostos cucc, bár én egyikert sem viszem túlzásba én nem s erõltetem ha 5 naponta akkor 5 naponta ez van, nem fáj, nincs panasz csak ritkán van ennyi RELAX!Boldog babavárást :)

Mik a depresszió jelei? Mit lehet csinálni, ha valaki depresszióba esett?

Legjobb válasz: A depressziónak rengeteg tünete van és fokozatai is vannak.Van, aki csak enyhén depressziós és van aki egészen mély depresszióba tud esni.Tünet lehet pl:állandó rossz kedv, nem érdekli semmi, nem tud örülni semminek,ok nélküli sírás, hangulat ingadozások --> egyszer nagyon jókedve van utána pedig minden ok nélkül nagyon rossz kedve lesz.Aztán tünet lehet még, hogy nem tud aludni,dekoncentráltság,teljes érdektelenség.Segíteni úgy lehet, ha még idõben felfedezi az ember, hogy fenn áll a lehetõsége a depressziónak és szakemberhez fordul vele.Ha esetleg csak enyhe depresszióról van szó, mert pl otthon mostanában rosszul mennek a dolgok, akkor lehet, hogy elég egy kis törõdés-odafigyelés és környezetváltozás.

A depressziónak rengeteg tünete van és fokozatai is vannak.Van, aki csak enyhén depressziós és van aki egészen mély depresszióba tud esni.Tünet lehet pl:állandó rossz kedv, nem érdekli semmi, nem tud örülni semminek, ok nélküli sírás, hangulat ingadozások --> egyszer nagyon jókedve van utána pedig minden ok nélkül nagyon rossz kedve lesz.Aztán tünet lehet még, hogy nem tud aludni, dekoncentráltság, teljes érdektelenség.Segíteni úgy lehet, ha még idõben felfedezi az ember, hogy fenn áll a lehetõsége a depressziónak és szakemberhez fordul vele.Ha esetleg csak enyhe depresszióról van szó, mert pl otthon mostanában rosszul mennek a dolgok, akkor lehet, hogy elég egy kis törõdés-odafigyelés és környezetváltozás.
Amennyiben a felsorolt tünetek elõfordulnak legalább 2 héten át, akkor érdemes felkeresni a háziorvost, aki ha szükségesnek tartja, elküldi pszichiátriai gondozóba a beteget, ahol felírják a megfelelõ gyógyszert, esetleg pszichoterápiát is javasolhat.
A mozgás nagyon sokat segít! Sportolj rendszeresen, változatosan!

Mit lehet csinálni ha sehova se vesznek fel?

Legjobb válasz: lébecolsz egy évig, amit nem ajánlok, mivel úgysem fogod tudni magad rászánni, hogy tanulj a köv. érettségi-idõszakra a másik, értelmesebb lehetõség, hogy elvégzel valamilyen egy éves szakképzést, tanfolyamot. vagy elmész dolgozni, ami lássuk be, egy sima érettségivel megintcsak nem könnyû/értelmetlen munkát lehet találni (kivéve persze, ha valamilyen szakképzõ suliban végeztél) jó idõben tetted fel a kérdést, még pont van rá lehetõséged, hogy széttanuld a s.gged :) tessék nekiállni, és menni fog

lébecolsz egy évig, amit nem ajánlok, mivel úgysem fogod tudni magad rászánni, hogy tanulj a köv. érettségi-idõszakra a másik, értelmesebb lehetõség, hogy elvégzel valamilyen egy éves szakképzést, tanfolyamot. vagy elmész dolgozni, ami lássuk be, egy sima érettségivel megintcsak nem könnyû/értelmetlen munkát lehet találni (kivéve persze, ha valamilyen szakképzõ suliban végeztél) jó idõben tetted fel a kérdést, még pont van rá lehetõséged, hogy széttanuld a s.gged :) tessék nekiállni, és menni fog
Folytatni a felkészülést és mondjuk szintemelõ érettségit tenni, hogy jobb pontokat kapj, vagy más képzést(pl.: OKJ), esetleg munkát keresni.

Mit lehet csinálni, ha a szomszédból állandóan eltûnnek a kutyák?

Már a negyedik kutyájuk "tûnt el". Mindig hoznak kiskutyát a gyerekeknek, aztán maximum egy év múlva szélnek eresztik. Nem tudom, mit csinálnak vele, hová teszik ki. Egy kutyájukat megtalálták mások hónapokkal késõbb kóborként, szörnyû állapotban. Beszélni nem lehet velük normálisan, állítják, hogy nem tudják, mi van a kutyával, egyszerûen nem látták két napja. Tény, hogy eddig mindig szökõs kutyáik voltak, nagyrészt azért, mert nem törõdtek velük, de mindig mindegyik csak csavargott pár órát, aztán hazajött. Volt, hogy mi engedtük be a kutyát hozzánk, mert hiába csöngettünk, nem jöttek ki, pedig otthon voltak. Hogyan lehet rábizonyítani valakire, hogy kiteszi a kutyákat, és hogyan lehet megakadályozni, hogy újra kutyát hozzon?

Legjobb válasz: Az állatvédelmi törvény szerint bûncselekményt követ el, aki gerinces állatot nem lát el, magára hagy, tehát akkor is, ha kiteszi egy kocsiból 30 kilométerrel arrébb. az is lehet, hogy valójában agyonütik õket, akkor még súlyosabb tett. Teljes joggal teszel bejelentést a rendõrségen. De legalábbis a helyi jegyzõt megkereshetnéd. És ne hagyd magad lerázni, kötelességük legalább utánajárni a dolognak. Már az is hatásos lehet, ha egyáltalán kimegy valaki és kérdezõsködik. Akár egy állatmenhelytõl valaki. Esetleg beijedhetnek ettõl annyira, hogy kicsit komolyabban vegyék a dolgot.

Az állatvédelmi törvény szerint bûncselekményt követ el, aki gerinces állatot nem lát el, magára hagy, tehát akkor is, ha kiteszi egy kocsiból 30 kilométerrel arrébb. az is lehet, hogy valójában agyonütik õket, akkor még súlyosabb tett. Teljes joggal teszel bejelentést a rendõrségen. De legalábbis a helyi jegyzõt megkereshetnéd. És ne hagyd magad lerázni, kötelességük legalább utánajárni a dolognak. Már az is hatásos lehet, ha egyáltalán kimegy valaki és kérdezõsködik. Akár egy állatmenhelytõl valaki. Esetleg beijedhetnek ettõl annyira, hogy kicsit komolyabban vegyék a dolgot.
Na erre való a kutyák csipeltetése. Ha nem rakatnak bele csipet, büntethetõek. Ha pedig kirakják a csipelt kutyát, akkor még jobban. Lehet próbálkozni.
Azt sajnos nem lehet megakadályozni, hogy újra kutyájuk legyen és annak csak te tudod megtalálni a módját, hogy hogyan bizonyítható az, hogy kiteszik a kutyákat, mert az állat elhagyása a törvényben is szerepel, szóval ezzel meg lehetne õket fogni, de gyanítom, hogy ehhez magánnyomozói leckéket kellene venned.
semmit akármennyire is rossz gazda, neked semmi beleszólásod nincs abba, hogy õ kaphat e kutyát vagy sem max annyit tudnál csinálni, hogy kitudakolod, hogy kitõl akarnak kutyát hozni és az illetõt lebeszéled róla, hogy ne nekik adja, dehát ha nem lehet velük normálisan beszélni, akkor ez sem egyszerû
Hát én egy dolgot csinálnék a helyedben: Ások egy nagy gödröt, a gödörre csinálok tetõt mondjuk egy nagyobb paneldarabból, hangszigeteltre csinálom, oda valahogy leviszem õket, mindegyikre egy pórázt (jó szorosan) kikötöm õket egy cölöphöz, és a kis tetõvel együtt betemetem az egészet.Õk is szökõsek oszt eltûntek. A viccet, bár ez inkább az én véleményem róluk, félretéve nem igazán tudsz mit tenni.Esetleg ha látod hogy kint vannak a kutyák, akkor engedd be õket, addig is jobban érzik magukat.Nem tudom lehet-e ilyenkor az állatvédõkhöz fordulni de nem hinném, hisz rendes bizonyítékod sincs hogy mit tesznek.:(
A kérdező hozzászólása: Próbáltunk segítõkészen hozzáállni, de ezekkel tényleg nem lehet beszélni. Még azt is felajánlottuk nekik, hogy szerzünk gazdát a kutyának, a gyereknek meg nyugodtan mondja azt, hogy elveszett, de nem mentek bele. Aztán most két napja ez is eltûnt. Pedig annyira aranyos kutya volt! Kb. 1 éves roti. Õk a gyereknek akarnak mindig örömet szerezni, aztán pénzük, idejük a kutyára nincs, a proli értékrendjükbe meg egyszerûen nem tartozik bele az, hogy a kutya élõlény, amiért az ember felelõs. Amikor említettem nekik, hogy szerencsétlen kitett kutyák kóborok lesznek, azzal jött, hogy mekkora álszentség ezen aggódni, amikor emberek élnek hajléktalanul.
A kérdező hozzászólása: Állították, hogy van benne chip, de ezek akkor sem mondanak igazat, amikor kérdeznek. A macskáik is mind hozzánk költöztek már, amikor betegek, akkor is mi hívunk állatorvost, mert õk nem törõdtek soha egyikkel sem.
A kérdező hozzászólása: A szívem megszakad, ha arra gondolok, hogy az a szegény, kedves kutyus most valahol étlen-szomjan kóborol ebben a hidegben. :( Olyan aranyos volt! Mindig hozzánk bújt a kerítésen keresztül.
Jelentsd fel õket! http://gazditkeresek.hu/szervezetek/allatvedo_szervezetek van egy csomó szervezet aki ezzel foglalkozik.
Beírod a nevét, s keresel hozzá! De nekem automatikusan telepítõ nélkül felismeri
Legalább a kormány gyártóját és tipusát leírhatnád, mert így kissé nehéz lesz adnunk drivert...
Sõt az oprendszerrõl is nyilatkozhatnál h mihez kell

Nyáron mikor ilyen meleg van, a hidegvizi halakkal mit lehet csinálni ha 28fokos a vizük?

Legjobb válasz: jégkocka bele vagy ventilátor felé ennyit lehet de már van 100 an megkérdezték az utóbbi hétben és mindenkinek ezt mondták

jégkocka bele vagy ventilátor felé ennyit lehet de már van 100 an megkérdezték az utóbbi hétben és mindenkinek ezt mondták
vagy jegespalackot beledobsz, vagy amit a hûtõtûskába szoktak rakni ezt a jégakkut.

Mit lehet csinálni, ha valakiből átveréssel csinálnak apát?

Egy jóbarátomról van szó. A sztori lényege az, hogy szakítottak, szétköltöztek. Az exbarátnő felhívta a srácot egy búcsúszexre. A hülyegyerek meg belement. Gumit használt, kidobta... Bizonyítékok vannak arról, hogy a hölgyemény kikukázta és kifordítva felhelyezte magának a használt óvszert, és a napot is úgy időzítette, hogy peteérése legyen. Először az volt a célja, hogy magához kösse a pasit, most már az, hogy a gyerektartással megrövidítse és ellehetetlenítse (havi 60at keres, esélye sincs más munkára, most is nálunk lakik, hisz egy albérletet egyedül nem tudna fentartani) Tudom, hogy nem a legjobb kategória, de talán itt tudnak segíteni.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy más az apa, és az illetõ nem akarja vállalni a gyereket? Egy DNS-teszt nem ártana, ha meglesz a baba.

Nem lehet, hogy más az apa, és az illetõ nem akarja vállalni a gyereket? Egy DNS-teszt nem ártana, ha meglesz a baba.
Már bocsi de hogyan.lehet ezt bizonyítani? Amúgy nem tud kibújni a felelõség alól, apa lesz ha tetszik.ha.nem. Ekkora egy féreg nõ nem létezhet!
"Bizonyítékok vannak arról, hogy a hölgyemény kikukázta és kifordítva felhelyezte magának a használt óvszert, és a napot is úgy idõzítette, hogy peteérése legyen. " EZT kifejtenéd kicsit bövebben? MILYEN bizonyiték van erre? A másik, hogy gyakorlatilag AZNAP lehetett volna egész kicsi esélye, mivel az óvszerben spemicidek vannak. De ettöl függetlenül ha a férfi a gyerek apja (genetikai vizsgálattal meg lehet állapitani), akkor gyerektartást kell fizetnie.
Milyen bizonyíték van arról, hogy kikukazta a használt óvszert és kiforditva felhelyezte magának?:Dha megkerdezhetem?
ha ez igaz, akkor a btk-t ismerõ emberként mondom, a zsarolás vádja megáll. nem egy ilyen ember ül börtönben, de ha nincs bizonyíték akkor nem lehet mit tenni. de ha mindez a bizonyíték megvan, ami itt írva van, a helyi rendõrkapitányságra kell menni, és büntetõ feljelentést tenni, mellékelvén egy bizonyítékból egy másolatot, egy biztonsági másolat maradjon otthon, pendrivra kimentve, a hölgyemény pedig ha az ügyészég és majd a bíróság is úgy ítéli meg pár évet kap ezért a tettéért.
Hm. Hacsak nem a méhébe gyûrte fel a gumit, akkor nulla esély van így a teherbeesésre. De amúgy sem sokkal több. Gratulálok az egész kompániának.
Vagdossa szét ollóval a csaj ruháit. Jobb ötletem nincs.
A spermiuma szabad levegõn nagyon hamar elpusztul. Öröm egy ilyen barát, hagyd, hogy megoldják egymásközt, de te még a barátnõdet is küldöd. Inkább te tûnsz pszichés betegnek, minden estre nagyon ellenszenvesnek.
Mirõl beszélsz? Akkor lehet lemondani a szülõi jogokról, ha van aki átvállalja. Van, aki örökbe fogadja a gyereket. A bíróság hivatalból eljárást indít a gyerek családi helyzetének rendezésére... azaz a nõ által megjelölt vélelmezett apát DNS tesztre kötelezi.
elozo vegre megvilagosodott elotted a dolog. Igen a szex nem jatek minden egyes alkalommal ha szexualis kapcsolatot letesit valaki akkor eselye van arra apa vagy anya lehet belole es fizetnie kell. ezert szoktak csak komoly kapcsolatban szexelni ahol belefer a gyerek.(van valami konyv ami errol ir biblia a cime arrol szol csak hazassagban szexelj) Senki a vilegon nem kenyszerithet ra egy not arra hogy meggyilkolja leendo gyermeket a magzatat ezert igen minden ferfi aki szexel szamithat arra apava teszik ha tetszik ha nem a riziko amit a ferfiak viselnek amiota a vilag vilag igy van.
Aztaq... hogy itt senki nem járt biosz órára... Nem véletlen, hogy az ejakuláció spriccel jár. A nyomorult kisfickóknak el kell jutniuk a petevezetõbe. Egy használt gumitól teherbe esni? Másik kategóriában dögivel találkozni ilyen barom kérdésekkel. Esti kamu. Vagy tényleg ennyire höjje vagy, kérdezõ.
Apasági! A sperma nem "él" sokáig a levegõn. Meg nem úgy van, hogy majd odarakom a puncihoz, és a kis spermák majd beúsznak, kell a "spricc"
ma 22:43 Mond ezt a mai tizenéveseknek. Ez nem az a világ már sajnos. (Nem azt akarom írni ezzel, hogy nincs igazad)
"A sperma nem "él" sokáig a levegõn." Imádom ezt a TÉVHITET! A hímivarsejtek (spermiumok) akkor pusztulnak el a szabad levegõn, ha az õket "óvó" ondófolyadék (a sperma) "eltûnik", kiszárad, beszárad, megszárad. Az óvszerben (ha nincs spermiciddel bevonva) nagyon szépen eléldegélnek még max. 24 óráig. Persze a számuk fogyatkozik. Tessék rendesen utánaolvasni a dolgoknak, mielõtt másokat leh.lyézel!
Az ilyesmi csak a filmekben müködik manapság nincs biologia óra...
Na jól van. Gyorsan tegyük tisztába a dolgokat. Nem kell nyomozgatni, meg DNS teszt sem kell. Ha a Peti biztos benne, hogy nem lehet övé a gyerek és a késõbbiekben sem kívánna az apja lenni, akkor simán le lehet mondani a szülõi jogokról. Erre megvannak a megfelelõ jogi lépések. Röviden azt jelenti, hogy lemond a jogáról és onnantól kezdve nincs köze a gyerekhez. Pl. nem fizet tartásdíjat, nem örökölhet a gyerek tõle vagy Peti a gyerektõl, nem kell szülinapi ajándékot venni, és ha az anya nem járul hozzá és Peti sem akar, akkor nem találkozhat vele. Ennyi
Ha megvan a videó felvétel, amin a csaj bevallja, hogy mit tett, akkor érdemes lenne egy ügyvédet megkérdezni a dologról. Én is nõ vagyok, de azért nem értek egyet itt 1-2 ember hozzáállásával. Ilyen alapon, akkor minden férfi, aki szexuális viszonyt létesít egy nõvel-ha védekezik, ha nem- számítson arra, hogy gyerektartást kell fizetnie. Ezek szerint ne éljen nemi életet egy férfi, ne hogy ilyen helyzetben kerüljön?
van valami hiresseg valami tenisz jatekos vagy valaki az o baratnoje igy esett tehetrbe es azota kap tobb penzt mint amit valaha is el tud kolteni. Innen az otlet. A torveny szerint akie a sperma az az apa pont. barhogy is tortent a megtermekenyules a ferfi szexelt a novel ez teszi bio hivtalossan apaval mvel elotte nem irt egy donor szerzodest. Egy birosag sem fog semmit tenni hiszen a ferfi onkent hagyta ott a spermajat az oveszerrel.
Vagy a kérdés kamu, vagy az amit a lány mond. Így nem lehet teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: Úgy lehet, hogy a csaj egy idióta. Van egy közös barátnõnk, akivel néha smst váltottak, és már ott eldicsekedett azzal, hogy terhes és a "Peti csak az övé". Elcsevegte azt is, hogy mit csinált a gumival, satöbbi. A barátnõm elment hozzá és szépen kifaggatta, miközben felvette kamerával. Mindent bevallott, bár nevetgélt azon, hogy úgysem számít, hiszen a peti mindenképpen megszívja, meg rájön, hogy nélküle nem boldogulhat ebben a világban.
A kérdező hozzászólása: Van egy kis pszihés gondja az biztos. A Petivel volt egész eddig. Amíg albérleteztek minden oké volt. Aztán a csaj apja (eléggé gazdag) vett egy házat a lányának, teljesen modernizált, villanyt és fûtést nem kell fizetni, mert napkollektoros, gyönyörû... A csajnak meg adott valamilyen céget, amivel nem kell foglalkoznia, de csurran-cseppen 200E körül. Na onnantól fogva a petinek vége volt mint a botnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi tizes ez kellett. Csodálkoztam is, hogy nincs a dobogósok közt rosszindulatú válasz. Nem küldtem a barátnõmet, õ jött az smsekkel, majd saját maga ment el videót csinálni, pusztán azért mert a peti számára is egy jóbarát akin segíteni kéne, mert naponta omlik össze a srác. Pocsék érzés, hogy az, aki bemutatott a férjemnek, akire mindig lehetett számítani, magyarán egy igazi jóbarát ilyen állapotba herül egy... (nem írom le, kitiltanának) miatt. Plussz itt van az exrta adag aggodalom, hogy szegény gyerek (márha létezik, elméletileg 16 hetes terhes) milyen helyzetbe születik. Õ aztán biztos nem kért ebbõl az egészbõl.
Nem olvastam végig a válaszokat, de bár megjegyzésem lenne, hogy miért LEHETETLEN így teherbe esni: 1. Az óvszer belseje spermicid anyaggal van bevonva. Kizárt, hogy ott akár csak 1 mp-ig is élve marad valami. 2. A felhelyezés se biztos siker, mert azért a hüvelytõl még elég szép utat kellene megtenniük (az egyébként döglött) spermiumoknak. Nem véletlenül inszeminálás van, a mesterséges megtermékenyítésnél...
* Pár megjegyzésem
A kérdező hozzászólása: Adja a jó ég kedves utolsó, hogy igazad van, és a b. c. megoldások egyike helyes: mástól terhes, nem terhes. Ha vallásos lennék, imádkoznék érte.
Mivel rendes védekezés mellett is simán becsúszhat egy gyerek, hisz EGYETLEN EGY védekezési módszer sem nyújt 100 %-os biztonságot, így eleve abszurd a kérdés. Nem lehet átveréssel apát csinálni senkibõl! A gyerekhez szex kell (a mesterséges módszereket hagyjuk, bár azoknál is tevékenyen közre kell mûködnie a leendõ apának), a szexbe önként és dalolva belement (nem tartott senki pisztolyt a fejéhez), úgyhogy MOST NE SÍRJON A SZÁJA! Az már más kérdés, hogy sajnálom a gyereket (nem az apukát), senki nem érdemli, hogy ilyen körülmények közé szülessen. Egyébként nem minden óvszer spermicides. Tudtommal mindössze kétféle ilyen óvszer van itthon forgalomban. Ettõl függetlenül elég kétséges, hogy a leírt módszerrel jött volna össze a terhesség. Mégis honnan tudta a nõ olyan biztosan, hogy peteérése van? Az ovuteszt szinte csak akkor mutat pozitívat, amikor már késõ a hancúr. Plusz rögtön kirúgta a fickót az ágyból és elkezdett gyertyaállásban akciózni (hogy a gravitáció segítsen a kisfickóknak, ha már a "lendület/löket" nem tud)? Elég szürreális kép.
Dns teszt!
A bíróságon az számit ki veszi hiatalosan a nevére vagy a bizonyitott dns teszt egyébb sületlenségekkel nem foglakoznak. Ha a haverod a biologiai apa õ fizet itt a történet vége.

Mit lehet csinálni, ha elkezd követni egy kóbor kutya és fel akar velem szálni a buszra, a buszsofőr meg lerúgja?

Tudom,hogy kutyát csak pórázzal és szájkosárral lehet felvinni a buszra,mivel nekem is van kutyám,de csak ritkán buszozok vele.

Legjobb válasz: Nem kell megvárni, amíg felszáll a kutya, neked kell elijesztened, mielõtt felszállsz a buszra. Kicsit kegyetlenségként hangzik, de minek édesgetsz magadhoz egy kutyát, ha tudod, hogy nem tudod hazavinni? Kergesd el mielõtt odaér a busz, neki is jobb, ha elmegy, mintha a buszsofõr rugdossa le.

Nem kell megvárni, amíg felszáll a kutya, neked kell elijesztened, mielõtt felszállsz a buszra. Kicsit kegyetlenségként hangzik, de minek édesgetsz magadhoz egy kutyát, ha tudod, hogy nem tudod hazavinni? Kergesd el mielõtt odaér a busz, neki is jobb, ha elmegy, mintha a buszsofõr rugdossa le.
Hát mit kellett volna használnia? Most ne magadból indulj ki, mert van a kutyád, de ettõl még más emberek nem feltétlenül szeretik, és ami fontosabb, nem is ismerik õket. Ennélfogva nyilván nem fog mindanki kézzel hozzányulni, hiszen mi van ha harap? Az ember ösztönösen jobban félti a kezét, marad tehát a láb, azt is igyekszik majd lendületesen használni, nem odatartani, hogy "csócsáld ha akarod". Szóval egyetértek az elõttem szólóval, ez nagyrészt a te hibád, neked kellett volna elhajtani, nem direkt kiprovokálni ezt a helyzetet.
Máskor Te rúgd orrba óvatosan, minthogy a buszsofõr tegye ugyanezt nagy svunggal. Így két rossz közül a kisebbiket kapja szegény pára. Ráadásul ha rászoktatod arra hogy buszmegállóban babusgatod, akkor várhatóan minden második sofõr orrba foga rúgni, mert minduntalan fel akar majd menni valaki után a buszra. (Egyébként pedig a gazdáját kéne megkeresni, és azt orrbarúgni, amiért nem gondoskodik a háziállatáról).
A kérdező hozzászólása: Mármint nem lerugdosni kellett volna :S Amúgy mit lehet csinálni, ha tényleg felszáll(na) velem?

Mit lehet csinálni ha ez (kép) letört a biciklimről?

a féket akartam leszedni de a csavarral együtt forgott ez a kis kiálló rúd is amibe belemegy

Legjobb válasz: Ez a fékkonzol, ha letört az cumi, de talán hegeszteni lehet.

Ez a fékkonzol, ha letört az cumi, de talán hegeszteni lehet.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi
acélváznál lehet hegeszteni, alunál már macerásabb a dolog, ha ismersz olyat aki tud alut hegeszteni akkor lehet próbálkozni, de nem valószínü hogy siker lesz...
A kérdező hozzászólása: találtam a neten egy ilyen csavart ezzel nem lehet helyettesíteni? http://www.bike-shop.hu/kerekpar-alkatresz/fek/fek_alkatresz..
nem
az én acélvillámon is meg van hegesztve. azóta is jól mûködik a fék
Bátyámnak volt ilyen végül nem tom h oldotta meg de cseréld ki az internetes oldalt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!