Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet csinálni, amikor a baba (14 db)

Mit lehet tenni, csinálni, amikor a baba az ébrenléti állapotában van?

3-4 percig bármivel el lehet bolonditani a kicsim ( 2 hetes) de utána nem érdekli és sirni kezd ahogy kifér a következ? érdekesslgig. NAponta 2-3 órát van fennt és kinszenvedés végigcsinálni.

Legjobb válasz: ezt sajnos neked csinálja. Hamar rájönnek, hogy van ez a jó kis rabszolga-mami, aki mindig idefutkos és felvesz, meg játszik velem. De hát az ember nem bírja ki szerintem, hogy oda ne menjen, amire meg már kibírná, késõ...Ha te bírod, akkor azt tudom neked javasolni, hogy hagyd nyugodtan egy pár percig sírni (persze gyõzõdj meg,hogy nincs baj vele) és szép lassan megszokja, hogy nem ugrasz mindig. :-) Kitartás!

ezt sajnos neked csinálja. Hamar rájönnek, hogy van ez a jó kis rabszolga-mami, aki mindig idefutkos és felvesz, meg játszik velem. De hát az ember nem bírja ki szerintem, hogy oda ne menjen, amire meg már kibírná, késõ...Ha te bírod, akkor azt tudom neked javasolni, hogy hagyd nyugodtan egy pár percig sírni (persze gyõzõdj meg, hogy nincs baj vele) és szép lassan megszokja, hogy nem ugrasz mindig. :-) Kitartás!
Ha el akarod végleg veszíteni a bizalmát hagyd nyugodtan sírni. Nem azért vállaltunk gyereket, hogy nekünk minél kevesebb dolgunkm legyen. Ez egy szép feladat:)
Könyörgöm, csak két hetes :) !!! Napi 2-3 óra fentlét egyáltalán nem sok... nem tudom pontosan, mire számítottál... Na de komolyra fordítva a szót, minden egyes héttel jobb lesz, egy-két hét és mosolyogni fog, utána meg úgy be lendül, hogy csak lesel, mennyi mindent tanul! Két hetes korában pedig az a dolga, hogy minél többször magához hívjon, hogy biztonságban legyen. Ne keseredj el, tényleg napról-napra javulni fog a helyzet!
Szia! Én is ugyanebben a cipõben járok, a 2 hetes kicsi lánykám is sokat vann fent, (2-3 órát), és elég sokszor óránként felkel. Én nem tudok tanácsot adni, mert én sem tudom mit csináljak. Csak azért írtam, hogy lásd, nem vagy egyedül ezzel:) Kitartás!!!

Mit lehet csinálni a SIms3-ba azokkal a sims3pack fájlokkal, amiket nem akar letölteni?

A TSR-rõl szedke le mindig cuccokat. Amik nem becsomagolva vannak, azok tökéletesen jók, simán berakja az indítópanelbe és magától letölti, aztán telepítés és kész. Ha egy csomagolt fájlt töltök le, szóval olyan tárgyakat, amik egy szettbe vannak, azokra hiába kattintok kicsomagolás után, jó esetben berakja az indítópanelt, de nem jeleníti ott már meg, csak a többit. Szóval nem tudom telepíteni ha egyszer nem rakja be az indítópanelbe. Mit lehetne vele csinálni? Annyi jó cucc lenne pedig..

BAd videó card drive problémám van nem értem mi a baja a driverel van gond nem tudom hogy lehet csak más gondom is van ám a minecraftom ba még pedig hogy nem indícsa el egyáltalán hogy lehet meg csinálni?

Legjobb válasz: driver, vesszõk, indítja, stb... Na mindegy. A lényeg, hogy valószínûleg nincs fent a videokártyád drivere. Illetve csak az alap driver, amit a Windows feltelepített. Sajna az totál alkalmatlan OpenGL alapú programok futtatására (ilyen a Minecraft is). Mindössze annyit kell tenned, hogy feltelepíted a videokártyához adott CD/DVD-rõl a drivert, vagy az internetrõl letöltöd azt a drivert, ami a videokártyádhoz illetve rendszeredhez való. Ha ezt feltelepítetted, jó lesz a Minecraft, ha a videokártyád és a géped többi része is elég jó hozzá. Egyébként rengetegen feltették már itt ezt a kérdést, elég gyakori probléma ez.

driver, vesszõk, indítja, stb... Na mindegy. A lényeg, hogy valószínûleg nincs fent a videokártyád drivere. Illetve csak az alap driver, amit a Windows feltelepített. Sajna az totál alkalmatlan OpenGL alapú programok futtatására (ilyen a Minecraft is). Mindössze annyit kell tenned, hogy feltelepíted a videokártyához adott CD/DVD-rõl a drivert, vagy az internetrõl letöltöd azt a drivert, ami a videokártyádhoz illetve rendszeredhez való. Ha ezt feltelepítetted, jó lesz a Minecraft, ha a videokártyád és a géped többi része is elég jó hozzá. Egyébként rengetegen feltették már itt ezt a kérdést, elég gyakori probléma ez.


milyen billentyûzet van a gépen, hogy nincs rajta? tuti? nézz körül PrtSc van árírva
A kérdező hozzászólása: tényleg nincs rajta már sokszor néztem. gépem is van, annak a billentyûzetén van de ezen nincsen sajnos
Dugd rá a billentyûzetet a laptopra :)

Amikor a számítógépet bekapcsolom a monitor az írja ki, hogy no signal és kikapcsol, mi lehet a baja és mit tudok csinálni?

A kábelt és a monitort kicseréltem úgy hogy a gép a ludas.

Legjobb válasz: Ha a dedikált kariba van dugva a monitor,tedd az alaplapi integrált kimenetre,vagy fordítva. Így mûködik-e?

Ha a dedikált kariba van dugva a monitor, tedd az alaplapi integrált kimenetre, vagy fordítva. Így mûködik-e?
A kérdező hozzászólása: Már ezt is próbáltam de nem segített.
Próbálj meg egy bios resetet. Elem ki majd be.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lehet megtalálni az elemet az alaplapon. Többen is megnéztük.
Az alaplap típusát add meg.
Special Ops?
A kérdező hozzászólása: Jó azt tudom de így például ha megakarom nézni hogy egy játéknak van-e olyanja biztosvan valami neve.

Mi a Baja a minecraftomnak? Játszok rajta 5 percet és kidob. Kitesz egy jegyzett9ömböt az asztalra amibe az áll hogy faltal error és minden java cucc. Szerintetek lehet valamit vele csinálni?

Legjobb válasz: kell a legfrissebb java és videókártya verzió ha meg ezzel sem akkor ram kell hogy ne dobjon ki minimum 4 giga kell belõle

kell a legfrissebb java és videókártya verzió ha meg ezzel sem akkor ram kell hogy ne dobjon ki minimum 4 giga kell belõle

Van egy Ford escortom 1994-es és egyszer csak amikor mentem vele a km/h -óra leesett a 0-ra menet közben. Mi lehet a baja? Saját magam meg tudom csinálni?

Legjobb válasz: Lehet hogy a km spirál meghajtója ment tönkre vagy a spirál tört el, vagy csak kihúzódott a helyérõl.

Lehet hogy a km spirál meghajtója ment tönkre vagy a spirál tört el, vagy csak kihúzódott a helyérõl.
Sok baja nem lehet. Kérdés, hogy meghanikus, vagy elektromos. Váltónál a lehajtásnál szokták mérni. Nekem elektromos, csak ott van 1 csatis érzékelõ, ami megy be az utastérbe. Nekem is ment el, mer elszakadtak a vezetékek. Újrakötöttem, azóta jó. Bátyámnak volt ugyan ilyen kocsija pár éve, de sajna nem tudom hogy milyen. Ha nem jó ezután se írj!
A kérdező hozzászólása: de akkor most hol kezdjem a szétszedést hogy tudom meg hogy mehanikus vagy elektromos?
ha mechanikus a váltóbol spirál jön ki nem csatlakozós/olyan mint egy bowden/
A kérdező hozzászólása: rendben de a mûszerfalat bontsam ki ha mehanikai és a váltónál nincs kicsúszva?? gondolom ki kell mert akkor cserélni kell spirált mivel el van szakadva vagy valami ilyesmi
természetesen ha mechanikus lekötöd a váltórol utána kiveszed óvatosan a müszerfalat lekötöd innen is a spirált és felrakod forditott sorrendben az ujjat
A régi riasztónál keresd a hibát. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Az auto riasztó csak magától bekapcsolhat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!