Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet csinálni, amikor a (213 db)

Attól függ, milyen anyagból van.

A sims2ben hogylehet atmenni a szomszedba? V miket lehet csinalni. Ami hazon kivul van?

Legjobb válasz: taxival tudsz utazni a masik szomszédhoz...

taxival tudsz utazni a masik szomszédhoz...
Nem tudsz utazni a szomszédaidhoz, csak közösségi területre. De mielõtt egy csomó kérdést tennél fel próbáld meg kitapasztalni :)
Közösségi területre taxival mehetsz amit telefonon hívhatsz. Vagy ha kocsid van azzal is mehetsz. Jó utat kiegészítõben elmehetsz nyaralni is. Máshova nem nagyon. Sims 3-ban mehetsz szomszédolni.

Mit lehet csinálni azzal a filmmel aminek megnyitásakor ezt írja kii a gép "Can't open file"?

Letöltöttem egy filmet és ezt írta ki. Kiírtam dvd-re, de ott sem lehet elindítani. Mit csináljak vele? Társítsam valamihez, vagy ez már semmire nem jó?

Legjobb válasz: Próbáld meg ezzel, ez sok formátumot ismer: http://download.chip.eu/hu/download_getfile_hu_2161827.html?..

Próbáld meg ezzel, ez sok formátumot ismer: http://download.chip.eu/hu/download_getfile_hu_2161827.html?..
próbáld meg a VLC media playert vagy a KMplayer, Smplayer. Vagy a magyar fejlesztésû mplayert. (ÉS nem windows media player!!!))
codecguide.com klite mega codec pack ha nem jó akkor konvertáld valami értelmes formába jobb esetbe a hibát is eltûnteti..


Mit lehet csinálni azzal a cipővel, aminek a talp belső felülete a sarkánál beroskad/beszakad, és így egy gödör keletkezik a sarkánál?

1 hónapos cip?, nem is olcsó, és nem az els? amivel így járunk

Legjobb válasz: Én is így jártam. Elvitték "Kermi" vizsgálatra és visszaadták a pénzt. Egyébként 6 hónap a garancia. Arról nem beszélve, hogy ha beszakad a súlyod alatt, az igazán nem a te hibád. Rossz tervezés.

Én is így jártam. Elvitték "Kermi" vizsgálatra és visszaadták a pénzt. Egyébként 6 hónap a garancia. Arról nem beszélve, hogy ha beszakad a súlyod alatt, az igazán nem a te hibád. Rossz tervezés.
Nekem a múltkor egy öreg suszter azt javasolta, hogy emeljem fel a talpbetétet, és töltsem ki a lyukakat sziloplaszttal! Az elsõt sajnos kicsit elrontottam, mert sokat töltöttem bele, de a másodiknál már rutinosan töltés után beleléptem, hogy kissé homorú legyen a sarkam alatt! Azóta már az új cipõknél ezzel kezdem a használatot! :)
Én egy filcbõl kivágott betéttel fokozom még. :) A szilikonozás után.

Mit lehet csinálni azokkal a babaholmikkal amire már nincs szükség? Értem ezalatt a ruhákat, babakocsit, autósülést, játékokat stb. Sajnálom kidobni, második babám meg nem valószínű hogy lesz.

Legjobb válasz: Szia!Tedd fel a tesz-veszre,ott tudnak rá licitál is el is tudod adni õket!http://www.tesz-vesz.hu Vagy ha nem kell a pénz,akkor beszélj védõnõddel,és adod a baba cucost szegény családoknak! Üdv:Zsuzska

Szia!Tedd fel a tesz-veszre, ott tudnak rá licitál is el is tudod adni õket!http://www.tesz-vesz.hu Vagy ha nem kell a pénz, akkor beszélj védõnõddel, és adod a baba cucost szegény családoknak! Üdv:Zsuzska
Hallottál a teszvesz.hu -ról? :) ott adhatsz el mindenféle megunt dolgot. :)
Az elsõ 16:44 vagyok/második 16:44-esnek:DDD Ezt jó meg írtuk:DD
Érdemes várni, hátha mégis lesz tesó...:)
Én még nem tudom lesz-e még 1 baba, de elteszek mindent szépen kimosva, mert akár lehet is és a sógornõm is még hátra van.Amit tuti, hogy nem vennék meg, ha újra terhes lennék, mert sztem tök hülye dolog volt megvennem eladom(net, bababizományi)
Én biztosan valamilyen szociális segélyszervezetnek adnám...persze olyan helyre ahonnan TÉNYLEG a rászorultaknak továbbítják a holmikat, és nem azoknak akik a gyerekszülésbõl élnek...mindenki tudja mire gondolok...
A kérdező hozzászólása: Oké, de hol van ilyen?Én egyet se tudok.
Az egyik ismerõsöm a megmaradt tápszert, tejpépet adta oda a védõnõnek és Õ eljutatta az arra tényleg rászorulóknak.Neten is utána nézhetsz vagy érdeklõdj az önkormányzatnál, védõnõnél.
Pl. Vöröskereszt, Máltai Szeretetszolgálat.
Ahhoz nagyon erõs tablet kell, hogy gameplayt tudj vele csinálni akadozás nélkül.
Bátyámnak volt ilyen végül nem tom h oldotta meg de cseréld ki az internetes oldalt

Mit lehet csinálni fogzó babával? 2, 5 hós és jön a foga. Mit tudok csinálni, hogy enyhítsem a problémákat, amíg nem íratok rá olyan kenőcsöt?

Legjobb válasz: Chamomilla 15ch homeopátiás szer segíthet, recept nélkül lehet venni.Kérj róla felvilágosítást a gyógyszertárban.

Chamomilla 15ch homeopátiás szer segíthet, recept nélkül lehet venni.Kérj róla felvilágosítást a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de én itthoni módszerre gondoltam.Most kezdte el a szájjába venni a kezét és kipróbáltam mit szól ha megmaszírozom az ínyét és megnyugodott.Egész nap nyugtalan volt.
A hûtõrágóka beválhat, addig marad a kezed. Én alaposan megmosom, és a behajlított ujjam kemény részével dörzsölgetem neki, azt nagyon bírja. Ha nagyon fáj neki, akkor adj neki panadolt, nálunk is kellett már, szerencsére csak egyszer.
Milyen kenõcsöt akarsz íratni? Nem biztos, hogy már a foga miatt nyûgös. Olyan 6-7 hónaposan szokott kijönni az elsõ fogacska.
A kérdező hozzászólása: Olvastam ilyen fogzást könnyítõrõl.Hát szerintem is korai, de a jelek alapján nagyon úgy tûni, hogy jön a foga.Állandóan folyik a nyála, fehér az ínye, a kezét a szájjába veszi(nem szokta) és jó volt neki, hogy maszíroztam az ínyét.
Lehet, hogy 6-7 hónaposan bújik ki, de gondot, már akár néhény hetes babáknál is okozhat.
Szia! Nekünk a lehûtött kiskanál jött be az elején, mivel akkor még nem volt itthon rágóka. A kislányom kicsivel több, mint 2 hónapos volt, amikor az általad említett tüneteket produkálta, azóta egyfolytában, és most ott vagyunk, hogy 7 hónapos, és még 1 fogacska sem jött ki... Szóval tényleg nem biztos ám, hogy már jön is. Valahol azt olvastam, hogy a tünetek megjelenésétõl számítva kb. 2 hónap múlva bújik ki az elsõ fog. No, nekünk ez sem jött be. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Hûtõrágóka, gumibuzogány, hideg kiskanál. Ha már biztos, hogy fogacska, nekünk bevált a Dentinox. Nem kell felíratni, recept nélkül kapható.

Mit kell csinálni azokkal a pendrive-okkal, amiket xboxra akarom úgy rárakni, hogy rá tidjam telepíteni a játékokat, meg live-ról letöltött tartalmakat rá tudjam tenni? Mekkora a maximum amit így rá lehet tenni? 16 gb-s is rámegy így?

Legjobb válasz: 6 gigás a legnagyobb amit rá lehet rakni. Nekem nem ismerte fel az 1 gigás zenelejátszómat, de elvileg egy szabványos pendrive-al mûködik rendesen, csak gondolom meg kell formázni fat32-re, vagy ntfs-re.

6 gigás a legnagyobb amit rá lehet rakni. Nekem nem ismerte fel az 1 gigás zenelejátszómat, de elvileg egy szabványos pendrive-al mûködik rendesen, csak gondolom meg kell formázni fat32-re, vagy ntfs-re.
16 akart lenni, csak lemaradt az 1es.
A kérdező hozzászólása: köszi, de hogy kell megformázni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!