Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet csinálni, amikor (241 db)

Mozi? Egy jó könyv? Kirándulás?
Popósex
Orális szexet nyugodtan csinálhatjátok ilyenkor is. :) Tulajdonképpen az análist is, mint az elõzõ írta, de ahhoz persze az kell, hogy egyébként is gyakoroljátok...
Elvileg ha a menstruáció elsõ napján szedte be, akkor egybõl véd. Mi olyankor megszakítással szeretkeztünk, és 2 hét múlva már belém is élvezett. Mensikor is szoktunk szexelni. Olyan nincs hogy valahogy nem lehet megoldani. De ha kibírjátok, akkor csináljatok programot, olyat hogy még véletlenül se lehessen rá lehetõség, pl sok szabadtéri program, nyilvános helyen. Más nem jut eszembe :)

Anyatejes, vélhetően refluxos csecsemővel mit lehet csinálni amÍg bizonyÍtást nyer hivatalosan is?

Illetve utána gyógyszert kap? Azt tudom, hogy van nekik való tápszer de olyan valami is van, amit esetleg evés el?tt kell külön adni a babának? Én milyen diétát tartsak?

Legjobb válasz: Nutritont írt fel nekünk is az orvos. nálunk nem vált be. most próbálom kiküszöbölni, hogy levegõt nyeljen szopizáskor, ezért gyakrabban etetem (hogy ne egyen mohón) és úgy szoptatom, hogy jobban hátradõlök, így a feje följebb kerül, mint a mellem, így a gravitáció nem önti a torkába a tejet. illetve az oldalán fekve szooptatás is bevált.

Nutritont írt fel nekünk is az orvos. nálunk nem vált be. most próbálom kiküszöbölni, hogy levegõt nyeljen szopizáskor, ezért gyakrabban etetem (hogy ne egyen mohón) és úgy szoptatom, hogy jobban hátradõlök, így a feje följebb kerül, mint a mellem, így a gravitáció nem önti a torkába a tejet. illetve az oldalán fekve szooptatás is bevált.
Nekünk Nutritont ír fel az orvos, ez egy ételsûrítõ. Ezt vagy bele kell keverni a tejbe/tápszerbe, vagy evés elõtt egy kiskanálnyi sûrítményt kell adni a babának. Ha nagyon rossz a helyzet, akkor érdemes megemelni a kiságy egyik oldalát. Ezt nekünk a védõnõ javasolta. Csak annyira, hogy a feje egy kicsit magasabban legyen, így nem folyik vissza a táplálék. A párna nem jó, mert akkor nem sík felületen fekszik a baba.
Akkor nincs nagy baj, nem marta ki a nyelõcsövét a sav szerencsére.
A kérdező hozzászólása: Igen, voltunk. A tüneteket elsoroltam anélkül, hogy a reflux szót kiejtettem volna, a védõnõ bólogatott, merthogy neki szépen egyesével már panaszoltam ezeket, csak nem raktuk össze:(. Szóval a doktornõ egybõl mondta, hogy valóban nem csak túlaggódom. De mivel szépen gyarapszik egyenlõre nem küld komolyabb kivizsgálásra. Gyógyit a hasfogó hatása miatt nem Írt fel. A hagyományos módszereket alkalmazzuk(ágyat fel, én nem eszem csokit...) Remélem kinövi:) .
Ma voltatok a dokinál? Mit mondott??
Nekünk nem írt fel semmit, mert azt mondta, hogy az a tápszer fog, így marad egy probléma annak ellenére, hogy az eredetit kiütöttük. Legyen mindig kéznél sok pelus, és szopi után próbáljátok fél óráig döntött pozícióban tartani (nem ülve természetesen). Azt is szokták mondni, hogy az ágyat kell megemelni pár könyvvel hogy kicsit döntve aludjon a baba, valakinél be is jön, mi nem tudtuk, mert egyben van apelenkázóval az ágy és túl sokat kellett volna odatenni.
A kérdező hozzászólása: Igen, én voltam:) . Oké- oké, tényleg nem vagyok ideges e miatt mert látom, hogy sokan együtt élnek ezzel és amÍg nem fogy a baba, nincs tragédia. És eszembe sem jut "szert" adni orvos nélkül. Csak az a baj, hogy minden- minden stimmel:(. Szóval inkább szerezzek be téglát feleslegesen, max. kellemes meglepetés ér:) .
Már írtál ki egy kérdést, igaz? Elõre feleslegesen túráztatod magad.Várd meg, amíg kiderül, hogy refluxos a baba, vagy nem. Addig feleslegesen kutakodsz, és idegeskedsz.
Úgy szoptasd, hogy a feje meglegyen egy kicsit emelve, hogy ne follyon vissza a gyomrából, az ágy végét is emeld meg könyvekkel, vagy téglával.Napközben pihenõszékben, hordozkában is el lehet(gasztrós doki tanácsolta), én még a babkocsiban is megemeltem egy picit a fejét.Nutritiont magadtól ne kezd el, mert beszokták állítani az adagját.
Általában szopás elõtt Nutritont adnak a babának, ez besûríti a pociba a tejet, így az nem tud visszajönni.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ettõl féltem kicsit és remélem nem is fogja ha betartjuk a "szabályokat". Köszönöm a tanácsokat és az érdeklõdést:) !

A sims2ben hogylehet atmenni a szomszedba? V miket lehet csinalni. Ami hazon kivul van?

Legjobb válasz: taxival tudsz utazni a masik szomszédhoz...

taxival tudsz utazni a masik szomszédhoz...
Nem tudsz utazni a szomszédaidhoz, csak közösségi területre. De mielõtt egy csomó kérdést tennél fel próbáld meg kitapasztalni :)
Közösségi területre taxival mehetsz amit telefonon hívhatsz. Vagy ha kocsid van azzal is mehetsz. Jó utat kiegészítõben elmehetsz nyaralni is. Máshova nem nagyon. Sims 3-ban mehetsz szomszédolni.

Mit lehet csinálni fogzó babával? 2, 5 hós és jön a foga. Mit tudok csinálni, hogy enyhítsem a problémákat, amíg nem íratok rá olyan kenőcsöt?

Legjobb válasz: Chamomilla 15ch homeopátiás szer segíthet, recept nélkül lehet venni.Kérj róla felvilágosítást a gyógyszertárban.

Chamomilla 15ch homeopátiás szer segíthet, recept nélkül lehet venni.Kérj róla felvilágosítást a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de én itthoni módszerre gondoltam.Most kezdte el a szájjába venni a kezét és kipróbáltam mit szól ha megmaszírozom az ínyét és megnyugodott.Egész nap nyugtalan volt.
A hûtõrágóka beválhat, addig marad a kezed. Én alaposan megmosom, és a behajlított ujjam kemény részével dörzsölgetem neki, azt nagyon bírja. Ha nagyon fáj neki, akkor adj neki panadolt, nálunk is kellett már, szerencsére csak egyszer.
Milyen kenõcsöt akarsz íratni? Nem biztos, hogy már a foga miatt nyûgös. Olyan 6-7 hónaposan szokott kijönni az elsõ fogacska.
A kérdező hozzászólása: Olvastam ilyen fogzást könnyítõrõl.Hát szerintem is korai, de a jelek alapján nagyon úgy tûni, hogy jön a foga.Állandóan folyik a nyála, fehér az ínye, a kezét a szájjába veszi(nem szokta) és jó volt neki, hogy maszíroztam az ínyét.
Lehet, hogy 6-7 hónaposan bújik ki, de gondot, már akár néhény hetes babáknál is okozhat.
Szia! Nekünk a lehûtött kiskanál jött be az elején, mivel akkor még nem volt itthon rágóka. A kislányom kicsivel több, mint 2 hónapos volt, amikor az általad említett tüneteket produkálta, azóta egyfolytában, és most ott vagyunk, hogy 7 hónapos, és még 1 fogacska sem jött ki... Szóval tényleg nem biztos ám, hogy már jön is. Valahol azt olvastam, hogy a tünetek megjelenésétõl számítva kb. 2 hónap múlva bújik ki az elsõ fog. No, nekünk ez sem jött be. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Hûtõrágóka, gumibuzogány, hideg kiskanál. Ha már biztos, hogy fogacska, nekünk bevált a Dentinox. Nem kell felíratni, recept nélkül kapható.

Minecraft multiba van egy olyan szerver hogy "Magyar Minecraft Közösség", ott mit lehet csinálni? Hogylehet új szervert csinálni olyat amibe az eggyik haverommal tudnák játszani.

Legjobb válasz: Hali! Beszélgetni a többiekkel.. :D De gyertek fel ide: s5.dl-hosting.net:25572 Saját szervert meg minek, már van több ezer... :D De ha érdekel vegyél fel Skype-n elmagyarázom. :) Skype-m: sirjerrysoul

Hali! Beszélgetni a többiekkel.. :D De gyertek fel ide: s5.dl-hosting.net:25572 Saját szervert meg minek, már van több ezer... :D De ha érdekel vegyél fel Skype-n elmagyarázom. :) Skype-m: sirjerrysoul
A kérdező hozzászólása: szia, nincs skypom msn-em van:[email protected]
A kérdező hozzászólása: az elõzõ az nemjó itt a skyp nevem:Dnagdav3

Tegnap vettem egy iphone 3gt . Amit letöltötttem programok azok nem indulnak el . Mitôl lehet? Mit lehet csinálni vele? Jah meg az itunes is mqgyon lassú szerintem .

Legjobb válasz: A 3G nem egy mai darab sajnos, a legtöbb program valószínû lassú lesz rajta. (van egy 3GS-m meg egy iPod touch 2G-m ami kb. a 3G iPhonennal azonos hardverben, ég és föld a különbség ugyan azoknál a programoknál, pedig a 3GS se mai darab). A helyedben csinálnék egy resetet, majd újra letölteném a progikat, az segíthet szerintem.

A 3G nem egy mai darab sajnos, a legtöbb program valószínû lassú lesz rajta. (van egy 3GS-m meg egy iPod touch 2G-m ami kb. a 3G iPhonennal azonos hardverben, ég és föld a különbség ugyan azoknál a programoknál, pedig a 3GS se mai darab). A helyedben csinálnék egy resetet, majd újra letölteném a progikat, az segíthet szerintem.
rókarobi én a 29 százalékra írtam, hogy hogy sikerült :D
Jaa, hogy így.Kezdjük ott, hogy azt sem tudjuk, hogy újan vette-e, vagy használtan, de jailbreakelten, vagy épp nem törten. Ha új, vagy használt és ne mjailbreakelt, akkor megint ketté kellene bontani: honnan töltötte le: torentrõl ne mfog menni nyilván, iTunes-ból meg nem biztos. Ha használt és jailbreakelt, akkor meg vagy elindul, vagy nem. Ezért voltak itt kavarodások akkor. :D
Tegnap vettem egy iphone 3gt . Amit letöltötttem programok azok nem indulnak el . És azokat a programokat ugye meg is vetted az appstore ból vagy az iTunes ból. Mert ha torrentrõl töltöttél le az addig nem fog menni amíg fel nem töröd a telefont.
Arra gondolsz, hogy a 3GS-sel jobban járt volna?Mert ha ezt a kettõt nézzük, akkor inkább az S abból is.Azt pedig már 10 ezerrel többért be lehet szerezni, ha erre gondolsz.
Segítek lejjebb is rókarobi21
az iOS-hez nem értek, de gondolom, ha a 4/4S hardveréhez, és szoftveréhez fejlesztenek ki egy alkalmazást, nyilván nem, vagy nagyon sz*rul fog mûködni a 3G-n.Gondolom én. Ha az árra gondolsz, hardverapródon kb. ennyi különbség van a kettõ között árban. :D
rókarobi - ezt hogy sikerült? :D
29 lettem 78-ról. :D Nice. A probléma szerintem az, hogy a legújabb, legmodernebb alkalmazásokat akarhattad futtatni, amit nem a 3G hardveréhez igazítottak.Kb. egy 10essel drágább a 3GS újszerû/használt állapotban, azzal jobban jártál volna.
Hujuj...fingom sincsen...tegnap este még 78, éjfél után már 29%-on voltam. Pm-ben tolok egy linket, szerintem Õ volt a ludas...:D
Bátyámnak volt ilyen végül nem tom h oldotta meg de cseréld ki az internetes oldalt

Majdnem 3-hó kisfiam amikor húzom föl nem hoza a fejecskéjét? Mit lehet csinálni tornára is járunk meg otthon is van torna.

Legjobb válasz: AZ én fiam is így csinált.Mi elmentünk neurológiára és ott szó szerint idézek"mit szeretnénk még egy ilyen kicsi babától?ha az öreg doktonénire hallgatnak akkor hagyják békében fejlõdni a gyereket és majd Õ tudja hogy mikor lesz elég erõs hozzá."Azt tanácsolta hogy rakjam körbe játékokkal a hátán fekve.Nos a fiam 4 hósan hasra fordult magától.Onnantól tartja csak a fejét.Ha nincs izomgyengesége akkor szerintem kár piszkálni.Lehet a te babád sem olvasta a nagykönyvet hogy mikor mit KELL tudnia.

AZ én fiam is így csinált.Mi elmentünk neurológiára és ott szó szerint idézek"mit szeretnénk még egy ilyen kicsi babától?ha az öreg doktonénire hallgatnak akkor hagyják békében fejlõdni a gyereket és majd Õ tudja hogy mikor lesz elég erõs hozzá."Azt tanácsolta hogy rakjam körbe játékokkal a hátán fekve.Nos a fiam 4 hósan hasra fordult magától.Onnantól tartja csak a fejét.Ha nincs izomgyengesége akkor szerintem kár piszkálni.Lehet a te babád sem olvasta a nagykönyvet hogy mikor mit KELL tudnia.

Hekkböl mit lehet csinalni? vagy amit balatonon lehet kapni hekket hogyan kell elkésziteni? izletes ötleteket várok

Legjobb válasz: köszike az ötleteket pont van 3 filé,kirobalom mindent amit küldetek

A kérdező hozzászólása: köszike az ötleteket pont van 3 filé, kirobalom mindent amit küldetek
A hekk vásárlásánál vigyázat! Ma minden [email protected] eladnak hekknek titulálva. Nagy állat mintáj darabokat, filéket, (köze nincs a hekkhez). Az igazi hekk törzsrõl csak a feje hiányzik, 15-30 dekásak. 1300-1500 HUF/kg bolttól függõen.
paprikás lisztbe forgatva fõ olajban kisütöd, vagy bedörzsölöd a filét só, fokhagyma, kapor keverékével, meglocsolod pici citromlével, és sütõben, vagy alufóliába tekerve megsütöd.
jól be kell sózni és állni hagyni. a paprikásliszt mellett érdemes kiróbálni a borsos kukoricalisztet is. nagyon finom ropogós kérge lesz a halacskának.
Sûrû , paprikás palacsintatésztába megforgatod, elõtte persze besózod és megsütöd forró olajban, utána mustárt teszel mellé.Így esszük a kolbászosnál..

3 hós babám, tápis+ételsűírítő+espumisan cseppet kap, de amióta a Nutrition sűrítőt kapja (bukás ellen, ami használt is) azóta fel van fújódva. Szerintetek mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Mi ugyanígy voltunk, igaz használt neki a nutriton de mindig fájt tõle a hasa. Én úgy oldottam meg, hogy ki kísérleteztem, hogy annyi sûrítõt raktam a kajájába amitõl nem fújódott fel annyira de még használt is a bukások ellen. És idõvel egyre kevesebbet raktam a tápszerbe és szépen lassan elhagytuk. Mikor már nem adtam neki úgy oldottam meg hogy 20-30 ml-ként büfiztettem így ha bukott is nem jött ki belõle minden. Remélem tudtam segíteni!

Szia! Mi ugyanígy voltunk, igaz használt neki a nutriton de mindig fájt tõle a hasa. Én úgy oldottam meg, hogy ki kísérleteztem, hogy annyi sûrítõt raktam a kajájába amitõl nem fújódott fel annyira de még használt is a bukások ellen. És idõvel egyre kevesebbet raktam a tápszerbe és szépen lassan elhagytuk. Mikor már nem adtam neki úgy oldottam meg hogy 20-30 ml-ként büfiztettem így ha bukott is nem jött ki belõle minden. Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!