Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet az ellen hogy valaki (13 db)

Mit lehet tenni az ellen hogy valaki ne kapjon el tetveket?

Legjobb válasz: Hát lehet venni tetû elleni pampucot és ha azzal megcsinálják a hajad akkor rajta van hogy meddig maradsz védett a tetû ellen!

Hát lehet venni tetû elleni pampucot és ha azzal megcsinálják a hajad akkor rajta van hogy meddig maradsz védett a tetû ellen!

Mit lehet az ellen tenni hogy valaki ne sértődjön meg egyfolytában?

Mostanában elég sokszor megsért?döm minden hülyeségen,de hogy miért?!Fogalmam sincsen,régen nem ilyen voltam,mostanában vettem észre magamon és nagyon zavar! Lehet hülye kérdés de mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: tedd föl magadnak a kérdést : Mi a bajom? És akkor mondjuk nézz magadba: Kire vagy ideges... nincs-e padi, csajod... nem megy a munka... vagy valami lelki eredetû probléma... lehet nem sportolsz, és túl nagy rajtad a stressz... Amit ajánlok: menj el shoppingolni, kozmetikushoz, sportolj, éld az életed, ismerkedj, és csak NYUGI ... senki sem szereti az idegbetegeket :))

tedd föl magadnak a kérdést : Mi a bajom? És akkor mondjuk nézz magadba: Kire vagy ideges... nincs-e padi, csajod... nem megy a munka... vagy valami lelki eredetû probléma... lehet nem sportolsz, és túl nagy rajtad a stressz... Amit ajánlok: menj el shoppingolni, kozmetikushoz, sportolj, éld az életed, ismerkedj, és csak NYUGI ... senki sem szereti az idegbetegeket :) )
A kérdező hozzászólása: Vagy mitõl lehet az hogy valaki ilyen sértõdõs lesz miközben ennek pont az ellentettje volt?

Mit lehet tenni az ellen, hogy valaki ne hányjon ivás után?

Nem arra vagyok kiváncsi, hogy mértékkel kell inni....de teszem azt havalaki túl sokat iszik és nem akar hányni mások előtt vagy pl buliba mit tegyen? vagy droggal.. mit kell tenni hogy ne rosszuljon be az ember.

Legjobb válasz: Semmit. Ha túl sokat iszol hánysz. Nincs ellene varázsszer.

Semmit. Ha túl sokat iszol hánysz. Nincs ellene varázsszer.
A kérdező hozzászólása: de pl valaki mondta hogy tejet kell inni vagy vizet..nem tudom már. ez igaz?
Hát piára tejet nem a legjobb :DDDDDD Max szénsavas víz/üdítõ jó lehet, de tej tuti nem... Vízbõl a hányás után kell sok :D

Mit lehet tenni az ellen, hogy valaki csak menetelve tud telefonálni?

Sejtem a pszichológiai hátterét és lehet, hogy az is zavar.

Legjobb válasz: Te tényleg full hülye vagy.

Te tényleg full hülye vagy.
Szerintem ez nem akkora baj, és valószínû nem tehetsz ellene semmit. Vagy kösd ki a telefont valamihez :D
A kérdező hozzászólása: tegnap 16:41 Én azt mondanám, igen. Néha az anyós bekavar, de hol nem. :)
sztem ez nem olyan nagy probléma, hogy meg kelljen oldani...mások számára idegesítõ lehet, de végülis nem árt vele senkinek egyébként tudom, mirõl beszélsz mert én is ilyen vagyok, azzal a különbséggel, hogy én nem csak telefonálás közben nem tudok egy helyben maradni, hanem soha... ha várakoznom kell pl a villamosra, akkor is ide-oda mászkálok
Lelki szemeim elõtt megjelent a cím alapján, ahogy díszlépésben masírozva telefonál. :) Ez legyen a legrosszabb szokása. Amúgy a házassággal minden rendben ezen túl? Nem véletlenül kérdezem.
Szerintem ezzel az égvilágon semmi gond nincs. Ez teljesen természetes dolog. Ha nem hiszel nekem sem akkor nézz utána neten
A kérdező hozzászólása: A 2. választ köszönöm a leginkább. :) Sokat segített. Csak azt nem tudom minek látogatja ezt az oldalt. Szerintem itt jószándékúlag kellene egymásnak segíteni. Ha még nem tapasztaltál ilyet és beleélni sem tudod magad, akkor minek veszed a fáratságot, hogy sértegessél másokat? Tudod ez nem csak arról szól, hogy mászkálva telefonál. Nem véletlenül írtam, hogy sejtem a pszichológiai hátterét. Csak ez kevés és kíváncsi voltam más tapasztalatára és véleményére. Tudom, hogy vannak ennél sokkal nagyobb problémák is, de azért mert ez nem olyan egetverõen szörnyû miért ne próbáljam megoldani?
Ezzel mi a baj?:D Én barátom meg csak úgy tud telefonálni, ha megáll. Megyünk az utcán, és meg kell állni, ha csörög a telefonja. Ez akkor nagy élmény, ha sietnénk vhova..:D
Veled van a probléma. Az agyaddal.
Akkor próbáld megszokni, vagy annak a szobának az ajtaját zárd be, ahol te vagy. Mászkáljon, ahol tud.

Mit lehetne tenni az ellen, hogy a lányokkal való találkozgatások, ne azzal végződjön, hogy leráznak? Mi lehet a baj?

Mindig kedvesen viselkedik velük az ember. Elhalmozza őket bókokkal, meg minden. Sajnos mindig lerázással végződik az egész történet.

Legjobb válasz: lehet nem kellene az elsõ randin szerelmet vallani és agyondicsérni õket.

lehet nem kellene az elsõ randin szerelmet vallani és agyondicsérni õket.
ne légy túl kedves, ne bókolj
A kérdező hozzászólása: Az elsõ randin nem lettek túl dicsérve, csak mértékkel
Talán nézz magadba.
Valamivel elriasztod õket, próbálj csak haverkodni velük, ne dicsérgesd, csak beszélgessetek olyanokról amikrõl a barátaiddal szoktál. Ha szeretne valami többet úgyis jelezni fogja és a helyzet majd adja magát.
Mit jelent a "lerázás"? Mit vársz az elsõ randin/elsõ randi után? Nem mindegy...
Tuti nem a bókok miatt...Ha egy nõnek tetszel, úgy igazán, akkor a bókokkal épp hogy leveszed a lábáról (már persze ha mértékkel udvarolsz, és nem öntöd nyakon nyállal). Ha nem, akkor tök mindegy, mit csinálsz, mindennel taszítani fogod.
Bók maximum mikor találkoztok utána ne. Keltsd fel az érdeklõdését. Bennem azt szerették, hogy még ha érintõlegesen is, de minden témához hozzá tudtam szólni. Persze nem is a plázacica sáv volt a célközönségem, mert itt ezzel nem sokra mentem volna, BMW-m meg nincsen. A másik tipp, hogy vegyél egy olyan autót, amiben van puncimágnes, akkor aztán halál mindegy mirõl beszélsz vele, vagy mit csinálsz...

Miért fáj olyan nagyon az anális szex? Mit lehet tenni, az ellen, hogy ne fájjon annyira? Valaki nem tudna valamilyen trükköt?

Legjobb válasz: Hát régen ha zsinórt kötöttünk a pénzre, és visszarántottuk a kóla automatából, akkor ingyen volt a kóla, de szerintem ez neked nem segít most.

Hát régen ha zsinórt kötöttünk a pénzre, és visszarántottuk a kóla automatából, akkor ingyen volt a kóla, de szerintem ez neked nem segít most.
ne csináld
utolsó: :DDDDDd ezen most beszartam.
Azért fáj, mert a popód nem erre találták ki. Az orrodba toltál már fel ceruzát tövig? Élveznéd? Van aki élvezi, de nem mindenki. :)
Próbáld velem
Keress normális, türelmes partnert, aki nem "durr bele" módon csinálja, csak mert a pornóban ezt látta.
igen, keress olyan partnert, akivel szívesen csinálod és finoman csinálja. nem minden férfi ért a finoman csináláshoz. kell hozzá sok-sok elõjáték és vizes bázisú sikosító.
és legyen vékony a partneredé
Szoftver frissités talán segithet.A Nokia honlapján megtalálsz minden infot hozzá.
A kérdező hozzászólása: Koszi egy probat meg er

Mit lehet tenni az ellen, hogy a haláltól való félelem ne uralkodjon el rajtunk?

Pár éve van ez velem... Elértem egy kort, ennek a duplája már nyugdíj. Rájöttem, hogy a gyerekkor végképp véget ért. A szüleim is eljutottak abba a korba, hogy kezdhetek aggódni értük. Rettenetesen elkezdtem félni a haláltól, a szüleim halálától, a szeretteim halálától. Már attól is reszketek, nehogy valami bajuk essen. Félni kezdtem a betegségekt?l...

Legjobb válasz: Végül is hány éves vagy?30?

Végül is hány éves vagy?30?
Nekem is ugyanez van, pedig még csak 14 vagyok....
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok. Amiket írtatok, az oké. Eljárok a barátaimmal, van barátnõm akivel jól megvagyunk, az életem sincs már olyan hû de nagy válságban, mint pár éve amikor elindult ez a lavina. Addig jól vagyok, amíg tanulok, dolgozom, szórakozok, kirándulunk, utazunk stb. Ha egyedül vagyok, vagy mondjuk nem köt le a társaság, vagy a tennivalók, akkor van gáz, mert szinte rögtön ezek a parák jutnak eszembe! Igazából arra kéne valami okosság, hogy ki tudjam kapcsolni az agyam, amikor nyugi van, hogy ne ezen a baromságon pörögjön, hanem csak simán relaxáljak... pihi úgy, hogy nem [email protected]ál az agyam :) Ja, és igen. 30 vagyok :)
Egyszerûen: ne gondolj a halálra. Járj el bulizni, keress új barátokat, s keresd fel a régebbieket, akikkel törõdni kell, és ne gondolj arra, hogy bármi is történik a családodban
Azt, hogy ne gondolj rá.
01:01 és 00:55 nek teljesen igazuk van. ezenkívûl fogalmunk sincs, hogy mi történik majd velünk lehet pokolba vagy mennybe jutunk, lehet hogy újraszületünk vagy teljesen eltününk....ezt senki sem tudja. Lhet hogy rossz lesz de az is lehet a halál után után sokkal boldogabbak leszünk...nem? kitudja. A másik része meg hogy szerintem a halálfélelem egy másfajta félelemnek a kivetülése, valami igy mutatkozik meg belõled, szerintem is beszélj róla és nézz magadba hogy mi lehet az amitõl titkon félsz és nem mered bevallani magadnak sem, lehet hogy azt megoldod és utána elmulik magától a halálfélelmed. Békélj meg önmagaddal és segíteni fog meglátod.
Az normális, ha ilyen gondolataid vannak. Végül is tény, hogy meghalunk, és tény, hogy ez egy elég fontos dolog. Nem lehet úgy tenni, mintha nem így lenne. Ugyanakkor 30 éves korban még korai a halálra készülõdni. Ha már 70 éves leszel, fel tudsz rá készülni, nagyon sok öreg már nem is fél tõle. Igazából ha valaki elkezd félni a haláltól 20, 30 vagy akárhány évesen (még nem öreg korban), akkor valami más probléma van a háttérben. Valami egyéb okból szorongsz, és ennek az egyik következménye a halálfélelem.
Ez kétségkívül "nem normális" hogy ha nem tudsz rendesen relaxálni, mert ilyen gondolataid vannak, azonban érthetõ, sok mindenkivel megesik. Ahogy az elõttem szóló is írta, ezzel szembe kell nézni. Gondolj arra, hogy mindegy, hogy gondolkozol-e ezen, de akkor is meg fog történni...mindenkivel, aki megszületik. Amint hatalmába kerítenek ezek a gondolatok, próbálj arra gondolni, hogy a legsikeresebb, legokosabb, legkeményebb emberekre is ugyanez vár, és attól, ha te ezen pörgeted magad, még nem fog megváltozni a világ. Hessegesd el a gondolatot, fõzz egy citromfû teát és nézz meg egy jóbarátok részt vagy bármit, ami boldoggá tesz :) De a legfõbb, mindig arra gondolj, hogy felesleges idõtöltés ezen gondolkodni!
Ez részben természetes érzés, akkor tudatosul az emberben, hogy semmi sem tart örökké, amikor a környezetében valaki megbetegszik, vagy meghal. De nincs értelme úgy élni, hogy folyamatosan rettegsz. Beszélgess errõl a barátaiddal, vagy ha nagyon dúrva a helyzet akkor egy pszichológussal. És foglalkozz többet a szeretteiddel, hogy minél tovább maradjanak egészségesek (közös séta, mozgás, utazás stb.).
Szerintem nem kell vele foglalkozni mert ha megtörténik már úgyse fogsz semmit érezni. Csak élj. Fogadd el hogy ez az élet része és hogy semmit sem tudsz tenni ellene mert egyszer úgyis bekövetkezik.

A legtöbb 15-18 éves emberke elvan azzal ha valami égő, ez ellen hogy lehet védekezni? Vagy ha valaki tetszik neked, megkérded és kinevet elmondja mindenkinek akkor mit mondjak? Égő dolgok ellen mit tegyek?

Az olyan emberek akik elvannak evvel az "égés"-vel nagyon szemetek tudnak néha lenni, van olyan akinek pl minden kis dolog ég?:

Legjobb válasz: Ez fiatalkorban annyira jellemzõ. Például az ember csak megbotlik, és már rajta röhög az egész banda. Ilyen korban, még nagyon számítanak a külsõségek, folyton meg akarnak felelni egymásnak, és természetesen nagyon félnek a megszégyenüléstõl. Késõbb ez változik majd....szerencsére. Petranova

Ez fiatalkorban annyira jellemzõ. Például az ember csak megbotlik, és már rajta röhög az egész banda. Ilyen korban, még nagyon számítanak a külsõségek, folyton meg akarnak felelni egymásnak, és természetesen nagyon félnek a megszégyenüléstõl. Késõbb ez változik majd....szerencsére. Petranova
Igazából mindenre lehet valamit mondani egy példa: Hülye (férfi aki férfiak iránt érdeklõdik, csak más szóval), de égõ vagy. Miért te nem vagy az de égõõõ. Szal csak kis humorérzék és nem rajtad röhögnek.
A kérdező hozzászólása: Ja, de van akit ez nagyon ki tud késziteni az osztályomban is vannak ilenek sajna, szerencsére a nagyja része tök laza :D
hu.m.wikipedia.org/wiki?search=depresszi%C3%B3
Egyébként, most egészen olcsó lett, lelkigondok.hu
"E-mail címem: [email protected]" Kedves válaszoló! Én megnéztem, amit írtál. Szerinte, minden rossz, ami úgy kezdõdik, hogy fordulj orvoshoz. Mert õ a tuti. Mindent megold. Maga. Legyen úgy.
Hát nekem legalább is 10.000/ per hó volt. de naponta fordulhattam hozzá.. az elsõ pár ismerkedõs rész pedig teljesen ingyenes volt, amíg megnéztük egymást úgymond.. hát azt hiszem van ilyen rövidített verzió is:D 2000ft os. és akkor kb. 5 levélben megdumálhatjátok a dolgokat.. az is jó szerintem, ha nem szeretnél hosszú távú támogatást..
ezen az oldalon, hogy megy a fizetés? kb. milyen összegre lehet számítani? és ha pl. csak egy-két kérdésem lenne, akkor is kell fizetnem?
Ha bármilyen lelki gondod van, néz be ide lelkigondok.hu sok mindenre találsz újszerû gyógymódot otthonról a legolcsobban és kényelmesen!!! tetszeni fog!
pl. bárhova hívod, sorozatosan lemondja mindenféle kifogásokkal; kerüli a nagyobb társaságot; vagy szótlanná válik egyik találkozásról a másikra; persze vannak olyanok, akik kifejezetten "kimutatják", pl. mikor mindenrõl valami negatív jut az eszükbe, bármi kerüljön is szóba, és ki is mondják amit gondolnak.
Legalább arra kell rávenni, hogy menjen el a háziorvosához. Onnantól kezdve a doki majd tudja, mit kell tennie.
akkor depresszió, ha nincs konkrét oka, pl. kirúgták a munkahelyérõl, meghalt vkije stb, ha nincs ilyen ok és mégis állandóan lehangolt, akkor depis
Ha minden erejével titkolja, ráadásul ha régebb óta tart semmi esélyed nincs megállapítani szerintem. TV-ben is mondják idõnként hogy senki nem vett észre xy-on semmi furcsát aztán megöli magát vagy a családját és utána magát.
Beszélgess vele, de ne erõszakold meg a szavaiddal.
A pszichiáter ingyen van, és szakorvos. Ez meg egy kókler.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!