Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet az elemes (3 db)

15 napja késik! De van olyan hogy egy elemes kutyábol kiveszk az elemet azon is elbögöm magam! És fájdogál a hasam, de van 2 tesztem ami negatív! Mi lehet?

Legjobb válasz: Mindenképp menj el orvoshoz! Lehet más miatt nem jön meg! De drukkolok h baba legyen:)!

Mindenképp menj el orvoshoz! Lehet más miatt nem jön meg! De drukkolok h baba legyen:) !
15 nap késés után már ki kellene mutatnia a tesztek ha babás vagy. Ha nem jön meg a napokban menj el dokihoz mert lehet valami más baj van!
Nem vagy terhes, ne bõgj hülyeségeken, és menj el nagy WC-re!
szerintem sem vagy terhes!
utolso elõtti válaszolo:ezt miért irtad hogy menjen el WC-re?:) )))))99
A kérdező hozzászólása: Nagy wc-re? Biztos hogy az én kérdésemre akartál válaszolni?Az ész hova vész!

Mit lehet tudni az elemes (elemekből összerakható) kerítésről?

Kerítést szeretnénk építeni, nem tudom ez a típus megfelel? -e? Árban mennyire gazdaságos, tartós-e, esztétikus, könny? lerakni? Ha valakinek van róla tapasztalata, vagy egyéb kerítésépítéssel kapcsolatos ötlete, kérem, írjon!

Legjobb válasz: Itt a környékünkön többen is csináltattak ilyet. Ez, amit én ismerek, kb 7-9eFt/folyóméter. Öntött betonlapokat csúsztatnak hornyolt betonoszlopok közé. Gyorsan kész van, nem macerás és, mivel falkerítés, nem bámul be senki. Viszont a meglévõ kerítést teljesen el kell bontani, vagy nem pont a helyére kell tenni. Keress rá a google-ban: "gyorskerítés", "betonkerítés" több céget is kiad, aki ezzel foglalkozik.

Itt a környékünkön többen is csináltattak ilyet. Ez, amit én ismerek, kb 7-9eFt/folyóméter. Öntött betonlapokat csúsztatnak hornyolt betonoszlopok közé. Gyorsan kész van, nem macerás és, mivel falkerítés, nem bámul be senki. Viszont a meglévõ kerítést teljesen el kell bontani, vagy nem pont a helyére kell tenni. Keress rá a google-ban: "gyorskerítés", "betonkerítés" több céget is kiad, aki ezzel foglalkozik.

A vaterán eladtam egy babajátékot. A vevő amikor megkapta, panaszkodott, hogy az elemes része hiányzik. Mit lehet ilyenkor tenni?

Az én játékomnak sosem volt elemes része, még a leírásban sem szerepelt. Felajánlottam neki, hogy küldje vissza és én megtérítem a vételárat a potaköltséggel együtt. De az nem volt elég neki már más költségeket is szeretne felszámoltatni velem. Én jóhiszem?en megel?legeztem neki a pozitív véleményt még amikor elküldtem a játékot.

Legjobb válasz: Ne foglalkozz vele! Az az õ baja, ha nem tudta értelmezni a leírtakat, és olyat hitt a játékról, amit te nem mondtál. Miért nem tisztázta elõre? Még ha reklamál is a vaterán, neked van igazad, nem kötelezhet téged semmire.

Ne foglalkozz vele! Az az õ baja, ha nem tudta értelmezni a leírtakat, és olyat hitt a játékról, amit te nem mondtál. Miért nem tisztázta elõre? Még ha reklamál is a vaterán, neked van igazad, nem kötelezhet téged semmire.
Ha negatívot ad, szólj a Vaterának, hiszen a követelése nem jogos a kedves vevõnek.
Mindenképp a vaterával intézd ezt el. Szerintem korrektek és foglalkoznak a bejelentett dolgokkal. Ne félj, törlik a negatívot, ha nem jogos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megfogadtam a tanácsokat. Ma írtam a vásárlónak és a vaterának is elküldtem a levél másolatát. Tehát ha további gondok lesznek tudok mibe kapaszkodni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!