Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet az asztmával (3 db)

Asztmás vagyok, úgy néz ki festőnek vagy kőművesnek vesznek fel de az asztmám nem nagyon bírná mit lehet ilyenkor csinálni?

Már ha érzem a festék szagát egyb?l szorul a leveg?, vagy füst,por,futás ilyesmikt?l el? jön egyb?l az asztma :s mit lehet ilyenkor tenni? 2 Orvosnál is voltam nem lehet vele mit tenni, több gyógyszert is szedtem már egyik se jött be normálisan mindig újat írt fel az orvos... valaki valami ötlet?

Legjobb válasz: Miért nem választasz más pályát, amit bírna a szervezeted? Csak tipp: autószerelõ, háztartásigép szerelõ, stb., ezeket talán bírná az asztmád is, persze ezt csak te tudhatod. De az biztos, hogy más lehetõséged nincs, csak az, hogy az egészségednek, teljesítõképességednek megfelelõ pályát választasz. Nem is értem, miért jelentkeztél festõnek meg kõmûvesnek asztmásan?

Miért nem választasz más pályát, amit bírna a szervezeted? Csak tipp: autószerelõ, háztartásigép szerelõ, stb., ezeket talán bírná az asztmád is, persze ezt csak te tudhatod. De az biztos, hogy más lehetõséged nincs, csak az, hogy az egészségednek, teljesítõképességednek megfelelõ pályát választasz. Nem is értem, miért jelentkeztél festõnek meg kõmûvesnek asztmásan?
Mukikám! Mielõtt felvennének a suliba, elõtte van egy úgynevezett pályaalkalmassági vizsgálat. Ez éppen arra szolgál, hogy aki egészségügyileg nem alkalmas a kiszemelt pályára, azt kiszûrik. Attól tartok valami más pályát kell választanod!
Válassz másik szakmát! Az ács sem jó, a fapor miatt. Menj szakácsnak, vagy pincérnek!Persze csak akkor, ha nem vagy ételallergiás is.
Menj el egy allergia kivizsgalasra, amikor kideritik azt, hogy valojaban mire vagy allergias.
2. válaszolónak igaza van ... fel se vesznek ha ennyire nem bírod :/
Nem túl száraz a szobában a levegõ? Lehet párologtatni kellene.
Kamillás vagy sós vizet párologtass a szobában.

Mit lehet kezdeni az asztmával várandósan?

El?jöttek az asztmás tüneteim, nem tudom mit használhatok, elmegyek orvoshoz jöv? héten. A Pulmicort és az Oxis papírja is azt írja, hogy nem ajánlott hazsnálni terhesség alatt...

Legjobb válasz: Szia! Én 18 éves korom óta asztmás vagyok (közepesen súlyos, most 34), mindig is szednem kellett a gyógyszereimet. Az elsõ terhességem alatt pont ez a két gyógyszer volt az állandó, plusz a Ventolin (asszem akkor még a Salbutamol) pipa, amit a legtöbbször fújtam be. A dokim azt mondta, ha rosszullétek lépnek fel mindenképp szedjem, hiszen az oxigénhiány nemcsak nekem, de a gyereknek is gondot okozhat. Nálam végül is az a szerencsés helyzet állt elõ, hogy szinte tünetmentessé váltam a terhességem alatt, alig szedtem be õket és nagyon-nagyon jól voltam. A tüdõdokim azt mondta, hogy leállni semmiképp se álljak le a gyógyszerekkel, ha rosszul vagyok, de öncélúlag se emeljek sose adagot. Én a lányomat 1 héttel túlhordtam, és nem voltak erõs fájdalmaim a szülésnél, ennyit "nyertem" a dologgal. De a kicsinek soha semmi baja nem származott a betegségembõl, gyógyszereimbõl, és nem is örökölte.

Szia! Én 18 éves korom óta asztmás vagyok (közepesen súlyos, most 34), mindig is szednem kellett a gyógyszereimet. Az elsõ terhességem alatt pont ez a két gyógyszer volt az állandó, plusz a Ventolin (asszem akkor még a Salbutamol) pipa, amit a legtöbbször fújtam be. A dokim azt mondta, ha rosszullétek lépnek fel mindenképp szedjem, hiszen az oxigénhiány nemcsak nekem, de a gyereknek is gondot okozhat. Nálam végül is az a szerencsés helyzet állt elõ, hogy szinte tünetmentessé váltam a terhességem alatt, alig szedtem be õket és nagyon-nagyon jól voltam. A tüdõdokim azt mondta, hogy leállni semmiképp se álljak le a gyógyszerekkel, ha rosszul vagyok, de öncélúlag se emeljek sose adagot. Én a lányomat 1 héttel túlhordtam, és nem voltak erõs fájdalmaim a szülésnél, ennyit "nyertem" a dologgal. De a kicsinek soha semmi baja nem származott a betegségembõl, gyógyszereimbõl, és nem is örökölte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!