Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet az anyajegyekkel (32 db)

Ezt így már utólag nem tudod meg, itt legalábbis tutira nem
A kérdező hozzászólása: de ha az lett volna minek kellett volna történi???
Közvetlenül a kivágás után szerintem semmi extra nem történik, vérezget picit, beheged, majd a seb meggyógyul, mint más, nem anyajegyes esetben. De az, hogy sejtszinten mit okoztál nem lehet tudni, biztos hallottál már arról, hogy a festékes anyajegyeket ne piszkáljuk, mert a mechanikai ártalom is elrákosíthatja, nemcsak a napfény.

Mit csináljak az anyajeggyel? A gyerek hátán anyajegy van, már nézte bőrgyógyász is. Az jó ha kicsit leragasztom mikor fürdőbe van? Így lehet védeni?

Legjobb válasz: és van vmi baj azzal az anyajeggyel? veszélyeztetett? ha orvos nemmondott rá semmit, akkor semmi dolgod nincsen vele.

és van vmi baj azzal az anyajeggyel? veszélyeztetett? ha orvos nemmondott rá semmit, akkor semmi dolgod nincsen vele.
Miért kellene valamit csinálni vele?


Több anyajegyem is elsebesedett. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Azonnal nézesd meg orvossal! Az azonnalt úgy értem, hogy holnap menj a bõrgyógyászatra, és mással ne foglalkozz. Nagy is lehet a baj, de ezt a neten keresztül nem lehet megmondani. Minél elõbb kezelik, annál jobb!

Azonnal nézesd meg orvossal! Az azonnalt úgy értem, hogy holnap menj a bõrgyógyászatra, és mással ne foglalkozz. Nagy is lehet a baj, de ezt a neten keresztül nem lehet megmondani. Minél elõbb kezelik, annál jobb!
Így van, irány egy bõrgyógyász!
Lehet basalioma és melanoma is. bõrgyógyász.
Nem kapott oltást mostanság?
A kérdező hozzászólása: De igen, 2, 5 hete? Attól lehet???
na elvitted orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Igen, és azt mondták, hogy csak az oltás helye, mert túlságosan reagált rá a bõre. Már teljesen elmúlt.:)
Pattanás?
A kérdező hozzászólása: nem hinném hogy a hajamnál nõhet pattanás..mert nem a fül mögötti bõr területen, hanem a hajnál nõtt ki ez a kis "púp"
Nem lehet csípés?Mondjuk egy pók is csinál ilyet.
A kérdező hozzászólása: én arra is gondoltam, hogy nem a hajhagymám gyulladt be? és esetleg attól?

Fehér cucc az anyajegyemen. Mi lehet az?

Legjobb válasz: Szerintem menj el egy bõrgyógyászhoz,õ tud biztosat mondani,nehogy elkezdd kezelni valami vény nélküli cuccal,csak ártasz neki,majd õ ír fel valami ha szükségesnek érzi.

Szerintem menj el egy bõrgyógyászhoz, õ tud biztosat mondani, nehogy elkezdd kezelni valami vény nélküli cuccal, csak ártasz neki, majd õ ír fel valami ha szükségesnek érzi.
Bõrgyógyászhoz menj mielöbb, az ilyennel nem szabad viccelni.

A karomat ahogy borotválom, egyre nagyobbak lesznek az anyajegyek rajta. úgy veszem észre. Mi lehet az oka? Mitől lehetséges, hogy nőnek? El is rákosodhat emiatt?

Legjobb válasz: ne borotváld!!! menjél el dokihoz hogy nézze meg ! vagy szedesd le, ha annyirta szõrteleníteni akarsz borotvánál sokkal finomabb módszerek is vannak.

ne borotváld!!! menjél el dokihoz hogy nézze meg ! vagy szedesd le, ha annyirta szõrteleníteni akarsz borotvánál sokkal finomabb módszerek is vannak.
Anyajegyek nagyon könnyen végzetessé váló (áttétes) rákot okozhatnak. Egy ismerõs levetette a hátáról, fél évvel késõbb temettük. Menj orvoshoz, kérj kivizsgálást, ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: Hát látta már és nem volt vele semmi gond.. .de mindig nõ úgy veszem észre. nem olyan nagy.meg hát a bõrömben van benne nem , , dudorodik ki".xd értitek.. de hát..mindegy.. sztem lehet h a penge nem tesz neki jót. nem?!

Mit lehet az ellen csinálni, hogy ne jöjjön ki több anyajegy?

Legjobb válasz: úgylátom egy cipõben járunk! elkell fogadnod ezilyen,deamit tehetsz az az hogy mielõtt napramerészkedsz bekened magad fényvédõvel! MINDIG!!!!

úgylátom egy cipõben járunk! elkell fogadnod ezilyen, deamit tehetsz az az hogy mielõtt napramerészkedsz bekened magad fényvédõvel! MINDIG!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a komit! de ha fehérbõrû vagyok, akkor hányas foktorszámuval? és akkor szoliznom sem szabad? mert nem szeretnék fehér maradni...:(
Szia! Ha fehérbõrû vagy akkor ajánlatos 20-25-ös faktorú krémmel bekenni magad napozás elõtt fél órával. De ha nem tudsz lebarnulni (szinte soha) csak mindig leégsz a napon és piros lesz a bõröd, akkor 35-ös is kell! Szolizni csak óvatosan, inkább többször menjél kevesebb percet! De a napozás és a szoli is elõsegítí az anyajegyek kialakulását. De mértékkel persze lehet!
Ha barnulni vágysz vannak ezek a pár perces barnítószalonok! Barnítókrém ilyesmi! De a napozást nem ajánlom egyántalán nagyon rosszat tesz a bõrnek hosszútávon!
Inkább használj önbarnítókat-mint szoli, napozás-, az nem segíti elõ, a további anyajegyek kialakulását. Egyébként dettó ez van velem is:( csak a fejemen van kb 20nál több kis pötty(és egyre csak szaporodnak)..komolyan kezdek aggódni...egyrészt hogy néz ki?!..másrészt ez sztem nem normális..vagy nagyon veszélyes..:S...szal énis várok további válaszokat:)

Mit jelent ha az anyajegy alatt van egy kis puffadas? Nem faj semmi, lehet pattanas az anyajegy alatt?

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz,anyajegyek környezetében található mindenféle változást jó, ha megnézi.Pattanás anyajegy alatt nem nagyon valószínû

Menj el bõrgyógyászhoz, anyajegyek környezetében található mindenféle változást jó, ha megnézi.Pattanás anyajegy alatt nem nagyon valószínû


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!