Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet az István kórház (2 db)

Az István kórházba szülés után, mikor lehet leghamarabb letusolni?

Az is érdekelne, hogy a táskámat hol tudom tárolni, amihez hozzáférek tusolás el?tt, hogy kivehessem a törcsimet, zuhis papucsomat? Egy b?rönddel készülök!

Legjobb válasz: Amikor elég erõsnek érzed magad hozzá. A szobában van mindenkinek egy kis zárható vasszekrény, ott tárolhatod a holmidat.

Amikor elég erõsnek érzed magad hozzá. A szobában van mindenkinek egy kis zárható vasszekrény, ott tárolhatod a holmidat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak! Várok még további kommenteket!
Én az Istvánban szültem(és 3 hónap múlva ismét ott fogok), akár 2 órával(amikor levisznek a gyermekágyas osztályra)szülés után is tusolhatsz.Én meg is tettem, mert nem volt gátmetszésem, gyorsan megszültem(így a 2 órás megfigyelés alatt pihentem), így simán ki tudtam menni.Addig a szobatársak vigyáznak a picire(nekem a férjem is ott maradt addig).És mint már fentebb írták minden ágy mellett van egy szekrény(nem pici, keskeny, de magas).
Utolsó vagyok:azt akartam írni, hogy a 2 óra elég volt ahhoz, hogy elég jól kipihenjem magam, mivel gyorsan megszültem(cakumpakk 3 óra alatt).
Szia. En kulfoldon szultem, "VIP" szobám volt, ami tusolot is tartalmazott. Délelott szultem, de csak másnap reggel volt erom letusolni. 7 oras vajjudas után szuletett meg a lányom. Vécére felálltam, kimentem (nem volt a szobában), de nem bírtam zuhanyozni.
Ugyan én nem Pesten szülök, de nekem javasolták, hogy legyen egy külön szülõszobás táskám és már így összepakolva, praktikusabb, mert egy törölközõ, deo, mini tusfürdõ, trikó, zuhanyzós papucs, homeós bogyók, szõlõcukor, fényképezõ és papírok, ami benne van, pici sporttáska és a többi cucc addig elvan a kocsiban is...és nem kell ott fent bõröndöt kerülgetni. Csak ötlet. 38 hetes kismama

Mit lehet tudni az István kórház szülészetéről, szülésznőkről, stb?

Legjobb válasz: hät öszinte legyek én elöször oda mentem terhességem elején..aztän ami ott van valami iszonyat.de sajnos lässuk be a magyar korhäzak ilyenek,én kimentem sväjcba szülni.hät ami ott fogadott..leirhatatlan...borzalmasan kedves orvosok,növéRek,nem is éreztem szinte hogy korhäzban vagyok.komolyan csodälatos volt.tehät ha mär magyarorszäg..sztem keress egy jobb korhäzat:S:S

hät öszinte legyek én elöször oda mentem terhességem elején..aztän ami ott van valami iszonyat.de sajnos lässuk be a magyar korhäzak ilyenek, én kimentem sväjcba szülni.hät ami ott fogadott..leirhatatlan...borzalmasan kedves orvosok, növéRek, nem is éreztem szinte hogy korhäzban vagyok.komolyan csodälatos volt.tehät ha mär magyarorszäg..sztem keress egy jobb korhäzat:S:S
Én az Istvánban szültem és meg voltam elégedve. Nem volt fogadott orvosom se szülésznõm. Mégis mindenki végezte a dolgát gond nélkül. A személyzet nagy többsége kedves volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!