Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet annak erdekeben, hogy (38 db)

Esetleg szex??
Mindent kipróbáltunk, de nem jött ebe semmi. 2 és 3 ujjnyira nyitott méhszájjal mászkáltam a 2. és 3. gyerekemnél is még bõ 2 hetet. Nyákdugó is elment rég, de a szülés nem indult meg. Viszont mivel a jóslóktól kinyílt a méhszáj már, a szülés gyorsan lezajlott nagyon. A 3. nál inkább indított a doki, nehogy elfolyon a víz és ne érjünk be. Burkot repesztett 40+0-n, 3 ujjnyi méhszájnál. 40 perc múlva a kezemben volt a baba. Amiket próbáltam: szex, tonik, lépcsõzés, házimunka, málnalevél tea, homeos bogyók, erõs ételek...stb. Egyik se vált be.
Nyugi..ha megtettetek mindent annak érdekében, hogy kibújjon, de még sem jön akkor sem kell elkeseredni, baba még nem maradt a pocakban!! :) Én már a 36.héttõl minden nap szülni akartam menni, még is úgy elment az a 4 hét 3 nap, hogy észre sem vettem.Én is türelmetlen voltam, most meg már 3 hónapos 1 hetes a kisfiam :) Repül az idõ, higgyétek el, ez az 1 max 2 hét pedig már igazán semmi! Egyébként nekem is jóslókkal indult a szülés, sõt, szerintem azok már majdnem rendes fájások voltak, csak össze-vissza jöttek, de nagyon erõsek voltak, nem tudtam tõlük aludni sem, sehogyan sem volt jó.Rá 24 órára felsírt a kisfiam :) Kitartást nektek még így a végére és könnyû, gyors szülést kívánok mindenkinek :) 3 hós baba anyucija
Mindent megtettem, végül 41+2-re született :)
Unokatesómnak a fahéj hozta meg a gyerekeit.
Második vagyok, én is elhagytam a magnéziumot, rengeteget megyek, takarítok, lépcsõzök, semmi. Második babám koraszülött lett, ezért folyamatosan rettegtünk a koraszüléstõl, most meg átestünk a ló túl oldalára, kisfiam tök jól érzi bent magát, és meg már úgy mennék szülni :)
A kérdező hozzászólása: Szexen kivül valami, mert ez a hideg front nálam csak jósló fájást csinált, meg az óta kevesebbet mozog a lurkó.
Mi nem próbáltuk a szexet mert egyáltalán nem kívántam, viszont a 36.héttõl elhagytam a magnerotot és rengeteget sétáltam..minden este legalább másfél órát, napközben talpon voltam nem pihentem, fõztem, mostam, takarítottam.Hát nem jártam sikerrel, mert 40+3 hetesen bújt ki, kiírt nap után 1 nappal. Bár lehet, hogy a sok sétának köszönhetõen kezdett nyílni a méhszájam. Elsõ voltam.
Off, ezt én is szeretném tudni. 38+4 vagyok, már nagy a baba, nyitva is vagyok, tele jóslóval, ráadásul 3. baba, szex is volt, SEMMI! Még a hidegfront sem segített, pedig az 2, 5 éve burkot repesztett.
Nekem se a szex, se a lépcsõ, se 3 amnioszkópia nem indította be...

Ha 1-szer eltalál valakit az Amaterasu akkor az mit tehet annak érdekében hogy ne égjen szét elemeire? Valamint milyen technikával lehet az Amaterasut elkerülni?

Legjobb válasz: Ott a Rinnegan, az képes bármilyen ninjutsut elnyelni, szerintem az Amaterasut is. Vagy ott van Maito Gai 8 kapuja, kinyitja mind a 8-at (de szerintem elég csak 7-et), ilyenkor iszonyatosan gyors. Ha Sasuke sima futással eltudta kerülni Itachi fekete lángjait, akkor Gai-nak is menne, mert õ sokkal gyorsabb.

Ott a Rinnegan, az képes bármilyen ninjutsut elnyelni, szerintem az Amaterasut is. Vagy ott van Maito Gai 8 kapuja, kinyitja mind a 8-at (de szerintem elég csak 7-et), ilyenkor iszonyatosan gyors. Ha Sasuke sima futással eltudta kerülni Itachi fekete lángjait, akkor Gai-nak is menne, mert õ sokkal gyorsabb.
Kamui-val is el lehet tuntetni, vagy eltunni elole. (Obito csinalta miutan Itachi szemeit atultette Sasukeba, de Itachi szemei automatikusan Amaterasut dobtak Obitora)
Elég sok lehetõség van. Amiket említettek plusz pl. Susano, vagy egyszer Jiraiya is elzárta egy pecsétbe Itachi Amaterasuját, Sasukét mikor Itachi meggyújtotta akkor õ Oro jutsujával levedlette a bõrét, a raikage is elkerülte Sasuke lángjait a gyors mozgásával stb.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! :)

Mit lehet annak érdekében tenni, hogy rendesen kitáguljak?

Nem állok szülés el?tt,s?t terhes sem vagyok.Csak nagyon érdekel ez a téma.

Legjobb válasz: Igazából semmit sem, ez alkati kérdés is, illetve amikor eljön az idõ, a tested tudja a dolgát. Persze vannak egyes gyakorlatok, de nem bizonyított a sikerességük.

Igazából semmit sem, ez alkati kérdés is, illetve amikor eljön az idõ, a tested tudja a dolgát. Persze vannak egyes gyakorlatok, de nem bizonyított a sikerességük.
Moderátorral töröltettem ki!
jaa értem, nem értettem miért írod, de így már érthetõ:) ) 2.
A szülés elõtt én 3 hétig málnalevélteát ittam, azt mondták csodákat mûvel. Úgy mentem szülni, hogy szinte csak az utolsó fájásokat éreztem. Hogy a tea vagy a hitem okozta, azt már nem tudom :D
A kérdező hozzászólása: Az volt a válasza, nyomjak fel egy macskát...
A kérdező hozzászólása: Akinek a nehéz szüléses komment szól, kitörölte a hozzászólását!
?'nehéz szülést'?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Utolsó neked meg nehéz szülést :D
2. vagyok, Az ellazulás inkább abban segít, hogy ne legyenek megfeszültek az izmaid, így átvitten segíthet végül is. A sportolok pl lehet nehezebben szülnek(fõleg akik versen szerûen csinálják)mer kötöttebbek az izmaik. Az alkati kérdés arra vonatkozik, hogy mondjuk egy 160 cm-es anyuka nehezen szül meg egy 4 kg-os gyereket még ha ki is tágul.De van akinek nem rendszeresek a fájásaik, így a tágulás sem egyenletes. De tényleg nem lehet ezt elõre tudni...nekem már vagy 2 órája voltak 5 perces fájásaim, mikor még csak 1 ujjnyira voltam tág, barátnõm meg mikor beért a kórházba már 5 ujjra tág volt, már nyomhatott is...mindkettõnknek elsõ baba.Szóval nem igazán lehet tudni...minden nõ más, és minden szülés is.Még 1 anya több szülése között is vannak különbségek.
A kérdező hozzászólása: mégis milyen alkati dolgon múlik? :D Hallottam már olyat ha ellazulok közben az segíthet.
jó kérdés:) )Nekem a szülõszobán a labdázás segített... Anyukám a kapálásra, kertészkedésre esküszik.4.gyerekét(öcsémet) 20 perc alatt szülte meg, még a 9.hónapban is hajolgatott, ültetgetett:)
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm :)


Az a nagy helyzet hogy van egy lány az életemben, 27 éves, én 28 vagyok. Mindketten szeretjük a másikat, de a kapcsolat nem működik. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy egy viharos kapcsolat fellendüljön ismét?

Mindketten szeretjük a másikat, ez tiszta sor. Elég viharosan indult a kapcsolatunk közel egy éve. De mindíg történik valami, több sajnos a gebasz mint a jó dolog. Nem akarok szakítani és ő sem, ezt tegnap konkretizáltuk. De úgy érzem ez a kapcsolat eleve halálra volt ítélve sajna. Képtelen vagyok szakítani, pedig lehet azt kéne. Mi a jó megoldás? Képtelenség vele komoly dolgokat megbeszélni a mindennapos problémákat tekintve. Csak már akkor mikor nagy a baj, és akkor olyan dolgokkal támad vissza ami az Õ nemtörődömségéből fakad. Én mindig mondtam neki, beszélgessünk többet kettőnkről, mert így képtelenség összecsiszolódni. És így nincs jövőnk, nem lehet tervezni. Úgy vettem észre, hogy elég bizonytalan a lányzó, pedig régen nem volt ilyen. Kettőn áll a vásár, egyedül nem megy. Amikor belátta az igazam, mindig mondta majd igyekszem ígérem. Amit ő kért én teljesítettem. Egyre idegesebb vagyok, ez így csak árt nekünk. Igyekszem bevágni a fülig vigyort ha találkozunk, de ez nem megy már sokáig, 2 hete nem láttam, pedig régen minden másnap igényeltük ezt.

Legjobb válasz: Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a szerelem nem elég. Nem tudom, hogy akkor mi elég, de mi is nagyon szerettük egymást az exemmel, a kapcsolat mégis inkább rombolt mindkettõnket, mintsemhogy épített volna. szomorú. Lehet, hogy inkább olyat kell találni, ahol nincs szerelem, csak szándék van mindkét oldalon? Ott legalább nem bántják egyik felet sem az érzelmi hullámok :S

Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a szerelem nem elég. Nem tudom, hogy akkor mi elég, de mi is nagyon szerettük egymást az exemmel, a kapcsolat mégis inkább rombolt mindkettõnket, mintsemhogy épített volna. szomorú. Lehet, hogy inkább olyat kell találni, ahol nincs szerelem, csak szándék van mindkét oldalon? Ott legalább nem bántják egyik felet sem az érzelmi hullámok :S
A kérdező hozzászólása: Keserû igazság, de sajnos igazad lehet. Mondjuk nekem szerelem nélkül max 2-3 hónapig tartottak a kapcsolataim. Ebben egyet értünk, a szerelem nem elég, de szerintem az is kell az is kell.
Ne legyetek már ekkora [email protected], hát mint az oviban. Egyikõtök nem akarja a problémákat megbeszélni, másikótokat az se érdekli, ha 2 hétig nem találkozok, hát mi a bánatnak vagytok együtt? Van gyerek vagy közös lakás vagy bármi? Mintha nem létezne másik ember ezen a retek bolygón, úgy csináltok, mi ezen a bonyolult. Szép volt, jó volt, elmúlt és jó napot kívánok.
Utolsónak: Talán ha lettél volna hasonló helyzetben, jobban megértenéd. Ha igazán szeretsz valakit és volt sok szép pillanat, akkor reménykedsz, és addig csinálod amig birod. Hasonló szituban vagyok én is, és sajnos lassan el jutok arra a pontra amikor azt mondom, nem megy tovább. De ehhez el kell jutni addig, h te érezd ezt! Jöhet bárki észérvekkel, ha szeretsz valakit az érzéseid visznek. Na de a kérdezönek: Nem szeretnék tanácsot adni pont ezért, úgyis az lesz ahogy érzed. De van két választásod azért, vagy elfogadod a helyzetet, vagy továbblépsz, mert a csajszi tehetetlen úgy néz ki.
De túl tudtok mindent magyarázni meg bonyolitani, nem parlamenti ülésen vagyunk. Hát mindkettõ eljutott arra a pontra, mi ezen a nehéz? Egyiknek se jó, olyan ez, mint a [email protected]ás: ha menni kell, hát menni kell. Mind2 tiszta ideg.. "Ha mégegyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni" Elfogyott s regiment, lehet menni mindenkinek haza.
Amint látod a srác még nem jutott el arra a pontra, h kész elengedni. Te biztos mindig minden kapcsolatodban meg tudtad állni a helyed, gratulálok. De ellendrukkerek is kellenek na.
Na nehogy már engem [email protected], mer a gyerek egy lúzer:D [email protected]ól akar várat építeni és én vagyok a g€ci:D

Ha az elsö szülésem császárral volt, akkor mit lehet tenni annak érdekében, hogy a második simán menjen? Ti mit csináltatok másképpen (torna, homeos szerek stb. )?

Három évvel ezelött született a kisfiam császárral. Túlhordtam, s mivel a szívhangok a vége felé nem voltak mindig rendben, beindították a szülést. Mivel 13 óra (vajúdás) elteltével még mindig csak 2cm-re voltam nyitva, császármetszés lett a vége. Most újra terhes vagyok éppen félidös. Az orvos szerint megpróbálhatjuk újra a normális utat. Szerintetek mit kellene csinálnom, hogy esetleg most könnyebben menjen? Nektek milyen tapasztalaitok vannak ezen a téren?

Legjobb válasz: Én nem kértem senkitõl a málnalevél teát, hanem vettem, és ittam a 36. héttõl. Négy óra alatt meg lett tõle a kisfiam, pedig elsõ baba volt. Nem tudom, hogy az elõzõ válaszoló, mit ért az alatt, hogy kérni fogja... Amúgy a dokim adott kéjgázt, fájáserõsítõ infúziót és noshpát injekcióban (ezektõl állítólag jobban tágul az ember). De azt nem tudom, hogy lehet-e csak úgy kérni õket, vagy az orvos dönti el, hogy szükségesek-e...

Én nem kértem senkitõl a málnalevél teát, hanem vettem, és ittam a 36. héttõl. Négy óra alatt meg lett tõle a kisfiam, pedig elsõ baba volt. Nem tudom, hogy az elõzõ válaszoló, mit ért az alatt, hogy kérni fogja... Amúgy a dokim adott kéjgázt, fájáserõsítõ infúziót és noshpát injekcióban (ezektõl állítólag jobban tágul az ember). De azt nem tudom, hogy lehet-e csak úgy kérni õket, vagy az orvos dönti el, hogy szükségesek-e...
Én is a 41. hétre szültem császárral, azért lett így mert a tolófájásoknál hirtelen lelassult a baba szívhangja. Késõbb kiderült, a lepény már nagyon rossz állapotban volt és ezért. Most megint babát várok, a 35. hétben vagyok, a doki szerint nincs akadálya a természetes szülésnek. Én csak annyit tudok tenni, hogy egyszerûen nem hagyom, hogy túlhordjam, akkor inkább indítsák meg a szülést. Kipróbálhatnám a málnalevél teát, ártani nem árthat, de nem hiszek benne, mert másoknak meg a sok mozgást szokták ajánlani, na én annyit mozogtam az elsõ terhességem alatt (is) mint egy nem várandós nõ kb. 1 hét alatt, aztán mégse volt olyan hú de rövid a vajúdási szakasz... Kívánom, hogy neked is sikerüljön a természetes szülés! :)
Szia! mi pontosan erre készülünk, habár még nem vok pocakos...:(de majdcsak.Én elhatároztam, hogy amit lehet, mindent megteszek, hogy sikerüljön a vbac!lesz dúlám és remélem, jó kórházba is kerülök, már a jogaimat is elolvastam errõl és a végén én magam fogom kérni, hogy ihassak málnalevélteát!
...és nekem is indították, szintén túlhordás...41. hétés én se tágultam két centinél tovább. Sajnálom, hogy nem írhattam tapasztalatot, de én nagyon drukkolok neked, és szerintem nézd meg a module.hu-t és a születés hete oldalt.remélem, ezzel is segítettem vmennyit.Sok-sok drukk és nagyon szép szülést kívánok! én biztos izgulni fogok érted.
szia elõzõ válaszoló! ...az biztos, hogy szólni fogok, hogy én inni fogom...tudod, ma kicsit fáradt vok, ne szedj szét.de mindent meg fogok tenni, senki nem fog megakadályozni....na igen, annak idcjén még nem tudtam róla, sajnos...mindenki elhallgatta...:( ( hát most informálódtam magam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató szavakat! Egy kicsit bevallom vegyes érzésekkel vagyok tele, de még van 19 hetem... A málnalevél teát biztosan ki fogom próbálni!

Szerintetek, mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra beléd szeressen a párod/egyáltalán lehetséges? -Ha a válaszotok a fentiekre igen, akkor azt hogyan érnétek el? - Ha az én esetemben lennétek, akkor miként cselekednétek?

Most elöszõr írok ilyen jellegû topikba, mert kíváncsi lennék a véleményetekre, ki s hogyan látja a párkapcsolatokat. A személyes problémám arról szólna, hogy már kicsivel több mint 3 éve vagyok együtt a párommal. Az elmúlt 1 év nagyon nehéz volt nekünk, mint anyagilag mint párkapcsolati téren. Nehézkes volt a munka vállalásom, sok mindenbe belefogtam/sok mindenben kudarcot vallottam, de szerencsére mára már teljesen egyenesbe jöttem. Viszont ez idõ alatt a párom úgy érzi, hogy az õ fejlõdését vissza fogtam, akaratlanul is. Azt szerintem fontos információként szolgál, hogy 8 évvel idõsebb nálam, persze ez a külsején és alapvetõen a személyiségén nem nyilvánul meg. Én 24 s õ 32 éves. A problémára vissza kanyarodva, Úgy érzem, hogy elvesztettem a bizalmát s az érdeklõdését, legtöbbször ha a szobában vagyunk csak nyomkodja a telefonját és a számítógépét. Egyszerûen nem tudom mivel hivhatnám fel magamra a figyelmet. Mielõtt ajánlanátok: Rengetegszer beszéltem vele a problémákról. De nálunk a beszéd, nem használ, itt már csak a valós tettek segítenek! Nem csak láng de mintha minden ami valaha fontos volt nekünk elillant volna egy hónap alatt. Egy hónappal ezelõtt már szóba jött a család, az eljegyzés. A bizonytalanság teljesen körbe öleli õt, és valahol engem is. Most épp külföldön tartózkodunk még 2 hónapot így a szakítás nem jöhet szóba, legalábbis ebben a hosszúnak tûnõ veszekedésekkel teli idõben. Mivel még 2 hónapunk van itt, és nem szeretném veszekedéssel tölteni az idõt, úgy gondoltam, hogy megpróbálom vissza nyerni a szerelmét, a tiszteletét, a bizalmát vagy ha ezek közül egyiket sem sikerül akkor legalább felejthetetlenül csodálatossá tenni az utolsó két hónapunkat.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy megismerkedett neten más nõvel és azért nyomkodja folyton a telefonját, nézi a gépét? Pont ezért, mert elveszett az érdeklõdése, és kiele kacsintgatna. Legyél nõ: öltözködj igényesen, szentelj rá több idõt, kápráztasd el õt, érezze apró tettekkel, hogy rajongsz érte és szereted. Ha ezek után sem változik, akkor ott nagyobb a gond. Akkor az lehet, amiben az elsõ mondatomban is írtam.

Nem lehet, hogy megismerkedett neten más nõvel és azért nyomkodja folyton a telefonját, nézi a gépét? Pont ezért, mert elveszett az érdeklõdése, és kiele kacsintgatna. Legyél nõ: öltözködj igényesen, szentelj rá több idõt, kápráztasd el õt, érezze apró tettekkel, hogy rajongsz érte és szereted. Ha ezek után sem változik, akkor ott nagyobb a gond. Akkor az lehet, amiben az elsõ mondatomban is írtam.
A kérdező hozzászólása: Azt lefelejtettem, hogy nagyon örülnék, ha segítenétek nekem ebben, mert nagyon nehéz most a helyzetem, az el múlt pár napban alig alszom ez miatt.Minden véleményt, tanácsot nagy örömmel fogadnék! :) :)
A kérdező hozzászólása: Nem, persze látom ahogy néz más lányokat, de a netes ismerkedés kizárva. A munkája neten keresztül történik, így elengedhetetlen számára. A legyek nõiesebb gondolat, nem rossz ötlet, bár folyamatosan próbálok csinos lenni. Nálunk a fõ probléma nem az egymásnak való "tetszésbõl" ered. Az együttlétek tökéletesek, bár mostanában nem igazán hangolódtunk egymásra.Más ötlet?

Egy szórakozóhelyen hogy lehet beprobálkozni a a nõknél? Mit lehet tenni annak érdekében hogy észrevegyenek és ha észrevettek ne elutasitsanak hanem jöjjenek táncolni stb stb?

értelmes válaszokat elõre is köszi

Legjobb válasz: Hát, mi lenne, ha nem nõzni mennél, hanem szórakozni? :) Mindenki jól jár: békében táncolhatnak, nem ér elutasítás! Pompás!

Hát, mi lenne, ha nem nõzni mennél, hanem szórakozni? :) Mindenki jól jár: békében táncolhatnak, nem ér elutasítás! Pompás!
Ne nyomulj, legyél udvarias, tisztelettudó. Ez egy szórakozóhelyen annyira ritka, hogy ha csak az alap, elvárható, normális emberi viselkedésért nem sz-pnak le, akkor semmiért :D
A kérdező hozzászólása: xD köszi, habár tudom ilyen helyekre elég felszines emberek járnak, én kb csak évente 3-4x haverokkal, csak nem tudom hogy lehet ismerkedni itt
Szórakozóhelyen? Itallal vagy pénzzel. Vagy mindkettõvel.
Hát nálam az válik be, hogy ha látom a pasin, hogy kedvesen néz rám, mosolyog (és nem olyan kanos fejjel vigyorog). Ha ezt észre veszem és szimpatikus (kedves mosoly után már csak az lehet)akkor visszamosolygok. Ezután oda jön hozzám és udvariasan köszön. Elmondja, hogy szimpatikus vagyok, szeretne megismerni vagy táncolni. Innentõl kezdve nyert ügye van. 19L
Egyszerûen csak, szó nélkül fogd meg a kezét, és húzd el táncolni - persze ésszel, nem erõszakosan. Csak vigyázz, nehogy úgy járj, mint én! Azóta (16év) már 2 gyerekünk van. 36Ff
Én általában megállok a szórakozóhely elõtt a Q7 terepjárommal. Szólok a kidobóknak hogy a kocsira vigyázzanak, mer a tulaj jó haverom. Bemegyek a diszkóba, pacsizok a tulajjal, meg a többi kidobóval, már készítik elõ a VIP asztalt. Mire ez megvan , ált 4-5 lány már ott van velem. nem tudom honnan jönnek, de van mikor válogatnom kell, ki ülhet le inni és dumálni. Jah és persze a terepjáróba is csak 4 lányt tudok egyszerre elvinni. De van olyan, hogy mind a 4 ülés foglalt hazafelé menet. nekem így megy hétvégente, erre voltál kíváncsi?
Neked már aludnod kellene nem itt estimesét tartani.

Facebookon blocolva lettem 30napra, Mit lehet tenni annak érdekében hogy olyan személynek is irjak aki nem ismerősöm?

Nagyon fontos lenne használni a levelezést

Legjobb válasz: vársz...nem lehet kikerülni.

vársz...nem lehet kikerülni.
Lehet, hogy valami hormonprobléma okozza a túlzott izzadást. El kéne menned endokrinológiára.

Másodéves vagyok az ELTE-n, és az a problémám, hogy rájöttem, nagyon nem nekem való ez a szak. Mit tudok/kell/lehet tenni annak érdekében, hogy ugyanazon egyetemen belül másik szakra átjelentkezzek és ott tanuljak 2010 szeptembertől?

Kés?n kapcsoltam, hogy nem ezt szeretném tanulni amit, hanem valami hasznosabbat, ami jobban is érdekel... második év vége van, készülök a vizsgákra, de van amire nem fogok bemenni már (pedig kötelez? tantárgy...). Egyébként is csúsznék egy fél évet, mert kérésem ellenére sem hirdettek meg egy tantárgyat csak vizsgakurzusként, szóval amúgy is tovább tartana az egyetem... Lehetséges-e egyáltalán átsorolnom máshova? Államilag támogatottnak számítana-e az, vagy már fizetni is kellene érte? Köszönöm a segítségeteket, én sajnos ebben a témában nem nagyon vagyok jártas...

Legjobb válasz: Szeptembertõl biztosan átlehet menni nem ?kell hogy legyen valami módja a váltásnak utána kell nézni az egyetemen belül.Hogy államilag támogatott e..mivel nem arra jelentkeztél gondolom nem de kitudja..számít a tanulmányi eredmény is.talán valami bennfentes ír valamit errõl én nem sokat tudok hozzáfûzni.de ezer 100ék hogy átmehetsz máshova csk érdeklõdd meg.

Szeptembertõl biztosan átlehet menni nem ?kell hogy legyen valami módja a váltásnak utána kell nézni az egyetemen belül.Hogy államilag támogatott e..mivel nem arra jelentkeztél gondolom nem de kitudja..számít a tanulmányi eredmény is.talán valami bennfentes ír valamit errõl én nem sokat tudok hozzáfûzni.de ezer 100ék hogy átmehetsz máshova csk érdeklõdd meg.
Engem csak az érdekelne (statisztikailag), hogy milyen szakról mennél milyen szakra? Ha nem szeretnél válaszolni azt is megértem. 22/L
A kérdező hozzászólása: btk info-könyvtárosról valami másra... matek itt nincs ez volt benne a jó, de rájöttem, hogy sajnos ebbõl nem fogok megélni, és még csak nem is érdekel... A reáltantárgyakért nem vagyok oda. Még nem tudok melyik szakot válasszam, de innen mindenképp el akarok menni.
Felvételizned kell az adott szakra, és az eddigi tárgyaid közül elismertetned azt, amit lehet. Már a jövõ félévre így vedd fel a tárgyaidat. Ha felvettek, akkor leadhatod az eddigi szakodat.
A kérdező hozzászólása: A felviteli az a felvételi, amit februárban kell leadni? Vagy valamilyen más kérvény?
Erõs a gyanúm, hogy nem tudsz csak úgy átmenni. Ugyanúgy felvételizned kell a másik szakra, de azt már elég rendesen lekésted. Max pótfelvételi, de ott meg ugye ált. fizetõs szakok vannak. De azért próbálkozz a TO-n... De ne sok reményt fûzz hozzá...Ennyi erõvel azt is lehetne csinálni, hogy felvételizik vki vmi tök alacsony ponthatáros szakra, aztán fogja magát és átmegy.... Karon belül még talán, de karok között már tuti nem mûködik. De szerintem szakok között sem. De tényleg TO, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Utána fogok kérdezni az biztos, de csütörtökön nincs nyitva a TO. Köszönöm az eddigi válaszokat!
ahhoz hogy átmenj egy másik szakra oda is jelentkezned kell, és ha vannak egyezõ tantárgyak azokat elfogadják, 4félévet elhasználtál így állam. támogatottként így ha felvesznek a másik szakra már csak a maradék aszem 3féléved lehet áll. tám. a többi fizetõs, és így tudom de azért kérdezz rá a to-n!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!