Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet annak (1701 db)

Mi lehet annak az oka hogy mostanaba szurodik es egy ego erzest erzek a huvelybe? 14, lany

Legjobb válasz: Menstruálsz már? Ha még nem, lehet hogy annak a jele. Viszont ha már igen, akkor szerintem valami betegség lehet mögötte, ha ez a helyzet, szerintem mindenképp szólj a mamádnak. 15/L

Menstruálsz már? Ha még nem, lehet hogy annak a jele. Viszont ha már igen, akkor szerintem valami betegség lehet mögötte, ha ez a helyzet, szerintem mindenképp szólj a mamádnak. 15/L
Jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert biztosat csak õ mondhat.
A kérdező hozzászólása: rendben

Mi lehet annak az oka, hogy már 10 napja késik a menzeszem?

14 éves vagyok,már 3 éve menstruálok. Eddig mindig csak 1-2 napot késett,most viszont már 18-án meg kellett volna jönnie. A hasam sem fáj,pedig szokott elõtte.

Legjobb válasz: Persze. Nem vagyunk gépek, egy-egy simán kimaradhat, még felnõtteknek is. Lehet volt egy tünetmentes betegséged, és annak a hatását érzed most. Nem kell aggódni, meg fog az jönni. Addig sem kell a betétekkel bajlódni ;)

Persze. Nem vagyunk gépek, egy-egy simán kimaradhat, még felnõtteknek is. Lehet volt egy tünetmentes betegséged, és annak a hatását érzed most. Nem kell aggódni, meg fog az jönni. Addig sem kell a betétekkel bajlódni ;)
Ez még idõsebb korodban sem jelent semmit. Ha jól érzed magad, akkor ne aggódj!

Mi lehet annak a filmnek a címe ahol egy sivatagban 2 hapi meg egy nő futnak valami dínók elől?

Egyik este bekapcsotam a tv-t olyan 11 fele és egy sivatagban rohangált 3 vagy 4 ember dinoszauruszok elől. Azt hiszem vígjáték volt meg vagy időutazós vagy posztapokaliptikus nem tudom. Tv2 vagy RTL vagy Viasat3-on mehetett de 2-3 hete.

Legjobb válasz: Pitch Black - 22 évente sötétség Ez ment a Viasat3-on 8-án.

Pitch Black - 22 évente sötétség Ez ment a Viasat3-on 8-án.
A kérdező hozzászólása: Kössz de sajnos az nem nyert :P

Mi lehet annak az oka hogy a hat éve telepített nemesített bodzám termése szinte megsül fonnyad pedig csepegtetős öntözéssel öntözöm?

Sajnos a telepített bodzákkal nagy a baj az idén, szinte fonnyadtan éretlenül teljes termés tönkre megy.Nagyon sokan panaszkodnak e problémára. Sajnos az idei bevételek a tavalyinak kb a 15-20% fog csak beérni. Mit javasoltok ez ügyben?Visszafordítható e ez az állapot a bodza esetében?

Legjobb válasz: Ha csak a termésen van tünet, akkor én azt mondanám foszfor/kálium hiány, bár ami ilyen mértékû termés kiesést tud okozni annak az egész növényen kéne hiánytüneteket produkálnia.

Ha csak a termésen van tünet, akkor én azt mondanám foszfor/kálium hiány, bár ami ilyen mértékû termés kiesést tud okozni annak az egész növényen kéne hiánytüneteket produkálnia.
A francot hiánybetegség. Mindenkinél? Piszkosul meleg van. Hiába öntözöl, a növény nem tud mit kezdeni ilyen erejû nappal, és ekkora forrósággal. Talán még visszafordítható... Van még kb két hét, vagy kicsit kevesebb mielõtt szüretelni kell, még javulhat a helyzet. Nem csak a bodzának okoz ekkora problémát a forróság, a dinnyéseknél például szó szerint megfõ a dinnye töve, és elpusztul a növény. De a paradicsomosok sem járnak jobban... Paprikánál fél órákon múlik, hogy idõben öntöztél-e... A mezõgazdaság ilyen. Egyszer kaszálsz, máskor kicsit gyengébb. Azt javaslom, az elért jövedelmet mindig 4-5 éves periódusokban értékeljétek, és a kiadásokat is így tervezzétek. (Bocs, ha amúgy már régóta foglalkoztok mezõgazdasággal, nem akarok okoskodni)
Ami még eszembe jutott az a nitrogén túladagolás. De tényleg tudni kéne, hogy milyen tünetek vannak még.

Mi lehet annak az oka, hogy a NAV ÁNYK programja a T1042E nyomtatvány (alkalmi munkavállalók bejelentése) kitöltésekor nem fogadja el egy dolgozó TAJ számát? Azon kivül, hogy talán nincs jól beirva a TAJ szám lehet-e valami más a gond?

Legjobb válasz: Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.

Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni. Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyõ jobb felsõ sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót. Egyébként, ha ráadod az ellenõrzés-programot (felsõ sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy õszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg elõtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.
Amúgy pedig nézd meg, hogy valóban a legújabb verzióval dolgozol-e, akár az Abev-Jáva alap-program, akár a bevallás-nyomtatvány esetében. Ezeket elég sûrûn szokták módosítani, és olyankor már a régi nem igazán mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az lesz itt tényleg akkor, hogy rossz TAJ számot kaptam meg. Frissitem én a programot folyamatosan meg csinálom más embereknek is, de eddig csak ennél a jómadárnál volt gond.

Mi lehet annak az oka, hogy valakinek abszolút nem mutat semmit a teszt az egész terhesség alatt?

Csak pusztán kiváncsiságbol kérdezem.

Legjobb válasz: és nem lehet hogy vmi hormonzavar végett nem mutassa ki? egyik ismerosomnek a 3.honapban derult ki a terhessége, addig full negák voltak a tesztek.most már van egy szép fia. mitol lehet ez? 2 kolléganomnek sem mutatta a teszt, mikor a doki már biztosra mondta hogy babát várnak.szerintetek?

A kérdező hozzászólása: és nem lehet hogy vmi hormonzavar végett nem mutassa ki? egyik ismerosomnek a 3.honapban derult ki a terhessége, addig full negák voltak a tesztek.most már van egy szép fia. mitol lehet ez? 2 kolléganomnek sem mutatta a teszt, mikor a doki már biztosra mondta hogy babát várnak.szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Nekem se jott meg, hálistennek :D és már tobb mint egy hete kisebb nagyobb megszakitasokkal megjon érzésem van. de más nem nagyon. meg a cicim érzékenyebb de csak ha megnyomom enyhén. ennyi. de a tesztek negativak. ha terhes vagyok akkor a 5. hetes lehetek.
mármint úgy érted hogy sosem lesz pozitív a teszt? szerintem ilyen nincs, a HCG hormon amit a teszt kimutat 48-72 óránként megduplázódik az anya szervezetében, és egy idõ után nagyon magas szintet ér el, azt tutita ki kell hogy mutassa a teszt
Nekem 5 (!) teszt volt negatív, persze mensim nem volt, elmentem nõdokihoz megvizsgált, rögtön mondta, hogy biztosra veszi a terhességet, irány az UH, ott már 100%-ra mondták. Kíváncsiságból egy hét múlva ismét teszteltem, és ismét negatív lett :D Azóta már 17 hetesek vagyunk :D
elsõ vagyok hát ez érdekes, elhiszem hogy van ilyen, de fogalmam sincs hogy lehet kedves kérdezõ! szurkolok neked!
Én is igy jártam!! 4 külömbözö teszt és mind negativ, megszakitással illetve ovszerrel védekeztünk! És hopp, a tetejébe még meg is jött 2 hónapig!! Nem gondoltam volna hogy terhes vagyok, de folyni kezdett a mellembõl az elõtej azt hidtem még akkor is hogy valami hormonzavar! Elmentem a dokihoz anyámmal, és 15 hetes terhes voltam! 20 hetes lehettem amikor csináltam még eggyet és az is negativ!!Hát én igy jártam! 16 éves voltam ekkor! Ennek már 7.5 éve! Igy van egy elsõs lányom, és azota van egy 4 éves hugicája és egy 2 hós öccse is!! Megbizhatatlanok a tesztek

Mi lehet annak az oka, hogy a számítógép főkapcsolójának bekapcsolásakor a gép egyből beindul, még mielőtt bekapcsolnám azt?

Eddig nem volt vele probléma,de pár napja ezt csinálja.Tudtommal nem lett elállítva semmi.

Legjobb válasz: A biosban (nekem még belehetett) állítani hogy mikor kapcsoljon be a gép és több lehetõség is volt többek között hogy ha áramot kap rögtön kapcsoljon be. Lehet hogy elállítódott a biosod. Nézd meg :)

A biosban (nekem még belehetett) állítani hogy mikor kapcsoljon be a gép és több lehetõség is volt többek között hogy ha áramot kap rögtön kapcsoljon be. Lehet hogy elállítódott a biosod. Nézd meg :)
Lehet beragadt a kapcsolód a portól, már jártam így.Fökapcsoló ki és kicsit erõszakosabban megböködni a kapccsolót.
Nem lehet, hogy por ég rajta?
A kérdező hozzászólása: Ez neki az elsõ fûtési szezonja, de szept-okt óta megy, és majdnem minden nap begyújtunk. Lehetséges, hogy még nem égett ki!?
A por már leégett róla, az biztos. Ha új nem száll rá, akkor nem por. Elképzelhetõ, hogy még nem égett ki, de gyanús... Ez már elég sok idõ. Nem tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!