Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet alvajárás ellen (2 db)

Alvajárás ellen mit lehet tenni?

Legjobb válasz: A gyerekek ezt kinövik. De pontosan így olvastam: ". . . Jó tudni, hogy ilyenkor a gyereket nem lehet, és nem is érdemes felébreszteni, a történtekre úgysem emlékezne másnap. Ráadásul pár percen belül magától visszafekszik és elalszik. A jelenség teljesen ártalmatlan, a gyerek biztonságáról azonban gondoskodni kell: barikádozzuk el a lépcsõt, zárjuk be az ablakokat, teraszajtót. " Ezt az Éva Magazin Kölyökben olvastam.

A gyerekek ezt kinövik. De pontosan így olvastam: ". . . Jó tudni, hogy ilyenkor a gyereket nem lehet, és nem is érdemes felébreszteni, a történtekre úgysem emlékezne másnap. Ráadásul pár percen belül magától visszafekszik és elalszik. A jelenség teljesen ártalmatlan, a gyerek biztonságáról azonban gondoskodni kell: barikádozzuk el a lépcsõt, zárjuk be az ablakokat, teraszajtót. " Ezt az Éva Magazin Kölyökben olvastam.
Az én 5 évesem nagy alvajáró, emiatt már nem is merjük külön szopbában alatatni, mert többször volt, hogy már állt az ágyán, vagy ült, ilyenkor leeshet, megütheti magát. Pavorozni is szokott, azaz nincs magánál és rémülten kiabál, verejtékes és nyitva vana szeme. Azt pedig minden nap csinálja, hogy egyzser csak felül éjszaka, elkezd beszélni olyan dolgokról amik nincsenek ott, nyúlkál valamiért, ami nincs ott, a már többször evett is ilyenkor , egyszer azt hitte fagyit nyal, egyszer meg valami mást.
Kötözd ágyhoz magad! :D :D :D

Mit lehet tenni alvajárás ellen?

Legjobb válasz: Elmenni ideggyógyászhoz, mert ez ilyen jellegû probláma

Elmenni ideggyógyászhoz, mert ez ilyen jellegû probláma


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!