Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet akkor ha a közös (2 db)

A kérdező hozzászólása: elõre is köszönöm a válaszolóknak a segítséget!
Szia. Szerintem magadtól semmit. Menj el orvoshoz, mert pontosan nem tudhatod milyen fertõzésed is van. Az a biztos, ha a doki ad rá valamit. Csak akkor árthat a babának, ha nyitva van a méhszáj.
Én is a dokit javaslom, mert csak õ tudja, mit lehet ilyenkor. Nekem ay elsõ trimeszterben volt ilyesmi, nem is adott gyógyszert vagy kúpot, mert azt mondta, most ártana a babának. kamillával kellett öblögetnem.
A kérdező hozzászólása: kipróbálom én is hátha segít. köszönöm
Mindenképp doki nézzen meg, mert ez nem játék.Õ tudni fogja mi a jó nektek most.Amúgy szerintem ne ülj rá a wc-re, csak gugolj fölé.Így a továbbiakban elkerülheted az ijesmit.Persze nem olyan kényelmes, de megéri.

Ha elköltözött a feleségem a gyerekekkel, 2 hete, a visszatérés esélye nélkül, és van jelzálog hitelünk, illetve a közös rezsi, akkor ilyen helyzetben mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Már hogy érted a közös rezsit?-elköltözött,de azért fizesse nálad a vizet meg a villanyt???? A többit majd a válópernél a bíróság tendezi.

Már hogy érted a közös rezsit?-elköltözött, de azért fizesse nálad a vizet meg a villanyt???? A többit majd a válópernél a bíróság tendezi.
Válás bíróság a hitel fele fele....Vagy lemond a házról és az egész a tied..... Nálunk eleve a kölcsön a házra fele fele vettük fel.Illetve a bank így írta.
Engedélyed nélkül nem változtathatja meg a gyerek állandó lakcímét, szóval jelents elõször azt. Hitelt ha házasságban vettétek fel akkor közösen kell tovább fizetni. Ha csak te élsz a lakásban a rezsi csak a tiéd.
Nem ertem, hogy birod ki a gyerekek nelkul? Hogy hagyhattad hogy elvigye oket? En biztos hogy nem engedtem volna, a gyerek nem az anyahoz tartozik, az apanak ugyanolyan jogai vannak. Egyszeruen keptelen vagyok apakent felfogni hogy kepes vagy rezsin meg hitelen aggodni, mikozben elvettek toled a gyerekeidet...
A jezálogkölcsön közös és a ház?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!