Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet akkor ha a (2241 db)

Mi lehet akkor ha a az egész hasam fáj, feszül?

Annyira hogy allig birok valamit csinálni?aludni ugy tudok ha összekuporodok. 45/L

Legjobb válasz: Rossz táplálkozás?Rozshiány? Hol fáj legjobban? Van székrekedése?

Rossz táplálkozás?Rozshiány? Hol fáj legjobban? Van székrekedése?

21 éves szűz lány vagyok, mi van akkor ha a menstruáció 2 hónapot kimarad és tart 3-4 napig, Mit tegyek? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Millió oka lehet, pl. anorexia, hormonzavar, ... Menj el nõgyógyászhoz!

Millió oka lehet, pl. anorexia, hormonzavar, ... Menj el nõgyógyászhoz!
Elõször fordult elõ?
A kérdező hozzászólása: Nem, már többször elõfordult, annyira h nem tartom számon mert mindig változó!
A kérdező hozzászólása: Már többször is elõfordult, nem tartom számon mert mindig változó!
Pedig jo lenne ha számontartanád. Kis jel naptárban, füzetben és a nögyogy is könnyebben tájékozodik.
Mindenképpen jegyezni kellene...

Egy kapcsolatba kavarodás mit lehet tenni ha a barátnőm engem fog meg és hogy ne menjek el mikor a fiú aki szereti elakarja hívni? :/ nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom.

Legjobb válasz: Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...

Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...
Semmi értelmeset nem tudok kihámozni a kérdésedbõl. Kérlek fuss neki még egyszer.
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz.
A kérdező hozzászólása: Nah jó kibogozom : van egy lány meg egy fiú akiknek most alakul a kapcsolatuk, és hogy a lány még nem olyan merész, és hogy a lány bennem kapaszkodik úgymond, hogy maradjak ott és ne hagyjam õket kettesben, ezért nem tudok mit tenni.....ha világos. És nem szeretném ha miattam lenne félreértés, akármi.
Éértem. Már csak annyit árulj el, hogy fiú vagy-e, avagy lány. És hogy ki hány éves.
Menj és hagyd õket! Nincs kínosabb dolog annál, mint két lánnyal/sráccal randizni úgy, hogy egyik a kiszemelt másik pedig csak barát/barátnõ.
Aki nem mer randira menni a barátnõje nélkül, az ne pasizzon. Mondd meg neki, hogy nélküled kell mennie.
A kérdező hozzászólása: L/15 õk meg F/19 L/14 hát még ez lenne az elsõ kapcsolata.(lány részrõl)

Mit lehet csinálni, ha a fiú, akinek tetszem, önértékelési gondjai vannak?

Kicsi az önbizalma és félreért néha dolgokat,megbántódik, vagy visszahúzódik, pedig nem az ellensége vagyok,mégis úgy fogja fel?

Legjobb válasz: Hát vagy türelmes leszel és addig magyarázod neki, hogy nem megbántani akartad,amíg meg nem érti vagy pedig elfáradsz egy idõ után abba, hogy építgesd az önbizalmát... Ha többet szeretnél tõle mint barátság,akkor mond meg neki, hogy tetszik neked ...

Hát vagy türelmes leszel és addig magyarázod neki, hogy nem megbántani akartad, amíg meg nem érti vagy pedig elfáradsz egy idõ után abba, hogy építgesd az önbizalmát... Ha többet szeretnél tõle mint barátság, akkor mond meg neki, hogy tetszik neked ...
Egyszerûen állj oda elé és mond, hogy mit szeretnél tõle, ettõl meggugrik de keményen az önbizalma (legalábbis velem így lenne, nekem sincs semmi kb)
Máténak hívják?
Ha lemondasz a házról akkor az adósságot sem öröklöd. Egykeként is le lehet mondani a hagyatékról!
úgy tudom, a terhet a haszon erejéig örökölhetnéd, de ez veszélyes játék, mert ki tudja valóban el tudod-e adni annyiért mint az örökségbe felveszik ... visszautasíthatod az örökséget mindenestõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Szerintem táphiba. Ezt olvasd végig: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12933
Portalanítás (ventilátor is !)és egy szervizben megnézetni a tápegységet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
basszál bele egyet az oldalában talán jó lesz :D

Mi történik akkor ha a hüvelybe bekerül a szőrtelenítő krém? És mennyi idő múlva jelentkeznek a hatások, ha esetleg ez megtörtént? És mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Ha belül szõrös volt akkor már nem az! :D Egyébként meg mosd ki, semmi bajod nem lesz tõle.

Ha belül szõrös volt akkor már nem az! :D Egyébként meg mosd ki, semmi bajod nem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: ...:D hát remélem.. =/ köszönöm

Meddig véreztetek szülés után? Már 5 hete szültem és még mindig vérzek egy picit. Mi van akkor, ha a hat hetes kontrollig még mindig vérzek? Lehet úgy menni vizsgálatra?

Legjobb válasz: Nekem 3 hétig tartott, de olvastam, hogy van akinek hosszabb. A hat hét nem szentírás, lehet egy-két héttel késõbb is menni kontrollra. Az orvos nem tud megvizsgálni, amíg vérzel, de én mindenképpen felhívnám, hogy õ is tudjon róla.

Nekem 3 hétig tartott, de olvastam, hogy van akinek hosszabb. A hat hét nem szentírás, lehet egy-két héttel késõbb is menni kontrollra. Az orvos nem tud megvizsgálni, amíg vérzel, de én mindenképpen felhívnám, hogy õ is tudjon róla.
Szerintem várható, hogy addigra megszûnik. Ha mégis marad még addig, már csak amiatt is jó, ha elmész, hogy hátha kell valami ahhoz, hogy elálljon, bár nem hiszem. Lehet, hgy ha vérzel, nem vizsgál meg a doki, de az is lehet, hogy csinál egy uh-t, hogy kizárja azt, ha gond lenne. A legjobb meg az lenne szerintem, ha felhívnád a saját dokidat, akinél szültél és Tõle kérdeznéd meg.
Ha nem szûnik meg addig, akkor majd mész késõbb. Én is 5 hétig véreztem, aztán mire eljött volna a 6 hetes kontroll ideje, megjött a menzeszem :-) Szóval 7 hetes kontrollra mentem.
Szia! Én már nem véreztem, csak pecsételtem, de elmentem hat hetesen a kontrollra, ahol a doki észre is vette, hogy pecsételek.Írt fel fogamzásgátlót, másnap elkezdtem szedni, két nap múlva megszûnt a pecsételés. 7 hetes kisfiú anyukája
6 hetes kontrollon még enyhén véreztem. A doki nem mondta, hogy baj lenne. Rögtön utána, hogy elállt úgy 6 és fél hetesen, megjött a menszi is. Az elsõvel. A másodikkal még 5 hetet sem véreztem. 6 hétig mindenképp normális.
Nem tudom, de állatorvoshoz vidd el!!!!
A kérdező hozzászólása: de az allatorvosunk most nyaral
2 hónapja?
A kérdező hozzászólása: igen kb ket honapja nem eszik semmit csak nagy ritkan egy falatot

Mi vaj lehet akkor ha a maf szenzor csatlakozoóját lehúzom és úgy járok az autóval?

Észre vettem hogy az autó kicsit fullad hirtelen gázadásnál,és mintha kevesebb erő lenne a kocsiban.. kitisztitottam a légszűrőt,csöveket mindent,de akkor is fenn áll a hiba.Aztán lehúztam a maf szenzor csatiját és a hiba megszünt. Próbáltam kitisztitani a szenzort is de nem vezetett eredményre. Igyhát gondoltam addig amig nem nézetem meg egy szerelővel, járok szenzor nélkül. Lehet e valmi baja az autónak szenzor nélkül? Azt hozzá tenném hogy az autó nagyon sokat fogyaszt,de lehet hogy szenzor nélkül a fogyasztás is megjavul?!

Legjobb válasz: *Mi baj lehet* Elnézést a helyesirási hibákért! Siettem :)

A kérdező hozzászólása: *Mi baj lehet* Elnézést a helyesirási hibákért! Siettem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!