Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet akkor ha (2730 db)

Hogyan tudok Vista helyett xp-t feltenni? Hol kell beirnom a C: format-ot (vagy format C:-t), es mi lehet akkor, ha azt irja ki, hogy nem talalja a C meghajtot es ezert leall a telepites?

Legjobb válasz: aham... aki csak ennyire ert hozza, az szerintem jobb ha tapasztaltabb felhasznalora bizza az ilyen dolgokat, mert tobb kart csinal mint hasznot!

aham... aki csak ennyire ert hozza, az szerintem jobb ha tapasztaltabb felhasznalora bizza az ilyen dolgokat, mert tobb kart csinal mint hasznot!
Hello Windows-ból próbálsz telepíteni? Mert az úgy nem jó! Bootolva kell a bioszból és akkor nem megy a windows telepítés közben és a telepítésnél megkérdezi hogy akarod-e formázni a gépet vagy sem! egyébként meg Vista a jobb :D
Nem azt írja ki, hogy nem talált merevlemezt? Feltételezem, hogy laptopod van. Menj be a BIOS-ba és az AHCI mode-ot állítsad Disable-ra. És itt egy kis segítség a telepítéshez: http://ikportal.extra.hu/index.php?option=com_content&task=v..

Mi lehet akkor ha csak csapvizet iszok ami a konyhából, a csapból folyik?

Vesek? kialakulásának esélye vagy egyéb dolgok? Székesfehérvári vagyok. :)

Legjobb válasz: Semmi bajod nem lesz tõle.

Semmi bajod nem lesz tõle.
Vesekõ vagy -homok leginkább elsõsorban a krónikus ásványvizet fogyasztók közül kerül ki. Fõleg akkor, ha mindig egyfajtát iszik. Tele van fiatal vesekövesekkel a kórház, akik egyébként egészségesen élnek, és vedelik hektószámra a palackozott b.zivizet. Aztán jön a vesegörcs, amitõl isten óvjon bárkit is. Csapvíz a legegészségesebb.
ez engem is érdekelne:D
Én mindig csapvizet iszom, gyerekkorom óta. Magyarországon igen jó minõségû a csapvíz, attól a pár kisebb országrésztõl eltekintve, ahol kissé arzénos (de ott is meg szabad inni, csak csecsemõk nem kaphatnak belõle).
Én úgy hallottam ( persze lehet hogy butaság ), hogy inkább a palackozott ásványvizektõl lehet bajod, mert túl sok ásványi anyagot tartalmaz, ami felhalmozódhat a szervezetben. Nem tudom, hogy igaz-e.
Semmi bajod sem lesz. Nekem sincs és 36 éve csapvizet iszom. Persze lecsúszik más is, de fõképp csapvíz.
én is csapvizet iszom - sûrûbben mint régebben, és azóta nem annyira erõs a migrénem még fronthatáskor sem -. És mégis sokan leszólják a csapvizet, és a tisztított vízrõl kárálnak(fõleg természetgyógyászok, akiknek szerintem nnicsen semmi kémiai végzettségük. A hülyeség ragadós. Ha vízügyi szakember azt mondja a csapvíz fogyasztható, akkor fogyasztható. Ha meg gond adódik a csapvízzel(mivel azt folyamatosan ellenõrzik) akkor értesítik a lakosságot.
ha nem vetted észre, én téged most rohadtul megsajnáltalak :D
Üdvözöllek Apuka! A barátnõd sürgõsen menjen el nõgyógyászhoz!
Biztos én vagyok a hülye, de én ezt nem értem.
nem tudja, hogy mikor csurgatta ki a kis ostorosokat
Most akkor, szexeltetek, te kihúztad és folytattátok maszturbálással és nem jött semmi? Érezted h elmentél v az egész alatt nem éreztél semmit se? Vagy egyáltalán nem éreztél még orgazmust és nem tudod elmentél e? Hacsak nem volt emlékezetkiesés az elmenéskor akkor ez elég kamu kérdés.
A kérdező hozzászólása: Éreztem hogy elmentem, csak nem jött semmi!
az meg hogy lehet, hogy elmegy és nem jön semmi??? ez nekem is magas. hányadik menet volt aznap 20-adik? még akkor is valaminek jönnie kéne. (normális esetben)

Mi lehet akkor ha a az egész hasam fáj, feszül?

Annyira hogy allig birok valamit csinálni?aludni ugy tudok ha összekuporodok. 45/L

Legjobb válasz: Rossz táplálkozás?Rozshiány? Hol fáj legjobban? Van székrekedése?

Rossz táplálkozás?Rozshiány? Hol fáj legjobban? Van székrekedése?

Mi lehet akkor, ha nem forralt, de csecsemőknek is iható vizet iszik egy baba?

Legjobb válasz: ÉN úgy tudom, hogy a "rendes" babavizek forralás nélkül adhatók a babáknak, nem lesz tõle semmi bajuk.

ÉN úgy tudom, hogy a "rendes" babavizek forralás nélkül adhatók a babáknak, nem lesz tõle semmi bajuk.
Szinte az összes babavíz olyan, hogy felbontás után 24 h-val fel kell forralni, ez rá van írva. Szerintem amúgy semmi baja nem lenne tõle, de ez olyan, mint a gyógyszereknél, van akinél lehet mellékhatása, például mehet a hasa v. ilyesmi. Én mindig felforralom, biztos, ami biztos, semeddig sem tart.
Talán elmúlik a szomja? :)
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy kérdés, mert elég apróbetû részen van ez a felirat es eszembe jutott, hogy mi történhet, ha vki ezt nem olvassa el elég figyelmesen.
A kérdező hozzászólása: Igen!!! A szomja el.....ebben a melegben az csak jó:::O)))

Mi lehet akkor, ha egy hónapban kétszer is megjön?

Legjobb válasz: Szia, szerintem gyorsan menj orvoshoz...

Szia, szerintem gyorsan menj orvoshoz...
Szia. Akkor abban a hónapban ke´tszer volt peteére´sed.ha többször jelentkezik, fordulj orvoshoz.
27 (vagy kevesebb) napos ciklus esetén pl simán. Ne a hónapot nézd, hanem a vérzések között eltelt idõt. http://www.ciklus.hu
Gondolom még fiatal vagy és nem állt még be a ciklusod, de ez elõbb vagy utóbb meg fog történni! Ha netán nem, akkor el kell menned nõgyógyászhoz és ír fel tablettát! Tapasztalatból írom, én is így voltam az elején!
Elõfordulhat betegég nélkül is és hormonzavar nélkül is. :) ) Például: július 19-én volt peteérésem, és augusztus 2-án volt a mensesem elsõ napja. Majd augusztus 15-én a peteérés és augusztus 29-én a menses elsõ napja. Vagyis abban a hónapban 2x jött meg egy normális ciklussal. Akkor jelent problémát, ha a két vérzés között nem telik el a szokásos 3-4 hét. Az ovuláció száma mindegy mert lehet többször is (saját példa), hogy egy hónapban 2 peteérés van de csak 1 menses. Mert a 2. menses már a következõ hónapba csúszik át. Ezért tanácsoltam, hogy regisztrálj be a ciklus.hu-ra és nézd meg a naptárt. Gyönyörûen kiadja, hogy mikor mi van éppen. :) :) Ha akarod, szól elõre mikor védekezz nagyon és mikor jön meg. :) Természetesen elõfordulhat az is, hogy a mensestõl számítva hamarabb ban peteérésed mint kéne és e miatt hamarabb van mensesed. Szóval annak is igaza van aki azt mondja, hogy lehet, hogy nem állt be a ciklusod. Én feltételeztem egy felnõtt nõt, normál ciklussal. :) ))
Azt nem tudom mi lehet, ha természetes úton nem jön meg, csak ha mondjuk nem veszed be a fogamzásgátlód. Nekem egyszer azért jött meg 14. napra, mert elutaztunk és elfelejtettem a tablettát! Amikor elmondtam a dokinak majdnem hanyatt vágta magát! Amúgy nem történt semmi, csak figyelmeztetett hogy ilyet ne csináljak. Akkor jöttem rá hogy ez az egész milyen durva játék a szervezetemmel!!

Miért nem lehet a sírhelyeket évente meghosszabbítani? Törvény írja ezt elő? Mi van akkor, ha én meghalok és utána senki nem ápolja az általam meghosszabbított sírhelyet?

Legjobb válasz: Semmi értelme az évente hosszabbításnak hiszen sokszor a sírkövet amit rakatni akar az ember csak 1 év után lehet rátenni. Frissen ásott földre nem tesznek márványt. Általában 10 éves a szerzõdés a sírhelyre. Ahogy elõttem is írták: Ha kezd lejárni, idõben értesítenek. Ha igényt tartasz rá még midig akkor újra aláírsz X évet, és fizetsz. Ha már nincs senki aki kijárjon, vagy aki igényt tartson rá, akkor a sírhelyet felbontják, a csontokat egy közös sírhelybe teszik, és újra kiadják bérbe a helyet..

Semmi értelme az évente hosszabbításnak hiszen sokszor a sírkövet amit rakatni akar az ember csak 1 év után lehet rátenni. Frissen ásott földre nem tesznek márványt. Általában 10 éves a szerzõdés a sírhelyre. Ahogy elõttem is írták: Ha kezd lejárni, idõben értesítenek. Ha igényt tartasz rá még midig akkor újra aláírsz X évet, és fizetsz. Ha már nincs senki aki kijárjon, vagy aki igényt tartson rá, akkor a sírhelyet felbontják, a csontokat egy közös sírhelybe teszik, és újra kiadják bérbe a helyet..
Urnasírnak 15 év, koporsós sírnak 25 év a megváltási ideje. És semmi haszna a temetkezési vállalkozónak, mert a temetõ az önkormányzat vagy az egyház tulajdona, így a pénz az övé, még ha éppen a temetkezési irodában is fizeted is ki.
Akkor gazos lesz. De nem értem a problémát. Elég hosszú idõre lehet hosszabbítani, addig nem temetnek oda senkit. Amikor lejár, akkor meg értesítik a hozzátartozókat, hogy tovább akarják-e hosszabbítani, vagy temethetnek oda mást. Az egy év nagyon rövid idõ lenne, friss temetés után ennyi idõvel még meg sem lehet bolygatni a sírt, ha nem hamvasztották a halottat.
"Mi van akkor, ha én meghalok és utána senki nem ápolja az általam meghosszabbított sírhelyet?" Temetnek rád valaki mást aki fizet.
A kérdező hozzászólása: Az hogy 10 évre elõre fizetek, az csak a temetkezési vállalkozónak hasznos !

Szóval? 15 év fényközeli sebességgel az a földön 2 millió év? Ez hogyan lehet? Akkor ha valaki kiindul az űrbe azt kéne látnom hogy szinte áll, de ez nem lehetséges mivel fénysebességgel halad. Akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: Te értettél valamit ebbõl egyáltalán? A jelenség pontosan azt mondja, hogy ha 15 évet mész csaknem fénysebességgel - és úgy, hogy a végére vissza is jössz a Földre - akkor közben itt a Földön eltelhet akár 2 millió év is (attól függ, hogy milyen gyorsan mész. Ha lassabban, akkor lehet, hogy csak 1000 év - ha gyorsabban, akkor lehet 100 millió év is). Ha a Földrõl képes lennél látni az illetõt, akkor azt látnád, hogy nagyon lassan jár az órája.

Te értettél valamit ebbõl egyáltalán? A jelenség pontosan azt mondja, hogy ha 15 évet mész csaknem fénysebességgel - és úgy, hogy a végére vissza is jössz a Földre - akkor közben itt a Földön eltelhet akár 2 millió év is (attól függ, hogy milyen gyorsan mész. Ha lassabban, akkor lehet, hogy csak 1000 év - ha gyorsabban, akkor lehet 100 millió év is). Ha a Földrõl képes lennél látni az illetõt, akkor azt látnád, hogy nagyon lassan jár az órája.
Bizony ígyvan. És pont emiatt gyakorlatilag fénysebesség alatti jármûvel simán elérhetõek a távoli rendszerek is. Mindössze a fénysebességet kell megközelíteni. Így elérhetõ, hogy egyetlen (saját idõszámításunk szerinti) év alatt elérjük pl akár az M31 galaxist is. Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a kintiek, otthonmaradóak számára sokkal gyorsabban telik ugye az idõ, így régen akár az egész emberiség kihal, mire odaér az az egy szem hajó a céljához.
A kérdező hozzászólása: de miért?
Mert így mûködik a világunk. Viszont ez csak a fénysebesség közelében érdekes: pl. a fénysebesség felénél (ami szintén iszonyú gyors) talán 15% a változás... 1 évet mész, és közben kívül eltelik 13 hónap.
Hát igen elég érdekes de az a lényeg hogy ez lehetetlen a mai világban egyébként én ezt el sem tudom képzelni eleve a fény is megnyúlik ilyen sebességnél gondoljunk csak arra mikor az autóval hirtelen nagy sebességet érünk el szinte az ülésbe nyom akkor a fénysebességnél ennek az erõnek a több ezerszeresét tapasztalhatnánk... bonyolult ez a dolog :D
"mikor az autóval hirtelen nagy sebességet érünk el szinte az ülésbe nyom akkor a fénysebességnél ennek az erõnek a több ezerszeresét tapasztalhatnánk..." Ez csak gyorsulásnál van, ne keverd a dolgot! A Föld forgása miatt nagyjából hangsebességgel mész mindig, aztán észre sem veszed. Az ûrben is csak az lenne a gond nagy sebességeknél, hogy nagyon gyorsan nagyon sok szemetet összeszednél, és ezt nem bírja ki az ûrhajó.

Mi van akkor ha én nem akarok feltámadni? Avagy lehet nemet mondani a mennyországra?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy lesz-e lehetõséged rá és ha lesz, akkor biztos nem gondolod-e meg, Bár lehet az élet van a döntésre. A másik kérdés, hogy ha nem oda, akkor hová? Van aki hisz a pokolban és van aki nincs.

Kérdés, hogy lesz-e lehetõséged rá és ha lesz, akkor biztos nem gondolod-e meg, Bár lehet az élet van a döntésre. A másik kérdés, hogy ha nem oda, akkor hová? Van aki hisz a pokolban és van aki nincs.
Kedves Kristóf! A Biblia szerint ez nem opció. Minden ember feltámad: "akik a jót cselekedték, az élet feltámadására; akik pedig a gonoszt mûvelték, a kárhozat feltámadására." - mondja Jézus (Jn. 5. 29). Természetesen lehet nemet mondani a mennyországra, Isten senkit sem kényszerít az örök életre, akkor az utóbbiban lesz részed, de a cselekedeteid következményivel el kell számolnod. Üdv. Péter
Ott leszek én is, majd bulizunk egy jót! :-DDD
Ja, majd jó kis bulikat csapunk, miközben a mennyben Ki nevet a végént játszanak.
Nincs feltámadás, sem pokol, sem menyország, csak akad aki azt hiszi, hogy van...
Hülyeség ez az egész menyországos istenes mese, .... Am buli? Mikor hol? Mék!
Persze, és Jézus meg kamuzott volna a pokolról, mikor elmondta szegény Lázár történetét, mi? Mert Jézus csak úgy dobálta a mesesztorikat, amiknek nincs valóság alapja... Szóval van pokol. Az ördög azt akarja, hogy az ember ne higgyen benne és aki nem kér a mennybõl, az oda kerül. Én nem akarnék. Mondom, keress rá a neten pokol és menny bizonyságtételekre.
"A Héber iratokban van egy eset erre amikor 185 ezer Asszír katonával végzett ez az angyal az éjszaka folyamán, " Jaja, nekem meg egy olyan könyvem van, amiben az van leírva, hogy miután a farkas megette a nagymamát és a Piroskát, a vadász élve kiszabadította õket és köveket rakott a helyébe...
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ, bocsánat ha nem reagálok rájuk, de elolvastam õket, köszönöm. Nem szavztam le senkit, csak pár embert fel. Légyszi ne nyissatok vitafórumot :D
Asszíriában összesen nem élt 185000 ember. Az ószövetség idején 3-4000 emberbõl állt egy hadsereg.
Istennek vajon van e kefebajusza? Az angyalok karszalagján virít a felirat: Himlische Schutzstaffel (HSS)? Auschwitz kismiska, ott napi tízezer se ment, esetleg csúcsidõben. Ha egy nap alatt akarnak végezni úgy hat milliárd emberrel, akkor kell 32432, 4 db angyal, ha a teljesítmény átlagos. Aztán szerinted hogyan csinálják? Nyakazás, akasztás, gázkamra, vagy csak szimpla máglya? Még szerencse, hogy szeretettel vesznek közben körül...
A net mint a másik hiteles forrás... :-)))
10-es (74%), ha nekem írtad hogy olyat olvassak amit megértek, akkor azt mondom neked, ha te olcastad tamási Áron Rendes feltámadását, akkor remélem te is tudod, hogy olyan egyértelmû mit mondott vele az író, hogy a válaszomba fölösleges lett volna kitenni a szmájlit. (annak aki nem olvasta: Egy angyal véletlenül megfújja a trombitát és elkezd♪9dik a feltámadás. A sírokból felkelt embereknek sorba kell álni a menyországba menet. Feltámad az öreg kocsis is a fiával. Egész életükben a püspök szolgái voltak. Beálnak a sorba mivel ott mindenki egyenlõ lesz, de egy angyal hátraküldi õket, mert elõbb a püspök és a papok mehetnek. Ezt tapasztalván az öreg azt mondja a fiának, hogy feküdjük vissza fiam és nekük többet ne trombitáljanak. Mert látta, hogy a másvilág sem jobb ennél. Lehet, hogy pontatlanul írtam de nagyon régen olvastam.) Szóval ezek szerint lehet nemet mondani ☺.
Katy Weawer, "Jézus miért került pokolra, amikor nem tett olyat?" Azért mert magára vette a világ bûneit. Azokért a bûnökért amiket mások követtek el és így váltotta ki azokat. õ volt a bárány. Ez a megváltás.
Tehát akkor Jézus is sütögették egy darabig, Hát az igen, hogy mit kinem találtok. Katy Weaver
Az életben a normális és abnormális emberek is csak azt szeretnék, hogy boldogok legyenek. Te nem szeretnél boldog lenni?
Mindenkit ki kell ábrándítanom, tehát a POKOLban vagyunk, most, most szenvedünk élünk és szenvedünk, a boldogság csak egy elérhetetlen dolog hogy kergessük mint az éhes gyereknek a kanál után futkosás amiben a kaja van.És errõl mi is tehetünk emberek mert annyira nem vagyunk intelligensek hogy felfogjuk mi megy körülöttünk pedig minden rossz megtörténik velünk ami pokoli.Mit mondok a pokolról?Sütögetés?Ugyan már csak gondolkozzatok és soroljatok fel néhány kínt amivel a mindennapokban találkoztok.A szellemlények itt vannak körülöttünk és nem látjuk õket mikor sugallatokat tesznek a fejünkbe.Az angyalok is itt vannak de nem tehetnek sok mindent a démonokkal szemben hiszen a földön az ördög a király/császár vagy ahogy tetszik.
Talán ki kellene találnunk egy saját bibliát ami szerint élhetnénk hogy megvédjük magunkat az ördögtõl hogy ne tudjon a közelünkbe férkõzni.
Ezt Ézsaiás könyve is megerõsíti: (Ézsaiás 37:36-38) 36 És Jehova angyala kivonult, és lesújtott száznyolcvanötezer emberre az asszírok táborában. Amikor kora reggel fölkeltek, íme, azok mind holt tetemek voltak. 37 Elvonult azért Szanhérib, Asszíria királya, elment, visszatért, és azután Ninivében lakott. 38 És történt, hogy amikor éppen meghajolt istenének, Nisróknak a házában, a saját fiai, Adrammélek és Sarécer, levágták õt karddal, õk maguk pedig elmenekültek az Ararát földjére. A fia, Esár-Haddon kezdett uralkodni helyette. Katy Weaver
"gondold el egy angyal egy éjszaka 185. ezer embert tud kivégezni." Ez pontosan hogyan lett kiszámítva?
"gondold el egy angyal egy éjszaka 185. ezer embert tud kivégezni. " Nocsak, ezt még Himmler is megirigyelné! Aztán hogyhogy 185000? Ki van próbálva? Esetleg csak 184999 megy? Akkor nem teljesíti a normát?
A kérdező hozzászólása: szóval ha nem tetszik mehetek a pokolba? :D
Olvasd el Tamási Árontól a Rendes feltámadást.
Nem tudok válaszolni.
Ne olvass olyasmit, amit nem értesz meg. Ha valamit nem értesz, próbálj utánajárni, utána szólalj meg róla.
Az ateista vélemény szerint nincs pokol, bár õ nem is olvassa a Bibliát. A két szektás szerint sincs, mind a kettõ azokkal az igékkel érvel, ami azt mutatja, hogy a test meghal és feltámadásig alszik. Az egyik az õrtorony miatt állítja ezt, a másik az álprófétanõ miatt. Akkor most jöjjön a harmadik verza, akik tudják, hogy van pokol, mert minden egyéb mellékmagyarázat nélkül olvassák Isten szavát: A Bibliában több helyen is van szó róla. Szeretik azt hangoztatni, hogy de ez a sírgödröt jelenti, az egyik a seol, a másik a hádész szó, a harmadik pedig a gyehenna. Mivel ebbõl kettõ görög és azok addigi hitvilágában nem szerepelt a pokol szó, ezért nem is találtak fel rá másik nevet, héberben pedig a gyehennát szemléltetésként használják, hogy így néz ki. Lehet félni tõle. Sok embernek meg lett mutatva, Jézus által és nem viccbõl, hanem az ilyen tévtanítók miatt. A sátánnak pont az a célja, hogy az emberek ne higgyenek benne, így többen odakerülnek. Isten a bukott angyaloknak teremtette, az ember a saját bûne miatt kerül oda, pedig nem miatta lett gyártva. Vannak fenn neten bizonyságtételek, érdemes megnézni ezeket a pokolról és a mennyrõl, millióegy. Ahogy a farizeusok is megvádolták Jézust igen ostobán, hogy az ördög segítségével ûzte ki a démonokat, úgy itt is áll fenn, mikor az ilyen pokoljárást a sátánnak tulajdonítanak.
Nem tiltakozhatsz, mindenképp feltámadsz! És esetleg majd akkor szólj - mint ahogy ajánlották is már Tamási Áront :)
A Biblia szerint a lélek halhatatlan, tehát nem szûnik meg létezni a földi halálkor. Pál apostol mikor a közelgõ haláláról ír, egy olyan kifejezést használ, amit akkor használtak, mikor egy hajó elhagyta a kikötõt, hogy továbbhaladjon egy másik kikötõ felé. A mennyország örök közösség Istennel, míg a pokol a Tõle való örök elszakadás. Feltámadni fel fogsz, de mondhatsz nemet a mennyországra, pontosabban jelen álapototban az fog nemet mondani rád.
Kedves kérdezõ! Azt el tudod képzelni, hogy ide a földre támadj fel halálod után, vagy esetleg ne is kelljen meghalnod, hanem élj örökké itt a földön?
A kérdező hozzászólása: Azt se igazán, de még inkább...
Igen, a sok Boeing 747 légi katasztrófa bizonyára angyalokkal való ütközés miatt van... Egyszerû légi baleset. :) És hol laknak az angyalkák? Bárányfelhõben?
Kedves Tzolko "angyalkák" gyermek kifejezés. ezek a teremtmények sokkal nagyobb rendûek mint mi és nem felhõkön ülnek. gondold el egy angyal egy éjszaka 185. ezer embert tud kivégezni. Katy Weaver
Ha valaki nem tesz semmi gonoszat, csak egyszerûen nem akar örökké élni és feltámadni, hanem azt mondja, hogy köszöni szépen de elég volt ennyi neki a földi létbõl..nos, akkor nem tudom mi van. vvlószeg isten tesz rá, és mehet felfelé oszt jóccak.
Hogyan védhetnénk meg magunkat az ördögtõl amice, amikor az ördög bennünk lakozik...

Szerintetek újra fel lángolhat-e benne a szerelem és lehet minden jó újra ha én képes vagyok a változásokra? Ha meg van esély a szerelemre akkor hogyan csalogassam elõ? Mondta mi van akkor ha csak barátság alakul ki újra, abból is lehet-e szerelem?

A párommal lassan 8 hónapja vagyunk együtt. Leginkább én voltam az érzékeny. A sok veszekedéstõl és hisztiktõl sajna elhidegültünk egymástól, majdnem szakítottunk, mert ki akart dobni. Az érzékenységemnek meg is van az oka. Emiatt járok terápiára is. Az oka elsõsorban nem õ a problémáim kb 21 évre vezethetõ vissza mikor gyerekként elváltak a szüleim. Csak nem tudtam feldolgozni. Megviselt bennünket az is, hogy elvetéltem. Egy jó ideje nincsen hiszti meg veszekedés sem és a kedvében járok mindig. Nagyon szeretem és fontos nekem. Harcolok érte.

Legjobb válasz: Tedd azt. Egyébként mit akarsz kérdezni?

Tedd azt. Egyébként mit akarsz kérdezni?
Szia! Ez nagyon jó, tudod, hibáink felismerése fél siker! Lepd meg kéthetente valamivel! Fincsi vacsi, szexi fehérnemû, új póz, egy program... De szerintem azért ne is vidd ezeket túlzásba, a férfiak sajnos eltunyulnak ha túlságosan ki van nyalva a fenekük és nem minden esetben értékelik. Ezért alkalmas szerintem a kéthetenti idõpont. Esetleg napközben lepd meg egy szexi fotóval vagy egy sms-sal, amiben leírod, mit teszel majd vele este:-) És ne veszekedjetek, a túl sok veszekedès, hiszti megöli a szerelmet!!! 22/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!